Samsung Galaxy Watch 4 Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Sayısı özelliği ile hayatınızı kolaylaştıracak Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat hakkında yorum ve özellikleri sizler için araştırarak listeledik.
Samsung Galaxy Watch 4 Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Samsung Galaxy Watch 4, son dönemlerde geliştirilen en iyi akıllı saatlerden biri olarak bilinmektedir. Tüm kullanıcıların memnun kaldığı bu cihaz, pek çok kişiselleştirme özelliğinin yanında herkesin ihtiyaç duyabileceği diğer donanımlarla birlikte geliştirilmiştir. Yeni özellikler, güçlü performans ve şık tasarımı ile dikkat çeken Samsung Galaxy Watch 4'ün özelliklerini ve yeniliklerini içeriğimizde keşfedebilirsiniz.

Samsung Galaxy Watch 4 Özellikleri

AdımsayarVar
GpsVar
Kalp Ritmi ÖlçmeVar
TitreşimVar
Sesli GörüşmeVar
Su geçirmezlikIP68
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung Galaxy
Watch 4 Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung Galaxy Watch 4 Akıllı Saat

Samsung'un Wear OS işletim sistemine sahip olan ilk akıllı saati Galaxy Watch 4, dilediğiniz tüm uygulamaları bileğinizde taşıyarak kesintisiz erişim imkanı sağlar. Ses uygulamalarından sağlık uygulamalarına, spor uygulamalarından bilgi uygulamalarına kadar hayata dair her şeye Samsung Galaxy Watch 4 ile erişebilirsiniz.

İşte, Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat ile ilgili tüm detaylar;

Samsung Galaxy Watch 4 Tasarım

Samsung Galaxy Watch 4

Akıllı saatlerde genel olarak bir cinsiyet belirtilmese de Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat için genel olarak erkeksi tasarımlar oluşturulmuştur. Saha büyük ve görkemli saatler, kullanışa açısından erkek kullanıcılara daha fazla hitap etmektedir. Bunun yanında, değiştirilebilir kordonları ile dilediğiniz renkte kullanım imkanı sağlayabilirsiniz.

Yuvarlak ekran tasarımı sayesinde klasik, şık ve modernlik harmanlanmıştır. Cihazın yan taraflarında bulunan kontrol tuşları kullanımı kolaylaştırırken geniş ekranlı tasarımı ise işlem yapma alanınızı rahatlatmıştır. Silikon kordonu tüm bilek bedenlerine uyum sağlayacak şekilde tasarlanmasından dolayı konforlu bir kullanım sunmaktadır.

Samsung Galaxy Watch 4 Kullanımı

Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat kullanımı diğer cihazlara göre oldukça pratiktir. Geniş ekranlı tasarımı sayesinde rahatlıkla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Güçlü pil ömrü ve hızlı algılama sağlayan işletim sistemi ile en hızlı ve etkili performansı sağlar.

Uygulamalar arası geçiş yapmak istediğinizde herhangi bir sorunla karşılamak istemiyorsanız Samsung Galaxy Watch 4 size göre bir tercih olacaktır. Kullanım ve serilik bakımından kendi serisinin önceki ürünlerini ve rakiplerini geride bırakarak tam performans çalışma sistemi uygulamaktadır.

Bu sayede, Samsung Galaxy Watch 4 üzerinde yapacağınız hiçbir işlemde herhangi bir takılma yaşamazsınız. Telefonunuza gelen tüm bildirim, arama ve mesajları saat üzerinden görerek yanıtlayabilirsiniz. Kolay ve pratik kullanım keyfini sürebilmek için yalnızca cihazı telefonunuzla eşleştirmeniz gerekir.

Samsung Galaxy Watch 4 Teknik Özellikler

  • Antrenman takibi
  • 1,2 inç ekran boyutu
  • 396x396 px ekran çözünürlüğü
  • Android işletim sistemi
  • Nabız sensörü
  • 247 mAh pil gücü
  • Sesli görüşme
  • 40 mm kasa çapı
  • 46,5 gr ağırlık
  • 16 Gb hafıza
  • Titreşim

Samsung Galaxy Watch 4 Boyutları

Kasa Çapı40 mm
Ağırlık46,5 gr
Ekran1,2 inç
KordonAyarlanabilir

Rahat işlem imkanı sağlaması açısından geniş ekran boyu ile tasarlanan Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat, 46,5 gram ağırlığı ile uzun süreli kullanımda sizleri rahatsız etmeyecektir. Her an kullanıma hazır olan cihaz, 1,2 inç ekran boyutuyla tüm işlemleri rahatça gerçekleştirmenize imkan tanır. Kordon boyutunun ayarlanabilir olması tüm kullanıcılar için kullanım kolaylığı sağlar.

Samsung Galaxy Watch 4 Batarya Özellikleri

Kapasite16 Gb
Çalışma Süresi2 gün
BataryaLityum İyon
Batarya Gücü247 mAh
Hızlı ŞarjVar

Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat, 2 gün kullanım süresi sayesinde sizleri asla yarı yolda bırakmayacak bir cihazdır. 247 mAh güçlü bataryası sayesinde tüm özellikleri açık şekilde kullandığınızda dahi uzun süreli performans sunar. Yaklaşık olarak 1,5 saatte tam şarj olma özelliğine sahiptir. 16 gb kapasite, tüm uygulama ve işlemleriniz için yeterli olacaktır.

Samsung Galaxy Watch 4 Kişiselleştirme

Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat kullanımını daha fonksiyonel hale getirmek için kişiselleştirme ayarlarına göz atabilirsiniz. Uyku analizi desteği ile uyku sırasında yaşanabilecek aksilikleri rapor eder. Kalp sağlığınızı da düşünen Samsung Galaxy Watch 4, EKG ve tansiyon ölçümü yapma özelliği sayesinde herhangi bir durumda erkenden uyarı verir.

Özelleştirilmiş antrenmanlarınızda en iyi antrenman arkadaşınız olan Samsung Galaxy Watch 4, diğer arkadaşlarınızla yarışmanızı da mümkün hale getirir. Canlı mesaj panosunda yer alan adım sayma özelliği ile arkadaşlarınızla tatlı bir rekabet içerisinde girebilirsiniz. Meydan okuma özelliği sayesinde antrenmana teşvik eden ve sosyalleştiren Samsung Galaxy Watch 4, yanınızdan ayırmayacağınız bir cihaz haline gelecek.

Samsung Galaxy Watch 4 Kurulumu

Samsung Galaxy Watch 4

  • Akıllı telefonunuzda Google Play üzerinden Galaxy Wearable uygulamasını bularak indirin.
  • Uygulama açıldıktan sonra Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saatin yan kısmında bulunan başlatma tuşuna basılı tutarak cihazı başlatın ve uygulama üzerinden telefonun tanımasını bekleyin.
  • Samsung Galaxy Watch 4 saatinizde bulunan kodun akıllı telefonunuzdaki kodla eşleştiğine emin olduktan sonra onaylayın.
  • Akıllı telefonunuz üzerinden bir Samsung hesabı oluşturarak giriş yapın.
  • Onaylamanız gereken izinleri okuduktan sonra onay vererek yönlendirmeleri takip edin.
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung Galaxy
Watch 4 Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung Galaxy Watch 4 Kullanıcı Yorumları

Samsung Galaxy Watch 4

? *** ***: Samsung'un buds 2 sinide kullanıyorum. Bu saatte üstüne tuzu biberi oldu valla. Baya rahat zaten özellikler desen full her şey var. İlk defa akıllı saat kullanıyorum bugün elime geçti ve saatle ağırlık antrenmanına gittim. Kalorilerimi kalp atışlarını falan gösteriyor ama beni en çok rahat ettiren müzik için telefonu kullanmamak oldu. Budslarla birlikte harika çalışıyor. Siyahı yerine beyazını almak istedim ilk başta tedirgindim fakat gelince gördüm ki baya yakışıklı orijinal kordonu çok kaliteli yumuşak bir hissiyatı var. Kordon rengi fotoğraflardaki gibi bembeyaz değil daha çok hafif gri beyaz ki bence böyle olması daha iyi bembeyaz olsa çok hızlı pislenirdi. Şarjına gelecek olursak daha o kadar uzun kullanamadım ama telefonu bile her gün takıyoruz bu kadar özelliğe şarjı benim için çok önemli değil.

? *** ***: Saat çok iyi ama bir sıkıntısı var. Bende aldıktan sonra fark ettim. Şarjı 2 ile 2.5 gün arasında gidiyor. Tasarruf modunu açarsanız ve bazı özelliklerini kapatırsanız 4 güne kadar gidiyor. Ama saati ben çok beğendim. Şu ana kadarki gördüğüm tek sorun şarj.

? *** ***: Mükemmel bir saat dün ulaştı elime çok şık ve zarif klasik bir saat neredeyse Samsung Watch bütün serisini Kullandım şuana kadar en iyisi diyebilirim.

? *** ***: Ürün çok güzel yoğun kullanımda şarjı 1 gün normal kullanımda ise 2 günü rahatlıkla çıkarıyor. Orijinal kordon plastik ve çok rahat ama Metal Kordon sevdiğim için başka bir yerden satın alıp taktım çokta şık duruyor.

? *** ***: Ürün çok güzel görsellerde görüldüğü gibi tek kusuru şarjı daha önce akıllı bileklik kullanmıştım şarjı 10 12 gün gidiyordu bu saatin şarjı 2 gün gidiyor yoğun kullanırsanız tabi süre düşüyor keşke şarjı 1 hafta gitse çok daha iyi olurdu.

? *** ***: Ürünü 1 aydır kullanıyorum. Uyku takibini denedim güzel bilgiler veriyor ama olmazsa olmaz değil bu yüzden geceleri Kapatıyorum. Şarj ederken de kapatabilirsiniz daha çabuk doluyor. Fotoğrafları ekledim ürün çok şık duruyor ara yüz çeşitliliği fazla. Fazlasıyla işlevsel benim işime yarıyor. Anlık google asistana notlarımı hatırlatıcılarımı tek tuşla konuşarak ekliyorum. Harita spotify mevcut. Bluetooth menzilinde sesli arama ve gelen aramaları cevaplayabiliyorsunuz. Yeni gelecek güncellemelerle birlikte daha iyi olacaktır. Ekg, nabız ve tansiyon ölçümleri başarılı. Düşünenlere tavsiye ederim.

? *** ***: Diesel Akıllı Saat kullanıcısıydım fakat Aklımda hep Samsung vardı sonunda aldım saat canavar gibi dieselden çok daha hızlı seri çalışıyor. galaxy watch 5 çıkana kadar kullanmayı düşünüyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Akıllı Saat ModeliHonor Magic Watch 2 Yorumları
Huawei Watch Fit 2 incelemeSamsung Galaxy Watch Özellikleri
Apple Watch Series 8 YorumlarıApple Watch Ultra İnceleme
Xiaomi Mi Watch ÖzellikleriSamsung Galaxy Watch 5 Pro Kullananlar
Huawei Watch Gt 3 Kullanıcı YorumlarıHuawei Watch GT 2 İnceleme
Apple Watch Seri 7 İncelemeApple Watch Nike Seri 7 Yorumları
Apple Watch SE ÖzellikleriGarmin Fenix 6x Pro Kullananlar
Huawei Watch GT 2 Pro Yorumları

Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Samsung Galaxy Watch 4 şarjı kaç gün gidiyor?

Samsung Galaxy Watch 4 ortalama olarak 2 gün kullanım özelliği sunmaktadır. Tasarruf modunda kullanıldığı takdirde bu süre 2,5 güne kadar uzatılabilir.

Samsung Galaxy Watch 4 konuşma özelliği var mı?

Samsung Galaxy Watch 4 arama yapma özelliği bulunmaktadır. Bunun için saatiniz üzerinden rehberinize girerek görüşme başlatmak istediğiniz kişiyi seçmeniz yeterli olacaktır.

Samsung Watch 4 su geçirir mi?

IP68 sertifikası ile geliştirilen Samsung Galaxy Watch 4, yalnızca 1.5 metre su geçirmez özelliğe sahiptir. El yıkama gibi günlük kullanıma uygun durumlarda sorun yaşanmasa da yüzme, duşa girme gibi aktivitelerde kullanılması önerilmemektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.