Güvenli, Hızlı ve Şık: Apple Watch SE İnceleme

Geçtiğimiz aylar da satışa çıkarılan Apple Watch SE akıllı saatini detaylı bir şekilde inceledik. İşte Apple Watch SE teknik özellikleri.
Güvenli, Hızlı ve Şık: Apple Watch SE İnceleme

Hem sizin hem de aile üyelerinizin hayatını kolaylaştıracak bir akıllı saat arıyorsanız Apple Watch SE harika bir tercih olacaktır. Yeni nesil avantajını kullanan ve diğer akıllı saatlerden fiyat olarak daha düşük olan Apple Watch SE hakkında bilgileri sizler için inceledik.

Apple Watch SE Özellikleri

Boyut44 x 38 x 10,4
Ağırlık36.2 gr
Batarya18 Saat
Ekran368 x 448
İşletim SistemiWatchOS
Bluetooth5.0
Amazon
Fiyatlarını Gör
Apple
Watch SE
Aradığın
Fiyatları Gör

Apple Watch SE Akıllı Saat

İşte yeni nesil teknolojilerle Apple Watch SE incelemesi:

Apple Watch SE Tasarım

Bir diğer Apple Watch Series 6 akıllı saat ile benzer tasarıma sahip olup aynı zamanda büyük bir ekrana sahiptir. Çift çekirdekli S5 SiP sayesinde artık çok daha yüksek hızlarda çalışabilmektedir. Saat kolunuzda olduğu zamanlarda düşmenizi algılayarak acil yardım sinyalleri gönderebilmektedir. Apple Watch SE, gümüş, altın ve uzay grisi olmak üzere toplam 3 farklı renk seçeneği ile satışa çıkmıştır. Apple Watch SE yüzerken bile her an yanınızda, 50 metreye kadar suya dayanıklı yapısı sayesinde kolunuzdan çıkarmadan istediğini yapabilirsiniz. Tamamen geri dönüştürülmüş alüminyumdan üretilen kasaların 3 farklı renk seçeneği mevcuttur. 

Apple Watch SE Tasarım

Apple Watch SE Uygulama Özellikleri

Aktivite TakibiVar
SağlıkVar
Kalori TakibiVar
MesajlaşmaVar

Neredeyse tüm spor aktivitelerinin bulunduğu Apple Watch SE, çalışma salonlarında yer alan makinelerle bağlanarak çalışma sırasında size yol göstermektedir. Yaptığınız hareket sonrası yaktığınız kaloriyi veya kalp atış hızınızı sadece bileğinizi kaldırarak görebilirsiniz.

Yeniden geliştirilen uyku uygulaması sayesinde artık uyku düzeni yakalamak çok kolay. Size özel hazırlamış olduğu uyku zamanlarına uyarak daha keyifli uyku geçirebilirsiniz. Ellerinizi yıkama sırasında açılan 20 saniye kuralı devreye girerek elinizi en iyi şekilde yıkayın.

Apple Watch SE Teknik Özellikleri

  • 40 mm kasa
  • Retina ekran
  • Yüksek ve düşük kalp atış takibi
  • Kardiyo fitness bildirimleri özelliği
  • Acil SOS desteği
  • Hücresel ağ bağlantısı
  • GPS özelliği
  • Mesaj ve arama

Apple Watch SE Sağlık Takibi

Sahip olduğu ivmeölçer ve jiroskop sayesinde düşmenizi algılayarak size yardımcı olmaktadır. Düşme gibi durumlarda hareketsiz kaldığınız zamanlarda otomatik olarak acil servisler devreye girmektedir. Siz ya da kullanan sevdikleriniz kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda yan tuşa basılı tutarak yardım çağırma imkanı bulabilirsiniz.

Sizi sizden daha çok düşünen Apple Watch SE, gün boyu sizi takip eder ve yanlış giden durumlarda sizi bilgilendirerek doktora gitmenizi önermektedir. Beklenmeyen durumlarda ise otomatik olarak acil servislere ulaşarak yardım istemektedir.

Apple Watch SE Sağlık Takibi

Apple Watch SE Kamera ve Görüntülü Sohbet Özelliği

Boyut44 x 38 x 10,4
Ağırlık36.2 gr
Batarya18 Saat
Ekran368 x 448

Apple Watch SE, telefonunuza bağlı kaldığı sürece mail yanıtlayabilir, arama yapabilir veya haritadan size yol gösterebilmektedir. Siri'den yardım alarak istediğiniz sorunun cevabını kısa sürede alın. 

Apple Watch SE Family Setup Özelliği

Aile Ayarları sayesinde çocuğunuzun Apple Watch SE üzerinden telefon araması yapması, mesaj göndermesi mümkün olur. Minikler için kullanabileceğiniz bu özelliği iPhone'unuz üzerinden de rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. iPhone operatörünüzün Aile Ayarları'nı desteklediği durumlarda hücresel ağ kullanımı da aktif hale getirilebilmektedir. Okul Zamanı özelliği ile ekran süresini yöneterek çocuğunuzun okula tamamen odaklandığından emin olabilirsiniz.

Apple Watch SE Family Setup Özelliği

Apple Watch SE Kullanıcı Yorumları

Apple Watch SE Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Uzun zamandır istiyordum araştırmalarım sonucunda Watch SE modeline karar vermişim ve iyi ki de vermişim ben 40 mm tercih ettim bileğim ince ve küçük saatler hoşuma gidiyor diye ve güzel tercih yapmışım almak isteyen herkese tavsiye ederim bileği ince olanlara 40 mm on numara.

? *** ***: Apple kalitesi anlatmaya gerek yok kızıma hediye olarak aldım. Family Setup ile kullanıyoruz. Gerçekten memnun kaldık, tavsiye ederim.

? *** ***: Çok istiyordum sonunda aldım. Bileğim çok ince 38 ile 40 mm arasında çok gidip geldim ama 40 mm çok güzel durdu. Geceleri kullanmıyorum şarjı bana 2 gün rahat gidiyor. Almak isteyip de kararsız kalanlara gözü kapalı öneririm.

? *** ***: Gayet güzel şık bir ürün, Apple kalitesi tartışılmaz zaten. Bileğiniz ince ise 40 mm gayet güzel duruyor. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

? *** ***: Ürün Apple Watch SE 2022 yeni versiyon. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz Apple kalitesi şarj dışında diyecek kelime yok.

? *** ***: Apple kalitesi tartışılmaz bile. Kayışın kalitesi saatin güzelliği. Her şeyiyle harika, çok beğendim.

? *** ***: Saat hakkında konuşmaya zaten gerek yok kendini anlatıyor. Birçok özelliği mevcut, kızım kullanıyor, o da çok seviyor.

? *** ***: Bu rengini kendime koyu rengini eşime aldım çok beğendim. Telefonumla, bilgisayarımla ve kulaklığımla bağlantısı çok rahat oluyor. 1 haftadır kullanıyorum 4 kez şarj ettim bir buçuk gün gidiyor.

? *** ***: Ürünü çok beğendim. Oğlum kullanıyor, benim telefonumla eşleştirdik, gerçekten çok güzel.

? *** ***: Şarjı çok kısa sürede bitiyor, çocuğum için almıştım. Kullanamıyor bu nedenle, beğenmedim.

? *** ***: Şarj konusu Apple ürünlerinde genel bir sorun, bu da aynı ne yazık ki.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Akıllı Çocuk SaatiWiky Watch 4G Özellikleri
TCL MT40X ÖzellikleriBilicra Vision Yorumları
Onkatech Q500s/2021 KullananlarElari 4GR Özellikleri
Bilicra BLC 101 ÖzellikleriTcl MT42 İnceleme
QFit Q4 YorumlarıBilicra Connect Özellikleri
Amazon
Fiyatlarını Gör
Apple
Watch SE
Aradığın
Fiyatları Gör

Apple Watch SE Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Apple'ın en iyi akıllı saatlerinden olan Watch SE modeli hakkında merak edilen ve sıkça sorulan soruları sizler için cevapladık.

Apple Watch SE suya karşı dayanıklı mı?

Evet, Watch SE akıllı saat modelinin su ve toza karşı dayanıklılığı bulunuyor.

Apple Watch SE uyku takibi var mı?

Evet, Watch SE'de akıllı uyku takibi modu bulunuyor. Bu sayede düzenli uygu takibi yapılabiliyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum