Kumtel Orbit 1800 Yorumlar ve Özellikleri

En iyi kule tipi ısıtıcılardan olan Kumtel Mh 1800 Orbit'in özelliklerini ve öne çıkan yanlarını inceledik. Ürüne dair tüm bilgiler içeriğimizde...
Kumtel Orbit 1800 Yorumlar ve Özellikleri

Kule tipi ısıtıcılar alt ve üstten ısı yayarak bulunduğu alanı etkili şekilde ısıtıyor. İçeriğimizde bu tür ısıtıcıların en iyilerinden birine yer verdik. Kumtel MH-1800 Orbit Kule Tipi ısıtıcının tüm özelliklerini içeriğimize göz atarak inceleyebilir, ısıtıcı alma konusunda kararınızı güvenle verebilirsiniz.

Kumtel MH-1800 Orbit Özellikleri

Güç1800 Watt
Etki Alanı24 m2
Kademe Sayısı2
TipKule
ZamanlayıcıYok
Güç Tüketimi1.8 kWh
Termostat KontrolüVar
Devrilme DirenciVar
Isıtma Türüİnfrared
Amazon
Fiyatını Gör
Kumtel
Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Kumtel MH-1800 Orbit İnceleme

Yüksek tavanlı geniş alanlar için kule tipi ısıtıcılar tercih ediliyor. İçeriğimizde bu tip ısıtıcılar arasında öne çıkan bir modelden bahsedeceğiz. Kumtel MH-1800 Orbit Kule Isıtıcı, kendi seviyesinin en iyi ve en çok tercih edilen modeli arasında yer alıyor. Üstün ısıtma performansına sahip olan cihaz, düşük enerji tüketimi ve kolay kullanımı ile öne çıkıyor. 1800 watt güçle çalışan modelde 2 adet kontrol düğmesi bulunuyor. Üstelik devrilme emniyeti ile sizi riskli durumlardan koruyor.

Kumtel MH-1800 Orbit Tasarım

Kumtel MH-1800 Orbit, klasik kule tipi tasarımıyla karşımıza çıkıyor. Kolay kullanım için her şeyin düşünüldüğü üründe taşıma sapı ve kablo sarma bölmesi yer alıyor. Cihazın kullanımı da oldukça basit. Ön bölümde yer alan iki adet düğmeden termostat ve kademe ayarı kolayca yapılabiliyor. Devrilmeye karşı dayanıklı olan cihaz, 15 dereceye kadar eğilse bile yere düşmüyor ve güvenli kullanım imkanı sunuyor.

Kumtel MH-1800 Orbit Özellikleri

Kumtel MH-1800 Orbit Ölçüleri

Yükseklik1150 mm
Genişlik185 mm
Derinlik325 mm
RenkSiyah
Ayak StandıVar

Kumtel MH-1800 Orbit Elektrik Tüketimi

1800 watt elektrik gücüyle çalışan Kumtel MH-1800 Orbit Isıtıcı, saatte 1,8 kWh elektrik tüketimi yapar. Bu elektrik tüketim miktarı cihazın aralıksız çalışmasıyla ortaya çıkar ancak ürün termostatlı olduğu için sıcaklığa göre otomatik olarak kapanıp açılır. Ürün aralıksız çalışmadığı için ortalama 1,3 kWh elektrik tüketimi yapar.

Kumtel MH-1800 Orbit Özellikleri

Kumtel MH-1800 Orbit Watt ve Güç Tüketimi

Güç1800 Watt
Elektrik Tüketimi1.8 kWh
Kontrol ŞekliManuel

Kumtel MH-1800 Orbit Kule Tipi Isıtıcı Etki Alanı

Kumtel MH-1800 Orbit Isıtıcı, maksimum 24 metrekarelik bir alanı ısıtabilecek güce sahiptir. Geniş salon ve ofisler için ideal olan ısıtıcı, dikey tasarımıyla yüksek tavanlı alanlar için de uygundur. Isıyı alttan ve üstten yayarak sıcaklığın eşit şekilde dağılmasına olanak tanır ve sıcacık bir ortam yaratır.

Kumtel MH-1800 Orbit Özellikleri

Kumtel MH-1800 Orbit Kademe Sayısı

Etki Alanı24 m2
Ayarlanabilir TermostatVar
KontrolManuel
Kademe Sayısı2

Kumtel MH-1800 Orbit Kule Tipi Isıtıcıda iki adet kademe ayarı bulunur. Birinci ayar 900 watt gücünde çalışır, daha düşük ısı verirken daha az elektrik harcar. İkinci ayar ise 1800 watt güçle çalışarak maksimum ısı seviyesine ulaşır. Soğuk kış günleri için ideal olan bu seviye, geniş alanları ısıtmak için oldukça yeterlidir.

Kumtel MH-1800 Orbit Kutu İçeriği

Kumtel MH-1800 Orbit Özellikleri

Kumtel MH-1800 Orbit'in kutu içeriğinde ısıtıcı cihaz, stant ayakları ve Kumtel Orbit 1800 kullanım kılavuzu yer alır. Stant ayakları cihaza kolayca takılabilir. Ürünün kullanımı ve dikkat edilmesi gerekenler için kullanım kılavuzundan yardım almanız önerilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Kumtel
Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Kumtel Mh-1800 Orbit Kule Isıtıcı Yorumlar

Kumtel MH-1800 Orbit Özellikleri

? *** ***: Tam bir fiyat performans ürünü yeterince ısıtıyor teşekkürler.

? *** ***: Ürün çok kullanışlı bebeğim için aldım Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin üretenlerin satanların emeğine sağlık.

? *** ***: Gayet güzel bir ürün sağlam olarak elime ulaştı kargo şirketi güzel ürün iyi bir iki odayı ısıtacak güçte ve güzel bir duruşu var.

? *** ***: Beklentimi karşıladı sağlam geldi ben beğendim teşekkür ederim.

? *** ***: Kullanışlı bir ürün ısıtması da çok güzel, sağlam ve çok temiz özenli geldi teşekkür ederim.

? *** ***: Düzgün paketlenmişti. Alet gayet güzel çalışıyor, kullanımı çok basit ve gayet iyi ısıtıyor.

? *** ***: Bugün geldi ve 2 gün önce sipariş verdim çok hızlı bir şekilde geldi sağlam ve gayet güzel ısıtıyor, eşimle ben memnunuz teşekkür ederiz.

? *** ***: Fiyatı gün geçtikçe artarak üzse de tam bir f/p ürünü. enerji tasarrufu sağladığı için faturaya da çok yükü olmuyor. evlenmeden önce ailemin evinde 4 senedir kullanıyordum evlendim kendi evime de aldım çevreme de öneriyorum. Artan doğalgaz fiyatlarından sonra herkesin edinmesi faydalı olur diye düşünüyorum. paketleme sağlam özenliydi kargo da hızlı güvenli teslim etti.

? *** ***: Kış bahçemde kullanıyorum. Soğuk havayı kırıyor. Öneririm.

? *** ***: Çok şık. Az yer kaplıyor. Isıtması iyi. bir oda için aldık ara sıra kullanmaya iyi. 1 saat kullandığınızda 1.25 tl yakar. Buna göre hesap yapın.

? *** ***: Ürün genel olarak iyi, fiyat performans ürünü, çalışmasında bir sorun yok. Yalnız kutuyu açtığımda her iki taban parçası aynı taraf çıktı, tamam olur dedik insanlık hali, talep ve şikayetimizi ilettik , hemen ilgilendiler değerlendirmeye alındı, Kumtel'den arandık, parça gönderimi sağlandı, birkaç günde elimize ulaştı, bu seferde diğer tarafa göre çok zayıf, yamuk, yumuk, tam birleşmeyen, defolumu desem, çakma yan sanayi bir parçamı desem bilemedim, böyle bir şey geldi, ayıp üstüne ayıp, tekrar ilettik bakalım mağduriyetimizi, sonucu merakla bekliyoruz. Kumtel'in daha dikkatli davranmasını beklerdim. Bu aksilikler haricinde ürün genel olarak iyi ve sağlam bir ürün. Ben daha çok ürünü mevsim geçişlerinde kombi kapatıp idare etsin diye aldım. Bu nedenle benim için başarılı bir ürün, Ayakları takarken kabloyu alttan yuvasına oturtmayı unutmayın.

? *** ***: Ürün çok şık duruyor bu kadar beklemiyordum. Ufak 1 odayı 15 dk da 20 dereceden 25 dereceye çıkardı . Termostatlı olması çok iyi . Belli bir ısıya gelince otomatik enerjiden kısıyor . Komple kapatmıyor sanırım tam olarak test etmedim .

? *** ***: 12 saat gibi çok kısa bir sürede elime ulaştı. Ürün paketlemesi gayet güzel ve herhangi eksik parça vs yok. Fiyatına göre gayet güzel tavsiye ederim. Satıcı firma teşekkür ederim.

? *** ***: İnanın bıktım.. 2 dakikada 1 tık diye ses çıkarıp ısıyı düşürüyor 2 dk bu şekilde kalıp yükseltiyor 2 dk sonra yine düşürüyor. Başka siteden alıp bu sorunu yaşadığım için iadeye gönderdim sonra bu siteden aldım yine aynı sıkıntı. Sanki aynı ürünü göndermişler gibi.. Demek ki çoğu bu şekilde sıkıntılı.. Almayın uğraşmayın kış bitecek ben hala satın al iade et süreçleriyle uğraşıyorum. Kargolamadan önce hiç mi kontrol etmiyorsunuz anlamıyorum ki

? *** ***: Üstünden dumanlar çıkıyor, içinde bir şeyler yanıyor sanırım. Kapattım.

? *** ***: Ürünün üstünden duman çıkıyor yanık kokuyor.

? *** ***: Kullandıktan sonra yorum yapmak istedim, şu an kullanıyoruz performansı gayet iyi, ısıtması da güzel.

? *** ***: Kurulumu kolay, iki metreye kadar ısısı hissediliyor, geçici ısıtmalar için uygun, iki ısıtma kademesi var, arkasında tutaç ve kablo sarma bölümü var. Buhar yok. Tavsiye ederim.

? *** ***: En düşük ayarlarda bile odamı ısıtmaya yetiyor. sadece, ısıtıcının baktığı yönü kendime çevirince biraz başımı ağrıtıyor anlam veremediğim bir şekilde, bu yüzden başka bir yöne çevirerek odamı ısıtıyorum. Bu arada değinmeden geçemeyeceğim, ısıtıcının ayaklarında iki tarafta da ufak bir parça kırıktı ne işe yaradığını bilmiyorum ama daha önceden ürün birine gönderilmiş gibiydi. yine de bir haftadır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

? *** ***: Ürünün fiyat performansı gayet başarılı . Özellikle dikey oluşu evde yer kaplamadan her köşeye oldukça rahat konulabiliyor. Oldukça hafif taşıması kolay. Isıtmıyor diyen arkadaşlar bu tarz ısıtıcıların çalışma mantığını bilmiyorlar .Bu ısıtıcılar karşısındaki yüzeyleri ısıtırlar .Yanı ışık yoğunluğu nereye vuruyorsa orayı ısıtıyor. Odanın her tarafına ısıtmasını bekleyemezsiniz. Katlanır camlı balkonda keyif yaparken oturduğumuz masayı ve salıncağı ısıtırak konforlu zaman geçirmemizi sağlıyor. En önemlisi CE belgesine sahip bir ürün Kötü yanı altındaki dik tutan ayak plastik olduğu için sallanıyor fakat devrilme riski görünmüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli Isıtıcı ModelleriVigo Konvektör Isıtıcı Yorumları
Kumtel Hc-2947 YorumlarıArçelik Ar MT Ptc 2000 Yorumları
Xiaomi Mi Smart Space Heater S ÖzellikleriBeko Bk S Ptc 2000 Özellikleri
Ufo Micatronic 1900 W İncelemeSinbo Sfh-3394 İnceleme
Luxell Ks-2760 Quartz YorumlarıDyson Purifier Hot+Cool Özellikleri

İçeriğimizin son kısmında Kumtel MH-1800 Orbit Isıtıcı hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Kumtel Kule Tipi Isıtıcı hakkında sıkça sorulan sorular...

Kumtel Orbit 1800 ne kadar yakar?

Kumtel Orbit 1800, 1800 watt elektrik gücüyle çalışarak saatte 1,8 ile 1,3 kWh arasında elektrik yakar. Aralıksız çalıştığında 1,8 kWh elektrik tüketir ancak termostatlı olduğu için aralıklarla kapanıp açılır. Bu sayede elektrik tüketimi de düşer ve enerjiden tasarruf edilir. Ayrıca cihazın düşük ısı modu daha az elektrik harcar.

Kumtel Orbit ne demek?

Kumtel Orbit, markanın kule tipi ısıtıcılara verdiği model ismidir. Dikey ısıtıcı olarak adlandırılan bu cihaz, infrared yöntemiyle ışık yayarak ortamı ısıtır. İki adet kontrol düğmesi, termostat ayarı ve çalışma modları bulunur.

Kumtel 1800 Watt ısıtıcı ne kadar?

Kumtel 1800 Watt'lık ısıtıcının fiyatı pek çok ısıtıcı modeline göre daha düşüktür. Özellikle infrared ısıtıcılar arasında en uygun fiyatlı model olarak öne çıkar. Bu sayede sıkça tercih edilen cihaz, birçok evin ısınma ihtiyacını güvenle karşılayabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.