Huawei Watch Fit 2 Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Şık ve zarif tasarımıyla dikkat çeken Huawei Watch Fit 2 Akıllı Saat hakkında kullanıcı yorumları ve özellikleri sizler içi inceledik.
Huawei Watch Fit 2 Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Huawei, akıllı saat kullanımında en çok tercih edilen markalardan biri olmaya devam ediyor. Huawei Watch Fit 2, markanın kullanıcılarına sunduğu son teknoloji akıllı saatlerinden biridir. Bu cihaz, yüksek kaliteli özelliklerle birlikte uygun fiyatlı bir seçenek sunar. Kullanıcılara sağlık ve spor takibi konularında yardımcı olur. Bu içeriğimizde, Huawei Watch Fit 2'nin özellikleri, fiyatı ve kullanıcı yorumlarını inceleyeceğiz.

Huawei Watch Fit 2 Özellikleri

AdımsayarVar
GpsVar
Uyku TakibiVar
TitreşimVar
Sesli GörüşmeVar
Su geçirmezlikVar
Ölçü46 x 30 x 10,7 mm
Amazon
Fiyatını Gör
Huawei Watch
Fit 2 Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Huawei Watch Fit 2 Akıllı Saat

 Günlük kullanım için oldukça pratik bir cihaz olarak öne çıkan Huawei Watch Fit 2 Akıllı Saat, özellikle gününüzü planlamanız ve antrenman takibi yapabilmeniz için kusursuz destek sunuyor. Tüm bunların yanında telefon görüşmesi ve bildirim cevaplama özelliği bulunan cihaz, her an yanınızda bulundurmaz isteyeceğiniz türden bir hizmet sunar.

İşte, Huawei Watch Fit 2 akıllı saat ile ilgili tüm detaylar;

Huawei Watch Fit 2 Tasarım

huawei-watch-fit-2tasarim-002.webp

Huawei Watch Fit 2, modern ve şık bir yapıda geliştirilmiştir. 1.39 inç AMOLED ekrana sahip olan saat, 326 PPI piksel yoğunluğu sayesinde net ve canlı renkler sunmaktadır. 50 metre suya dayanıklılık özelliği ile spor yaparken veya yüzerken kullanılabilirsiniz. Watch Face Store üzerinden indirilebilen birçok tema seçeneği ile saatin görünümü değiştirebilirsiniz.

Kusursuz teknik özelliklerinin yanında şık ve zarif bir görüntüyle karşımıza çıkan Huawei Watch Fit 2, değiştirilebilir kordonları sayesinde modunuza uygun şekilde kullanıma imkan sağlar. Bu sayede saatinizden hiç sıkılmadan her gün yeni bir cihaz kullanıyor hissi yaşayabilirsiniz.

Huawei Watch Fit 2 Kullanımı

Huawei Watch Fit 2

Huawei Watch Fit 2, kullanıcı dostu ara yüzü ve kolay kullanımı ile dikkat çekiyor. Huawei Health uygulaması ile uyumlu olan saat, sağlık verilerini kolayca elde etmenize olanak tanır. Ayrıca, yayın ve mesaj yönetimi özellikleriyle de günlük yaşantınızı kolaylaştırır.

Huawei Watch Fit 2, spor yaparken antrenman takibi ya da planlama yapabileceğiniz bir antrenman dostu olacaktır. Aynı zamanda, yoğun iş temposu içinde telefonunuza bakmaya vakit bulamadığınız zamanlarda gerekli bildirimleri ve çağrıları size ileterek zamandan kazanmanıza yardımcı olur.

Basit ara yüzü ve kolay kullanımı sayesinde cihazı çözmek için günler harcamanıza gerek kalmaz. Huawei Watch Fit 2 Akıllı Saati telefonunuzla eşleştirdiğiniz andan itibaren son teknolojinin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Huawei Watch Fit 2 Teknik Özellikler

  • 1.39 inç AMOLED ekran
  • 60 Hz yenileme hızı
  • 454x454 piksel çözünürlük
  • Huawei Lite işletim sistemi
  • 7 güne kadar pil ömrü
  • 50 metre su geçirmezlik
  • Bluetooth 5.2 bağlantı
  • Uyku takibi
  • Titreşim
  • 21 gram ağırlık
  • 32 gb depolama
  • Spor modları
  • Kalp atış hızı takibi
  • Sesli konuşma
  • 6 eksenli IMU sensörü

Huawei Watch Fit 2 Boyutları

Ölçü46 x 30 x 10,7
Ağırlık21 gr
Ekran1,39 inç
KordonAyarlanabilir

Kusursuz ekran tasarımının yanında ekran boyutlarıyla da kullanıcıların tercihi olan Huawei Watch Fit 2 Akıllı Saat, 21 gram kordonsuz ağırlığıyla uzun süreli kullanımlarda dahi  yok hissi yaşatır. 1.39 inç ekranı ve canlı renkleri rahatça işlemlerinizi gerçekleştirmenize fırsat sunar.

Xiaomi Mi Watch Batarya Özellikleri

Hızlı ŞarjVar
Çalışma Süresi7 gün
BataryaLityum
Batarya Gücü292 mAh

Huawei Watch Fit 2, uzun pil ömrüyle dikkat çekmektedir. 7 güne kadar pil ömrü sunan saat, kullanıcıların günlük hayatlarında rahat bir kullanım imkanı sunar. Ayrıca, hızlı şarj özelliği sayesinde 10 dakikalık şarj ile 1 günlük kullanım süresi elde etmek mümkün. Tek şarjda 7 gün kullanım sunan cihaz, güç tasarrufu modunda daha uzun süreli kullanım ömrü sunmaktadır.

Huawei Watch Fit 2 Kişiselleştirme

Huawei Watch Fit 2

Huawei Watch Fit 2, birçok özellikle birlikte. 24 saat kalp atış hızı takibi, kan oksijen seviyesi takibi, stres takibi ve uyku takibi gibi sağlık verilerinin takibini gerçekleştirir. Bunun yanı sıra 96 spor modu ile spor yaparken performansınızı takip edebilirsiniz. GPS, Bluetooth 5.2 ve NFC özellikleri de saatin oldukça kullanışlı diğer özellikler arasında yer alıyor.

Saatinizi aktifleştirdiğiniz andan itibaren tüm plan programlarınızı ve kendi özelleştirme ayarlarınızı hem telefonunuz hem de Huawei Watch Fit 2 üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Artık arkanıza yaslanabilir ve Huawei'nin sizlere sunduğu akıllı sistem saatten faydalanabilirsiniz.

Huawei Watch Fit 2 Kurulumu

Huawei Watch Fit 2

  • Telefonunuza öncelikle Huawei Healt uygulamasını indirmeli ya da zaten bulunuyorsa uygulamayı açmalısınız.
  • Bu süre zarfında telefonunuz ve Huawei Watch Fit 2 Akıllı saat birbirine yakın konumda olmalıdır.
  • Huawei Watch Fit 2'nin güç düğmesine birkaç saniye basarak açın.
  • Telefonunuzdaki Huawei Healt uygulamasından ''Cihaz Ekle'' seçeneğini aktifleştirin.
  • Telefonunuz cihazı bulduktan sonra Huawei Watch Fit 2 sonucuna dokunun.
  • Gelecek olan eşleştirme isteğini onaylayın.
Amazon
Fiyatını Gör
Huawei Watch
Fit 2 Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Huawei Watch Fit 2 Kullanıcı Yorumları

Huawei Watch Fit 2

👤 *** ***: Uzun süreden beri esime ve kendime bu tarzda bir akıllı saat almayı istiyordum. Apple ürünlerinin fiyattan ziyade şarj sorunları olduğu içinde tercih etmeme sebebimizdi. Sağ olsun huawei tam istediğimiz bir saat yapmış. Şarj ortalama bir hafta çok rahat gidiyor. Saatin konuşma özelliği süper ses çok net hem geliyor hem gidiyor. Müzik de çalıyor 32 gb hafızası varmış araştırdım. Üzerindeki sensörleri zaten huaweinin güncel en iyi sensörleri. Bütün vadettiği özellikleri sorunsuz çalışıyor. İki saati de ios cihazlarda sorunsuz şekilde kullanıyoruz. İphone kullanıcıları bu saati alabilir. Ben kendime mavi kordonlu gri gövdeli olanı seçtim ki bence çok güzel bir uyum olmuş. Eşim sakura pembesi olan modeli seçti ki bana göre gold renk saat ve oda çok şık bir bayan için en uygun modeli. Kordon çeşitliliği de piyasada bolca mevcut sıkıldığınızda değiştirirsiniz. Biz ortak kullanabileceğimiz renklerden alıp ikimizde kullanmayı düşünüyoruz. Uygulaması içerisinde gerekli ayarları yapmak 5 dk sürdü ve hemen gelen yazılım güncellemelerini yaptım. Şuan saat çok iyi bir durumda. Uygulama içerisinde ücretsiz ve ücretli bir sürü kadran seçeneği de mevcut. Ücretli olanlar da pahalı değil. Güzel ucuz kadranlar bolca mevcut ücretli deyince hemen korkmayın yani. Saatten genel anlamda çok memnunuz. Bu kaliteyi bu fiyata verdiği için huawei mühendislerine ayrıca teşekkürler. BU SAAT OLMUŞ. Gönül rahatlığıyla alınabilir. Şarj sorunu olmayan çok sık ve kaliteli bir saat.

👤 *** ***: Benim güzel saatim çok beğendim. Özellikleri mükemmel. İphone 11 kullanıyorum fotoğraf çekme dışında kalibre olmayan bir özellik görmedim. Ayrıca telefonla konuşma kalitesi kimle konuşsam herkes telefondan iyi ses yansıttığını söylüyor. Gerçekten çok beğendim görüntüsü de çok zarif. Tek önerim alır almaz ekranına jelatin alın. Benimki hemen çizilmiş çok üzüldüm . Ama olsun nazarı olsun. Şarj performansı da efsane kesinlikle. Ayarlarını kısarak, şarj ömrünü arttırabilirsiniz. Sesli uyarılar da çok güzel. Satıcıya da teşekkür ederim 24 saat geçmeden elime ulaştı. Ben aldıktan sonra fiyat düşmüş ama olsun. Sağlık olsun gönülden tavsiye edilir. Apple Watch alacaktım, çok araştırdım. Durdum durdum düşündüm denedim. Ama bayıldım ya hiç de gerek yokmuş 3-4 katı para ödemeye. Teşekkür ederim.

👤 *** ***: Tasarımı çok güzel, ekran kalitesi oldukça iyi. Toplanan veriler tutarlı, saçma sapan sonuçlarla karşılaşmıyorsunuz. Uygulaması güzel çalışıyor, herhangi bir bağlantı sorunu yaşamadım. Benim için tek eksiği size bildirim gelmedikçe mesaj gönderemiyorsunuz ve gelen mesajlara hızlı yanıtlar haricinde cevap veremiyorsunuz. Ayrıca size gelen mesajdaki emojiler görünmüyor. Spotify streaming servisi yok, müzik dinlemek isterseniz mp3 gibi dosyalar aktarmanız gerekiyor, fakat telefonunuzdaki spotify'ı kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca ekran biraz daha akıcı olsa tadından yenmez. Yine de dürüst olmak gerekirse bu fiyat aralığındaki diğer opsiyonlara göre sahip olduğu özellikler fazla bile. Alan pişman olmayacaktır, herkese keyifli alışverişler dilerim.

👤 *** ***: Apple whatch cihazından sonra gerçekten mükemmel diyebilirim. Apple’da şarj bir gün gidiyordu. Gün içerisinde saat kolunuzda şarjı bitmiş oluyordu. Bu saat gerçekten çok iyi iş yoğunluğundan dolayı sürekli bildirim geliyor ve saati ful kullanıyorum. İlk açtığımda %70 şarjı vardı 3 önemli güncelleme yaptı ve 25’i gitti. Kalan %45 şarj benim gibi çok kullanan kişiye 4 gün gitti. Gerçekten saatte şarj önemli ne kadar pahalı ne kadar iyi teknolojide olsa kolunda gün içinde şarj bitince hiç biri işe yaramıyor. Bence fiyat ürün harika. Alacaklar için yazıyorum tek noksan kısmı kordonu. Kordon mıknatıslı oluğu için sıkı şekilde koluma takıyorum bir süre sonra gevşiyor ve kolumda sallanmaya başlıyor. Muhtemelen kordonu değiştireceğim. Onun dışında bence hiç bir kötü yanı yok.

👤 *** ***: iOS işletim sistemi ile tam uyumlu uygulama aracısız iPhone kamerasını Bluetooth ile kontrol edebilirsiniz ve iPhone’un kendi Apple müziği kontrol edebilirsiniz. Şuan Siri kullanılmıyor bence problem değil. Görüşme kalitesi muazzam hiç bu kalitede olacağı aklıma gelmedi GPS ile bisiklet gezilerimin rotasını çıkarıp Stravaya aktarıyorum şahane bir şey .

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En İyi Akıllı Saat ModeliHuawei Watch GT2 Pro İnceleme
Garmin Fenix 6x Pro KullananlarHonor Magic Watch 2 Yorumları
Apple Watch Series 8 ÖzellikleriSamsung Galaxy Watch Kullananlar
Samsung Galaxy Watch 4 İncelemeApple Watch Ultra Özellikleri
Xiaomi Mi Watch KullananlarHuawei Watch GT 2 Kullanıcı Yorumları
Huawei Watch Gt 3 Kullanıcı YorumlarıSamsung Galaxy Watch 5 Pro Özellikleri
Apple Watch SE İncelemeApple Watch Nike Seri 7 Yorumları
Apple Watch Seri 7 Özellikleri

Huawei Watch Fit 2 akıllı saat ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Huawei Watch Fit 2 konuşma özelliği var mı?

Kullanıcılarına daima kusursuz teknoloji sunan Huawei, Watch Fit 2 modelinde de kullanıcılarını memnun etmektedir. Sorunsuz bir konuşma özelliği sunan cihaz, gününüzü kolaylaştırır.

Huawei Watch Fit 2 özellikleri su geçirir mi?

5 ATM su korumaya sahip olan Huawei Watch Fit 2, yaklaşık olarak 50 metre suya karşı dayanıklılık göstermektedir.

Huawei Watch Fit 2 denize girilir mi?

50 metre su geçirmez özellik sunan Huawei Watch Fit 2, deniz ve havuz gibi sığ sularda denize girebilmek için uygundur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum