Xiaomi Mi Smart Space Heater S Özellikleri ve Yorumları

Kullanışlı özelliklerle donatılan Xiaomi Mi Smart Space Heater S Isıtıcı'yı inceledik, modelin özellikleri ve yorumlarını içeriğimizde bulabilirsiniz.
Xiaomi Mi Smart Space Heater S Özellikleri ve Yorumları

Ev aletlerinde Xiaomi kalitesine güveniyorsanız ve kullanışlı bir elektrikli ısıtıcı arıyorsanız Xiaomi Mi Smart Space Heater S tam size göre. Konvektör ısıtıcı modelindeki bu cihaz, fazla yer kaplamadan evinizi sıcacık bir ortama dönüştürüyor. Üstelik uzaktan kontrol edilerek kolay kullanım imkanı da sunuyor. Modelin teknolojik özellikleri elbette bununla sınırlı değil. İçeriğimize göz atarak Xiaomi Konvektör Isıtıcının tüm detaylarını öğrenebilirsiniz.

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Özellikleri

Güç2200 Watt
Etki Alanı46 m2
Kademe Sayısı6
TipKonvektör
ZamanlayıcıVar
Derece AyarıVar
Uzaktan KontrolVar
Güç Tüketimi2.2 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Xiaomi Mi Smart Space Heater S İnceleme

Xiaomi Mi Akıllı Isıtıcı, teknolojik özellikleriyle kullanıcıların kalbini çalmayı başarıyor. Telefona bağlanabilen cihaz, uzaktan rahatlıkla kontrol edilebiliyor. Cihazı diğer ısıtıcılardan ayıran sıra dışı özellikleri bununla da sınırlı değil. Diğer ısıtıcılardan farklı olarak Xiaomi Space Heater'in üzerinde zamanlayıcı da bulunuyor ve ısıtma süresini ayarlamanıza imkan tanıyor. 6 farklı sıcaklık ayarı bulunan model; kolay kullanımı, şık tasarımı ve ısıtma performansıyla çok tercih edilen ürünler arasında yer almayı başarıyor.

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Tasarım

Isıtıcıların fazla yer kaplamaması ve görüntü kirliliği oluşturmaması önemli. Xiaomi Akıllı Isıtıcı'da kullanıcıların bu isteklerine dikkat edilmiş ve ısıtıcı sade bir tasarımla üretilmiş. Bir kalorifer peteği gibi duran cihaz, beyaz ve sade tasarımıyla göz yormuyor. Geniş stant ayakları cihazın devrilmesini önlerken, tutma sapı adeta bir çanta gibi kolayca taşınabilmesini sağlıyor. Ayrıca bu geniş tutma kolu öne doğru eğildiğinde çamaşır kurutma askısı olarak da kullanılabiliyor.

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Özellikleri

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Ölçüleri

Yükseklik52.6 cm
Genişlik78 cm
Derinlik2.1 cm
RenkBeyaz
Ağırlık5,7 kg
Ayak StandıVar

Xiaomi Isıtıcının üst kısmında sıcak havayı dağıtan ızgaralar yer alıyor. Hem arkadan hem de önden çıkışlı olan bu ızgaralar, iki yönlü ısı emisyonu sağlıyor ve ısının tüm odaya eşit şekilde yayılmasına imkan tanıyor. Böylece hem tavana doğru hem de yatay olarak ısıtma sağlanıyor ve sıcak hava odanın içerisinde konvektif etki oluşturuyor.

Xiaomi Mi Smart Space Heater Isıtıcı Elektrik Tüketimi

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Elektrikli Isıtıcı, 2200 wattlık güçle çalışarak saatte 2.2 Kw elektrik tüketimi yapıyor. Termostatlı model, termostatsız ısıtıcılara göre daha yüksek enerji tasarrufu sağlıyor. Odayı istenen sıcaklıkta tutmak için otomatik olarak kapanıyor ve oda soğumaya başladığında yeniden açılıyor.

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Özellikleri

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Watt ve Güç Tüketimi

Güç2200 Watt
Elektrik Tüketimi2.2 kWh
Kontrol ŞekliManuel

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Etki Alanı

Geniş alanlar için ideal olan Xiaomi Mi Smart Space Heater S, yüksek ısı yayma performansıyla 46 metrekarelik bir alana etki edebiliyor. Salon, ofis ya da işletme gibi her alanda rahatlıkla kullanılabiliyor. Üstelik yumuşak hava akışı ile ortamı kurutmuyor ve geceleri daha rahat uyumanıza olanak tanıyor.

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Özellikleri

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Kademe Sayısı

Etki Alanı46 m2
Ayarlanabilir TermostatVar
KontrolManuel, Uzaktan
Kademe Sayısı6

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Isıtıcıda 4 adet zamanlayıcı, 6 adet ısı ayarı modu bulunuyor. Sıcaklık ayarı 18 ile 28 derece arasında değiştirilebiliyor. Zamanlayıcı modları ise 1 ile 9 saat arasında ayarlanabiliyor. Tüm bu seçenekler cihazın yan tarafından bulunan kontrol paneli ve Xiaomi telefon uygulamasından yapılabiliyor. Cihazı uzaktan kullanmanın tadını çıkarabilmeniz için Wifi bağlantısı kurmanız gerekiyor.

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Kutu İçeriği

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Özellikleri

Xiaomi Mi Smart Space Heater S'in kutu içeriğinde ısıtıcı, askı aparatı ve kullanma kılavuzu bulunur. Ürünün kurulumu son derece basittir, cihazı fişe taktıktan sonra arka kısımdaki anahtarı açık konuma getirmeniz gerekir. Ardından yandaki kontrol panelinden açma kapama tuşuna bastığınızda cihaz çalışmaya başlar. Sıcaklık ve zaman ayarını seçerek sıcak ortamın tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Akıllı Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Yorumları

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Özellikleri

👤 *** ***: Bebeğimiz olduğu için aldık, aşırı memnun kaldık. Hem odayı hızlı ısıtıyor, hem de giysileri hemen kurutuyor. Telefondan kontrol edebilmek de apayrı bir güzellik. İlk ay baya fazla kullanmamıza rağmen elektrik faturasına etkisi beklediğimden daha az oldu. İyi ki xiaomi var.

👤 *** ***: Bebeğimin odası için aldık hemen ısıtıyor. İnce yer kaplamıyor.

👤 *** ***: Yayla gibi sert soğuğu olan yalıtımsız evlerde rahatlıkla ısıtıyor. Ekonomik açıdan cebinize dost bir cihaz WiFili olması ayrı bir avantaj sağlıyor. Kalorifer peteği mantığında odayı sıcacık yapıyor. Ürünü kesinlikle tavsiye ederim.

👤 *** ***: Harika bir ısıtıcı. 50 metrekare civarı alanı eşit bir şekilde doğalgaz gibi ısıtıyor.10metrekare odayı kömür sobası yanmış gibi ısıtıyor. Daha önce neden almadım diye üzüldüm. İki tane aldık birini anneme verdik o da çok memnun kaldı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Yapılan olumlu yorumlar sayesinde bu ısıtıcıyı almıştım, iyi ki de almışım. 5-10 dk içerisinde odamız sıcacık oluyor, hem arkadan hem de önden ısı veriyor öyle sıcak ki dokunmakta zorlanıyorum. Mi Home'dan wifi ayarlarınızı yapıp telefondan da ısı-zaman ayarı yapabilirsiniz. Alacak olanlar tereddüt etmeden alabilirler. Satıcıya da teşekkür ederim, sorunsuz geldi ürünümüz.

👤 *** ***: İyi ki almışım şuan fiyatını görünce şaşırdım gözümden sakınıyorum ama fiyatını hak eden ürün çok memnunum aktif olarak kullanıyorum öyle kapı falan kapatıp bir odayı da ısıtmıyorum evim 140 metre kare vardır koridora bırakıyorum gayet ortamı yumuşatıyor.

👤 *** ***: Xiaomi ürünlerini özellikle tasarımları ve Mi Home uygulamasıyla tek bir yerden kontrol edebildiğim için tercih ediyorum. Ürün gayet güzel, tavsiye ederim.

👤 *** ***: Çok beğendim. Sessiz şekilde odayı çok güzel ısıtıyor. Isı kademelerinin olması da güzel 24-26-28. İstediğiniz şekilde ayarlayıp kullanabiliyorsunuz.

👤 *** ***: Doğalgazsız bir eve taşınınca Kışın ısınma kaygımız vardı. Bu ürünü bulunca ve kullanmaya başlayınca rahatladık odayı çok kısa bir sürede eşit şekilde ısıtıyor. Küçük odalar için düşünmüştük ama öyle ısıtıyor ki normalde klima kullandığımız 40 metrekare salonumuzu bile klimadan daha iyi ısıtıyor.

👤 *** ***: Gerçekten hep Xiaomi ürünleri kullanır ve memnun kalırdım. Ama gerçekten bu fiyata çok daha iyi ısıtıcılar alabilirdim balkonum İçin almıştım olmadı oturma odasında kullanayım dedim ( 20 metrekare) ısınma sıfır yani ısıtıyor tabi ama bir fanlı ısıtıcı ile aynı düzeyde ama elektrik harcama tutarı az sanırım ya da ben anlayamadım çok takip edemem ama faturaya yansıyan bir şey olmadı.

👤 *** ***: Kendini taşıma demiri dahil odadan fazla ısıtıyor bebeğimiz için çok tehlikeli.. markası için almıştım kullandığım diğer markadan bir tane daha almak için iade ettim.

👤 *** ***: Geçen sene 4 adet aldım, her birini ağa ve termostatlara bağladım yazlık için salona 2 adet, banyoya 1 adet, yatak odasına 1 adet kullanıyorum. Evde yokken bile çalıştırıp ısıtabiliyorum. Çok başarılı bir cihaz çok memnun kaldık, aylık 600 700 civarı elektrik geldi geçen sene her gün zaman ayarlı kullandık sabah öğle akşam gece olmak üzere. Bu sene ne gelir bilmiyoruz henüz başlamadık kullanmaya. bunları kullanacaksanız xiaomi akıllı ev sistemi ve her radyatör için mutlaka termostat alın derim. Çok kullanışlı oluyor.

👤 *** ***: Ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanmaktayım. 20-25 m2'lik bir oda içinde soba sıcaklığına yakın bir ısı alabilirsiniz fakat son elektrik zamlarından sonrasında faturaya etkisi bir hayli fazla olmaktadır. Herhangi bir klimadan daha hızlı ve etkili bir sıcaklık sağlamaktadır.

👤 *** ***: Ürün gayet güzel ısıtıyor,. Çok kısa sürede normal bir odayı ısıtıyor. Odanın havasını kurutmuyor. WiFi ile bağlanıp ayarlamalar yapmak süper zaten onun için tercih ettim. Odanın derecesini de gösterse 5 yıldızdı..

👤 *** ***: Ürün çok güzel, fakat kullanma talimatı Türkçe olsa daha iyi olurdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli Isıtıcı ModelleriVigo Konvektör Isıtıcı Özellikleri
Kumtel Hc-2947 YorumlarıArçelik Ar MT Ptc 2000 Yorumları
Ufo Micatronic 1900 W ÖzellikleriBeko Bk S Ptc 2000 Yorumları
Kumtel Orbit 1800 ÖzellikleriSinbo Sfh-3394 İnceleme
Luxell Ks-2760 Quartz YorumlarıDyson Purifier Hot+Cool Yorumları

İçeriğimizin son kısmında Xiaomi Mi Smart Space Heater S Elektrikli Isıtıcı hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Xiaomi Akıllı Isıtıcı hakkında sıkça sorulan sorular...

Xiaomi Mi Smart Space Heater S kaç watt?

Xiaomi Mi Smart Space Heater S, 2200 watt güçle çalışarak etkili bir ısıtma performansı gösterir. Sıcaklığın ayarlanabilir olduğu bu model, 46 metrekarelik alana etki ederek geniş alanların ısıtılabilmesi için idealdir. Üzerinde sıcak hava çıkışı yapan iki ayrı ızgara yer alır ve bu ızgaralar sıcak havanın eşit olarak dağıtılmasını sağlar.

Xiaomi Isıtıcıda termostat var mı?

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Isıtıcıda termostat özelliği bulunmaktadır. Bu özellik sayesinde cihaz, kullanıcının istediği dereceye kadar ortamı ısıtır ve belirli dereceye ulaşıldığında kapanır. Böylece ortam sıcaklığı istenilen seviyede kalır ve aşırı ısınma önlenmiş olur.

Xiaomi Mi Smart Space Heater Isıtıcı Wifi'ye nasıl bağlanır?

Xiaomi Mi Smart ısıtıcı, wifi bağlantısına sahip olan teknolojik bir ısıtıcıdır. Cihazı açtığınızda wifi ışığı yanıp sönmeye başlar. Wifi ışığının altındaki düğmeye 6 saniye boyunca basmanız gerekir. Böylece cihazın wifi bağlantısı sıfırlanır. Ardından telefonunuza indirdiğiniz Mi Home uygulamasını açmalısınız. Sağ üst köşedeki "+" simgesine dokunarak "add a device" seçeneğini seçebilirsiniz.

Cihaz ekleme kısmına geldiğinizde ısıtıcınızın modelini seçmeniz gerekiyor. Bu kısımdan sonra uygulamanın sizi yönlendirdiği adımları takip ederek cihazı telefonunuza bağlayabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.