Onkatech Q500s/2021 Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Onkatech Q500s/2021 çocuk akıllı saati ile ilgili merak edilen özellikleri, yorumları ve programları sizler için araştırdık.
Onkatech Q500s/2021 Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Hem uygun fiyatlı hem de fonksiyonel özelliklere sahip bir çocuk akıllı saati arıyorsanız Onkatech Q500S/2021 ile tanışmanızı tavsiye ederiz. Onkatech Q500S/2021, kontrolü ebeveynlere, eğlenceyi çocuklara sunan üstün bir teknoloji ile geliştirilmiştir. Biz de bu içerikte Onkatech Q500S/2021 kullanıcı yorumlarını, programlarını, özelliklerini sizler için inceledik. Hemen başlıyoruz.

Onkatech Q500s/2021 Özellikleri

Bağlantı4G
Sim Kart TürüNano
Uygulama YüklemeApp Store-Google Play
KameraVar
Konum TakibiVar
ProgramlamaVar
Amazon
Fiyatını Gör
Onkatech
Çocuk Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Onkatech Q500s/2021 İnceleme

Onkatech Q500S/2021 akıllı çocuk saati, çocuğunuzun hem eğleneceği hem de öğreneceği şekilde titizlikle tasarlanmıştır. Konum ve sesli konuşma özelliği ile ön plana çıkan bu saat, sizin de çocuğunuzu kontrol etmenize olanak tanır.

İşte, Onkatech Q500s/2021 akıllı çocuk saati ile ilgili tüm detaylar;

Onkatech Q500s/2021 Tasarım

Mavi ve pembe renkli tasarımı sayesinde miniklerin severek kullandığı Onkatech Q500S/2021, çocuklarını telefon ve tabletten uzak tutmak isteyen ebeveynlerden de tam not alıyor. Geniş ekranı ile kolayca kullanılabilen bu cihaz, konforlu kordonu sayesinde çocuğunuzun bileğini de incitmiyor.

Onkatech Q500s/2021 Tasarım

Onkatech Q500s/2021 Uygulama Özellikleri

Ortam DinlemeVar
AlarmVar
Mesaj GöndermeVar
Aile KontrolüVar
KameraVar

Onkatech Q500S/2021, alarm ve ders modu uygulamaları ile çocuğunuzun sorumluluk bilincine katkı sağlarken derse ayırması gereken zamanlarını da programlamasına yardımcı olur. Bununla birlikte uzaktan dinleme programı sayesinde miniklerin etrafında olan bitenden haberdar olmanız mümkündür. Buna ek olarak çocuğunuz SOS konumu ile acil olarak size ulaşabilir. İşlevselliğiyle ön plana çıkan bu akıllı saat hem sizin hem de miniklerin hayatını büyük ölçüde kolaylaştırır.

Onkatech Q500s/2021 Kurulumu

  1. SIM kart takılır ve cihaz aktifleştirilir.
  2. Cihaz şarj edilerek kullanıma hazır hale getirilir.
  3. Uygulama indirilir.
  4. Kayıt işlemi gerçekleştirilir.
  5. Uygulamaya giriş yapılır ve akrabalık bilgisi girilir.

Onkatech Q500s/2021 Kurulumu

Onkatech Q500s/2021 Teknik Özellikler

  • Kamera desteği
  • Uzaktan dinleme özelliği
  • Ders modu ile eğlenerek öğrenme
  • Arkadaş ekleme
  • Sesli mesaj ile iletişim
  • Geçmiş konum takibi
  • Şarj azaldığında bildirim
  • Uzaktan kapatma opsiyonu

Onkatech Q500s/2021 Uzaktan Kamera

Onkatech Q500s/2021 akıllı çocuk saati, çocuğunuzun haberi olmadan uzaktan kamera desteği ile onu görebilmenizi sağlayan modern bir teknoloji ile üretilmiştir. Bu sayede kontrolü size bırakan bu saat, sizin de içinizin daha rahat olmasına izin verir. 

Onkatech Q500s/2021 Kamera ve Görüntülü Sohbet

Onkatech Q500s/2021 Sesli Arama

Onkatech Q500s/2021, çocuğunuzla sesli olarak konuşmanız için telefon özelliği ile üretilmiştir. Uygulama üzerinden belirleyebileceğiniz 10 kişi ile sınırlandırılan bu özellik, çocuğunuzun yabancı aramalardan da uzak tutulmasına yardımcı olur. Bununla birlikte sesli mesaj özelliği ile ona istediğiniz zaman sesli mesajlar gönderebilir ya da onun gönderdiklerini dinleyebilirsiniz.

Onkatech Q500s/2021 Konum Bilgisi ve Ayak İzi

Onkatech Q500s/2021, çocuğunuzun konumunu eşleşmiş cihazlar üzerinden tespit etmenize yardımcı olur. Elektronik ÇİT teknolojisi ile geliştirilen bu akıllı saat, alan dışına çıkan çocuğunuzdan haberdar olmanıza olanak tanır. Bariyer özelliği ise belirlediğiniz ortamdan çıkıp çıkmadığını da kontrol etmeniz mümkündür.

Onkatech Q500s/2021 Konum Bilgisi ve Ayak İzi

Amazon
Fiyatını Gör
Q500s
Çocuk Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Onkatech Q500s/2021 Yorumlar

Onkatech Q500s/2021 Yorumlar

? *** ***: Ürün gösterildiği gibi çok şık bir akıllı saat başarılı bir tasarım kurulumu çok basit tüm hatlara uyumlu sadece hattı alırken akıllı saate aldığınızı belirtin ona göre ayarlıyorlar.

? *** ***: Çözünürlük ve grafikler iyi. Kordon kalitesi iyi. Cihazdan ne beklediğiniz çok önemli. Karşılıklı sesli görüşme, çocuğun haberi olmadan ortam dinleme bu benim için öncelik :) Mikrofon kalitesi gayet iyi. Beğendim.

? *** ***: Konum bilgisi 200-300 metre sapma ile doğru. Rehbere kayıtlı olmayan kişiler tarafından siz isterseniz aramaları reddedebiliyorsunuz. Fiyatına göre çok çok başarılı. Kızıma aldım çok mutlu. Çok memnun kaldık. Tavsiye ediyorum.

? *** ***: İstenilen operatörün hattı alınabilir, akıllı saat tarifesi diye bir şey söz konusu değil, bilginiz olsun. Faturalı hat alınmasına gerek yok. Anlatılan her türlü özellik çalışmakta. Memnun kaldık.

? *** ***:Ortam dinleme, elektronik Çit, konum belirleme sorunsuz çalışıyor. Karşılıklı konuşmalarda ses çok net. Ürün tam anlamı ile FP ürünü. Bu fiyata çok zor bulunacak bir ürün.

? *** ***: Ürün gayet şık duruyor, kızım için aldım, çok beğendi teşekkürler. Fiyat performans olarak uygun. Sesli arama yapıyor, sesli mesaj gönderebiliyor, rehberine 10 farklı numara kaydedilebiliyor ve tuşlama yaparak da numara çevrilebiliyor.

? *** ***: Fiyat performans ürünü diyebilirim konum bilgileri çok doğru değil ama arama konusunda güzel çalışıyor bence yeterli. Beğendim.

? *** ***: Kızım için aldım gayet güzel bir ürün ses kalitesi de gayet güzel anlaşılacak şekilde çıkıyor, konum takibi olsun telefon dokunmatik olsun gayet güzel fiyatını fazlasıyla hak ediyor.

? *** ***: Kurulumda sorun yaşamadım uygulamayı telefonuma yükleyince çok kolay hallediliyor. Rehbere 10 tane numara ekleyebiliyorsunuz onları arayabiliyorlar ayrıca acil numara kısmı var oradan da bana ulaşabiliyorlar. Fiyata göre yeterli bence.

? *** ***:  Ortam dinleme yaptım fena değil ama yine dediğim gibi bazen komut veriyorsunuz ortam dinlemek için gönderilemedi diyor ve bağlanamıyorsunuz saate. Beğenmedim.

? *** ***: Telefonumdan saate sesli mesaj gönderemiyorum. Yazarak gönderdiğimde ise bazen gidiyor bazen gitmiyor. Saat açık ve hat çekiyor görünmesine rağmen bazen telefonumdan bir komut gönderdiğimde saat internete bağlı değil diyor. Tavsiye etmem.

? *** ***: Saat açık ve internete bağlı gözüktüğü halde bazen ulaşılamıyor. Arama yapmıyor. Ses kalitesi çok iyi değil. Cızırtı yapıyor ve bazen ne söylediği anlaşılmıyor. Aldığımıza pişman olduk.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Akıllı Çocuk SaatiWiky Watch 4G Özellikleri
TCL MT40X ÖzellikleriBilicra Vision Yorumları
Elari 4GR KullananlarApple Watch SE Özellikleri
Bilicra BLC 101 ÖzellikleriTcl MT42 İnceleme
QFit Q4 YorumlarıBilicra Connect Özellikleri

Fiyat performans ürünü Onkatech Q500s/2021 akıllı çocuk saati ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Onkatech Q500s/2021 ortam dinleme var mı?

Onkatech Q500s/2021, çocuğunuzun ne yaptığından haberdar olabilmeniz için ortam dinleme özelliği ile tasarlanmıştır. Bu sayede aksi bir durumda pratik olarak müdahale edebilmeniz mümkün olur.

Onkatech Q500s/2021 görüntülü konuşma var mı?

Onkatech Q500s/2021 akıllı çocuk saati, kamera desteği ile üretilmiştir. Talebiniz doğrultusunda çocuğunuzun fotoğraflarını uygulama üzerinden takip etmeniz mümkün olur.

Onkatech Q500s/2021 suya dayanıklı mı?

Onkatech Q500s/2021, suya dayanıklı şekilde tasarlanmamıştır. Cihazın uzun ömürlü kullanımı için sudan uzak tutulması uygun olacaktır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum