Huawei Watch Gt 3 Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Huawei Watch Gt 3 akıllı saat hakkında kullanıcı yorumları ve özellikleri araştırarak sizler için listeledik.
Huawei Watch Gt 3 Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Huawei Watch GT 3 akıllı saat, tüm kullanıcıların en çok memnun kalacağı özelliklerle donatılan kusursuz bir cihaz olarak karşımıza çıkarılmıştır. Şık görüntüsü ve eşsiz özelliklerinin yanı sıra hızlı işlem yapma özelliğiyle dikkat çeker. Kişiselleştirme özelliği, cihaz kullanım kolaylığı ve uzun süre giden şarj ömrü ile kaliteli bir akıllı saat arayanlar için oldukça doğru bir tercihtir.

Huawei Watch GT 3 Özellikleri

AdımsayarVar
GpsVar
Uyku TakibiVar
TitreşimVar
Sesli GörüşmeVar
Su geçirmezlik5 ATM
Ölçü46 mm
Amazon
Fiyatını Gör
Huawei
Watch GT 3 Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Huawei Watch GT 3 Akıllı Saat

Huawei Watch GT 3 akıllı saat, sektörde yer alan pek çok akıllı saat arasında en iyi tasarıma sahip modeller arasında yer almaktadır. Tüm kullanıcıların hem tasarım hem de donanım yönünden onayını alan cihaz hakkında merak edilenleri içeriğimizde cevaplandırdık.

İşte, Huawei Watch GT 3 akıllı saat ile ilgili tüm detaylar;

Huawei Watch GT 3 Tasarım

Huawei Watch GT 3

Huawei Watch GT 3, estetik görünüme sahip şık ve modern bir yapıya sahiptir. Yuvarlak çerçeve ve metal kasa, saate hem sportif hem de şık bir görünüm kazandırmaktadır. Ekranı, 1,43 inç boyutunda AMOLED bir ekran olmasının yanında 466 x 466 piksel çözünürlüğe sahip olarak karşımıza çıkmaktadır. Ekranın Corning Gorilla Glass DX teknolojisi sayesinde daha dayanıklı hale getirilmesi de dikkat çeken diğer unsurlar arasındadır.

Metal kordon ile tasarlanmış olan Huawei Watch GT 3, kullanıcılara farklı renk ve desen seçenekleri sunarken aynı zamanda tüm zamanlara ve her mekana uygun tasarımıyla beğenileri toplar. Özellikle erkek kullanıcıların son derece memnun kaldığı bu cihaz, yalnızca tasarımıyla değil aynı zamanda donanımıyla da oldukça başarılıdır.

Huawei Watch GT 3 Kullanımı

Huawei Watch GT 3

Huawei Watch GT 3 akıllı saat kullanımı oldukça kolay ve seri şekilde ilerlemektedir. Yapacağınız işlemlerin en hızlı şekilde gerçekleşmesi için kaliteli bir işlemci kullanılmıştır. Kullanım kolaylığı sağlaması için tasarlanan ekranı, dilediğiniz tüm uygulamalara erişmenizi kolaylaştırır.

Spor modu, arama ve alarm gibi özellikleriyle hayatınızı kolaylaştıran Huawei Watch GT 3 akıllı saat, sağlık açısından sorun yaratabilecek durumları da sizlere bildireceği için yanınızdan ayırmayacağınız bir cihaz olacaktır.

Huawei Watch GT 3 Teknik Özellikler

  • 42 mm kadran
  • 3 D kavisli cam
  • 1.43 inç AMOLED renkli ekran
  • 42,6 gram ağırlık
  • Kalp atış hızı takibi
  • Parazit önleme
  • 14 gün tek şarjda kullanım süresi
  • Yapay zeka koşu antrenörü
  • Navigasyon
  • Antrenman desteği
  • Kan oksijen ölçümü
  • Günlük hedef belirleme
  • Arama
  • Android desteği

Huawei Watch GT 3 Boyutları

Ölçü46 x 140 x 210 mm
Ağırlık42,6 gr
Ekran1,43 inç
KordonAyarlanabilir

Huawei Watch GT 3 akıllı saat, geniş AMOLED renkli ekranı sayesinde ışığın en az olduğu yerlerde dahi kolaylıkla işlem yapmanızı sağlar. Ayarlanabilir kordonu aynı zamanda değiştirilebilir. Ekranın 1,43 inç büyüklüğü, işlemlerinizi kolaylıkla en hızlı şekilde yapmanıza yardımcı olur. 42,6 gramlık ağırlığı ile uzun süreli kullanımlarda dahi bileğinizde rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Huawei Watch GT 3 Batarya Özellikleri

Hızlı ŞarjVar
Çalışma Süresi14 gün
BataryaLityum
Batarya Gücü455 mAh

455 mAh batarya gücü sayesinde klasik kullanımda 14 gün kullanım süresi tanıyan Huawei Watch GT 3 akıllı saat, hızlı şarj özelliğiyle de kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Uzun süreli kullanım sunmasına rağmen hiçbir işlemin gidişatını engellemeyen cihaz, 14. günde dahi tam performans sergilemeye devam eder.

Huawei Watch GT 3 Sağlık ve Fitness Özellikleri

Huawei Watch GT 3

Huawei Watch GT 3, sağlık ve fitness özellikleri açısından da oldukça gelişmiş bir akıllı saat. Sağlık özellikleri arasında, kan oksijen seviyesi ölçümleri, kalp atış hızı ölçümleri, stres ölçümleri ve uyku takibi yer alıyor. Fitness özellikleri ise, koşma, yüzme, bisiklet ve hatta tırmanma gibi 100'den fazla spor dalını desteklemektedir.

Uyku takibi ve kalp ritmi ölçme özellikleri sayesinde nabızla alakalı herhangi bir problem karşısında erken uyarı verebilir. Kandaki oksijen seviyesinin ölçümünü sağladığı için bu tip bir rahatsızlığa sahip olan kişiler adına oldukça kullanışlı bir cihazdır.

Huawei Watch GT 3 Kurulumu

Huawei Watch GT 3

  • Huawei Watch GT 3 akıllı saatinizi eşleştirmek istediğiniz telefonunuzun yakınında bulundurun.
  • Akıllı telefonunuzdan Huawei Sağlık uygulamasını indirerek açın.
  • Uygulama açıldıktan sonra sağ üst köşede yer alan ''Ekle'' seçeneğine dokunun.
  • Uygula otomatik olarak çevredeki Huawei akıllı saatleri arayacaktır.
  • Arama işlemi tamamlandıktan sonra kendi Huawei Watch GT 3'ünüzü seçerek ''Eşleştir'' seçeneğine dokunun.
  • Sonrasında ekrandaki yönlendirmeleri izleyerek Huawei Watch GT 3 eşleştirme işlemini tamamlayabilirsiniz.
Amazon
Fiyatını Gör
Huawei
Watch GT 3 Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Huawei Watch GT 3 Kullanıcı Yorumları

Huawei Watch GT 3

? *** ***: Honor magic watch2 den geçtim. Huawei ekosistem ile saati daha da iyi kullanabiliyorsunuz mesela kamera deklanşör özelliği geliyor. Telefon çağrısını saatten cevaplayıp kulaklık ile görüşme sağlanabilmesi de ekosistem. En güzeli mesajlara bile cevap dönmesi. Diğer bir çok saatteki özellikleri söylemeye gerek yok. İnceliği hafifliği ve koldaki duruşu pek bir güzel.

? *** ***: Xiaomi mi note 10 lite telefonum olmasına rağmen kullanamadığım bir uygulama yok saat muazzam ötesi bir şey kesinlikle tavsiye ediyorum sensör akışı geçiş hızı ölçümleri hepsi test ederek yazıyorum harikulade almanızı tavsiye ediyorum ertesi gün elime ulaştı 4 gün sonra teslimat yazıyordu bunun için de teşekkür ederim. Başka bi kordon aldım kendi kordonu da harika ama deri sevdiğim için onunla da çok güzel uyum sağladı kordon da isminizin baş harfleri ile de muazzam bir hava katıyorsunuz her şeye uyuyor kısacası sadece güzel günlerde kullanmak kalıyor şimdiden hayırlı olsun herkese.

? *** ***: Ürünü daha önce mağaza gördük buradan daha uyguna aldık. Güzel kullanışlı şarjı baya gidiyor aldığımız 1 haftayı geçmiştir eşim yoğun tempoda çalıştığı halde şarjı anca bitti. İçinden kol saati uzunluğunu arttırma da çıktı.

? *** ***:Söylenecek bir şey yok. çok güzel bir saat. Orijinal kayışı çok naif güzel. ben şimdilik çelik kordon aldım.

? *** ***: Özellikleri ve kolda duruşu çok hoş. Hem klasik hem spor tarzda kullanılabilir. Sesli görüşme fonksiyonu çok iyi hoparlör sesi gayet yeterli. Ayrıca şarkı dinleyebiliyor telefondan ayrı bir şekilde. Sağlık uygulamaları çok iyi vücut sıcaklığı gibi bir çok veri veriyor. Ancak bildirimlerde bir sıkıntı oluyor whatsapp özellikle bazen gelmiyor . Onun dışında cevap verilebiliyor ama cevapları eklemeniz lazım telefondan hızlı cevap olarak o şekilde kısa cevaplar var. Emoji gönderebiliyor ama gelen emojileri göstermiyor. Birçok kadran seçeceği var. Telefon ile uyumlu.

? *** ***: Huawei gt2 kullanıyordum 3 yıldır ondanda çok memnundum yine huawei almak mantıklı geldi çünkü hem görsel açıdan hem şarj açısından hem de fiyat açısından en mantıklı akıllı saat markası bence. Menü bir önceki seriye göre düzelmiş çok akıcı donma kasma yapmıyor. Sanırım harmony sisteminin etkisi. Kısacası memnunum. Benim önemli olan görsel olarak geleneksel saatler gibi yuvarlak olması ve şarj süresi. Herkesin beklentisi farklı olabilir. Ben youtube dan video izlerim vs diyorsanız size uygun olmaz bu saat. Ama şık duruyor gerçekten.

? *** ***: Ürünü kardeşime aldım. Alacak arkadaşlara tavsiyedir, Apple Watch 7 kullanıcısı olarak bu fiyatlara kesinlikle en iyisi bu rahatlıkla alabilirsiniz. Akıllı saate göre artıları; Şarj, hız, ekran renk parlaklığı, kasanın yuvarlak olması, hem spor hem klasik olabiliyor. Satıcı arkadaşa teşekkürler çok iyi paketlenmiş sipariş verecekseniz aldığım yerden gönül rahatlığı işe alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Akıllı Saat ModeliHonor Magic Watch 2 İnceleme
Huawei Watch Fit 2 İncelemeSamsung Galaxy Watch Özellikleri
Apple Watch Series 8 KullananlarApple Watch Ultra Yorumları
Samsung Galaxy Watch 4 YorumlarıSamsung Galaxy Watch 5 Pro Özellikleri
Xiaomi Mi Watch KullananlarHuawei Watch GT 2 İnceleme
Apple Watch Seri 7 İncelemeApple Watch Nike Seri 7 Kullananlar
Apple Watch SE YorumlarıGarmin Fenix 6x Pro İnceleme
Huawei Watch GT 2 Pro Kullananlar

Huawei Watch GT 3 akıllı saat ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Huawei Watch GT 3 sesli görüşme var mı?

Şık ve kullanışlı Huawei Watch GT 3 akıllı saat modelinde kusursuz şekilde çalışan pek çok özellik gibi sesli görüşme özelliği de yer almaktadır.

Huawei Watch GT 3 hangi telefonlarla uyumlu?

Huawei Watch GT 3 akıllı saati hem Android hem de IOS üzerinden kullanabilirsiniz. Bunun için Android cihazlarda Google Play'den, IOS cihazlarda ise AppleGallery'den uygulamayı indirebilirsiniz.

Huawei Watch GT 3 mesaj cevaplama var mı?

Huawei Watch GT 3 akıllı saatte tüm görüşme özelliklerinin desteklendiği gibi mesaj yanıtlama özelliği de desteklenmektedir. Gelen mesajlara cevap vermek için mesajı yukarı kaydırarak giriş yöntemi seçebilir ve dilediğiniz şekilde yanıtlayabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.