Luxell Ks-2760 Quartz Yorumları ve Özellikleri

İçeriğimizde fiyatı ve harcadığı elektrikle bütçe dostu olan Luxell Ks 2760 ısıtıcıyı inceledik. Ürünün tüm özelliklerini içeriğimizde bulabilirsiniz.
Luxell Ks-2760 Quartz Yorumları ve Özellikleri

Isıtıcıyı bir şömine gibi kullanmak istiyor ve uygun fiyatlı bir ürün arıyorsanız Luxell Ks-2760 Şömine Quartz tam size göre. Şömine tipindeki ısıtıcı, uygun fiyatı ve performansı sayesinde birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Şık görünümü ve fazla yer kaplamayan tasarımı rahat kullanım imkanı sunuyor. İçeriğimize göz atarak Luxell Ks-2760 Şömine Quartz Isıtıcı'nın tüm detaylarını öğrenebilirsiniz.

Luxell Ks-2760 Şömine Quartz Özellikleri

Güç2200 Watt
Etki Alanı20 m2
Kademe Sayısı3
TipŞömine
ZamanlayıcıYok
Maks. Güç Tüketimi2.2 kWh
Termostat KontrolüVar
Devrilme EmniyetiVar
Isıtma TürüQuartz
Amazon
Fiyatını Gör
Luxell
Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Luxell Ks-2760 İnceleme

Uygun fiyatıyla dikkat çeken Luxell Ks-2760 Quartz Isıtıcı, şömineye benzeyen tasarımıyla şık bir ortam oluşturuyor. 3 ayrı güçte çalışabilen model, maksimum 2200 watt güce ulaşabiliyor ve saatte maksimum 2.2 kWh elektrik tüketiyor. Termostatlı model, ortam sıcaklığına göre otomatik olarak kapanıp açılabiliyor. Devrilme emniyetli cihaz, tehlikeli durumların yaşanmasını önlüyor, tek bir düğme ile kolayca kontrol edilebiliyor.

Luxell Ks-2760 Tasarım

Luxell Ks-2760 Isıtıcı, tasarım olarak şömineyi andırıyor. Bulunduğu ortama sıcaklık yayarken, şık tasarımıyla da hoş bir ortam oluşturuyor. 4 adet flament tüpü bulunan cihazın önünde güvenlikli ızgaralar yer alıyor. Cihazın sağ tarafında yer alan kontrol düğmeleri, açma kapama ve termostat ayarı yapmanızı sağlıyor. Hafif ve küçük boyutu sayesinde kolayca taşınabilen ısıtıcı, geniş ayak tabanı ile sağlam bir duruyor.

Luxell Ks-2760 Şömine Quartz Özellikleri

Luxell Ks-2760 Ölçüleri

Yükseklik52 cm
Genişlik20 cm
Derinlik61 cm
RenkSiyah
Ayak StandıVar

Luxell Ks-2760 Elektrik Tüketimi

Söz konusu ısıtıcılar olunca en çok dikkat edilen konular arasında elektrik tüketimi geliyor. Luxell Ks-2760 Isıtıcı bu konuda kullanıcısını üzmüyor ve termostat ayarı sayesinde enerji tasarrufu sağlıyor. 2200 Watt güçle çalışan cihaz, aralıksız çalıştığında saatte maksimim 2.2 kWh elektrik tüketimi yapıyor. Termostat ayarı sayesinde otomatik olarak açılıp kapandığı için bu elektrik tüketim miktarı çok daha düşük seviyelere iniyor.

Luxell Ks-2760 Şömine Quartz Özellikleri

Luxell Ks-2760 Güç Tüketimi

Güç2200 Watt
Maks. Elektrik Tüketimi2.2 kWh
Kontrol ŞekliManuel

Luxell Ks-2760 Şömine Isıtıcı Etki Alanı

Luxell Ks-2760 Şömine Isıtıcı, fiyatına göre üstün bir performans göstererek 20 metrekarelik alana etki edebiliyor. Küçük ve orta ölçekli odalar için ideal olan bu etki alanı sayesinde salon ve ofis gibi alanları rahatlıkla ısıtılabiliyor. Cihazın hangi yöne baktığı da ısıtma işlevi için önemli. Yaydığı ışık sayesinde ısıtma yapan ürün, ön ızgarasının baktığı tarafa daha fazla ısı veriyor.

Luxell Ks-2760 Şömine Quartz Özellikleri

Luxell Ks-2760 Maksimum Etki Alanı

Etki Alanı20 m2
Ayarlanabilir TermostatVar
KontrolManuel
Kademe3

Her zaman bunaltıcı bir ortamda bulunmayı kimse istemez elbette. Luxell Ks-2760 Isıtıcı diğer pek çok ısıtıcıdan farklı olarak size sıcaklık seçeneği de sunuyor. 3 farklı kademede çalışabilen ısıtıcıyı havanın sıcaklığına göre ayarlayabilir, soğuk kış günleri ve mevsim geçişlerine uygun sıcaklıklar seçebilirsiniz.

Luxell Ks-2760 Kutu İçeriği

Luxell Ks-2760 Şömine Quartz Özellikleri

Luxell Ks-2760 Quartz Isıtıcı'nın kutu içeriğinde ısıtıcı ve kullanım kılavuzu yer alır. Cihazı kurmak için kullanıcının yapması gereken bir montaj işlemi bulunmaz. Cihazı fişe taktıktan sonra sağ tarafta bulunan kırmızı anahtarları açabilir, ardından termostat ayarı yaparak cihazı çalıştırabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Luxell
Quartz Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Luxell Ks-2760 Yorumlar

Luxell Ks-2760 Şömine Quartz Özellikleri

? *** ***: Çok güzel ısıtıyor paketleme de gayet güzeldi teşekkürler.

? *** ***: Ürünü İndirimdeyken almıştık sorunsuz elimize ulaştı. 2 göz ısıtıyor, çok soğuk havalarda hepsini açmak lazım.

? *** ***: Sorunsuz ve hızlı teslimat. Hemen denedim ve gayet güzel ısıtıyor. Tavsiye ederim.

? *** ***: Yıllardır kullanıyorum. İşyerimiz için çok memnunuz.

? *** ***: Çok memnun kaldık çok sevdim sobamı sadece kablosu kısa bu fiyat için gayet ideal bu yorumu almak isteyip kararsız kalanlara yardımcı olabilmek adına gönderiyorum kesinlikle pişman olmayacağınız bir ürün ve çok kısa sürede teslim ediliyor.

? *** ***: Süper bir ürün, Çok isimize yaradı soğuk günlerde.

? *** ***: Çok güzel ısıtıyor ve fiyatı çok uygun ayrıca kargo inanılmaz hızlıydı sağlam bir şekilde ulaştırıldı, çok teşekkürler.

? *** ***: Hafif baya kablosu kısa sadece ama işlev görüyor arkadaşlar.

? *** ***: Kullandığım bildiğim marka olduğu ve termostatlı olduğu için tercih ettim büyük salonumu ısıtmak için yeterli oluyor yarım saat içinde oda sıcacık oluyor kalitesi güzel tavsiye edilir.

? *** ***: Ürünün ısıtması kalitesi görünüşü hepsi güzel benim için.

? *** ***: ürün fena değil tüm firmaların yaptığı gibi ucuza mal etmek için ürünlerden kısıyor kablo o kadar kısa ki ne olur 2 mt. daha fazla olsa sonra termostat konulmuş maximum ve çizgiler daha kaliteli dereceleri gösterir şekilde olsaydı bir de kullanılan saç ince.

? *** ***: Canim sobam çok sevdim, çok güzel sadece tekerlekli olsa daha güzel olurdu ama hafif kaldırıp yer değiştiriyorsunuz hemen. Ne küçük ne çok büyük normal boyutta.

? *** ***: Ürün ikinci el gibi. Telleri, rezidansı çok ince basit incecik. Ayağı kırık, bir çok yeri ezik. Birinin iadesini almışlar başka birine göndermişler. Ya tutarsa...

? *** ***: Sadece rezidanstan ibaret o kadar hafif ki dokunsan devrilir. Bu kadar uyduruk olduğunu bilsem almazdım.

? *** ***: Ufak tefek çizikler ve resimdeki gibi küçük bir çatlağı var. Tüm kademeleri çalışıyor. Kargo iyi paketlenmiş olarak geldi. Taktığınız an hemen ısınıyor.

? *** ***: Ürün tam anlamı ile fiyat performans ürünü İşimizi görür diye umut ediyoruz Dört yıldız bir ürün Ha unutmadan fişi 1 metre...

? *** ***: 5 yıldızlı ürün, üzerinde ısı ayar mekanizması var, aslında 2 + 2 şeklinde tuşla da çalıştırabiliyorsunuz ama ısı ayarını düşürerek sadece 1 tanesini veya 3 tanesini de çalıştırabiliyorsunuz. sapasağlam geldi, hafif, evet fişi kısa ama hangi ürünün fişi uzun ki bu klasmanda? Odayı çok hızlı şekilde ısıtıyor ve böylece saatlerce çalıştırmak zorunda kalmıyoruz, severek kullanıyoruz, teşekkürler...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli Isıtıcı ModelleriVigo Konvektör Isıtıcı Özellikleri
Kumtel Hc-2947 YorumlarıArçelik Ar MT Ptc 2000 Yorumları
Xiaomi Mi Smart Space Heater S ÖzellikleriBeko Bk S Ptc 2000 Yorumları
Kumtel Orbit 1800 ÖzellikleriSinbo Sfh-3394 İnceleme
Ufo Micatronic 1900 W YorumlarıDyson Purifier Hot+Cool Yorumları

İçeriğimizin son kısmında Luxell Ks-2760 Isıtıcı hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Luxell lx-2760 Mini Şömine Isıtıcı hakkında sıkça sorulan sorular...

Quartz ısıtıcı ne demek?

Quartz ısıtıcı, ışığın yaydığı ısıyı kullanarak bulunduğu bölgenin sıcaklığını artırabilen cihazlardır. Doğrudan baktığı yeri ısıtabilen bu cihazlar, havayı ısıtarak tüm ortamın sıcaklığını artırabilir. Genelde şömine, dikey ve yatay tipteki ısıtıcılarda kullanılır.

Luxell Ks-2760 ısıtıcı kaç watt?

Luxell Ks-2760 Isıtıcı 2200 wattlık güçle çalışarak saatte maksimum 2.2 watt elektrik tüketimi yapabilir. Cihazın elektrik tüketim miktarı termostat ve kademe ayarlarıyla düşürülebilir. Düşük kademede 2 flamentle çalışan cihaz, odanın sıcaklığına göre çalışma süresini ayarlar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.