Sinbo Sfh-3394 Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

Uygun fiyatlı ısıtıcılardan olan Sinbo Sfh-3394'ü inceledik, öne çıkan yanları, özellikleri ve kullanıcı yorumlarını bir araya getirdik.
Sinbo Sfh-3394 Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

Doğalgaz maliyetini düşürmek istiyor ve uygun fiyatlı bir ısıtıcı arıyorsanız sizi Sinbo Sfh-3394 İnfrared Isıtıcı ile tanıştıralım. Uygun fiyatlı model, etkili ısıtma gücüyle kış boyunca ısınma ihtiyacınızı karşılayabilir. İçeriğimize modelin tüm özelliklerine yer verdik. Gelin, Sinbo Sfh-3394 Kule Isıtıcıya yakından bakalım.

Sinbo Sfh-3394 İnfrared Isıtıcı Özellikleri

Güç2000 Watt
Etki Alanı25 m2
Kademe SayısıDereceli
TipKule
ZamanlayıcıYok
Maks. Güç Tüketimi2 kWh
Termostat KontrolüVar
Devrilme DirenciVar
Isıtma Türüİnfrared
Amazon
Fiyatını Gör
Sinbo
Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Sinbo Sfh-3394 İnceleme

Sinbo Sfh-3394 İnfrared Isıtıcı, uygun fiyatlı ısıtıcı arayanlar için ideal. Düşük fiyatıyla cezbeden bu model, geniş etki alanıyla da kullanıcısını memnun etmeyi başarıyor. 25 metrekareye kadar etki eden ısı yayılımı, sıcacık bir ortam oluşturmak için yeterli oluyor. 2000 watt gücünde çalışan ürün, saatte maksimum 2 kWh elektrik tüketimi yapıyor. Termostatlı olduğu için bu elektrik tüketim miktarı daha da düşüyor. Devrilme ve aşırı ısınma emniyeti sayesinde güvenliğinizi de düşünen model, kolay kullanım imkanı da sunuyor.

Sinbo Sfh-3394 Tasarım

Sinbo Sfh-3394 İnfrared Isıtıcı, son yılların vazgeçilmezi haline gelen kule tipi tasarımıyla karşımıza çıkıyor. Dikey tasarımlı model, yüksek tavanlı evler için ideal oluyor ve geniş ayak standı ile devrilme gibi tehlikeli durumların önüne geçiyor. Isıtıcının üzerinde döndürülebilen düğme bulunuyor. Termostat düğmesi sayesinde sıcaklık ayarı yapılabiliyor ve cihaz istediğiniz sıcaklığa ulaşınca otomatik olarak kapanıyor.

Sinbo Sfh-3394 Özellikleri

Sinbo Sfh-3394 Ölçüleri

Yükseklik1050 mm
Genişlik340 mm
Derinlik290 mm
RenkSiyah
Ayak StandıVar

Sinbo Sfh-3394 Elektrik Tüketimi

Sinbo Sfh-3394 İnfrared Isıtıcı, 2000 watt güçle çalışarak saatte maksimum 2 kWh elektrik tüketiyor. Ancak bu elektrik tüketim miktarı, termostat ayarı sayesinde çok daha düşük seviyelere inebiliyor. Termostat ayarlı ısıtıcı, istenen sıcaklığa göre otomatik olarak açılıp kapanıyor ve hem sıcaklığı dengede tutuyor hem de enerji tasarrufu sağlıyor.

Sinbo Sfh-3394 Özellikleri

Sinbo Sfh-3394 Güç Tüketimi

Güç2000 Watt
Maks. Elektrik Tüketimi2 kWh
Kontrol ŞekliManuel

Sinbo Sfh-3394 Kule Tipi Isıtıcı Etki Alanı

Sinbo Sfh-3394, güçlü ısı yayma özelliğiyle 25 metrekareye kadar etki edebiliyor ve geniş salonları rahatlıkla ısıtabiliyor. Cihazın infrared ışıklarının ulaştığı alanlar kısa sürede ısınıyor ve size de sıcacık bir ortamın keyfini çıkarmak kalıyor.

Sinbo Sfh-3394 Özellikleri

Sinbo Sfh-3394 Maksimum Etki Alanı

Etki Alanı25 m2
Ayarlanabilir TermostatVar
KontrolManuel
KademeDereceli

Sinbo Sfh-3394 Isıtıcıda kademe ayarı yerine termostat ayarı bulunuyor. Bu ayar sayesinde cihazın hangi dereceye kadar ısınabileceği kullanıcı tarafından seçilebiliyor. Cihaz, belirlenen ısı ayarını sağladığında otomatik olarak kapanıyor, ortam soğumaya başladığında ise yeniden açılarak ısıtma işlevine devam ediyor. Bu özellik hem enerji tasarrufu sağlıyor hem de ortamın aşırı ısınmasının önüne geçiyor.

Sinbo Sfh-3394 Kutu İçeriği

Sinbo Sfh-3394 Özellikleri

Sinbo Sfh-3394 Kule Tipi ısıtıcının kutu içeriğinde infrared ısıtıcı, stant ayakları ve kullanım kılavuzu yer alıyor. Kutu içeriğine monte gerektirecek başka bir ek parça bulunmuyor. Kolay kullanımlı cihazı çalıştırmak için fişe taktığınızda termostatı ayarlamak yeterli oluyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Sinbo
İnfrared Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Sinbo Sfh-3394 Kullanıcı Yorumları

Sinbo Sfh-3394 Özellikleri

? *** ***: Tam bir fiyat performans ürünü. Annem için aldım alttaki derecelendirmesini düşük moda aldığında kendi kendine açılıp kapanıyor belirli aralıklarda. Fena değil.. Bakalım elektrik faturası nasıl gelecek?

? *** ***: Sağlam bir şekilde elime ulaştı. Balkon için aldım. Çok kullanışlı ve az yer kapladı. termostatlı olması benim için sürpriz oldu. bu fiyatta değildir demiştim. tavsiye ederim

? *** ***: Beğendim kablo biraz kısa sanki ama görünüş bakımından ve ısı bakımından gayet güzel bir ürün

? *** ***: Biz balkonumuz için aldık dışarıda kullanmamıza rağmen ısısı gayet güzel kaliteli bir ürün

? *** ***: şık dizaynıyla güçlü ısıtma yönüyle kesinlikle tercih edilebilir (tek eksiği taşımak tutacak yerinin olmaması)

? *** ***: Fiyat performans olarak iyi, güzel ısıtıyor tavsiye ederim.

? *** ***: Hem görüntü hem kalite gerçekten çok güzel. Tavsiye ederim.

? *** ***: Yatay olanlara nazaran daha az yer kaplıyor, ısıtma konusunda büyük bir odada yeterli olmayabilir ama oturduğunuz yerin ortalama 2-3 metre yanında tutarsanız rahatlıkla ısınırsınız. Tam soğuduktan sonra yerini değiştirebilirsiniz, ısındığında hareket ettirmek için tutacak yeri yok. Derece ayarı mevcut.

? *** ***: Ürün gayet güzel.. Kullanımı rahat... Şimdi pek belli olmaz ama ısıtması gayet yeterli... Fena görünümü yok beğendim..

? *** ***: Tam bir fiyat performans ürünü iyi ki almışım çok memnun kaldım.

? *** ***: Ürün gayet güzel.. Kullanımı rahat...şimdi pek belli olmaz ama ısıtması gayet yeterli...fena görünümü yok beğendim..

? *** ***: Kasım ayında aldık ocakta bozuldu çalışmıyor. Isıtması güzeldi ama hemen bozuldu sürekli kullanmadığımız halde.

? *** ***: Ürün içinden ses geliyordu. Sıkıştırma kelepçesi yerinden çıkmış. Orta ısı veren yer aşağı doğru kaymış durumda geldi. Fişi prize takınca kıvılcım ve ateş attı.. Tavsiye etmem kimseye. İadeyle uğraşmak istemedim.

? *** ***: Oğlumun odası için aldım, gayet güzel ama salon gibi büyük yerlerde yetersiz kalır gibi.

? *** ***: Ürünüm geldi fiyatına göre çok kullanışlı ve kibar tamda bugün kışımız başlamıştı teşekkür ediyor herkese öneriyorum.

? *** ***: Asla tavsiye etmiyorum kendinden başkasına faydası yok anca kendini ısıtıyor aklınız varsa uzun ayaklılardan alın bana bu tavsiye edilmişti ama pişmanım gerçekten almayın.

? *** ***: En düşük 30 derece olmasına rağmen o kadar iyi ısıtıyor ki ortamı şaşırdık. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli Isıtıcı ModelleriVigo Konvektör Isıtıcı İnceleme
Kumtel Hc-2947 İncelemeArçelik Ar MT Ptc 2000 Özellikleri
Xiaomi Mi Smart Space Heater S İncelemeBeko Bk S Ptc 2000 Yorumları
Kumtel Orbit 1800 ÖzellikleriUfo Micatronic 1900 W İnceleme
Luxell Ks-2760 Quartz ÖzellikleriDyson Purifier Hot+Cool Yorumları

İçeriğimizin son kısmında Sinbo Sfh-3394 Isıtıcı hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Sinbo Kule Tipi Isıtıcı hakkında sıkça sorulan sorular...

Sinbo Sfh 3394 kaç watt?

Sinbo Sfh 3394 Isıtıcı, maksimum 1800 watt güçle çalışır. Sıcaklık ayarına göre watt gücü farklılık gösterebilir. Ayrıca termostatlı ısıtıcı her zaman aynı elektrik miktarını tüketmez, otomatik olarak açılıp kapandığı için elektrik tasarrufu sağlar.

Sinbo ısıtıcı çok elektrik yakar mı?

Sinbo Sfh 3394 Isıtıcı, termostatsız ısıtıcılara göre daha fazla elektrik tasarrufu sağlar. Ayrıca kendi sınıfının en düşük elektrik miktarını harcar. 1800 wattlık model, saatte maksimum 1.8 kWh elektrik yakar ancak bu elektrik tüketim miktarı termostat sayesinde çok daha düşük seviyelere iner.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.