Şıklığıyla Dikkat Çeken: Honor Magic Watch 2 İnceleme

İçerisinde 100’den fazla spor modu bulunan Honor Magic Watch 2 akıllı saatini sizler için inceledik.
Şıklığıyla Dikkat Çeken: Honor Magic Watch 2 İnceleme

Honor Magic Watch 2

Şarj konusunda kullanıcıları bir hayli memnun eden Honor Magic Watch 2, 14 gün ve üzeri pil ömrü performansı göstermektedir. Sağlığınızla alakalı konularda oldukça dikkatli ölçümler yapan cihaz, uzun pil ömrü sayesinde sizi yarı yolda bırakmaz. Hem şık hem de son teknoloji bir akıllı saat istiyorsanız tam size göre bir seçim olacaktır.

Honor Magic Watch 2 Özellikleri

AdımsayarVar
GpsVar
Uyku TakibiVar
TitreşimVar
Sesli GörüşmeVar
Su geçirmezlikVar
Ölçü46 mm
Amazon
Fiyatlarını Gör
Honor
Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatları Gör

Honor Magic Watch 2 Akıllı Saat

1. Her an açık olan 1.39 inçlik AMOLED ekranı, 454 x 454 piksel görüntü kalitesi sağlamaktadır. Bu sayede zaman kaybetmeden istediğiniz zaman saati görebilirsiniz. Ek olarak ekranın üzerinden parmak izi bırakmayan kaplama (Oleophobic coating) mevcuttur.

İşte şarjı bitmeyen Honor Magic Watch 2 incelemesi.

Honor Magic Watch 2 Tasarımı

Honor Magic Watch 2

Sadece siyah renk seçeneği bulunan Honor Magic Watch 2’nin çerçeve yapımında paslanmaz çelik kullanılmıştır. Sağlam yapısına gelen darbelere karşı oldukça dayanıklı olduğunu söyleyebiliriz.

Ara yüz kısmını dilerseniz modelin içerisinde gelen tasarımlarını kullanabilir veya sevdiğiniz bir fotoğrafı Honor Magic Watch 2’ye yükleyerek görebilirsiniz. Dilerseniz birden fazla fotoğraf kaydederek her zaman farklı resim görmeniz sağlanmaktadır.

Honor Magic Watch 2 Batarya

Honor Magic Watch 2

4. 455 mAh kapasiteli Li-Polymer teknolojili bataryası tam tamına 14 gün boyunca dayanabilmektedir. 120 dakika boyunca manyetik istasyon ile şarj olan bataryası yoğun kullanımda 30 saat pil ömrü sunmaktadır. Güç tasarrufu modundayken daha uzun süre kullanım imkanı tanıyan cihaz, yoğun çalışma koşullarında ya da antrenman esnasında size yardımcı olur.

Honor Magic Watch 2 Spor ve Sağlık Özellikleri

Honor Magic Watch 2

Honor Magic Watch 2 de birden fazla bulabileceğiniz fitness modları, eş zamanlı olarak VoiceOver Guidance sayesinde tavsiye sunmaktadır. Uyku vaktinin yaklaştığı zamanlarda size nefes egzersizi yaptırarak rahatlamanızı sağlamaktadır.

Çift uydu konumlandırma özellikli Honor Magic Watch 2, kullanım sırasında telefonunuzun yanınızda olmasını zorunlu kılmamaktadır. Gittiğiniz her yolu kaydederek size en doğru veriyi sunmaktadır.

7. 50 metreye kadar su derinliğine dayanabilen Honor Magic Watch 2, Huawei’nin geliştirdiği TruSeen özelliği sayesinde yüzme esnasında kalp atış hızınızı ve kalorinizi ölçebilmektedir. Aynı zamanda VO2Max verilerinizi görebilirsiniz.

8. Honor Magic Watch 2’nin bir diğer özelliği ise TruRelax ile size nefes egzersizi yaptırarak zihninizin rahatlamasını sağlamaktadır. Böylelikle vücudunuzun stres seviyesini azaltarak keyifli gün geçirmenize yardımcı olmaktadır.

Honor Magic Watch 2 Ses ve Mikrofon

Honor Magic Watch 2

9. Yerleşik mikrofon ve hoparlör sayesinde sevdiklerinizle görüşme yapabilirsiniz. Aynı zamanda 4 GB dahili hafızası içerisinde müzik yükleyebilirsiniz. Honor Magic Watch 2 üzerinden hava durumuna bakabilir veya alarm kurabilirsiniz.

Sesli konuşma özelliğinden kusursuz şekilde faydalanmanızı sağlayan Honor Magic Watch 2 Akıllı Saat, hem ses girişleri hem de ses çıkışlarında problem yaşamamanız için oldukça güçlü şekilde geliştirilmiştir.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Honor Akıllı
Saat Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Honor Magic Watch 2 Kullanıcı Yorumları

Honor Magic Watch 2

? *** ***: Ürün Huawei Watch Gt 2 ile özellik açısından birebir aynı. Tek fark Honor un ekranı düz bir yapıda Huawei nin ekranı çerçeve içinde. Veri doğruluğu ölçümler gayet başarılı. Spor modlarında sizi motive etmek için ingilizce de olsa kalp ritmin şu yağ yakımı yapıyorsun vs gibi konuşuyor saat Türkçe olması daha iyi olur ama güncelleme ile halledilebilir bişey. İos app de Android e göre eksikler var bunlarda güncelleme ile düzelir inşallah stres ölçümü yok ios da. Tek yıldızı Aras kargo nedeniyle kırdım saati getirene kadar Ankara gibi bir büyük şehirde 3 yanlış şubeden geçip getirdiler. Onun dışında problem yok. Siyah olan daha spor duruyor kahverengi bir kordonla da daha şık klasik spor karışımı duruşu olacaktır. Tavsiye ederim kesinlikle.

? *** ***: 1 haftalık deneyim sonucu yorum yapıyorum. Uzun araştırmalar sonucu fiyat olarak en uygun ve bir akıllı saat te aradığım neredeyse tüm özelleri olan bu saati aldım:50 dakikada sıfırdan %100 oldu tüm özellikleri aktif kullanarak yaklaşık 2 haftayı bulacak gibi, her şeyiyle mükemmel bir saat hafif şık sağlam sesli arama çok iyi alarmı efsane uykunuzun en hafif anında çalıyor uyandırması garanti. Kordonların her ikisi de harika ben bide exradan beyaz aldım kadran çeşidi istemediğimiz kadar çok, spor aktiviteleri, gelen mesajları okuma, kişi ekleme, arama, müzik dinleme ve daha sayamadığım birçok özelliği var iyi ki almışım her kuruşunu hak eden bir ürün. umarım yorumum faydalı olmuştur.

? *** ***: Saat mükemmel. Huawei telefon ile eşleştirilmesi kolay oldu. Açılır açılmaz yaklaşık 10 dk güncellendi. Spo2 güncellenince geliyor. Merak edenlere kandaki oksijen miktarı yüzdesi diyelim. Stres, nabız, altimetre( yükseklik metre cinsinden) barometre, uyku takibi, adımsayar hepsi mükemmel çalışıyor. En sevdiğim özelliklerinden biri sesli görüşme kalitesi, özellikle Corona günlerinde hastanede çalışan biri olarak ellerde eldiven varken cebindeki telefonu kullanmak pek hijyenik olmuyor, hemen tek parmak ucunu hızlıca steril ederek telefon görüşmesi yapabilmek müthiş. Çok şık bir saat. Kadranı kolayca değiştirerek bambaşka saat gibi kullanabilirsiniz. Spotify da şarkıları birer kez ileri geri atlayabilirsiniz. 2 GB a kadar mp3 formatında şarkı atabilirsiniz hafızaya ben denemedim daha. Huawei telefona hem saati hem Jbl Bluetooth kulaklığı aynı zamanda bağlayabilirsiniz. Telefonu bul özelliği harika, çıkardığı çok güçlü sesle telefon kaybetmeye son. Özetle bu mal bir harika.

? *** ***: Çok beğenerek severek kullanıyorum. Teknoloji seviyorsanız bunu da seveceksiniz.

? *** ***: güzel bir akıllı saat almak için çok araştırdım en iyisi buydu yorumlarda bahsedildiği kadar güzel şarjı yoğun kullanımda 1 hafta gidiyor düşük kullanımda iki haftaya çıkar belki özellikleri çok güzel tavsiye ederim şık bir saat Saat kadran seçenekleri çok fazla ama hareketli kadran yok herhalde bence tek eksiği bu .

? *** ***: Gayet güzel ama ios lardan kadran değiştiremiyoruz ve müzik atamıyoruz onun için bi android cihaza bağlayıp atacağınızı atıp sonra tekrar ios cihaza bağlayabilirsiniz ben öyle yaptım çok hızlı ve sorunsuz geldi.

? *** ***: Çok araştırdım bu saatte karar verdim kahverengi aldım içinden siyah kordon hediye çıktı arkadaşıma hediye olarak aldım çok begendi şimdi kolundan çıkartmıyor severek kullanıyor gözünüz kapalı alabilirsiniz çok şık ve güzel bir saat.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En İyi Akıllı Saat ModeliHuawei Watch GT2 Pro İnceleme
Huawei Watch Fit 2 KullananlarSamsung Galaxy Watch Yorumları
Apple Watch Series 8 İncelemeApple Watch Ultra Özellikleri
Samsung Galaxy Watch 4 YorumlarıSamsung Galaxy Watch 5 Pro İnceleme
Xiaomi Mi Watch KullananlarHuawei Watch GT 2 Yorumları
Huawei Watch Gt 3 ÖzellikleriApple Watch Nike Seri 7 Özellikleri
Apple Watch SE YorumlarıGarmin Fenix 6x Pro Kullananlar
Apple Watch Seri 7 Kullananlar

Honor Magic Watch 2 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Premium hissiyata sahip Honor Magic Watch 2 hakkında merak edilen soruları yanıtladık.

HONOR Magic Watch 2 konuşma özelliği var mı?

Evet, Magic 2 akıllı saatin konuşma özelliği bulunuyor.

Honor Magic Watch 2 tansiyon ölçüyor mu?

Hayır, fakat kandaki oksiyen oranını ölçebiliyor.

Honor Magic Watch 2 kordon kaç mm?

Honor'un akılllı saati 46 mm kalınlıkta üretiliyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.