Apple Watch Series 8 Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Tüm işlerinizi kolaylaştıracak Apple Watch Series 8 akıllı saat hakkındaki yorum ve özellikleri sizler için araştırarak listeledik.
Apple Watch Series 8 Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Apple Watch Series 8, son zamanların en popüler akıllı saat serilerinden biridir. Apple'ın en son teknolojik yeniliklerini ve tasarım özelliklerini içeren bu saat aynı zamanda şık görüntüsüyle de akıllarda kalır. Oldukça fonksiyonel bir kullanıma sahip olan Apple Watch Series 8 hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlasını içeriğimizde keşfedeceksiniz.

Apple Watch Series 8 Özellikleri

GPSVar
Kalp Ritmi ÖlçmeVar
Uyku TakibiVar
TitreşimVar
Sesli GörüşmeVar
Toza DayanıklılıkIP6X
Amazon
Fiyatını Gör
Apple Watch
Series 8 Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Apple Watch Series 8 Akıllı Saat

Apple Watch Series 8, kullanıcıların ihtiyaç duyacağı tüm özellikleri tek bir üründe toplayacak şekilde geliştirilmiştir. Yeni ekran tasarımı ile koruma alanları daha az görünür hale gelirken görüntü ve kullanım açısından daha fazla kolaylık sağlanmıştır. Günlük kullanımda oldukça işlevsel bir performans sunan Apple Watch Series 8 hakkında merak edilenleri ve daha fazlasını sizler için araştırdık.

İşte, Apple Watch Series 8 akıllı saat ile ilgili tüm detaylar;

Apple Watch Series 8 Tasarım

Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8, daha büyük ve daha ince bir ekran ile tasarlanmıştır. Yeni ekran teknolojisi sayesinde, koruma alanları daha az görünür hale getirilmiş ve daha büyük bir ekran kullanım alanı bırakılmıştır. Ayrıca, yeni serideki saatlerin her biri için farklı boyutlara ve renklere sahip kasa seçenekleri de yer almaktadır. Farklı renk ve dokuda tasarlanan saat kayışları sayesinde farklılık yaratabilir ve her moda uygun şekilde kullanabilirsiniz.

Apple Watch Series 8 Kişiselleştirme

Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8 akıllı saati kişiselleştirmek, hayatınızda yapacağınız en doğru kararlardan biri olacaktır. Günlük kullanımda ya da aktivite esnasında kalp ritmi ölçme, nabız kontrolü, uyku takibi gibi özellikleri ile rahatça hareket etmenize imkan sunar. Kalp ritminde yaşanacak aksaklıkları ve kandaki oksijen miktarının olumsuz etkilenmesi halinde bildirim vererek erkenden uyarma özelliği bulunur.

Acil yardım çağrıları yapabilmeniz için geliştirilen SOS özelliği sayesinde olumsuz herhangi bir durumda en hızlı şekilde çağrı gönderebilir ya da acil çağrılara kaydedilen kişilere otomatik şekilde bildirim gönderimi sağlayabilirsiniz. 

Yalnızca teknik özellikleri bakımından değil aynı zamanda saat tasarımı hakkında da kişiselleştirme yapabileceğiniz Apple Watch Series 8, farklı renklerde tasarlanan kayışları ile dilediğiniz renkte kullanım imkanı sunar.

Apple Watch Series 8 Teknik Özellikler

  • Pusula
  • Suya dayanıklılık
  • Toza dayanıklılık
  • Kanda oksijen sensörü
  • Optik kalp sensörü
  • Gps
  • EKG uygulaması
  • SOS özelliği
  • Bluetooth 5.3 bağlantı
  • 32 Gb kapasite
  • Lityum iyon pil
  • 41 x 35 x 10,7 mm boyutlar
  • 18 saat kullanım

Apple Watch Series 8 Bağlantı Özellikleri

BağlantıBluetooth
Bağlantı Sürümü5.3
GpsVar
Wi-FiVar

Bluetooth 5.3 sürümü ile gelen Apple Watch Series 8 akıllı saat, kesintisiz ve sorunsuz bir cihaz bağlantısı kurabilmeniz için olukça idealdir. Wi-fi ve Bluetooth üzerinden sağlanabilen bağlantı, cihaz ve saat eşleştirmenizde sorunsuz şekilde işlem yapar. Apple Watch Series 8 eşleştirmesi yapmak için Bluetooth ayarları üzerinden önerilen adımları izlemeniz yeterli olur.

Apple Watch Series 8 Batarya Özellikleri

Kapasite32 Gb
Çalışma Süresi18 - 36 saat
BataryaLityum İyon
Batarya Gücü308 mAh
Hızlı ŞarjVar

18 saat çalışma süresi bulunan Apple Watch Series 8, yeni güç modunda kullanıldığı takdirde 36 saate kadar performans göstermektedir. 308 mAh güce sahip Lityum iyon bataryası sayesinde uzun süreli kullanımlarda dahi yüksek işlem gücüne sahiptir. Hızlı şarj özelliği, acil durumlarda cihazı hızlıca şarj ederek işlerinize kaldığınız yerden devam etmenizi sağlar.

Apple Watch Series 8 Ekranı

Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8 akıllı saatin her zaman açık ekranı sayesinde bildirimler ve uyarılar her zaman gözünüzün önünde olur. Ekranın 1000 nite kadar parlaklık sağlaması sayesinde ışığın yetersiz olduğu ortamlarda dahi cihaz üzerinde rahatlıkla işlem yapabilirsiniz. IP6x toza dayanıklılık sistemi ile geliştirilen ekran, yıllar boyunca rahatlıkla kullanabileceğiniz kadar güvenlidir. Koruyucu alanların küçültülmesi ile ekranda daha fazla alan açılması, yapacağınız işlemleri daha kolay hale getirmiştir.

Apple Watch Series 8 Kurulumu

Apple Watch Series 8

  • Eşleştirmeye başlamak için Apple Watch Series 8 yan düğmesine Apple logosunu görene dek basılı tutun.
  • Cihazınızı Apple Watch Series 8 akıllı saatin yakınında tutmaya özen gösterin.
  • Cihazınız Apple Watch Series 8 eşleşme ekranı görünene kadar bekleyin.
  • İşlem tamamlandıktan sonra ''Sürdür'' seçeneğine dokunun.
Amazon
Fiyatını Gör
Apple Watch
Series 8 Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Apple Watch Series 8 Kullanıcı Yorumları

Apple Watch Series 8

? *** ***: Çok sevdim, rengi tam istediğim renk. Şarj konusunda şu ana kadar iyi, ki bildirimleri hiç susmayan biriyim. Ona rağmen bir gün götürüyor. Teşekkürler Apple.

? *** ***: Mükemmel sorunsuz geldi. İçinden hem S-M hem de M-L a uygun kordon çıkıyor. Bileğime büyük mü yoksa küçük mü gelir diye endişe etmenize gerek yok. Orijinal ürün güzel paketlenmişti 1 gün sonra elime ulaştı.

? *** ***: Kasa ve kordon rengine bayıldım. Saatin “Hep Açık” modunu kapatırsanız şarjı çok daha uzun süre gidiyor.

? *** ***: Cellular veya GPS: Cellular ülkemizde tek bir operatör tarafından sağlanıyor şu anda, ekstra ücreti de varmış. Ve Cellular özelliklerini Wi-Fi ile kullanabiliyorsunuz (eğer ağ telefonunuzda kayıtlıysa). Dolayısıyla bu yönden herhangi bir eksiklik hissetmiyorum. 41 veya 45 mm: Ekran boyutu bu, 45 mm bana biraz büyük görünmüştü bilek kalınlığından bağımsız olarak. 41 mm daha alışıldık bir boya sahip diyeyim. Onun dışında, iPhone için vazgeçilmez bir aksesuar bence. Bildirimlerimi artık saatimden kontrol ediyorum, Wi-fi ağlarına bağlıyken cevap verebiliyorum, sağlıkla ilgili pratik özellikleri muhteşem. Genel olarak harika bir ürün. Ultra'yı bilemem ama bu da gayet kullanışlı şu anki şartlarda. Rengi çok güzel ama farklı kordonları da deneyeceğim.

? *** ***: Ürün harika. Eşime yıldönümü hediyesi olarak aldım. Tek eksi yanı şarjı maalesef 2 gün şarjı dayanıyor. Tabi eşim tüm özellikleri açık kullanıyor. Bence harika ve şiddetle tavsiye ederim.

? *** ***: Büyük rahatlık. Eşim bankacı çalışırken müşterileri aradığında hem konuşuyor hem ekrandan işlerine devam ediyor. Elleri çok hoştur, tabi kendi de çok hoş. Ona çok yakıştı iyi ki almışım.

? *** ***: Eşime aldım, çok hoşuna gitti. Sonuçta Apple kalitesi belli, değerlendirmeye gerek bile yok.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Akıllı Saat ModeliHonor Magic Watch 2 Yorumları
Huawei Watch Fit 2 YorumSamsung Galaxy Watch Özellikleri
Samsung Galaxy Watch 4 Kullanıcı YorumlarıApple Watch Ultra İnceleme
Xiaomi Mi Watch KullananlarSamsung Galaxy Watch 5 Pro Özellik
Huawei Watch Gt 3 YorumlarHuawei Watch GT 2 Kullananlar
Apple Watch Seri 7 ÖzellikleriApple Watch Nike Seri 7 Yorumları
Apple Watch SE İncelemeGarmin Fenix 6x Pro Özellikleri
Huawei Watch GT 2 Pro Kullananlar

Apple Watch Series 8 akıllı saat ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Apple Watch Series 8 kaç TL?

Apple Watch Series 8 fiyatları ile ilgili bilgi sahibi olmak için içeriğimizde yer alan yönlendirme linklerinden faydalanabilirsiniz.

Apple Watch Series 8 konuşma özelliği var mı?

Apple Watch Series 8 cihazı hem sesli konuşma hem de görüntülü konuşma özelliğini desteklemektedir. Bunu yapabilmek için yalnızca cihazdan rehbere girmeniz ve konuşma başlatmak istediğiniz kişiyi seçmeniz yeterli olur.

Apple Watch 8 ile duşa girilir mi?

ISO 22810:2010 standardı ile 50 metre derinliğe kadar su geçirmez özelliğe sahip olan Apple Watch Series 8, duş alma, denize ya da havuza girme gibi derin olmayan su temaslarında kullanıma uygundur.

Apple Watch 8 su kilidi nedir?

Apple Watch Series 8 akıllı saatte bulunan su kilidi, yüzde ve duş alma gibi durumlarda ekranı kilitleyerek yanlışlıkla dokunma eyleminin gerçekleştirilmesini ya da işlem yapılmasını engellemektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.