Garmin Fenix 6x Pro Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Sporcular için kusursuz özellikler sunan Garmin Fenix 6x Pro Akıllı Saat hakkında kullanıcı yorumları ve özellikleri inceledik.
Garmin Fenix 6x Pro Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Garmin Fenix 6x Pro Akıllı Saat, keskin ve güçlü tasarımıyla genellikle erkek kullanıcıların tercih ettiği bir cihaz olmaktadır. Yuvarlak ekranı klasik bir görüntü oluştururken saatin bütünsel tasarımı oldukça sportif ve şıktır. Sporcular için günlük planlamak yapmak, aktiviteleri takip etmek, ilerleme izlemek ve performans elde etmek için gereken tüm özellikler mevcuttur. Tüm özellikleri ile kullanıcılarda tam not alan cihaz hayatınızı kolaylaştırmak için geliştirilmiştir.

Garmin Fenix 6x Pro Özellikleri

AdımsayarVar
GpsVar
Uyku TakibiVar
Kullanım36 Saat
Sesli GörüşmeYok
Su geçirmezlikVar
Ekran1.4 İnç
Amazon
Fiyatını Gör
Garmin Fenix
6x Pro Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Garmin Fenix 6x Pro Akıllı Saat

 1.4 inç ekran ile birlikte geliştirilen Garmin Fenix 6x Pro, özellikle sporcular için kusursuz bir yardımcı olacaktır. Fitness ve spor aktiviteleri yönünden zenginleştirilen özellikleri aktivite esnasında hatırlatma ve kaydetme gibi performanslar sunar. Hatırlatıcılar, yönlendirici uygulamalar ve daha fazlası için Garmin Fenix 6x Pro Akıllı Saati birlikte inceleyelim.

İşte, Garmin Fenix 6x Pro akıllı saat ile ilgili tüm detaylar;

Garmin Fenix 6x Pro Tasarım

Garmin Fenix 6x Pro

Garmin Fenix ​​6x Pro Akıllı Saat, sağlam ve dayanıklı bir yapıda geliştirilmiştir. Su geçirmez ve darbelere karşı dayanıklı olduğu için her türlü hava koşullarında kullanıma uygundur. Zorlu hava koşullarında olduğu gibi açık havada yapılan geziler için de idealdir. Büyük ekran ve kaliteli malzemeler ile şık bir görünüme sahiptir.

Garmin Fenix ​​6x Pro, yapacağınız tüm aktivitelerde sizin verdiğiniz komutlara uygun şekilde hareket eder. Dilerseniz bir antrenman arkadaşı, dilerseniz de yalnızca aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Tüm bunların yanında şık ve keskin görüntüsüyle herkesin merak edeceği bir cihaz olacak. 

Garmin Fenix ​​6x Pro Kullanımı

Garmin Fenix ​​6x Pro

Garmin Fenix ​​6x Pro, sporcular için ideal bir saat olarak öne çıkıyor. Dayanıklı tasarımı, GPS özelliği, fitness takip özelliği, uzun pil ömrü ve akıllı bildirimleri ile saatinizle ilgili ihtiyacınız olan her şeyi sunar. Eğer bir sporcuysanız ve kendinizi geliştirmek için ileri teknolojiler kullanmak istiyorsanız, Garmin Fenix ​​6x Pro sizin için doğru seçim olacaktır.

Kolay ara yüzü ve geniş ekranı sayesinde cihaza çok çabuk adapte olarak işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Antrenman esnasında ya da günlük kullanımda sağladığı kolaylık ile zamandan tasarruf etmenize de yardımcı olur.

Garmin Fenix ​​6x Pro Teknik Özellikler

  • 1.4 inç ekran
  • 10 ATM suya dayanıklılık
  • PacePro harita özelliği
  • Kayak haritaları
  • Güç yöneticisi
  • Egzersiz ölçümleri
  • Tırmanış sporları içi ClimbPro özelliği
  • Golf rotaları
  • Spor uygulamaları
  • Çoklu GNSS desteği
  • Güvenlik ve takip özellikleri
  • Müzik uygulamaları
  • Temassız ödeme
  • Nabız ölçümü
  • Bildirimler
  • Oksijen ölçme ve uyku izleme
  • Vücut enerjisi ölçümü
  • Pil tasarrufu modunda 80 güne kadar kullanım ömrü

Garmin Fenix ​​6x Pro Boyutları

Ölçü51 x 51 x 14,9 mm
Ağırlık66 gr
Ekran1,4 inç
KordonAyarlanabilir

66 gram ağırlığı ve günlük kullanım için ideal ölçüleri ile sporcular için kullanışlı bir cihaz olan Garmin Fenix ​​6x Pro Akıllı saat, 1.4 inç ekran boyutu sayesinde kolay işlem yapma imkanı sağlar. Ayarlanabilir kordon boyu ile saati bilek bedeninize göre ayarlayabilirsiniz. Özellikle erkek kullanıcılar için oldukça uygun bir cihazdır.

Garmin Fenix ​​6x Pro Batarya Özellikleri

Hızlı ŞarjVar
Çalışma Süresi21 - 80 gün
BataryaLityum

Garmin Fenix ​​6x Pro Akıllı saat, GPS ve konum modu sürekli açık şekilde kullanıldığında tek şarjda 15 saat kullanım sunar. Diğer uygulamaların günlük normal kullanımında 20 gün batarya ömrü bulunur. Tam güç tasarrufu modunda ise 80 güne kadar dayanabilen saatin pil ömrü, sporcuların uzun süreli konaklamaları için endişelenmelerine gerek kalmadan cihazı kullanmalarını sağlar.

Garmin Fenix ​​6x Pro Spor ve Fitness Özellikleri

Garmin Fenix ​​6x Pro

Garmin Fenix ​​6x Pro, fitness takibinde oldukça başarılı bir saat olarak öne çıkmaktadır. Saat, kalp atış hızınızı, adım sayınızı ve kalori yakma seviyesini takip eder. Ayrıca, uyku kalitenizi de ölçer. Bu bilgileri kullanarak antrenman programlarınızı optimize edebilirsiniz.

Antrenman sırasında hatırlatma almak istiyorsanız cihaza bu yönde komut verebilirsiniz. Garmin Fenix ​​6x Pro, yalnızca Fitness değil aynı zamanda onlarca spor dalında antrenman izleme ve performans ölçümü imkanı sunar.

Dağcılık, golf, tırmanış, koşu, yürüyüş, hız sporları, atlama, fitness ve daha pek çok spor dalında yaptığınız antrenmanların kaydını net şekilde tutabilmek ve bedeninizle alakalı bilgileri anlık olarak öğrenebilmek için Garmin Fenix ​​6x Pro Akıllı Saat doğru bir tercih olacaktır.

Garmin Fenix ​​6x Pro Kurulumu

Garmin Fenix ​​6x Pro

  • Telefonunuzdan Bluetooth'u açarak Garmin Fenix ​​6x Pro Akıllı Saatin yakınında tutun.
  • Telefonunuzun aynı zamanda keşfedilebilir özelliğini açarak diğer cihazların da sizin Bluetooth bağlantınıza ulaşmasına izin verin.
  • Garmin Fenix ​​6x Pro Akıllı Saatin yan kısmında bulunan güç düğmesine birkaç saniye basarak açın.
  • Garmin Fenix ​​6x Pro açıldıktan sonra telefonunuzda açık olan Bluetooth ekranında Garmin Fenix ​​6x Pro'yu bularak seçin.
  • Eşleştirme işleminin tamamlanması için ekranda yer alan adımları izleyin.
Amazon
Fiyatını Gör
Garmin Fenix
6x Pro Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Garmin Fenix ​​6x Pro Kullanıcı Yorumları

Garmin Fenix ​​6x Pro

👤 *** ***: Alınabilecek en iyi koşu saati. İki aydır kullanıyorum daha önce garmin 935 kullanıyordum. Türkçe menü çok daha kolay bir kullanım sağlıyor. Hızlı şekilde kargoya verildi ve 2 günde teslim aldım. Çok iyi bir paketlemesi vardı. Güvenilir satıcı. Teşekkürler.

👤 *** ***: Garmin kalitesi. Garmin kalitesi dahili haritası, gelişmiş spor özellikleri ile fark yaratıyor şarja bağlı yasamak istemeyenler için değerini sonuna kadar hak eden bir saat.

👤 *** ***: Birçok özelliği var, daha yeni yeni keşfetmeye başladım. Aktivite saati arıyorsanız garmin serilerine bakmanız iyi olur.

👤 *** ***: Şarjı çok uzun süre gidiyor yoğun çalışıyorsanız ya da sporcuysanız kesinlikle bütün ihtiyaçlarınızı karşılar

👤 *** ***: Şarjı gerçekten 20 gün gidiyor mu diye denedim ve günlük olarak aşırı aktif kullanmıyorum zaten. Normal şekilde kullanmama rağmen 20 günü geçti. Tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Spor ve antrenman programları için kusursuz bir saat. Bu kadar fazla özelliği olduğunu bilmeden almıştım. Gelince cihazı biraz kurcaladım ve şok oldum. Sayısız antrenman programı çıkıyor. Bir çok sporu destekliyor. Haritalar kusursuz. Sporla ilgilenen herkese tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Yalnızca aktivite için akıllı saat arayanları memnun edecek bir ürün. Benim çok büyük beklentim olmamasına rağmen beni şaşırttı. Gerçekten fiyat performans ürünü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En İyi Akıllı Saat ModeliHuawei Watch GT2 Pro Yorumları
Huawei Watch Fit 2 ÖzellikleriHonor Magic Watch 2 İnceleme
Apple Watch Series 8 KullananlarSamsung Galaxy Watch Özellikleri
Samsung Galaxy Watch 4 YorumlarıApple Watch Ultra İnceleme
Xiaomi Mi Watch ÖzellikleriHuawei Watch GT 2 Kullananlar
Huawei Watch Gt 3 İncelemeSamsung Galaxy Watch 5 Pro Özellikleri
Apple Watch SE KullananlarApple Watch Nike Seri 7 Yorumları
Apple Watch Seri 7 İnceleme

Garmin Fenix ​​6x Pro akıllı saat ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Garmin Fenix ​​6x Pro şarjı kaç gün gidiyor?

Garmin Fenix 6x Pro Akıllı Saat, güçlü bir batarya ve işletim sistemine sahip olduğu için şarjı çok uzun süre dayanmaktadır. Günlük stabil kullanımlarda 20, güç tasarrufunda ise 80 güne kadar kullanım sağlar.

Garmin Fenix ​​6x Pro konuşma özelliği var mı?

Kullanıcıları için daima son teknoloji özellikleri sunan Garmin markası, Fenix 6x Pro cihazında konuşma özelliği bulunmamaktadır. Bu cihaz, daha çok aktivite ve spor üzerine geliştirdiği için konuşma özelliği bulunmasa da telefonunuzdaki bildirimleri saatte görebilirsiniz.

Garmin Fenix ​​6x Pro su geçirir mi?

Garmin Fenix 6x Pro, tüm sporcuların ihtiyacı olan özelliklerin tümünün bir araya getirilmiş halidir. Ter ve toza dayanıklı olan cihaz aynı zamanda su geçirmez özelliğiyle de oldukça kullanışlıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.