Samsung Galaxy Watch Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Teknik özellikleri ve klasik görüntüsüyle dikkat çeken Samsung Galaxy Watch Akıllı Saat hakkında yorum ve özellikleri sizler için listeledik.
Samsung Galaxy Watch Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Şık ve sportif görüntüsü sayesinde her ortama uyum sağlayan Samsung Galaxy Watch Akıllı Saat, görüntüsü kadar donanımıyla da dikkat çekmektedir. Spor takibi, kişiselleştirme, alarm ve daha pek çok özelliği ile yanınızdan ayırmayacağınız bir cihaz olacak. Tüm görüşmelerinizi saat üzerinden gerçekleştirme imkanı sunarak yoğun dönemlerde vakit kaybı yaşamanızı engeller. Şık, kullanışlı ve dayanıklı bir akıllı saat arayanlar için oldukça ideal bir seçenektir.

Samsung Galaxy Watch Özellikleri

AdımsayarVar
GpsVar
Uyku TakibiVar
TitreşimVar
Sesli GörüşmeVar
Su geçirmezlikIP68
Ölçü46 x 49 x 13 Mm
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung Galaxy
Watch Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung Galaxy Watch Akıllı Saat

 Samsung Galaxy Watch, gelişmiş özellikler ile kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaktadır. GPS, adım ölçer, kalp ritmi ölçer ve uyku takibi gibi sağlık ve fitness özellikleri ile birlikte, suya dayanıklılık, NFC özelliği, mobil ödemeler yapabilme gibi pratik kullanım özellikleri de sunuyor. Ayrıca, Spotify gibi popüler müzik uygulamalarının entegre edilebilmesi, saatin daha kullanışlı hale getirilmesini sağlıyor.

İşte, Samsung Galaxy Watch akıllı saat ile ilgili tüm detaylar;

Samsung Galaxy Watch Tasarım

Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch, şık ve estetik tasarımı ile dikkat çekiyor. Saatin dairesel ekranı, geleneksel saatlere benzer bir görünüm sunarken, zarif kayışları ve farklı renk seçenekleri ile kişisel tarzınıza uygun bir seçim yapmanıza olanak tanıyor. Saatin çizilmeye dayanıklı camı, dayanıklı ve uzun ömürlülük açısından da olumlu bir etki oluşturmaktadır.

Klasik saat severleri son teknoloji ile buluşturan Samsung Galaxy Watch, kişiselleştirme özelliklerinin yanında pek çok görüntü seçeneğiyle de dikkat çekiyor. Ham klasik hem de modern bir cihaz arıyorsanız Samsung Galaxy Watch tam size göre bir tercih olacaktır.

Samsung Galaxy Watch Arayüz

Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch, kullanıcı dostu pek çok özellik sunmaktadır. Dairesel ekranın sağa ve sola kaydırılması ile menüler arasında hızlı bir şekilde geçiş yapmak mümkün. Ayrıca, masaüstü ekranı ile kolayca kontrol edilmesi sayesinde yapacağınız tüm işlemlerde kolaylık sağlamaktadır. Sesli komut özelliği de mevcut olduğu için, ellerinizi kullanmadan da saatinizi kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.

Çeşitli bildirim özellikleri sayesinde dilerseniz antrenmanlarınızı takip edebilir dilerseniz de günlük hatırlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Basit ve işlevsel arayüzü sayesinde tüm işlemlerinizi en hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Samsung Galaxy Watch Teknik Özellikler

  • 472 mAh batarya
  • 1.3 inç ekran
  • 360 x 360 piksel Super AMOLED ekran
  • Çift çekirdekli 1.15 GHz işlemci
  • 1.5 gb ram
  • 4 gb dahili depolama
  • Bluetooth 4.2 bağlantı
  • Tizen OS işletim sistemi
  • Mobil ödeme
  • Sesli asistan
  • Müzik
  • IP68 su geçirmezlik
  • GPS
  • Adım sayar
  • Kalp ritmi ölçme
  • Sesli görüşme
  • Uyku takibi
  • Titreşim

Samsung Galaxy Watch Boyutları

Ölçü46 x 49 x 13 mm
Ağırlık63 gr
Ekran1,3 inç
KordonAyarlanabilir

63 gram ağırlığıyla günlük kullanıma uygun şekilde tasarlanan Samsung Galaxy Watch Akıllı saat, ideal boyutları sayesinde kolay kullanım sunar. Super AMOLED ekranı sayesinde kaliteli bir görüntü sunarken 1.3 inç ekran boyutuyla da tüm işlemleri en kolay şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olur. Saat kordonu, ayarlanabilir boyutlara sahip olmasının yanında değiştirilebilir şekilde tasarlanmıştır.

Samsung Galaxy Watch Batarya Özellikleri

Hızlı ŞarjVar
Batarya Gücü472 mAh
BataryaLityum İyon

472 mAh bataryaya sahip olan Samsung Galaxy Watch akıllı saat, Lityum İyon batarya kullanılması sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunar. Cihazın tüm özelliklerini aktif kullandığınızda dahi günlerce şarj etmeniz gerekmez. Güç tasarruf odunda kullanıldığı takdirde kullanım süresini 10-12 saat kadar uzatmanız mümkündür.

Samsung Galaxy Watch Kişiselleştirme

Samsung Galaxy Watch

Pek çok işletim sistemiyle uyumlu şekilde çalışan Samsung Galaxy Watch Akıllı saat, kullanıcılarını daima memnun edecek özellikler sunar. Android ve IOS uyumlu olarak çalışması sayesinde telefon markası ne olursa olsun Samsung Galaxy Watch kullanabilirsiniz.

Uyku takibi, stres ölçümü ve raporlanan günlük aktiviteler gibi farklı özellikler sunan cihaz, tıpkı bir asistan gibi çalışır. Günlük programınızı size hatırlatması için komut verdiğinizde dakik bir şekilde hatırlatma sunar. Stres anlarında stres ölçüm bildirimleriyle erkenden bilgi sağlar.

Samsung Galaxy Watch Kurulumu

Samsung Galaxy Watch

  • Akıllı telefonunuzda Google Play üzerinden Galaxy Wearable uygulamasını bularak indirin.
  • Uygulama açıldıktan sonra Samsung Galaxy Watch akıllı saatin yan kısmında bulunan başlatma tuşuna birkaç saniye basılı tutarak cihazı başlatın ve uygulama üzerinden telefonun tanımasını bekleyin.
  • Samsung Galaxy Watch'da bulunan kodun akıllı telefonunuzdaki kodla eşleştiğine emin olduktan sonra onaylayın.
  • Akıllı telefonunuz üzerinden bir Samsung hesabı oluşturarak giriş yapın.
  • Onaylamanız gereken izinleri okuduktan sonra onay vererek yönlendirmeleri takip edin.
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung Galaxy
Watch Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung Galaxy Watch Kullanıcı Yorumları

Samsung Galaxy Watch

? *** ***: 10 gündür kullanıyorum. Eğer akıllı saat almayı planlıyorsanız, kesinlikle alın derin. Sadece fiyatı biraz yüksek. Android wear yerine Tizen işletim sistemi kullanıyor, bu yüzden marketi biraz dar ve çoğu uygulama ücretli. Ücretsiz saat şekilleri ve uygulamalar yeterli gelecektir. Anroid bir telefonla kullanıyorum rehber, sms, takvim, ses kaydı, bildirimler sorunsuz çalışıyor. Telefon ana uygulamaları ile tam senkron çalışıyor. Whatsapp, instagram gibi 3.parti uygulamalarda ise gelen bildirimi sorunsuz Türkçe karakter sorunu yaşamadan görebiliyorsunuz ancak resimler görünmüyor. Saatten veya telefondan bildirimi kaldırdığınız an bir daha saatten ulaşamıyorsunuz 3.parti uygulamalarda. SMS ve aramalarda bu sorun yok. whatsapp,i nstagram ın Tizen versiyonu olmadığı için sadece aktif bildirim üzerinden çalışıyor sistem. Markette chat history uygulamaları var saat için, whatsapp, instagram yazışmalarını kendine kaydediyor ve saatte geçmişi de görebiliyorsunuz ama çok da gerekli değil. Spotify saat uygulaması var, youtube music uygulaması yok ancak telefondan youtube music çalmaya başlayınca saatteki musik uygulaması üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. İnternet tarayıcı var ama çok kullanışlı değil, zaten gerek yok. Harita uygulamaları var. Direk saatten harita açabilirsiniz veya telefonda navigasyon açınca saatten dönüş uyarılarını alan uygulamalar da var. Sonuç, Android wear gibi gerekli gereksiz her şey olsun derseniz canınızı sıkar. Ama günlük kullanımda on numara.

? *** ***: Güzel saat kolda şık duruyor tasarım çok iyi çelik kasa kaliteli olduğu markasından belli zaten fiyatını hak ediyor bence amoled ekran olması daha canlı gösteriyor akıllı saat ile ilgili tüm özellikler var kesinlikle tavsiye ederim.

? *** ***: Mükemmel diyebilirim. Aşırı kullanışlı ve çok güzel bir duruşu var. Kurulumunu biraz zorda olsa hallettim ama aşırı kullanışlı. Özellikle arama yapıp konuşma durumu oldukça süper.

? *** ***: 1 aydır kullanıyorum mükemmel bir ürün. Akıllı saatlerden beklenen tüm özellikleri karşılıyor. Kesinlikle fazla para verip başka bir şey almayın. Fiyatı da gayet uygun bu ürün için kesinlikle tavsiye ederim. Şarj en fazla 3 gün sürekli açık özelliği kullanırsan.

? *** ***: Saati bir haftadır kullanıyorum. Gayet güzel senkron bir şekilde çalışıyor. Bazı yorumlarda bt bağlantısı kopuyor tarzı bir şey okumuştum. Telefonum samsung olmamasına rağmen bt bağlantısında sıkıntı yoktu bağlantı kesilmesi yaşanmıyordu. En büyük artısı sonradan saatin içine uygulama yüklenebilmesi(spotify, tarayıcı vs.). Honor ve huawei marka saatlerde böyle bir özellik yok. Hatta tarayıcıdan instagram twitter youtube gibi platformlara girebiliyorsunuz. İsteyenlere tavsiyemdir. Üzülmezsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En İyi Akıllı Saat ModeliHuawei Watch GT2 Pro Yorumları
Huawei Watch Fit 2 İncelemeHonor Magic Watch 2 Kullananlar
Apple Watch Series 8 YorumlarApple Watch Ultra İnceleme
Samsung Galaxy Watch 4 KullananlarSamsung Galaxy Watch 5 Pro Yorumları
Xiaomi Mi Watch ÖzelliklerHuawei Watch GT 2 Özellikleri
Huawei Watch Gt 3 İncelemeApple Watch Nike Seri 7 Kullananlar
Apple Watch SE KullananlarGarmin Fenix 6x Pro Özellikleri
Apple Watch Seri 7 Yorumları

Samsung Galaxy Watch Akıllı Saat ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Samsung Galaxy Watch kaç para?

Samsung Galaxy Watch Akıllı saat fiyatları tüm satıcılara göre değişiklik göstermektedir. Fiyatlar hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için içeriğimizde yer alan yönlendirme linklerinden faydalanabilirsiniz.

Samsung Galaxy Watch konuşma özelliği var mı?

Samsung Galaxy Watch Akıllı Saat tüm özellikleriyle kullanıcılarını memnun etmektedir. Çağrı karşılama ve konuşma özelliği de bulunan cihaz, günlük yaşantınızı oldukça kolaylaştırır.

Samsung Watch su geçirir mi?

Günlük kullanımda su geçirmeyen Samsung Galaxy Watch, IP68 sertifikasıyla da bunu onaylamaktadır. Bu sertifika, yağmur, el yıkama ya da duş alma gibi durumlarda cihazın sudan korunduğunu bildirir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.