Vigo Konvektör Isıtıcı Yorumları ve Özellikleri

Kaloriferi aratmayan Vigo Konvektör Isıtıcı'yı her detayı ile inceledik, özellikleri ve yorumlarını bir araya getirdik.
Vigo Konvektör Isıtıcı Yorumları ve Özellikleri

Yüksek gelen doğalgaz faturalarından bıktıysanız konvektör ısıtıcılarla elektriğin gücünü kullanarak ısınabilirsiniz. Kalorifer peteğine benzeyen bu ısıtıcılar fazla yer kaplamadan kaloriferin görevini görür. Elektrikle çalışarak odayı en iyi şekilde ısıtabilir. İçeriğimizde bu modellerden biri olan Vigo Konvektör ısıtıcıyı her detayı ile inceledik.

Vigo Konvektör Isıtıcı Özellikleri

Maksimum Etki Alanı28 m2
Güç2500 Watt
TipKonvektör
Kademe SayısıDereceli
Oda Sıcaklığı KontrolüVar
Termostat KontrolüVar
Uzaktan KumandaYok
Güç Tüketimi2,50 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
İvigo
Konvektör Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Vigo Konvektör Isıtıcı İnceleme

Etkili bir ısıtma performansına sahip olan konvektör ısıtıcıların en iyilerinden biri İvigo Konvektör ısıtıcı. 28 metrekarelik geniş etki alanına sahip olan cihaz, kış boyunca sıcacık bir ortam yaratabilmenize olanak tanır. 2500 wattlık ısıtma gücüyle, etkili bir ısı yayma performansı gösterir. Dereceli ısı ayarı bulunan model, istediğiniz sıcaklığa ulaştığında çalışmayı durdurur ve her daim seçtiğiniz sıcaklığı korur.

Vigo Konvektör Isıtıcı Tasarım

Vigo Konvektör Isıtıcı tasarım olarak temiz ve düzenli görünür. Kalorifer peteğine benzeyen model, ev dekorasyonunda görüntü kirliliğine neden olmaz. Küçük ve ince tasarımıyla her alana rahatça sığabilir, kullanıcıya yerden tasarruf ettirir. Üst kısmında bulunan tutma kolu sayesinde cihazın yeri kolayca değiştirilebilir. 2 metrelik kablo boyu bulunan cihaz, ek kablo kullanmanıza gerek bırakmaz.

Vigo Konvektör Isıtıcı Özellikleri

Vigo Konvektör Isıtıcı Boyutları

Yükseklik900 mm
Genişlik450 mm
Derinlik80 mm
RenkBeyaz
Ağırlık8,25 kg

Vigo Konvektör Isıtıcı Nasıl Çalışır?

Vigo Konvektör Isıtıcıyı açmak için ürünün sağ tarafındaki anahtarı açık konuma getirmeniz gerekir. Ardından önde bulunan kontrol panelindeki açma kapama düğmesine 2 saniye basmalısınız. Isıtıcı açıldıktan sonra dijital ekranda odanın sıcaklık değerini görebilirsiniz. Odayı istediğiniz sıcaklığa getirmek için + ve - tuşlarına basmanız gerekir.

Vigo Konvektör Isıtıcı Özellikleri

Isıtıcı tam güçte çalışırken dijital ekranın altındaki 4 bölümün ışığı yanar. Oda istediğiniz sıcaklığa geldiğinde bu Led ışıklar sırasıyla sönmeye başlar. Cihaz kendini otomatik olarak kapatır, odanın sıcaklığı düştüğünde yeniden çalışır.

Vigo Konvektör Isıtıcı Elektrik Tüketimi

Vigo Konvektör Isıtıcı saatte 2,50 kw elektrik tüketimi yapar. Bu elektrik tüketimi miktarı pek çok modele göre yüksek görünse de, cihaz termostatlı olduğu için aralıksız çalışmaz. İstediğiniz sıcaklığa geldiğinde otomatik olarak çalışmayı durdurur ve bu sayede enerji tasarrufu sağlar. Sıcaklık düşmeye başladığında cihaz otomatik olarak tekrar çalışır.

Vigo Konvektör Isıtıcı Özellikleri

Vigo Konvektör Isıtıcı 2500 W Elektrik Tüketimi

Güç2500 Watt
Elektrik Tüketimi2,50 kWh
Kontrol ŞekliManuel

Vigo Konvektör Isıtıcı Etki Alanı

Yüksek ısı yayma performansı bulunan İvigo Konvektör Isıtıcı, 28 metrekarelik bir alana etki eder. Küçük ve orta ölçekli odalar için son derece idealdir. Termostat kontrolü ile odayı istediğiniz sıcaklığa getirir ve seçtiğiniz sıcaklıktan yukarı çıkmaz. Bu sayede çok bunaltıcı bir hava oluşmasını önler ve odayı kurutmaz. Kolay anlaşılır kontrol düğmeleriyle rahatça kullanılabilir.

Vigo Konvektör Isıtıcı Özellikleri

Vigo Konvektör Isıtıcı Kademe ve Isı Etkisi

Etki Alanı28 m2
Kademe SayısıDereceli
Ayarlanabilir TermostatVar
KontrolDüğmeli

Vigo Konvektör Isıtıcı Kutu İçeriği

Vigo Konvektör Isıtıcı Özellikleri

Vigo Konvektör Isıtıcı'nın kutu içeriğinde ısıtıcı cihaz, kablo, 2 adet ayak ve Vigo Konvektör Kullanım Kılavuzu yer alır. Cihazla ilgili dikkat edilmesi gerekenleri öğrenmek için kullanım kılavuzuna göz atmanız yeterlidir. Kutudan demonte olarak çıkan ısıtıcı ayakları, cihaza kolayca takılabilir.

Amazon
Fiyatını Gör
İvogo
Konvektör Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Vigo Isıtıcı Yorum

? *** ***: Ürünü çok beğendik geçen yıl almıştık aynısından bu yıl da aldık, sorunsuz çalışıyor oda sıcaklığını istediğiniz sıcaklıkta tutarak çalışıyor, dijital ekranda derece görünüyor, elektriği çok fazla yakmıyor tavsiye ederim.

? *** ***: Balkon için almıştım, hızlı bir şekilde hemen ısı vermeye başlıyor fakat infread ısıtıcılar gibi karşısına geçip ısınmayı beklemeyin, ürünün böyle bir vaadi de yok. Balkonu çok fazla kullanıyoruz, hem misafir ağırlarız, hem de bir şeyler içeriz. Bu ısıtıcıyı oturmadan yarım saat önce çalıştırınca soğukluk kalmıyor. Ilık bir ortam yaratıyor. Ev içinde kullanmadım ama kapalı ortamı çok rahat ısıtır. Klima gibi sıcak üflüyor. Beğendim. Güzel cihaz.

? *** ***: Çocuk odası için aldık. henüz havalar soğumadı sadece denemek için kullandık ama gayet güzel kaliteli bir ürün hemen ısıttı odayı ve şık bir görüntüsü var.

? *** ***: Yaklaşık bir aydır deniyoruz ürün performansı gayet iyi 30 metrekare alanda kullanıyoruz odayı ısıtması yaklaşık 5dakika sürüyor bir aylık elektrik faturamız ortalama 70lira geliyordu ısıtıcı kullanımından sonra 220 lira geldi. Gündüzleri evde olmadığımız için akşamları 6saat sabah 1saat kullanıyoruz yani günlük 7 saatlik kullanımı aylık 150lira tutuyor biz doğal gazla hiç ısınamadığımız ve çok yüksek tutarlar ödediğimiz için 150lira bize bedava geldi.

? *** ***: Çok hızlı bir şekilde teslim aldım. 2 gündür kullanmaya başladık. Dubleks bir evde oturuyoruz. Üst katta kullanıyoruz. ara Hole koyduk ve kattaki 3 odada 1 saat içinde ısındı. Katlar arasında ki kapıyı kapatıyoruz diğer türlü tabiki 2 katida isitmaz. Dün gece aşırı sıcaktan uyanıp kapattık hatta. Yorumlara güvenerek almıştım gerçekten çok başarılı. Diğer ürünlere daha fazla para vermeye gerek yok bence. Tereddüt etmeden alınabilecek bir ürün.

? *** ***: Ürünü yeni aldım yani Eylül 21. Daha havalar sıcak. Deneme amaçlı açtım mevcut oda sıcaklığı 25 dereceden 30 dereceye 5 dk sürmeden geldi. Çoçuk için aldım inşallah kışında memnun edecek. Elektrik masrafı olacak tabi ama mantıklı olunursa bedavaya ısınma zaten yok. Odun sobası da yaksanız doğalgazda yaksan infrared ısıtıcıda yaksan illa aylık br 250 300 tl arası ekstra masraf her halükarda olacak. Eklemek gerekirse aslında çok yakmıyor

? *** ***: 2500watt olanından aldıö. Antalyada yaşıyorum kışın hava sıcaklığı ortalama 10 derece olur. Küçük odalarda (20-25mt2 ye kadar) çok iyi verim aldım. Ancak salon gibi büyük bir yere düşünmeyin. Yeterli olmuyor. Umarım yorumum alıcak olanlara yardımcı olur.

? *** ***: Toplam 8-10 m2 arası olan odamı 2 saatte 12 derecen 17'ye getirebildi ve yükseltemiyor daha fazla (Hava durumu dışarıda 4 derece ve cihaz 22 dereceye ayarlı)

? *** ***: Ürün 25 30 metrekarelik alanı istediğimiz gibi ısıtmıyor ve elektrik parası oldukça fazla 24 dereceden fazla çıkaramadık sıcaklığı ayrıca ürün de belirli hasarlar vardı gelince iade ettik bütün sebeplerle beraber kabul etmediler almayın paranıza yazık.

? *** ***: 2 senedir kullanıyorum 2 tane almıştım. Gerçekten çok memnunum. Yılbaşından 2 gün evvel bir tanesi durdu, hemen şirketi aradım bana kargo numarası verdiler yollayın bakalım dediler. Ertesi gün ürünü aldıklarına dair cep tel.umdan mesaj geldi. Kumanda kartı bozulmuş, değiştirip geri yolladılar. Bütün herşey 5 gün içinde hal oldu, inanılacak gibi değil. 4 Ocak'da elime vardı, mükemmel çalışıyor. Her şey için çok teşekkürler, güvenilir bir şirket, işini doğru yapan insanlar, bravo başka laf bulamıyorum.

? *** ***: Harika bir ısıtıcı o kadar memnunum ki, herkese tavsiye ediyorum. 35 m2 salonumu çok güzel ısıtıyor merdivenden üst kata ısı kaçmasına rağmen. Havayı kesinlikle kurutmuyor boğaz kuruluğu yapmıyor. Öyle ısıtıyor ki el değmiyor. Başka bir radyatör düşünmeyin piyasadaki en iyi ısıtıcı bu. Elektrik faturanız tabii ki artacak ama o konuda yapacak bir şey yok.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli Isıtıcı ModelleriUfo Micatronic 1900 W Özellikleri
Kumtel Hc-2947 İncelemeArçelik Ar MT Ptc 2000 Özellikleri
Xiaomi Mi Smart Space Heater S YorumlarıBeko Bk S Ptc 2000 İnceleme
Kumtel Orbit 1800 YorumlarıSinbo Sfh-3394 İnceleme
Luxell Ks-2760 Quartz YorumlarıDyson Purifier Hot+Cool Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında İvigo Elektrikli Konvektör Isıtıcı 2500W hakkında merak edilenleri yanıtlayacağız. 

Vigo Konvektör ısıtıcı ne kadar elektrik yakar?

Vigo konvektör ısıtıcı 2500 watt elektrik gücüyle çalışarak saatte 2,50 kWh elektrik tüketir. Isıtıcı, seçtiğiniz sıcaklığa yaklaştığında çalışma verimini azaltır, belirtilen sıcaklığa ulaştığında tamamen durur. Bu sayede enerji tasarrufu sağlar ve odanın çok fazla ısınmasını da önler.

Vigo ısıtıcı nasıl açılır?

Vigo ısıtıcıyı açmak için öncelikle cihazın sağ tarafında bulunan anahtarı açık konuma getirmek gerekir. Ardından cihazın ön bölümündeki açma kapama düğmesine 2 saniye basılmalıdır. Böylece cihaz, kullanıma hazır hale gelir ve ortamın sıcaklığını ekranında gösterir. 

Konvektör ısıtıcı ne işe yarar?

Radyatör sınıfında yer alan konvektör ısıtıcılar, ortamın havasını alarak ısıtır ve yeniden ortama bırakır. Hava sirkülasyonunu kullanarak etkili bir ısıtma performansı gösterir. Diğer ısıtıcı türlerine göre daha geniş bir alanı ısıtabilir. Hızlı ısıtma performansı sayesinde enerji tasarrufu sağlar.

Konvektör ısıtıcı sağlıklı mı?

Konvektör ısıtıcılar çalışmak için hava sirkülasyonunu kullanır ve bu sayede daha sağlıklı bir ısıtma işlemi gerçekleştirir. Diğer pek çok ısıtıcı gibi kirli ve sağlıksız ışık ve ısı yaymazlar. Hem ekonomik hem de sağlıklı yapılarıyla sıkça tercih edilirler.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.