Arçelik Ar MT Ptc 2000 Yorumları ve Özellikleri

İçeriğimizde Arçelik AR MT Ptc 2000 Seramik Isıtıcı'yı inceledik, modelin tüm özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve kullanım şeklini detaylıca anlattık.
Arçelik Ar MT Ptc 2000 Yorumları ve Özellikleri

Seramik ısıtıcıların en dikkat çeken modellerinden olan Arçelik Ar Mt 2000 Seramik Isıtıcıyı ele aldık. Modelin tüm özellikleri, kullanıcı yorumları ve elektrik tüketimine dair tüm merak ettiklerinizi içeriğimizde bulabilirsiniz.

Arçelik Ar Mt Ptc 2000 Özellikleri

Güç2000 Watt
TipSeramik
Kademe Sayısı3
Tasarım TipiDikey
Aşırı Isınma EmniyetiVar
Devrilme EmniyetiVar
Uzaktan KumandaYok
Güç Tüketimi2 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik Ar Mt Ptc 2000 İnceleme

Arçelik Ar Mt Ptc 2000, en iyi seramik ısıtıcılar arasında yer alıyor ve sıkça tercih ediliyor. Dikey tasarımlı model, dönebilen tasarımıyla sıcak havanın eşit şekilde dağılmasını sağlıyor. Küçük ölçekli odalarda etkili ısıtma performansı gösteren 2000 wattlık cihazda 3 kademeli ayar düğmesi bulunuyor. Termostat ayarı sayesinde odayı dilediğiniz sıcaklık seviyesinde tutan cihaz, ortam ısısına göre otomatik olarak açılıp kapanabiliyor.

Arçelik Ar Mt Ptc 2000 Seramik Isıtıcı Tasarım

Arçelik Ar Mt Ptc 2000 Seramik Isıtıcı, dikey ve kompakt tasarımıyla küçük ve dar alanlar için kullanışlı oluyor. Üzerinde şık bir tutma sapı bulunan kullanışlı ısıtıcı, 1,8 kiloluk ağırlığı sayesinde kolayca taşınabiliyor. Cihazın üst kısmında yer alan kontrol düğmeleri, termostat ve çalışma modlarını ayarlayabilmenizi sağlıyor. Devrilme emniyetli cihaz, yere düştüğünde otomatik olarak kapanıyor ve tehlikeli durumların oluşmasına engel oluyor.

Arçelik Ar Mt Ptc 2000 Özellikleri

Arçelik Seramik Isıtıcı Ölçüleri

Yükseklik56.6 cm
Genişlik18.2 cm
Derinlik18.2 cm
RenkBeyaz
Ağırlık1,8 kg
Ayak StandıVar

Arçelik Ar Mt Ptc 2000 Elektrik Tüketimi

Arçelik Ar Mt Ptc 2000 Seramik Isıtıcı, 2000 watt güçle çalışarak saatte 2 Kw elektrik tüketimi yapıyor. Model, seramik yapısı sayesinde yüksek iletken özelliğine kavuşuyor ve ısıyı diğer pek çok ısıtıcı modellerine göre daha iyi yayıyor. Ayrıca seramik malzeme, cihazın içindeki rezistansın da hızlı ısınmasını sağlayarak enerji tasarrufu yapıyor. Kısa sürede ısınan cihaz, ortamın sıcaklığını kısa sürede değiştiriyor.

Arçelik Ar Mt Ptc 2000 Özellikleri

Arçelik Ar Mt Ptc 2000 Watt ve Güç Tüketimi

Güç2000 Watt
Elektrik Tüketimi2 kWh
Kontrol ŞekliManuel

Arçelik Ar Mt Ptc 2000 Seramik Isıtıcı Kullanımı

Arçelik Ar Mt Ptc 2000'nın üzerinde iki adet çevirmeli düğme bulunur. Termostat ayarı yapmanızı sağlayan sol düğmeden minimum ve maksimum arasında bir seviyeye seçebilirsiniz. Seçtiğiniz ayara göre cihaz, odanızın sıcaklığına göre açılıp kapanır ve sıcaklığı aynı seviyede tutar. Sağdaki düğme ise ısı kademesini ayarlamak için kullanılır. Birinci kademe 1000 watt, ikinci kademe 2000 watt güçle çalışır ve bu güce göre ısı yayar. Fan modu olan üçüncü kademe ise ısı vermeden hava dolaşımı yapma özelliğine sahiptir.

Arçelik Ar Mt Ptc 2000 Özellikleri

Arçelik Ar Mt Ptc 2000 Kademe Sayısı

Kademe Sayısı3
Ayarlanabilir TermostatVar
KontrolDüğmeli

Arçelik Ar Mt Ptc 2000 Seramik Isıtıcı, kendi ekseni etrafında dönerek odanın her yerine eşit şekilde ısı yayar. Cihazın dönebilme özelliği sağ taraftaki kademe düğmesinden açılıp kapatılabilir. Devrilme emniyetine sahip olan cihaz, devrildiğinde otomatik olarak kapanır ve yangın riski oluşturmaz.

Arçelik Ar Mt Ptc 2000 Kutu İçeriği

Arçelik Ar Mt Ptc 2000 Özellikleri

Arçelik Seramik Isıtıcı'nın kutu içeriğinde ısıtıcı, ayak standı, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi bulunur. Kullanışlı ve dayanıklı olmasıyla öne çıkan cihazın 2 yıl garantisi mevcuttur. Seramik yapı, aşırı ısınma ve devrilme emniyetleri cihazın ömrünü uzatan özellikler arasında yer alır.

Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Seramik Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik Seramik Isıtıcı Yorumları

Arçelik Ar Mt Ptc 2000 Özellikleri

? *** ***: Ablama kış için aldım diğer ısıtıcılar gibi kurutmuyor dönerek sıcak hava ile odayı ısıtıyor. Büyük odada dahi soğuğu gayet kırıyor.

? *** ***: Küçük ama çok etkili ısıtıyor. Düğmeyi açar açmaz hemen sıcaklık vermeye başlıyor. Kendini ısıtmakla uğraşmıyor. Tesiri daha yüksek ve kalıcı.

? *** ***: Çok iyi arçelik kalitesi herkese tavsiye ederim parasını hak ediyor, alın aldırın derim bence. Satıcı paketleme çok iyi ilgili.

? *** ***: Isıtması gayet başarılı, sesi rahatsız edici değil.

? *** ***: Biraz gürültülü çalışıyor, görünümü, ısıtması iyi sayılır.

? *** ***: 5 yıldızlı bir ürün sipariş verdim bir gün sonra sorunsuz bir şekilde elime ulaştı ve denedim ısıtması çok güzel ısıtırken sağa sola da dönmesi var isteğe göre firmaya teşekkür ederim.

? *** ***: Severek kullanacağım teşekkür ederim tavsiye ederim herkese.

? *** ***: Harika bir ürün, dönebilmesine ayrıca artı puan.

? *** ***: Bizim salona yetiyor ve severek kullanıyoruz. İyi ki aldık.

? *** ***: Dönebiliyor olması gerçekten çok iyi, nereye koyarsanız koyun her yeri ısıtıyor.

? *** ***: Çok iyi ben genelde birinci kademede kullanıyorum ve yetiyor. Çok soğuk olduğunda ikiye geçiyorum.

? *** ***: Sorunsuz elime ulaştı ve çok memnun kaldım. Anneme de alacağım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli Isıtıcı ModelleriVigo Konvektör Isıtıcı Özellikleri
Kumtel Hc-2947 İncelemeUfo Micatronic 1900 W İnceleme
Xiaomi Mi Smart Space Heater S ÖzellikleriBeko Bk S Ptc 2000 Yorumları
Kumtel Orbit 1800 ÖzellikleriSinbo Sfh-3394 İnceleme
Luxell Ks-2760 Quartz ÖzellikleriDyson Purifier Hot+Cool Özellikleri

Sırada Arçelik Ar Mt Ptc 2000 Isıtıcı hakkında merak edilen soruların yanıtları var. İşte Arçelik Seramik Isıtıcı hakkında sıkça sorulan sorular.

Seramik ısıtıcı ne demek?

Seramik ısıtıcı, seramik malzemenin yüksek iletken yapısından faydalanarak ortamı ısıtan cihazlara verilen isimdir. Bu cihazların içinde seramik malzeme kullanılır ve yüksek ısı ileten seramik, rezistansın daha hızlı ısınmasını sağlar. Seramik ısıtıcılar kendini ısıtmakta zorlanmaz, çalıştırıldıklarında kısa sürede ortamı ısıtmaya başlar.

Arçelik Mt Ptc 2000 Nasıl Kullanılır?

Arçelik Mt Ptc 2000'yi açmak için cihazın üst panelinin sağ tarafında yer alan düğmeyi çevirmek gerekir. Bu düğmeyi birinci ya da ikinci moda getirdiğinizde cihaz ısı yaymaya başlar. Birinci mod 1000 watt, ikinci mod 2000 watt güçle çalışarak ısı verir. Cihazın termostatı ise sol düğmeden ayarlanır. Bu düğme sayesinde ısıtıcı, dilediğiniz sıcaklık seviyesine ulaştığınızda çalışmayı durdurur.

Arçelik seramik ısıtıcı kaç watt?

Arçelik seramik ısıtıcı 1000 ve 2000 wattlık güçle çalışır. Cihazın çalışacağı watt gücünü seçilen kademe belirler. Isıtıcı, birinci kademede 1000 watt güçle çalışarak daha az elektrik harcar. İkinci kademede ise 2000 watt güce ulaşır ve daha yüksek elektrik harcarken ortamı daha çok ısıtır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.