Samsung Galaxy Watch 5 Pro Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Konforlu kullanımı ve özellikleriyle dikkat çeken Samsung Galaxy Watch 5 Pro Akıllı Saat hakkında kullanıcı yorumları ve özellikleri inceledik.
Samsung Galaxy Watch 5 Pro Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Samsung, en gelişmiş özellikleriyle kullanıcılarını memnun edecek Galaxy Watch 5 Pro modelini tanıtmıştır. Samsung Galaxy Watch 5 Pro yeni akıllı saat, önceki modellere kıyasla daha gelişmiş özellikler ve tasarımıyla dikkat çekmektedir. Şık görüntüsünün yanı sıra sayısız fonksiyonu ile kullanıcılardan tam not alan Samsung Galaxy Watch 5 Pro'nun özelliklerini ayrıntılı bir şekilde inceleyeceğiz.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro Özellikleri

AdımsayarVar
GpsVar
Uyku TakibiVar
TitreşimVar
Sesli GörüşmeVar
Su geçirmezlikVar
Ölçü45,4 x 45,4 x 10,5 mm
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung Galaxy
Watch 5 Pro Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung Galaxy Watch 5 Pro Akıllı Saat

 Üst düzey donanımı ve kusursuz özellikleriyle kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek Akıllı saat aynı zamanda tasarımıyla da dikkatleri çeker. Fonksiyonel ve konforlu kullanıma sahip olan Samsung Galaxy Watch 5 Pro hakkında merak edilenler ve yorumlara içeriğimizde yer verdik.

İşte, Xiaomi Mi Watch akıllı saat ile ilgili tüm detaylar;

Samsung Galaxy Watch 5 Pro Tasarım

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Samsung Galaxy Watch 5 Pro, klasik bir saat görünümüyle birleşen modern bir akıllı saat olarak geliştirilmiştir. 45 mm'lik bir kasaya sahip olan bu akıllı saat, hem spor hem de iş kullanımı için uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Bunun yanında, iki farklı renk seçeneği sunması sayesinde dilediğiniz rengi seçebilme özgürlüğü tanır.

Değiştirilebilir kordonları ve kişiselleştirilebilir saat ayarları sayesinde tasarımından kullanımına her an sizleri memnun etmek için geliştirilmiş bir üründür.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro Sağlık ve Fitness Özellikleri

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Samsung Galaxy Watch 5 Pro, sağlık ve fitness özellikleri açısından da oldukça başarılı bir akıllı saat olarak karşımıza çıkar. Bu akıllı saat, kalp atış hızı takibi, uyku izleme, stres takibi ve kan akış hızı ölçümü gibi özellikler sunar. Ayrıca, 100'den fazla spor moduyla da uyumludur.

Kalp atış hızı takibini uyku esnasında ve günlük yaşantınızda devam ettirmesi sayesinde olası negatif durumlarda önceden bildirim verir. Stres takip özelliği ise özellikle çok yoğun çalışan kişilerin sağlığına dikkat edebilmesi için önemli bir ayrıntıdır.

Spor ve fitness yaparken planlı programlı şekilde ilerleyebilmeniz için oldukça başarılı bir asistan görevi gören Samsung Galaxy Watch 5 Pro Akıllı Saat, hatırlatıcılar ev diğer spor destekleyici donanımları ile yanınızdan ayırmayacağınız bir cihaz haline gelecek.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro Teknik Özellikler

  • 45 mm kasa
  • 1.4 inç ekran
  • 100'den fazla spor modu
  • 40 saate kadar pil ömrü
  • Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısı
  • 573 mAh batarya
  • Geri izleme
  • Antrenman rotası belirleme
  • Titreşim
  • Uyku takibi
  • 22810:2010 su geçirmezlik
  • Kalp atış hızı izleme
  • GPS
  • 46.5 gram ağırlık
  • Sesli görüşme
  • Adım sayar

Samsung Galaxy Watch 5 Pro Bağlantı Özellikleri

BağlantıBluetooth
Bluetooth Versiyonu5.2
Wi-FiVar
GPSVar

GPS bağlantı özelliği sayesinde antrenman rotası oluşturabileceğiniz Samsung Galaxy Watch 5 Pro Akıllı Saat, harita ve konum bilgilendirme özellikleri de sunmaktadır. Bluetooth 5.2 bağlantı sistemiyle birlikte gelmesi sayesinde kusursuz ve kesintisiz bir bağlantı sağlar. Wi-Fi desteği sayesinde pek çok uygulamayı kolayca kullanabilmeniz sağlanmıştır.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro Batarya Özellikleri

Hızlı ŞarjVar
Çalışma Süresi40 saat
BataryaLityum İyon
Batarya Gücü573 mAh

40 saat kullanım imkanı sunması sayesinde şarj etmediğiniz günlerde de sizi yarı yolda bırakmayan Samsung Galaxy Watch 5 Pro Akıllı saat, güç tasarrufu modunda kullanıldığı takdirde daha uzun süreli bir çalışma performansı sergiler. 53 mAh batarya gücü sayesinde cihaz hızlı şarj olur. Uzun süreli kullanımlarda asla sizleri pişmen etmeyecek bir akıllı saat arıyorsanız Samsung Galaxy Watch 5 Pro tam size göre bir seçim olacaktır.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro Performans

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Samsung Galaxy Watch 5 Pro, gelişmiş bir performans sunmak için tasarlanmıştır. Bu akıllı saat, 1.5 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına sahip olması sayesinde tüm uygulamalarda işlem kolaylığı sağlar. Ayrıca, 1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekli bir işlemciye sahiptir. 

Hız ve performans arayanların ilk tercihleri arasında yer alan Samsung Galaxy Watch 5 Pro, kullanmaya başladığınız andan itibaren sizleri memnun eder. Uzun pil ömrü ve hızlı ekran geçişleri sayesinde son teknoloji bir ürün kullandığınızı hissedeceksiniz.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro Kurulumu

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

  • Akıllı telefonunuzda Google Play üzerinden Galaxy Wearable uygulamasını bularak indirin.
  • Uygulama açıldıktan sonra Samsung Galaxy Watch 5 Pro akıllı saatin yan kısmında bulunan başlatma tuşuna basılı tutarak cihazı başlatın ve uygulama üzerinden telefonun tanımasını bekleyin.
  • Telefonunuzda Samsung Galaxy Watch 5 Pro gözüktüğünde seçin ve eşleştirmeyi başlatın.
  • Telefonda belirtilen talimatları izleyerek eşleşmeyi tamamlayın.
  • Samsung Galaxy Watch 5 Pro kurulumu bittikten sonra her iki cihazı da yeniden başlatın.
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung Galaxy
Watch 5 Pro Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung Galaxy Watch 5 Pro Kullanıcı Yorumları

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

? *** ***: Özellik olarak mükemmel bir cihaz, rota takibi, navigasyon, spor takibi, uyku ölçümü, nabız, tansiyon, ekg, spo ve vücut endeksi özellikleri var, benim gibi farklı marka telefon kullanıyorsanız tansiyon ve ekg özelliklerini kullanamıyorsunuz. Tek negatif yönü fiyatı, kampanyalı almama rağmen gereğinden fazla pahalı ama tercih meselesi.

? *** ***: Tüm fonksiyonları anlatıldığı gibi. Elinize aldığınız anda kalitesi belli oluyor. Pili 25-30 saat civarı dayanıyor benim kullanımımla(sürekli kalp atışı, stres, oksijen seviyesi vs açık ayrıca pil tüketimini arttırdığı söylenen Facer uygulaması ile birkaç kadran da yükledim) Daha önce honor mw 2 kullanıyordum. O da başarılı bir saatti ancak bu çok daha fonksiyonel. Pil ömrü olarak daha kısa. Titanyum gri görünüş olarak gerçekten harika.

? *** ***: Ürün çok şık duruyor.. biraz büyük gibi tasarım olarak.. 2 gündür kullanıyorum. Hiçbir ayar yapmadım ekstra dan şarjı şuan % 43 günü çıkartır bugün. Ortalama saat bazında 48 saati tamamlıyor. Amazfit gtr 2 var bende yoğun kullanımda 8 ila 10 gün şarj süresi var. Pasif konumda 17 günü buluyordu. Ama watch 5 pro içinde kendine ait uygulamalar var birde ekstra özellikler ondan şarj süresi kısa olabilir. Ama memnunum fiyatının hakkını veriyor. Ben tam kaplama kılıf kullanıyorum tedbir amaçlı. Teşekkürler.

? *** ***: Pili net üç gün gidiyor. Batarya oturunca yarım gün daha uzar. Üç buçuk gün batarya, watch 4'ten yüzde 50, yüzde 75 daha uzun şarj süresi demektir. Bilekte çok şık duruyor. Samsung cihazla tam uyumlu. Tansiyon kalibrasyonunu saati takmadığınız koldan yaptırıyor. Sonrasında ölçümler buna göre çıkıyor. Ben kalibrasyonu saat taktığım kolumdan yaptım. O şekilde ölçüm sonuçları daha doğru çıkıyor. Ayda bir kalibrasyonu yeniden yapın. EKG çekiyor. Tüm fonksiyonlar çalışıyor. Ateş ölçme hariç. Güncellemeyle gelebilir. Saat ara yüzlerini istediğiniz gibi özelleştirebiliyor, stres. tansiyon, nabız, kan akış oranı, uyku, hava durumu, tüm fonksiyonları saat ara yüzlerine kısa yol olarak atayabiliyorsunuz. Ekran, 460×460. Renkler yapay durmuyor, farkı çok net görebiliyorsunuz. Fiziksel dönen bezel yerine elle çerçevede kayan bezel var. Fiziksel bezel bazen dönmezdi. Böyle daha kullanışlı olmuş. Fiyatlar elbette uçuk. Ama ürüne iyi bakıp koruyan için satarken de yüksek getirisi olur.

? *** ***: Ürün gayet kaliteli ve başarılı. Ses seviyesi için telefon kadar performans beklenilmemeli. Görüşmeler net, kasa titanyum. Verdiği his çok hoş. Aldığım en faydalı ürün diyebilirim.

? *** ***: 4 serisine göre şarj süreleri aşırı derece stabilize ve daha uzun. Yazılım de keza daha hızlı ve stabil hatasız gidiyor şuan.

? *** ***: Eşimde Apple watch vardı. Kare saat sevmediğim için bu saati bir süredir araştırıyordum. ilk indirimde aldım. Çok memnunum bütün özellikleri açık gece yatarken de koluma takılı şekilde 3 gün gidiyor. yani 3. günün akşamı 21:30 gibi %10 şarjla takıyorum. Çok güzel özellikleri var. Tansiyonu %95-96 doğrulukta ölçüyor. Uykuda horlamanızı telefona kaydediyor. kaç kere horladığınızı saatiyle veriyor. Nabız sürekli ölçüyor. Bildirimler gecikmesiz geliyor. Ben düşünenlere tavsiye ediyorum. Eşimdeki Apple Watch ile kıyaslamak gerekirse. çok farklılık yok bence ama hangi marka telefon kullanıyorsan bence onun saatini almak mantıklı bence.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En İyi Akıllı Saat ModeliHuawei Watch GT2 Pro Yorumları
Huawei Watch Fit 2 İncelemeHonor Magic Watch 2 Kullananlar
Apple Watch Series 8 KullananlarSamsung Galaxy Watch İnceleme
Samsung Galaxy Watch 4 YorumlarıApple Watch Ultra Kullanıcı Yorumları
Xiaomi Mi Watch ÖzellikleriHuawei Watch GT 2 İnceleme
Huawei Watch Gt 3 İncelemeApple Watch Nike Seri 7 Özellikleri
Apple Watch SE KullananlarGarmin Fenix 6x Pro İnceleme
Apple Watch Seri 7 İnceleme

Samsung Galaxy Watch 5 Pro akıllı saat ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro ne kadar?

Samsung Galaxy Watch 5 Pro fiyatı hakkında net bir fiyat bilgisine ulaşabilmek için içeriğimizde yer alan yönlendirme linklerinden faydalanabilirsiniz.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro konuşma özelliği var mı?

Samsung Galaxy Watch 5 Pro, alt modellerine göre konuşma özelliği de dahil pek çok yenilenmiş özellikle piyasaya sürülmüştür. 

Samsung Watch 5 Pro suya dayanıklı mı?

Samsung Galaxy Watch 5 Pro, IPX8 sertifikası bulunduran ve 50 metre su derinliğine kadar dayanabilen bir akıllı saattir. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.