Beko Seramik Isıtıcı Bk S Ptc 2000 Yorum ve Özellikleri

Küçük tasarımıyla her yere sığan Beko Seramik Isıtıcı'yı mercek altına aldık. Ürünün tüm özellikleri ve kullanıcı yorumlarını içeriğimizde bulabilirsiniz.
Beko Seramik Isıtıcı Bk S Ptc 2000 Yorum ve Özellikleri

Masa üstüne kurmak ya da ayağınızın yanına yerleştirmek için küçük bir ısıtıcı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için küçük boyutuyla her yere konumlandırabileceğiniz Beko Bk S Ptc Seramik Isıtıcıyı inceledik. Etkili ısı yayma performansıyla sizi ısıtacak ve sıcak bir ortam oluşturacak bu cihazın tüm özelliklerini öğrenmek için içeriğimize göz atın.

Beko Bk S Ptc 2000 Özellikleri

Güç2000 Watt
Derece Aralığı5-35 Derece
Kademe Sayısı2
TipSeramik
ZamanlayıcıYok
Güç Tüketimi2 kWh
Uzaktan KontrolYok
Amazon
Fiyatını Gör
Beko
Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Beko Bk S Ptc 2000 İnceleme

Beko Bk S Ptc 2000, küçük ve kompakt tasarımıyla kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Masa altı ve masa üstü kullanım için tercih edilen bu model, küçük bir alanda ısıtma ihtiyacını karşılamaya yetiyor. Seramik malzemeli ısıtıcı, çabuk ısınarak kısa sürede ortama sıcaklık yaymaya başlıyor. Dönebilen standı sayesinde sıcaklığı eşit şekilde yaymayı başarıyor. 2000 watt güçle çalışan ısıtıcı, saatte 2 Kw elektrik harcıyor.

Beko Bk S Ptc 2000 Tasarım

Beko Bk S Ptc 2000, tasarım olarak diğer pek çok ısıtıcıdan çok daha küçük. Bu küçük tasarımlı gövde, daha çok masa üstü ve ayak altı kullanım için tercih edilen model için avantaja dönüşüyor. Her yere rahatlıkla sığabilen cihaz, dilediğiniz alanda kullanılabiliyor. Cihazın üst kısmında mod ve sıcaklık seviyeleri arasında geçiş yapabileceğiniz iki adet düğme yer alıyor. Kullanıcı dostu cihaz için yapılan yorumlarda birçok kişi, ürünün kullanım kolaylığından memnun kaldığını dile getiriyor.

Beko Seramik Isıtıcı Özellikleri

Beko Seramik Isıtıcı Ölçüleri

Yükseklik26.5 cm
Genişlik16 cm
Derinlik18.7 cm
RenkBeyaz
Ağırlık1,83 kg
Ayak StandıVar

Beko Bk S Ptc 2000 Seramik Isıtıcı Elektrik Tüketimi

2000 wattlık güçle çalışan Beko Bk S Ptc 2000 Seramik Isıtıcı 1 saat çalıştırıldığında 2 Kw elektrik harcıyor. Cihazın elektrik harcama miktarı çalıştırıldığı mod ve sıcaklık derecesine göre farklılık gösteriyor. Termostatı sayesinde istenen sıcaklığa gelince otomatik olarak kapandığı için enerji tasarrufu sağlıyor.

Beko Seramik Isıtıcı Özellikleri

Beko Bk S Ptc 2000 Seramik Isıtıcı Watt ve Güç Tüketimi

Güç2000 Watt
Elektrik Tüketimi2 kWh
Kontrol ŞekliManuel

Beko Bk S Ptc 2000 Seramik Isıtıcı Kullanımı

Kullanıcı dostu Beko Bk S Ptc 2000 Seramik Isıtıcı'nın üst kısmında iki adet düğme yer alır. Cihaza ön taraftan bakıldığında sol kısımda yer alan düğme termostat ayarıdır. Burada minimum ve maksimum arasında bir ayar seçilebilir ve cihazın bu sıcaklığa ulaşana kadar çalışması sağlanır. Diğer düğme ise cihazın fan ve ısıtıcı modları arasında geçiş yapmanızı sağlar. Ürünün dönme özelliği ise arkasında bulunan açma kapama anahtarı ile kontrol edilebilir.

Beko Seramik Isıtıcı Özellikleri

Beko Bk S Ptc 2000 Seramik Isıtıcı Kademe Sayısı

Derece Aralığı5-35 Derece
Ayarlanabilir TermostatVar
KontrolManuel
Kademe Sayısı2

Beko Bk S Ptc 2000 Kutu İçeriği

Beko Seramik Isıtıcı Özellikleri

Beko Bk S Ptc 2000 Seramik Isıtıcı'nın kutu içeriğinde ısıtıcı ve kullanım kılavuzu yer alır. Tüm parçaları takılı halde gelen ısıtıcının kurulumunu yapmak için uğraşmanıza gerek yoktur. Isıtıcı, fişe taktığınızda ve mod düğmesini çevirdiğinizde çalışmaya başlar. Dikkat edilmesi gerekenleri öğrenmek için ürünün kullanım kılavuzundan yardım alabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Beko
Seramik Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Beko Seramik Isıtıcı Yorumları

Beko Seramik Isıtıcı Özellikleri

👤 *** ***: Ürünü zaten biliyordum, çok çok güzel bir ürün. Şaşırtıcı derecede iyi ısıtıyor, güvenilir. Beko’dan şaşmamak lazım.

👤 *** ***: Ürün güzel ısıtması kargosu her şeyi ile iyi ve güzel ben beğendim herkese öneririm.

👤 *** ***: Kış aylarında odayı ısıtmak için alınır mı emin değilim ama küçük odanın soğuğunu kırmada çok başarılı. Yerden bağlantısını kesince otomatik olarak durması iyi olmuş. Sesi rahatsız etmiyor.

👤 *** ***: Çok kaliteli ürün. Çalıştırdığınızda direk karşıya değil, yukarı çapraz olarak üflüyor, haberiniz olsun.

👤 *** ***: Ürün harika ısıtıyor, sessiz denemez öyle çok gürültülü de değil ama kesinlikle sessiz değil :) Enerji tüketimi noktasında da 2000 watt gücünde bir cihaz ona göre düşünün.. Ben bu ürünle birlikte akıllı priz aldım ve gece belirli saatlerde odayı ısıtması için kurdum ve adeta akıllı bir cihaza dönüştü tavsiye ederim bu ürünün yanında bir de akıllı priz alın ve ısıtıcını istediğiniz gibi kurun, cihaz odanın soğuğunu kırıyor veya anlık ısınmak istediğinizde harika.

👤 *** ***: Şimdiye kadar almamak hataymış... Güzel ısıtıyor..

👤 *** ***: Ürün güzel ısıtması kargosu her şeyi ile iyi ve güzel ben beğendim herkese öneririm.

👤 *** ***: Ürün ufak ve ihtiyacımı karşıladı. Fakat büyük ihtimalle başkası tarafından kullanılan bir ürünü bana gönderdiler. Üzerinde yıpranma izleri var. Çalışması iyi gözüküyor. Paketlemeye beğenmedim.

👤 *** ***: Gayet güzel kullandım ısıtması iyi sesi diğerlerine göre %50 az tabi ses var olacak o kadar ama abartılı değil vantilatör gibi dönüyor istersen sabitte çalışıyor düğmesi var arkada küçük olması da iyi bir şey kaliteli gibi duruyor beğendim 7-8 derece iken hava kullandım odada ayazı kırdı.

👤 *** ***: Ürün çalıştığında koku yapmıyor. Gayet küçük derli toplu ve şık bir ürün. yaklaşık 10 m2 ofisi tam ayarda 15 20 dakika içinde baya ısıtıyor sonrasında ayarı yarıya düşürüyorum yoksa çok sıcak oluyor durulmuyor. biraz sesli evet ama fanlı makine dolayısıyla ses normal. memnunum tavsiye ederim.

👤 *** ***: 16 m2 yalıtımsız, kiremit çatılı, halısız, beton zeminli odada yarım saat çalışınca sıcaktan bunaltmaya başlıyor.

👤 *** ***: 15 m2 odayı çok kısa bir sürede ısıtıyor. Hissedilir ölçüde fan sesi var. Memnunuz. Sorunsuz bir teslimat oldu.

👤 *** ***: Minik ama marifeti büyük, şimdi geldi denedim ve çok iyi, arkasındaki düğme kapalıda olursa dönmüyor, açıkta dönüyor.

👤 *** ***: Ürün geldi. Paketleme güzel. Ürün çalışıyor. Açtım odayı ısıttı. Oda 15 m2. İş görüyor.

👤 *** ***:Ürün küçük ama bulunduğu odayı rahatlıkla ısıtıyor. Hafif ve rahat taşıma imkanı sağlıyor.

👤 *** ***: 5 dk içinde 5x5 lan odamı sıcacık yapıyor. 15 dk çalışırsa çeride duramıyorum. Tek kötü yönü havayı kurutuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli Isıtıcı ModelleriVigo Konvektör Isıtıcı Yorumları
Kumtel Hc-2947 YorumlarıArçelik Ar MT Ptc 2000 Yorumları
Xiaomi Mi Smart Space Heater S ÖzellikleriUfo Micatronic 1900 W Yorumları
Kumtel Orbit 1800 İncelemeSinbo Sfh-3394 Özellikleri
Luxell Ks-2760 Quartz ÖzellikleriDyson Purifier Hot+Cool Yorumları

İçeriğimizin son kısmında Beko Seramik Isıtıcı hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Beko Bk S Ptc 2000 hakkında sıkça sorulan sorular...

Seramik elektrikli ısıtıcı nedir?

Seramik elektrikli ısıtıcı, içerisinde seramik malzemenin kullanıldığı cihazlardır. Seramik, ısıyı daha çok ilettiği için hem rezistansın hem de ortamın daha hızlı ısınmasına olanak tanır. Kolay ısınabilen bu cihazlar kısa sürede bulundukları ortamın sıcaklığını artırmaya başlar.

Beko Seramik Isıtıcı kaç watt?

Beko Bk S Ptc 2000 Seramik Isıtıcı, 2000 watt güçle çalışır ve saatte 2 Kw elektrik tüketimi yapar. Yüksek watt gücü sayesinde etkili bir ısı yayma performansı gösterir. Seramik iç kısmı, cihazın çabuk ısınmasını ve kısa sürede ortam sıcaklığının değiştirmesini sağlar.

Beko Bk S Ptc 2000 Seramik Isıtıcı termostatlı mı?

Beko Bk S Ptc 2000 Seramik Isıtıcı'da termostat sistemi bulunur ve bu sayede ısıtıcı, ortamın sıcaklığına göre otomatik olarak açılıp kapanabilir. Termostat kontrolü cihazın üzerinde bulunan ve minimim ile maksimum arasını gösteren düğmeden yapılır. Cihaz seçeceğiniz seviyeye kadar çalışır ve bu seviyedeki sıcaklığa ulaşınca kapanır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.