Elari 4GR Kullananların Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Elari 4GR çocuk akıllı saatinin kullanıcı yorumlarını, uygulamalarını ve özelliklerini sizler için inceledik.
Elari 4GR Kullananların Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Hem kaliteli hem de yeni nesil teknolojiyle her zaman çocuğunuz yanında olmak ister misiniz? O zaman Elari 4GR sizin için harika bir tercih olacak. Şık ve modern tasarımına ek olarak birçok işlevsel olarak sizi memnun edecek bu akıllı saatin yorumlarını, özelliklerini, programlarını sizler için detaylı olarak inceledik.

Elari 4GR Özellikleri

Bağlantı4G
Sim Kart TürüNano
Uygulama YüklemeApp Store-Google Play
KameraVar
Konum TakibiVar
ProgramlamaVar
Amazon
Fiyatını Gör
Elari
Çocuk Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Elari 4GR Akıllı Çocuk Saati

Birçok özelliği ile minikler için eğlenceli, ebeveynler için güvenli olan Elari 4GR, güçlü işlemci ve Android işletim sisteminin desteği ile çalışan bu saat, özelleştirilebilir kullanım sunmayı da başarır. Bununla birlikte çocuğunuzu telefon ve tabletlerden de uzak tutabilecek çok yönlü bir şekilde tasarlanmıştır.

İşte, Elari 4GR akıllı çocuk saati ile ilgili tüm detaylar;

Elari 4GR Tasarım

Kadran çevresinde gömülü olarak tasarlanan saat ekranı, çarpma ve düşmeye karşı saati korumaya yardımcı olur. Bununla birlikte silikon kayış ise hem dayanıklı hem de rahat bir kullanım sunar. Cildi tahriş etmeyen bu saat, güvenli kullanımı ile uzun ömürlü bir yapı kazanmıştır. Parlak ve canlı ekran, kolay anlaşılan ara yüzün de desteği ile mevsimlere uygun olarak temalar seçmenize de izin verir.

Elari 4GR Tasarım

Elari 4GR Uygulama Özellikleri

MP3 ÇalarVar
Hesap MakinesiVar
Mesaj GöndermeVar
Aile KontrolüVar
KameraVar

Bluetooth bağlantısını kullanarak MP3 çalar desteği sunan Elari 4GR, oyun desteği ile eğlenerek öğrenmenin kapısını aralıyor. Aynı zamanda sınıf modu özelliği ile ön plana çıkan bu akıllı saat, sınıf ortamında saatin SOS özelliği dışında sınırlandırılmasına yardımcı olur. Bu sayede çocuğunuzun derse tam olarak odaklanmasına da yardımcı olur. Alarm ve bildirim desteği de sorumluluk bilincinin gelişmesine yardımcı olarak daha verimli bir kullanım sunmayı başarır. 

Elari 4GR Ortam Dinleme

Elari 4GR, Elari SafeFamily uygulamasının desteği ile çocuğunuzun etrafında olup bitenleri anlamanızı sağlamak amacıyla ortam dinleme özelliği ile ön plana çıkmıştır. 

Elari 4GR Ortam Dinleme

Elari 4GR Teknik Özellikler

  • İki yönlü arama desteği
  • Elari SafeFamily uygulaması ile uzaktan kontrol
  • Ortam dinleme özelliği
  • Sınıf modu ile tam odaklanma
  • Hesap makinesi desteği 
  • MP3 çalar
  • KidGram ile eğitici içerik

Elari 4GR Kamera ve Görüntülü Sohbet Özelliği

Kamera2 MP
Bağlantı Hızı4G
BağlantıBluetooth
SIM Kart TipiNano
Görüntülü AramaVar

Elari 4GR, 2 MP kamera desteği ile tasarlanmıştır. 4G bağlantı hızının desteği ile takılma ya da donma olmadan görüntülü görüşmeler yapmanız mümkündür. Konum fark etmeksizin çocuğunuza dilediğiniz her an ulaşabilmenizi sağlayan bu akıllı saat, iki yönlü görüntülü sohbet imkanı sunar. Sesli arama özelliğinin de desteği ile çok yönlü bir kullanım oluşturur. 

Elari 4GR Mesaj Gönderme ve Sohbet Özelliği

Elari 4GR Mesaj Gönderme

Elari 4GR, sohbet özelliğini doğrudan saate entegre bir şekilde tasarlaması sayesinde herhangi bir SIM karta gerek olmadan güvenli bir kullanım sunar. Sohbet özelliğini kullanarak yazılı, sesli mesajlar; görsel ve emojiler göndermeniz mümkündür. KidGram üzerinden eğlenceli aktivitelere de imkan veren bu saat güvenli kullanımı ile hem aileleri hem de çocukları memnun eder.

Elari 4GR Konum Bilgisi

Elari SafeFamily üzerinden çocuğunuzun okulu, kursu ve kütüphanenesini güvenli alan olarak belirleyebilir, bu sayede onun konumundan her zaman haberdar olabilirsiniz. Anlık konum takibine ek olarak aynı zamanda geçmiş konumları da tespit edebilmeniz mümkündür. Uygulama üzerinden rota takibi de yine kolayca yönetebileceğiniz uygulama üzerinden yapılabilmektedir.

Elari 4GR Konum Bilgisi

Amazon
Fiyatını Gör
4GR
Çocuk Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Elari 4GR Yorumları

Elari 4GR Yorumları

👤 *** ***: Sorunsuz kullanıyoruz. Çok memnunuz. Şarj 1 gün gidiyor, biraz daha uzun olabilir. Bir de saatten ses çok gürültü varsa yüksek çıkmadığı için duyulmuyor yani oğlum bizi duyamıyor. Biz onu gürültü olsa da çok net duyuyoruz.

👤 *** ***: Akıllı saatler içinde en iyisi bu saat ses kalitesi görüntü harika kurulum için de bir sıkıntı yaşamadık kesinlikle tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün gerçekten kaliteli. Saat menüleri hızlı. Ekran kalitesi çok iyi. Telefon uygulaması biraz daha iyi olabilir gibi geldi. İlk açtığınızda Türkçe seçeneği yok ama otomatik güncelleme alarak dil seçeneği geliyor.

👤 *** ***: Bayıldık bence bu ürün en çocuklar için ve aileleri için en iyisi. Ürünün görüntü ve kalitesi mükemmel. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Güzel şık bir ürün ve malzeme kalitesi çok iyi. Diğer muadil ürünler gibi basit değil. Ayarlara giriş şifresini bulmak bile zor oldu. Konum bilgisi fena değil. Kamerası yeterli. Uygulamaya biraz daha zaman harcamaları gerekiyor.

👤 *** ***: Ürün 20 numara. Herkese tavsiye ederim. Firma olarak da çok iyi. Anında gönderiyorlar. Teşekkürler, doğruluk harika.

👤 *** ***: Çocuklar için çok ideal. GPS üzerinden konum takibi, güvenli alan belirleme, ortam takibi. Yine kurulan program üzerinden görüntülü görüşme. Sesli görüşme. Hepsi aktif ve çalışıyor. Biraz yavaş. Çok şık. Çocukların kendini erişkin gibi hissedeceği güzel saat.

👤 *** ***: Piyasadaki en kaliteli çocuk saati bence. Malzeme kalitesi ekranı netliği, parlaklığı çok iyi. Takip yazılımı da Elari'nin kendi yazılımı ve baya detaylı. Çocuk saati kolundan çıkarttığında ya da kapandığında size mesaj geliyor. Sesli ve Görüntülü konuşma çok net. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Henüz çok yeni ama ilk görüşümü bildirmek istedim. Beklentimizi gayet güzel karşıladı. Tüm fonksiyonları çalışıyor. Son yapılan yorumlarda ortam dinleme desteğinin kaldırıldığı yazılmıştı denedim sorunsuz çalışıyor. Mükemmel.

👤 *** ***: Ses kalitesi çok iyi kalabalık ortam ve açık hava deneyimimizi ayrıca güncellerim. Görüntü kalitesi bizim için yeterli. Saat her koldan çıktığında bildirim geliyor bunda çok önemli bir özellik bence.

👤 *** ***: Saat açık ve şebeke var arama yapıyorum ama uygulamaya soracak olursak cihaz kapalı konum yok. mesaj gitmiyor ortam sesleri dinlenemiyor.

👤 *** ***: Yazılım ya da donanım bazı sorunları var, çocuğu aradığımızda bildirim zili çalıyor ancak ekran açılmıyor, ne kimin aradığını görebiliyorsunuz nede cevap verebiliyorsunuz, görsel olarak ve malzeme kalitesi güzel olmasına rağmen saat vasat.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Akıllı Çocuk SaatiWiky Watch 4G Özellikleri
TCL MT40X ÖzellikleriBilicra Vision Yorumları
Onkatech Q500s/2021 KullananlarApple Watch SE Özellikleri
Bilicra BLC 101 ÖzellikleriTcl MT42 İnceleme
QFit Q4 YorumlarıBilicra Connect Özellikleri

Eğlenceli ve kullanışlı Elari 4GR akıllı çocuk saati ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Elari 4GR su geçirmez mi?

Elari 4GR, IP67 seviyesinde suya dayanıklı olarak tasarlanmıştır. Bununla birlikte su geçirmez formu sayesinde miniklerin eğlenceli aktivitelerine kolayca uyum sağlar.

Elari 4GR saate nasıl numara eklenir?

Elari 4GR akıllı çocuk saate numara ekleyebilmek için ElariSafe uygulaması üzerinden Telefon Rehberi butonu üzerinden hızlı ve pratik olarak numara ekleyebilirsiniz. Saat otomatik olarak tanımadığı numaraları reddederek çocuğunuzun güvenliğini maksimumda tutar. Bu özellik ise ayarlardan değiştirilebilir.

Elari 4GR Güvenli alan nedir, nasıl ayarlanır?

Elari 4GR, çocuğunuzun bulunduğu bölgeyi seçmenizi sağlar. Okul, kurs, ev gibi seçebileceğiniz bu alanlar, güvenli alan olarak belirlenebilmektedir. Alan seçimi ise uygulama üzerinden pratik olarak yapılabilmektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.