Apple Watch Ultra Akıllı Saat Yorumlar ve Özellikleri

Üst seviye donanımı ve şık tasarımıyla kullanıcıların beğenisini toplayan Apple Watch Ultra Akıllı Saat hakkında yorum ve özellikleri inceledik.
Apple Watch Ultra Akıllı Saat Yorumlar ve Özellikleri

Özellikle sporcular ve yoğun iş temposunda çalışanlar için hayat kurtarıcı bir cihaz olan Apple Watch Ultra Akıllı Saat, şık görüntüsünün yanında işlevsel özellikleriyle de dikkat çeker. Sesli görüşme özelliği başta olmak üzere su geçirmezlik ve sağlıksal kontrol özellikleriyle de kullanıcılardan tam not alır. Daima yanınızda olacak ve tüm gününüzü planlı şekilde geçirmenizi kolaylaştıracak bir ürün arıyorsanız Apple Watch Ultra size göre bir tercih olacaktır.

Apple Watch Ultra Özellikleri

AdımsayarVar
GpsVar
Uyku TakibiVar
TitreşimVar
Sesli GörüşmeVar
Su geçirmezlik100 Metre
Ölçü49 x 44 x 14,4 mm
Amazon
Fiyatını Gör
Apple Watch
Ultra Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Apple Watch Ultra Akıllı Saat

 Apple Watch akıllı saat, piyasaya sunulduğu ilk günden itibaren en popüler cihazlardan biri olmuştur. Şimdiyse, Apple Watch Ultra ile tüm özelliklerini bir adım öteye taşımıştır. Yeni özellikleri ve geliştirilmiş tasarımıyla, Apple Watch Ultra, kullanıcıların hayatlarını daha da kolaylaştırmaktadır

İşte, Apple Watch Ultra akıllı saat ile ilgili tüm detaylar;

Apple Watch Ultra Tasarım

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra, Apple'ın her zamanki gibi şık ve minimalist tasarımına sahiptir. Bunun yanında daha büyük ekran ve daha ince bir kasa tasarımıyla, daha modern bir görüntü ile geliştirilmiştir. Ayrıca, kullanıcıların kişisel tercihlerine göre farklı renk ve kordon seçenekleri bulunmasıyla da dikkat çeker.

Kare ekran tasarımı, diğer saat tasarımlarına göre farkını ortaya koymaktadır. Yumuşatılmış ekran köşelerine sahip olan cihaz hem spor hem de şık bir görüntüyü aynı anda yakalamanıza imkan sağlar.

Apple Watch Ultra Kullanımı

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra, Apple Watch'un kullanım kolaylığına ek olarak birçok yeni özellik sunar. Kullanıcılar, Siri ile konuşarak, mesajlarını göndererek ve farklı uygulama içinden seçim yaparak cihazlarını kolayca yönetebilirler.

Sesli komut özelliği sayesinde kullanıcıları oldukça rahat ettiren cihaz, özelleştirebilir pek çok fonksiyonu ile dikkat çekmektedir.  Geniş ekranı sayesinde tüm işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirirken kusursuz ekran geçişleriyle hızlı teknolojinin kolaylığından faydalanacaksınız.

Cihazınızla eşleştirdikten sonra tüm hayatınıza göre kişiselleştirebileceğiniz Apple Watch Ultra, sağladığı kolaylıklar ve şık görüntüsüyle yanınızdan hiç ayırmak isteyeceğiniz bir parça haline gelecek.

Apple Watch Ultra Teknik Özellikler

  • 542 mAh batarya
  • Adım sayar
  • GPS
  • Kalp ritmi ölçme
  • IP6X toza dayanıklılık
  • 40 metreye kadar dalışa uygun
  • 1.9 inç ekran
  • Uyku takibi
  • Titreşim
  • 61 gram ağırlık
  • Titreşim
  • Uluslararası Acil Arama
  • 32 gb kapasite
  • 410x502 piksel ekran
  • Bluetooth 5.3 bağlantı

Apple Watch Ultra Bağlantı Özellikleri

Bağlantı ŞekliBluetooth 5.3
GPSVar
Wİ-FiVar
ŞarjUSB-C

Bluetooth 5.3 ile bağlantı kurulabilecek şekilde gelen Apple Watch Ultra Akıllı Saat, kusursuz ve kesintisiz bir cihaz bağlantısı sağlamaktadır. GPS özelliği sayesinde konum ve harita uygulamaları kullanılabilir. Wi-Fi özelliği, harici uygulamaları kullanmak için kusursuz bir donanımdır. 

Apple Watch Ultra Batarya Özellikleri

Hızlı ŞarjVar
Çalışma Süresi36 saat
BataryaLityum İyon
Batarya Gücü542 mAh

542 mAh bataryası sayesinde tüm özellikleri aktif şekilde kullansanız dahi yaklaşık olarak 1,5 gün kullanım süresi sunan Apple Watch Ultra Akıllı Saat, güç tasarrufu modunda daha uzun süreli kullanım sağlamaktadır. Lityum İyon pil kullanılması sayesinde cihaz uzun ömürlü hale getirilmiştir. Apple Watch Ultra çalışma süresi, tek şarjda aktif kullanım sağlandığında 36 saat olarak belirlenmiştir.

Apple Watch Ultra Fiyatı

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra, Apple'ın en lüks akıllı saati olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle, rakiplerine göre daha yüksek bir fiyat etiketine sahiptir. Ancak, yeni özellikler, geliştirilmiş tasarım ve daha uzun pil ömrü gibi avantajlar sağladığı için kullanıcılar için bu fiyat oldukça norma karşılanmaktadır.

Yeni özellikler ve geliştirilmiş tasarımıyla, kullanıcıların hayatlarını daha da kolaylaştıran Apple Watch Ultra fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak için içeriğimizde yer alan yönlendirme linklerinden faydalanabilirsiniz.

Apple Watch Ultra Kurulumu

Apple Watch Ultra

  • Apple Watch Ultra cihazını açmak için yan kısımda yer alan güç düğmesine ekranda Apple logosunu görene dek birkaç saniye basılı tutun.
  • Ardından telefonunuzu Apple Watch Ultra cihazına yakın olacak şekilde konumlandırın.
  • Apple Watch Ultra ve telefonunuzun eşleşmesinin başlaması için eşleşme ekranının cihazlarda belirmesini bekleyin.
  • Eşleştirme işlemi başladığında ekranda ''Sürdür'' seçeneğine dokunun.
  • Eşleşmenin tamamlanabilmesi için ekranda verilen adımları izleyin.
Amazon
Fiyatını Gör
Apple Watch
Ultra Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Apple Watch Ultra Kullanıcı Yorumları

Apple Watch Ultra

👤 *** ***: Eşime Aldım. Apple zaten bildiğiniz gibi ödenilen bedelin karşılığını veriyor. Satıcının indirimi sayesinde daha uyguna almış olduk. Teşekkürler.

👤 *** ***: Beklediğimden çok daha şık beklentilerimin üstünde bir saatmiş şiddetle öneririm. Bayanların bileğine uygun değil bunu da bir not olarak eklemek istedim.

👤 *** ***: Beklediğimden çok daha iyi. Şarj aleti farklı örgülü ve da sağlam. Şarjı sabahtan öğlene kadar %5 bile eksilmiyor. Kordonu efsane olmuş.

👤 *** ***: Başarılı bir ürün, özelliklerinin çoğunu kullanacağımı söyleyemem fakat boyut olarak, kolda duruş olarak, kalite hissi olarak gayet başarılı. Akıllı saat tercih eden biri olarak tavsiye ederim.

👤 *** ***: Apple bu defa şarj olayını çözmüş, yaklaşık 2-2;5 gün gidiyor. Saatin yeni eklenen dalış vb. özelliklerini henüz test etmedim.

👤 *** ***: Ürün beklediğimden daha şık duruyor. Açıkçası amacına uygun olacak bir kullanımın olmayacak. Dalıştır, ekstrem sporlardır. Onun için görüntüsü haricinde yapabileceğim değerlendirmeler sağlıklı olmayacaktır. Heves ettik aldık. İsteyen herkesin alması dileğiyle.

👤 *** ***: Ürün gerçekten görünüş olarak çok iyi, saat su gibi akıyor bir çok işlevi bana göre değil ama koluma yakıştı önemli olan da bu zaten.

👤 *** ***: Ekranın büyük olması çok güzel şarjı çok iyi bu defa olmuş.

👤 *** ***: Görünümü kullanımı pil ömrü iphone ile uyumu süper bazı arkadaşlar garmin demiş ama unutmayın bu saatle elinizdeki apple eko sistemine dahil oluyorsunuz apple olan kulaklık telefon vs ile geçişler kullanımlar çok rahat akla gelmeyecek sayıda üretilmiş kayış ve koruyucuları kullanması da artısı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En İyi Akıllı Saat ModeliHuawei Watch GT2 Pro Kullananlar
Huawei Watch Fit 2 YorumlarıHonor Magic Watch 2 Özellikleri
Apple Watch Series 8 İncelemeSamsung Galaxy Watch Yorumları
Samsung Galaxy Watch 4 ÖzellikleriSamsung Galaxy Watch 5 Pro İnceleme
Xiaomi Mi Watch Kullanıcı YorumlarıHuawei Watch GT 2 Kullananlar
Huawei Watch Gt 3 KullananlarApple Watch Nike Seri 7 Özellikleri
Apple Watch SE YorumlarıGarmin Fenix 6x Pro İnceleme
Apple Watch Seri 7 Özellikleri

Apple Watch Ultra akıllı saat ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Apple Watch Ultra farkı nedir?

Diğer Apple Watch ürünlerine göre görünü ve donanımsal olarak geliştirilen Ultra modeli, dalış fonksiyonunun yanında sayısız özelleştirme imkanı da sunmaktadır. Rakip ürünlere daha hızlı ve uzun süreli bir performans gösterir.

Apple Watch Ultra ile neler yapılabilir?

Diğer tüm akıllı saatlerde yapabildiğiniz işlemleri gerçekleştirebileceğiniz Apple Watch Ultra, bu özelliklerin yanına çok daha fazlasını eklemiştir. 40 metreye kadar dalış imkanı sunan cihaz, aynı zamanda 1.9 inçlik yeni ekranıyla da kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Sayısız renk ve desen seçeneği bulunan saat kordonlarını modunuza göre değiştirme fırsatı verir. Sağlıksal kontrolleri artık daha detaylı biçimde yapan Apple Watch Ultra, günlük planlamalarınızda da en büyük yardımcınız olacak.

Apple Watch Ultra kaç gün gidiyor?

Tüm fonksiyonlar aktif kullanıldığı şekilde tek şarjda 36 saat kullanım sunan Apple Watch Ultra, güç tasarruf modunda daha uzun süre kullanım imkanı vermektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.