Kumtel Hc-2947 Yorum ve Özellikleri - İnceleme

En iyi konvektör ısıtıcılardan olan Kumtel Hc 2947'yi inceledik, özellikleri ve kullanıcı yorumlarını bir araya getirdik.
Kumtel Hc-2947 Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Uygun fiyatlı konvektör ısıtıcı arayanlar için Kumtel Konvektör Isıtıcıyı seçtik. Ekonomik fiyatı, üstün performansı ve kolay kullanımıyla öne çıkan bu model hakkındaki tüm bilgileri içeriğimizde bulabilirsiniz.

Kumtel HC-2947 Konvektör Isıtıcı Özellikleri

Maksimum Etki Alanı28 m2
Güç2500 Watt
TipKonvektör
Kademe Sayısı9
Duvara Monte EdilebilmeVar
Isıtma TürüKonveksiyon
Uzaktan KumandaYok
Güç Tüketimi2.50 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
Kumtel
Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Kumtel HC-2947 İnceleme

Kumtel HC-2947 Konvektör Isıtıcı uygun fiyatıyla karşımıza çıkıyor. Kullanışlı model, her bütçeye uygun olan fiyatı sayesinde çok satılıyor ve kullanıcısını memnun ediyor. 9 kademeli ısı ayarı bulunan konvektör ısıtıcı, iki adet çevirmeli düğme ile kolayca kontrol edilebiliyor. Duvara monte edilebilir yapısı sayesinde fazla yer kaplamıyor, ayak standı ile duvardan bağımsız olarak da kullanılabiliyor. 2500 watt güçle çalışan cihazın ısıtma performansı da oldukça yüksek. Kumtel Konvektör Isıtıcı yorumlarında bir çok kullanıcı cihazın düşük kademelerinin bile ısınmak için yeterli olduğunu belirtiyor.

Kumtel Konvektör Isıtıcı Hc-2930 Tasarım

Kumtel HC-2947, siyah ve beyaz renklerde üretiliyor. İnce ve sade gövdesi sayesinde hem görüntü kirliliği oluşturmuyor hem de her alana rahatlıkla sığabiliyor. Ürün, kullanıcının isteğine göre ayaklı ya da duvara monte halde kullanılabiliyor. Duvara monte edildiğinde bir kalorifer peteğinden farksız hale gelen bu cihaz, iki düğme ile kontrol ediliyor. Döndürülebilen düğmelerden biri kademeyi, diğeri ısıtma şeklini ayarlamanızı sağlıyor.

Kumtel HC-2947 Özellikleri

Kumtel Konvektör Isıtıcı 2500W Boyutları

Yükseklik520 mm
Genişlik705 mm
Derinlik95 mm
RenkSiyah/Beyaz
Ağırlık4,5 kg
Ayak StandıVar

Kumtel Konvektör Isıtıcı'nın 705 mm genişliği, 520 mm yüksekliği bulunur. Kalorifer peteği kadar yer kaplayan cihaz, 4,5 kilo ağırlığı sayesinde kolayca taşınabilir. Konvektör ısıtıcının üst bölümünde sıcak havayı dağıtan ızgaralar bulunur. Bu bölümden çıkan sıcak hava, odanın her köşesine dağılarak sıcacık bir ortam oluşturur.

Kumtel Konvektör Isıtıcı Elektrik Tüketimi

Kumtel Konvektör Isıtıcı, 2500 watt elektrik gücüyle çalışarak saatte 2,50 kWh elektrik tüketimi yapar. Ayarlanabilir termostata sahip olan cihaz, oda ısındığında kapanır ve sıcaklık düştüğünde yeniden açılır. Bu sayede etkili bir elektrik tasarrufu sağlar. Doğalgaz ve diğer ısıtıcılar yerine kullanılacağı için daha düşük fatura maliyeti yaratır.

Kumtel HC-2947 Özellikleri

Kumtel Konvektör Isıtıcı Watt ve Güç Tüketimi

Güç2500 Watt
Elektrik Tüketimi2,50 kWh
Kontrol ŞekliManuel

Kumtel Hc-2947 Konvektör Isıtıcı Etki Alanı

Kumtel Hc-2947 Konvektör Isıtıcı, açık alanda 22, kapalı alanda 28 metrekareye kadar etki eder. Küçük ve orta ölçekli salonları rahatlıkla ısıtabilir. Evlerin dışında ofis kullanımı için de son derece uygun olan cihaz, bulunduğu ortamı kısa süre içinde ısıtır. Çok fazla beklemenize gerek kalmadan sıcak ortamın keyfini çıkarabilirsiniz.

Kumtel HC-2947 Özellikleri

Kumtel Hc-2947 Konvektör Isıtıcı Kademe ve Isı Etkisi

Etki Alanı22-28 m2
Kademe Sayısı9
Ayarlanabilir TermostatVar
KontrolDüğmeli

Kumtel Hc-2947 Konvektör Isıtıcı, 9 kademeli ayar düğmesine sahiptir ve bu düğme sayesinde sıcaklık ayarı yapılabilir. Belirlediğiniz sıcaklık ayarına kadar çalışabilen ısıtıcı, istenen sıcaklığa ulaştığında çalışmayı durdurur ve böylece ortamın sıcaklığını aynı oranda tutar.

Kumtel Konvektör Isıtıcı Kutu İçeriği

Kumtel HC-2947 Özellikleri

Kumtel Konvektör Isıtıcı'nın kutu içeriğinde ısıtıcı, stant ayakları ve kullanım kılavuzu yer alır. Kutudan çıkan ayaklar ısıtıcının alt tarafında kolayca takılabilir. Geniş stant ayakları ısıtıcının devrilerek tehlikeli kazalara neden olmasını önler. Ayrıca arkasında askı yuvaları bulunan cihaz, kullanıcının isteğine göre duvara monte edilerek de kullanılabilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Kumtel
Konvektör Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Kumtel Hc-2947 Konvektör Isıtıcı Yorumları

Kumtel HC-2947 Özellikleri

👤 *** ***: Ayak altı sobalardan kat kat iyi ortamı da ısıtıyor. Tavsiye ederim

👤 *** ***: Kışın çocuk odası için kullandık, odayı hemen ısıtıyor ve kolay kolay da ısısı geçmiyor. Tek olumsuz tarafı ilk yakıldığında her seferinde kötü bir koku yayıyor, sonra geçiyor. Tavsiyem alacaksanız, ilk açtığınızda bir kaç dakika odayı havalandırın.

👤 *** ***: Ürünü güvenlik odası için aldık gayet yeterli ve kullanışlı. Ürün sorunsuz ulaştı gayet memnunuz.

👤 *** ***: Fişe takar takmaz ısındı güzel ısınıyor. Almak isteyenlere tavsiye edilir. Elektrik tüketimini fatura gelince göreceğiz.

👤 *** ***: Bütün evi sıcacık yapıyor , doğal kalorifer gibi fiyatı da çok uygun arkadaşım da görüp almıştım hiç pişman değilim kış ayları için birebir bence.

👤 *** ***: Ürün kısa sürede odanın soğuğunu kırıyor ve odayı ısıtıyor. Oda içinde geniş bir yer de kaplamıyor. Ürün özenli paketlenmiş bir şekilde elimize ulaştı teşekkür ediyorum.

👤 *** ***: Kullanışlı bir ısıtıcı çabuk ısınıyor. 20 metrekare salonu 15 dakikada ısıttı. Ağırlık olarak hafif odadan odaya taşımak gerektiğinde pratik oluyor . Sessiz çalışıyor. Yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz memnunuz.

👤 *** ***: Gayet kibar güzel ve kullanışlı sıcaklığın yukarı doğru vermesi de ayrı bi güzel sanki evde doğal gaz peteği varmış hissiyatı veriyor hem kargo hızlı hem paketleme iyi kullanmaya başladım bakalım ömrü ne kadar olacak ayrıca faturaya ne yansıyacak bakalım.

👤 *** ***: Çok çok iyi kesinlikle gönülden tavsiye kocaman bir salonum var birde Amerikan mutfak sıcacık yapıyor en yüksekte ara kabloyu fazla ısıtıyor orta ayarda 24 saat çalıştırdık sapa sağlam duruyor.

👤 *** ***: Malzemesi çok zayıf alüminyum şikayetlerde genel olarak taşıma esnasında ezilmiş bana da ezik geldi değişim talebi gönderdim ürün kalmamış herhalde fiyatı yükselecek mecbur iade talebi oluşturdum.

👤 *** ***: Ürün daha kendini ısıtmıyor. Buradaki yorumlara aldanarak sipariş verdim ama pişman oldum. En son ayarda bile yine ısınmıyor ya da bize gelen arızalı.

👤 *** ***: Çok mükemmel herkese tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz şimdiye kadar kullandığım elektrikli ısıtıcıların en kullanışlı ve en güzel ısıtanı diyebilirim.

👤 *** ***: Hafif, taşıması kolay. Tek kusuru üstünde herhangi bir ışık yok, uzaktan bakınca açık mı, kapalı mı belli olmuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli Isıtıcı ModelleriVigo Konvektör Isıtıcı Özellikleri
Ufo Micatronic 1900 W YorumlarıArçelik Ar MT Ptc 2000 İnceleme
Xiaomi Mi Smart Space Heater S ÖzellikleriBeko Bk S Ptc 2000 Özellikleri
Kumtel Orbit 1800 ÖzellikleriSinbo Sfh-3394 İnceleme
Luxell Ks-2760 Quartz YorumlarıDyson Purifier Hot+Cool Yorumları

Şimdi de Kumtel Hc-2947 Isıtıcı hakkında merak edilenleri yanıtlayacağız. İşte Kumtel Konvektör Isıtıcı hakkında sıkça sorulan sorular.

Kumtel konvektör ısıtıcı ne kadar elektrik harcar?

Kumtel konvektör ısıtıcı saatte 2,50 elektrik tüketimi yapar. Termostatlı ısıtıcı, ortamın sıcaklığına göre kapanıp açıldığı için aralıksız çalışmaz ve bu sayede enerji tasarrufu sağlar. Diğer ısıtma sistemlerine göre daha ekonomiktir ve daha az elektrik tüketir.

Kumtel konvektör ısıtıcı kaç watt?

Kumtel konvektör ısıtıcı 2500 watt güçle çalışır ve bu gücü sayesinde 28 metrekarelik bir alanı rahatlıkla ısıtabilir. Yüksek wattlı model, küçük ve orta ölçekli odalar için son derece uygundur. İş yerlerinde ve ofislerde de kullanılabilir.

Konvektör ısıtıcı kaç watt olmalı?

Konvektör ısıtıcıların sahip olması gereken watt gücü, kullanacağınız alanın büyüklüğüne göre göre değişir. Metrekare başına 100 watt olması gerekir. Yani ortalama 10 metrekarelik bir alan için 1000 watt gücünde bir konvektör ısıtıcı gerekir. Watt gücü arttıkça cihazın etki edebileceği ortamın büyüklüğü de artar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.