Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat hakkında merak edilenleri ve özelliklerini sizler için araştırarak liste haline getirdik.
Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Xiaomi Mi Watch akıllı saat, Android ve IOS çalışma sistemine uyumlu olması sayesinde tüm akıllı telefon kullanıcılarına hitap eden bir cihazdır. Şık görüntüsü ve işlevsel özellikleri ile kullanıcıların beğenisini toplayan Xiaomi Mi Watch, aynı zamanda fiyat açısından da tatmin edicidir. Kişiselleştirme ve haberleşme konusunda oldukça büyük kolaylık tanıyan ürün aynı zamanda ideal boyutlarıyla kullanıcı karşısına çıkmaktadır.

Xiaomi Mi Watch Özellikleri

AdımsayarVar
GpsVar
Uyku TakibiVar
TitreşimVar
Sesli GörüşmeVar
Su geçirmezlik5 ATM
Ölçü45,9 x 53,35 x 11,8 Mm
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi Mi
Watch Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Xiaomi Mi Watch 4 Akıllı Saat

 Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat, şık tasarımı ve kullanım özellikleriyle dikkat çekiyor. Saatin zarif ve minimalist tasarımı, her yaşama ve tarza uygun şekilde geliştirilmiştir. Mi Watch, 1.39 inç AMOLED ekran ile tüm beklentileri karşılıyor. Ayrıca, farklı antrenman modları ile spor tutkunları için de kusursuz bir tercih olacaktır. Sağlık özellikleri arasında nabız ölçümü, uyku takibi ve stres ölçümü gibi birçok özelliğiyle her an kullanıcıların yanında bulunmayı hedef alıyor.

İşte, Xiaomi Mi Watch akıllı saat ile ilgili tüm detaylar;

Xiaomi Mi Watch Tasarım

Xiaomi Mi Watch

 Xiaomi Mi Watch akıllı saat, rakiplerine göre oldukça dikkat çekici ve etkileyici bir görüntüye sahiptir. İşlevsel pek çok özelliğinin yanına şık görüntüsünün eklenmesiyle kullanıcılarını etkileyen cihaz, her an her yerde kullanabileceğiniz niteliktedir.

Yan kısımlarında bulunan kontrol tuşları ve geniş ekranı ile yapacağınız işlemlerde kolaylık sağlar. Canlı AMOLED ekranı, tüm yansımaları geri çevirerek kusursuz bir görüntü sunar. Kolay ve hızlı işlem yapabilmeniz adına oldukça hızlı bir işlemciye sahiptir.

 Xiaomi Mi Watch Kullanımı

Xiaomi Mi Watch

Xiaomi Mi Watch, günlük kullanım için eşsiz bir görsellik sunmaktadır. Sade ve şık tasarımı, her an her yerde kullanıma uygun şekilde oluşturulmuştur. 5 ATM su geçirmez özelliği sayesinde duşta, denizde ya da havuzda da saatinizi çıkarmaya gerek kalmadan cihazı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat, zarif ve minimalist tasarımı ile dikkat çekmektedir. Saatin çerçeve kısmı alüminyum alaşımı kullanılarak oluşturularak yuvarlak tasarımıyla bir bütün olarak ortaya çıkarılmıştır. Xiaomi Mi Watch aynı zamanda çeşitli renk seçenekleri ile her zevke uymaktadır. Siyah ve gümüş renk seçenekleri ile şık bir görünüm sunarken, mavi ve bej renk seçenekleriyle de spor ve dinamik bir hava hissetmenizi sağlar.

Saatin yan kenarları, bulunan iki adet fonksiyonel düğmeden üst kısımda yer alan, kısıtlamaları kapatırken, aşağıdaki düğme ise egzersiz modunu kapatıyor. Ayrıca, saat çevresi yer alan ara yüzü yüzey ile denetleme kontrolü kolayca yapılabiliyor. Zarif ve minimalist tasarımı ile şık bir görünüm sunan cihaz, yüksek çalışma ekranı, fonksiyonel düğmeleri ve kayış sistemi ile rahat ve kullanışlı bir cihaz olmaktadır.

Xiaomi Mi Watch Teknik Özellikler

  • 420 mAh batarya
  • 5 ATM suya dayanıklılık
  • 117 spor modu
  • 22 saat kullanım süresi
  • Bluetooth 5.0 bağlantı
  • Yüksek tarama ekranı
  • 1.39 inç AMOLED ekran
  • Uyku takibi
  • Titreşim
  • 32 gram ağırlık
  • Titreşim
  • 24 saat kalp atış hızı izleme
  • 16 gün pil ömrü
  • 22 gün tasarruflu kullanım pil ömrü
  • 50 saat dış mekan sporları kullanım süresi

Xiaomi Mi Watch Boyutları

Ölçü53,35 x 45,9 x 11,8 mm
Ağırlık32 gr
Ekran1,39 inç
KordonAyarlanabilir

İdeal saat boyutu ve rahat kullanım için tasarlanan ekran boyutu ile kullanıcılara konforlu bir akıllı saat deneyimi sunan Xiaomi Mi Watch akıllı saat, yalnızca 32 gram ağırlığı ile uzun süreli kullanıma uygundur. Ayarlanabilir kordonu yanında farklı renk seçenekleriyle dilediğiniz saat kordonu ile değiştirerek kullanabilirsiniz. Hem kadınlarda hem de erkek kullanıcılarda oldukça şık ve zarif bir görüntü için Xiaomi Mi Watch'a bir şans verebilirsiniz.

Xiaomi Mi Watch Batarya Özellikleri

Hızlı ŞarjVar
Çalışma Süresi16 - 22 gün
BataryaLityum
Batarya Gücü420 mAh

Xiaomi Mi Watch, güçlü bataryası sayesinde 16 gün ile 22 gün arasında kullanım imkanı sunmaktadır. Bu özelliğiyle rakipleriyle arasında ciddi fark atan cihaz, aynı zamanda şarj süresiyle de dikkat çekmektedir. Gün boyunca açık ekran özelliğini kapattığınız takdirde cihaz kullanım süresi önemli ölçüde etkilenecektir.

Xiaomi Mi Watch Kişiselleştirme

Xiaomi Mi Watch

Müzik çalar, alarm, takvim, hava durumu ve harici uygulama bildirimleri gibi çeşitli işletim özelliklerine sahip olan Xiaomi Mi Watch, kişiselleştirme özellikleriyle de dikkat çekmektedir. Spor severler için pek çok imkan sağlayan Xiaomi Mi Watch akıllı saat, antrenman düzenleme özellikleriyle kullanışlı bir performans sunar. Sağlıksal ve günlük kontrollerinizi yapabilmeniz için de imkan sunar. Tüm özellikleriyle üst seviye performans sunan cihaz, kullanıcıların her ihtiyacına cevap vermektedir.

Xiaomi Mi Watch Kurulumu

Xiaomi Mi Watch

  • Xiaomi Mi Watch akıllı saati aktive etmek için öncelikte telefonunuza Xiaomi Wear uygulamasını açarak Xiaomi hesabınıza bağlanın.
  • Cihaz ekle seçeneğini seçerek adımları izleyin.
  • Hem telefonunuzda hem Xiaomi Mi Watch akıllı saatinizde aynı onay kodunu görene kadar bekleyin ve kodu görünce onaylayın.
  • Onay aldıktan sonra ekranda gösterilen adımları izleyerek eşleştirme işlemini tamamlayabilirsiniz.
Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi Mi
Watch Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Xiaomi Mi Watch Kullanıcı Yorumları

Xiaomi Mi Watch

👤 *** ***: Saat gerçekten kaliteli, bunu kutusunu açtığınız ilk anda hissediyorsunuz. Bence ürün, tanıtımında kullanılan resimlerden kat be kat güzel. Xiaominin reklamcısının acilen değişmesi lazım çünkü saat satışa sunulan resimlerde çocuk saati gibi görünüyor. Ama asla öyle değil, kayışı ve gövdesi harika. Saatin geçişlerde ki akıcılığı fazlasıyla tatminkar ve ekran da ki netlik ben amoledim diye bağırıyor resmen. Benim İlk izlenimlerim bu şekilde, alacak olan herkes güle güle kullansın. Ürün kargoya verildikten 1 gün sonrasında elime ulaştı.

👤 *** ***: Apple kullanıcısıyım fakat sadece saat olması şık olması amacı ile aldım ce gerçekten apple wacthden daha şık ekran büyük ve amoled ekran olması ayrı güzellik. Şarjı saça savura kullanmazsanız minimum 10 gün gidiyor mesela otomatik parlaklık da tüm bildirimler açık olarak kullanıyorum bunun gibi. Ekran sürekli açık modu şarjı etkiliyor yada ekranı çok açarsanız etkiliyor baya hani etkilemesi öyle bir şey 10 gün gitmez. Daha da tasarruflu kullanayım derseniz 15 günü görür bu saat. Tüm bildirimler gelmedi bende belki ben ayarlayamadım ama whatsapp gelmiyor şuanda. Kalite hissiyatı çok çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Uygulamasında baya bir kadran modeli var ve güncelleniyor. Gelen aramayı red etme ve sessize alma var Titreşim ile bildirimler alıyorsunuz ses yok ve titreşim ciddi güçlü biraz fazla ses yapıyor ama zararı yok.

👤 *** ***: Ürün 2 günde elime ulaştı. Görünüş olarak tek kelimeyle mükemmel ve sakın korkmayın orijinal. 2 yıl garantisi de bulunuyor. Güzel, korunaklı bir şekilde elime ulaştı. İçerik olarak daha kullanmadığım için bir şey yazamıyorum ama görünüş olarak tam bir erkek saati.

👤 *** ***: Araştırmalar sonucu Watch gt2e ve mi watch arasında kalmıştım. tasarımını daha çok beğendiğim için mi watch ta karar kıldım. saat elime ulaştıktan sonra kesinle doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Tasarımı, ekran kalitesi, özellikleri ve uygulama üzerinden erişim ve ayarlar beni fazlasıyla tatmin etti. Eğer yuvarlak tasarım seviyorsanız ve sesli görüşme özelliği aramıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız.

👤 *** ***: Amoled ekran ben buradayım diyor ekran çok canlı ve kaliteli bi saat taktığınızı gerçekten fark ediyorsunuz Ben iPhone kullanıcı olarak çok sorun yaşamadım.

👤 *** ***: 6 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Normal saat niyetine kullanıyorum ekstra olarak bildirimleri görmek benim için yeterli olduğu için diğer özelliklerini pek kullanmadım. Ama bir sorunla da karşılaşmadım şimdiye kadar. Malzeme kalitesi güzel. Koldaki duruşu da.

👤 *** ***: Eşime doğum günü hediyesi aldım. Saatte sadece sesli görüşme özelliği yok. Onun harici özellikler yeterli ve güzel. Teşekkür ederiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Akıllı Saat ModeliHonor Magic Watch 2 Kullananlar
Huawei Watch Fit 2 ÖzellikleriSamsung Galaxy Watch İnceleme
Apple Watch Series 8 İncelemeApple Watch Ultra Özellikleri
Samsung Galaxy Watch 4 ÖzellikleriSamsung Galaxy Watch 5 Pro Yorumları
Huawei Watch Gt 3 İncelemeHuawei Watch GT 2 Kullananlar
Apple Watch Seri 7 ÖzellikleriApple Watch Nike Seri 7 Yorumları
Apple Watch SE Kullanıcı YorumlarıGarmin Fenix 6x Pro İnceleme
Huawei Watch GT 2 Pro Kullananlar

Xiaomi Mi Watch akıllı saat ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Xiaomi Mi Watch konuşma özelliği var mı?

Xiaomi Mi Watch akıllı saatiniz ile cihazınızdan gelen tüm bildirim ve mesajları görebilirken maalesef arama özelliği desteklenmemektedir.

Mi Watch su geçirir mi?

Xiaomi Mi Watch, 5 ATM su geçirmez özelliğiyle günlük kullanımda herhangi bir problem yaşamanıza izin vermez. Ancak duş ve yüzme gibi aktiviteleri yaparken saati çıkarmanız önerilir.

Mi Watch hangi telefonlara uyumlu?

Xiaomi Mi Watch akıllı saat, Android 4.4 ve IOS 10.0 üzeri telefonlarla sorunsuz şekilde performans sağlamaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.