Ufo Micatronic 1900 W Yorum ve Özellikleri

En iyi kule tipi ısıtıcılardan olan Ufo Micatronic 1900 W Isıtıcı'nın özellikleri, elektrik tüketimi ve yorumlarını içeriğimizde bulabilirsiniz.
Ufo Micatronic 1900 W Yorum ve Özellikleri

Doğalgaz faturalarını düşürmek isteyenler kule tipi ısıtıcılara yöneliyor. Sizin için en iyi kule tipi ısıtıcıyı bulduk ve inceledik. Ufo Micatronic 1900 W, ısınmak için tüm ihtiyacınızı karşılayabilir. Üstün teknolojik özellikleri bulunan bu cihaz hakkındaki tüm bilgileri içeriğimizde bulabilirsiniz.

Ufo Micatronic 1900 W Özellikleri

Maksimum Etki Alanı13-19 m2
Güç900 - 1900 Watt
TipKule Tipi
Kademe Sayısı5
Devrilme EmniyetiVar
Isıtma Türüİnfrared
Uzaktan KumandaYok
Güç Tüketimi1.90 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
Ufo
Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Ufo Micatronic İnceleme

Ufo Micatronic 1900 W, birçok ısıtıcıya göre daha düşük enerji tüketimi ile çalışır. İnfrared özelliği ile sağlıklı ışıkla sıcaklık yayar. Fotonlar aracılığıyla ortama direkt olarak etki eder ve böylece bulunduğu yeri kısa süre içerisinde ısıtır. Diğer klasik ısıtıcıların yaşattığı bekleme sorununu yaşatmayan cihaz, kısa süre içinde hem kendini hem de ortamı ısıtır. 19 metrekarelik alana etki eden model, ev kullanımı için son derece uygundur.

Ufo Micatronic 1900 W Tasarım

Ufo Micatronic 1900 W, kule tipi ısıtıcılar arasında yer alır. Yukarı doğru uzanan ince ve kompakt gövdesi sayesinde fazla yer kaplamaz. Bu kule tasarımı, cihazın odayı daha iyi ısıtmasına da olanak tanır. Isıtıcının ayak kısmında bulunan geniş bölme, ısıtıcıyı düşme ve devrilmeye karşı dirençli hale getirir. Güvenli tasarımıyla sizi ve ailenizi tehlikeye atmaz.

Ufo Micatronic 1900 W Özellikleri

Ufo Micatronic 1900 W Boyutları

Yükseklik111.3 cm
Genişlik37.6 cm
Derinlik40,3 cm
RenkSiyah
Ağırlık4,8 kg
Devrilme EmniyetiVar

Ufo Micatronic 1900 W ısıtıcının 111.3 cm boyu bulunur. Yüksek tavanlı odalar için ideal olan cihaz, bulunduğu odayı hem alttan hem de üstten ısıtır. Böylece sıcacık bir ortam yaratan ısı, odanın her köşesine eşit şekilde yayılmış olur. 4.8 kilo ağırlığındaki model, kolayca taşınabilir ve dilediğiniz yerde kullanılabilir.

Ufo Micatronic 1900 W Elektrik Tüketimi

Ufo Micatronic 1900 W ısıtıcı, saatte 1,90 kWh elektrik harcar. Bu oran birçok elektrikli ısıtıcıya göre çok daha azdır. 27 saniye içerisinde tamamen ısınan model, kısa sürede hazır hale geldiği için enerji tasarrufu sağlar. Foton ve ışıklarıyla odanın her tarafına ulaşarak etkili bir ısıtma performansı gösterir.

Ufo Micatronic 1900 W Özellikleri

Ufo Micatronic 1900 W Güç Tüketimi

Güç1900 Watt
Elektrik Tüketimi1,90 kWh
Isınma Süresi27 Saniye
Kontrol ŞekliManuel

Ufo Micatronic 1900 W Etki Alanı

Ufo Micatronic 1900 W Kule Tipi Isıtıcı, 19 metrekarelik bir alana etki eder ve bir odayı rahatlıkla ısıtabilir. Ev ve ofis kullanımı için ideal olan model, kış boyunca tüm ısınma ihtiyacınızı karşılar. 5 kademeli ısı ayarı ile dilediğiniz ısı seviyesinde çalışarak ideal sıcaklıkta bir ortam yaratır. Cihazın kontrolü üzerinde bulunan çevirmeli düğmeden kolayca yapılabilir.

Ufo Micatronic 1900 W Özellikleri

Ufo Micatronic 1900 W Kademe ve Isı Etkisi

Etki Alanı19 m2
Kademe Sayısı5
Ayarlanabilir TermostatVar
KontrolDüğmeli

Ufo Micatronic 1900 W Kule Tipi Isıtıcı Kutu İçeriği

Ufo Micatronic 1900 W Özellikleri

Ufo Micatronic Kule Tipi Isıtıcı'nın kutu içeriğinde ısıtıcı cihaz, tüm temel montaj ekipmanları, kablo ve kullanım kılavuzu yer alır. Kullanıcı dostu cihazın kurulumu ve kullanımı oldukça basittir. Kullanırken dikkat edilmesi gereken bilgiler için kullanım kılavuzundan faydalanmanız önerilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Ufo
Kule Tipi Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Ufo Micatronic 1900 W Kule Tipi Isıtıcı Yorum

Ufo Micatronic 1900 W Özellikleri

👤 *** ***: Gayet kaliteli bir görüntüsü var. Başka markaya bakmıştım ve biraz zayıf bulmuştum (yarı yarıya fark var arada tabii) velhasıl kelam iyi soba. Açtık çalıştırdık. İyi ısıtıyor. Daha önce yorumlarda da gördüm. Açma kapama düğmesi çok basit kalmış. Onu sonraki modeller de düzeltirler umarım. 1 puanı bu sebeple kırdım.

👤 *** ***: Çok beğendim ev için aldık yer kaplamıyor kademeli ısı ayarı var düşük kademeler bile iyi ısıtıyor memnunum. Yer değiştirmek için tutma yerinin olmaması eksisi.

👤 *** ***: UFO Öncelikle kendini kanıtlamış bir marka olduğunu düşünüyorum siparişime gelince benim yanlış yaptığım sipariş neticesinde gelen ürün hiçbir problemi olmadan kısa sürede elime ulaştı yanlış yaptığım için satıcı firmaya iade ettim yine aynı satıcıdan başka modeli aldım.

👤 *** ***: Kısa sürede geldi, ancak kargo şubesinden alınması gerekli denildiğinde biraz şaşırdım. Ürün iyi paketlenmiş. İlk kullanım çok olumlu. Güzel ısıtıyor. Isı ayarı pratik ve bir çok isı ayarı var. Kış bahçesi için ideal. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün gayet güzel paketlenmişti. Çalıştırırken en düşük ayarı bile gayet güzel ısıtıyor. Parasını hak eden bir ürün. Teşekkürler.

👤 *** ***: Ürün güzel tavsiye ederim kargolama çok geç oldu tahmini teslimattan 4 5 gün sonra geldi

👤 *** ***: Bu yorumun herkese fayda sağlayacağını düşünüyorum. Böyle bir elektrikli ısıtıcıya ihtiyacım vardı. Ancak o kadar çok marka ve o kadar çok fiyat var ki ne seçeceğim konusunda kararsız kalmıştım. O yüzden net olarak söyleyeceğim şey şudur. Alacağınız ürün kendiniz veya sevdikleriniz için kullanacaksanız sağlık açısından da faydalı olması nedeniyle UFO derim. Ancak iş yeri veya umuma açık yerler için kullanılacaksa diğer uygun fiyatla markaları seçebilirsiniz. Aldığı satıcının da güvenli olup olmadığını araştırmıştım. Gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum.

👤 *** ***: Ürün fiyatı uygun üstelik UFO kalitesi söz konusu. İlk olarak bir adet aldım çok memnun kaldım şimdi bir tane daha alıyorum. Dekoratif olarak da çok güzel duruyor.

👤 *** ***: Sağlam kutulama ve sorunsuz iletim için ayrıca teşekkürler. Sorunsuz elimize ulaştı. İnfrared ısıtıcılar arasında en iyisi UFO tavsiyesi üzerine bu ürünü tercih ettik ki doğru tercih yapmışım. ısıtması çok iyi sadece kendi önünü ısıtmıyor tüm odayı ısıtıyor ki düşük seviyede açıyoruz. kesinlikle tavsiye ederim.

👤 *** ***: Bozuldu birkaç gün sonra derece hep sonda çalışmaya başladı ve sonunda şartel attırdı elektronik cihazlarım bozulabilirdi.0

👤 *** ***: Plastik metal birleşim yerleri özensiz ve ucuz duruyor. ısı ayar yeri hissiz ve yine ucuz plastik.

👤 *** ***: Çok iyi ısıtıyor dükkan için aldım.

👤 *** ***: Kaliteli ve piyasaya göre daha ucuz tavsiye ederim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli Isıtıcı ModelleriVigo Konvektör Isıtıcı Özellikleri
Kumtel Hc-2947 YorumlarıArçelik Ar MT Ptc 2000 Yorumları
Xiaomi Mi Smart Space Heater S ÖzellikleriBeko Bk S Ptc 2000 Yorumları
Kumtel Orbit 1800 ÖzellikleriSinbo Sfh-3394 İnceleme
Luxell Ks-2760 Quartz YorumlarıDyson Purifier Hot+Cool Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında Ufo Micatronic hakkında merak edilenleri yanıtlayacağız. İşte ısıtıcı hakkında sıkça sorulan sorular.

Micatronic ısıtıcı ne demek?

Micatronic ısıtıcı, diğer ısıtıcılardan farklı bir teknoloji ile üretilir. Micatronic sistemde, ısıtıcılarda kullanılan direnç telleri 4 eksenli tetragonal sarım sistemi ile mikanın etrafına sarılır. Böylece Isıtıcının filament ömrü 3 katına çıkar. Micatronic ısıtıcı denilen bu tür cihazlar dikey kullanım için üretilir ve tavanı yüksek alanlar için son derece idealdir.

Ufo Micatronic ısıtıcının etki alanı ne kadar?

Ufo Micatronic 1900 W ısıtıcı, 19 metrekarelik bir alana etki edebilir. Küçük ve orta ölçekli ev ve ofisler için uygun olan bu model, yüksek tavanlı evlerde de kullanılabilir. Kule tipi ısıtıcı bulunduğu yeri alttan ve üstten ısıtır. Bu sayede ısının eşit şekilde yayılmasını sağlar.

Ufo Micatronic 1900 W çok elektrik harcar mı?

Ufo Micatronic 1900 W Kule Tipi Isıtıcı, saatte 1,90 kWh elektrik tüketimi yapar. Bu elektrik tüketim miktarı birçok ısıtıcıya göre daha azdır. Diğer klasik ısıtıcılar ortamı ısıtabilmek için önce kendini ısıtır ve bu sürede çok fazla elektrik harcar. Ufo Micatronic sadece 27 saniye içinde ısınır ve ortamı ısıtmaya başlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.