TCL Movetime MT42 Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

TCL Movetime MT42 akıllı çocuk saatinin özelliklerini, yorumlarını, programlarını sizler için detaylı olarak inceledik.
TCL Movetime MT42 Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Çocuğunuzun sevdikleriyle her zaman iletişim halinde kalmasını isterseniz bu içerik sizin için diyebiliriz. Çocuğunuzun yerini, geçmiş konum bilgisini takip edebilmenize olanak tanıyan TCL Movetime MT42 akıllı çocuk saati, renkli tasarımıyla da minik kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Biz de bu içerikte sizler için TCL Movetime MT42 kullananlarını yorumlarını, özelliklerini, programlarını araştırdık.

TCL Movetime MT42 Özellikleri

Bağlantı4.5 G
Sim Kart TürüNano
Uygulama YüklemeApp Store-Google Play
KameraVar
Konum TakibiVar
ProgramlamaVar
Bağlantı TipiBluetooth 4.2
Amazon
Fiyatını Gör
TCL
Çocuk Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

TCL Movetime MT42 Akıllı Çocuk Saati

TCL Movetime MT42, aile üyelerinin daima iletişimde kalmasını sağlayan gelişmiş bir teknoloji ile üretilmiştir. Çocuğunuzun adımlarını takip edebilmenize olanak tanıyan bu saat, aynı zamanda uzun pil ömrüyle de dikkat çekmeyi başarıyor.

İşte, TCL Movetime MT42 akıllı çocuk saati ile ilgili tüm detaylar;

TCL Movetime MT42 Tasarım

Mavi ve pembe renklerde tasarlanan TCL Movetime MT42, açık ve koyu renklerin bütünleştirdiği bir tasarıma sahiptir. 1.54" ekranı sayesinde kullanım deneyimini konforlu bir noktaya taşıyan bu saat, birbirinden eğlenceli duvar kağıtları ile desteklenebilir. Sohbet temaları ile kişiselleştirilebilir olması ise çocuğunuzun tarzını ortaya koymasına da olanak tanır.

TCL Movetime MT42 Tasarım

TCL Movetime MT42 Kamera ve Görüntülü Sohbet

Çözünürlük2 MP
Hafıza4 GB
Bağlantı 4.5G
Ekran1.54"

TCL Movetime MT42, 2 MP yüksek çözünürlüklü kamerası ile çocuğunuz hem fotoğraf hem de video çekebilir. 4 GB hafızası ile fotoğrafları ve videoları saklayabilir, fotoğrafçılık becerilerini geliştirebilir. Bununla birlikte 1.54" ekranının desteği ile görüntüleri daha net ve canlı görmeniz mümkündür. 4.5G bağlantısı ile desteklenen bu saat, tek bir dokunuşla görüntülü ve sesli iletişimi de mümkün hale getirir.

TCL Movetime MT42 Teknik Özellikler

  • 2 MP Kamera
  • 1.54" Ekran
  • Görüntülü ve sesli sohbet
  • Sesli ve yazılı mesaj
  • Net konum bilgisi
  • Geçmiş konum takibi
  • Uzun ömürlü pil
  • Kolay ara yüz

TCL Movetime MT42 Konum Bilgisi

Çocuğunuzun gerçek zamanlı konum bilgisini sizinle paylaşan TCL Movetime MT42, güvenli bölgeden çıkış olduğunda size de bildirim gönderir. Konum takibini telefon üzerinden yapmanızı sağlayan bu akıllı çocuk saati, tüm konum geçmişini de görebilmenize olanak tanıyan gelişmiş bir teknoloji ile donatılmıştır.

TCL Movetime MT42 Konum Bilgisi

TCL Movetime MT42 Batarya Özellikleri

Şarj Süresi2 saat
Çalışma Süresi48 saat
BataryaLityum 850 mAh

2 saat şarj süresi ile 48 saatlik çalışma süresi sağlayan TCL Movetime MT42, 850 mAh pili ile uzun ömürlü bir kullanım sunmayı başarır. Bununla birlikte mikro USB kablosu ile şarj edilen bu akıllı saat, yüksek performans sunan 4.5G bağlantısının da desteği ile aktif iletişime olanak tanımayı başarır.

TCL Movetime MT42 Mesaj Gönderme

TCL MT42, sesli ve yazılı mesaj göndermeye yardımcı olan özel uygulaması sayesinde çocuğunuzla her zaman iletişim halinde olmanızı sağlar. Bununla birlikte yoğun zamanlarınızda da onunla ilgilenebilmeniz için önceden ayarladığınızı metinleri ya da sesli mesajları kullanabilmenize yardımcı olur. Aynı zamanda çocuğunuzun çektiği videoları ve fotoğrafları da sizlerle ve aile üyeleriyle paylaşması mümkündür.

TCL Movetime MT42 Mesaj Gönderme

Amazon
Fiyatını Gör
MT42
Çocuk Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

TCL Movetime MT42 Kullanıcı Yorumları

TCL Movetime MT42 Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Daha önce ucuz saatlerden alıp denedik ama görüntülü konuşma olmaması, noktasal konum ve sesin net gelmemesi sonucu bu saati almaya karar verdik. Öncelikle ses kalitesi ve konum takibi iyi. Üründen memnun kaldık, tavsiye ederiz.

👤 *** ***: Kullanımı kolay. Şarjı yaklaşık 2 gün gidiyor. Sesli ve görüntülü konuşma gayet yeterli. Önceki modelde saate özel şarj girişi vardı. Micro usb ile daha kullanışlı olmuş. Konum bilgisi iyi çalışıyor. 

👤 *** ***: Ürün konusunda biraz hassas yaklaşan birisiyim. En önem verdiğim husus ise ürünün orijinal olması ve IMEI kaydının BTK'de olması idi. Ürünü açıp kullanana kadar bu korku içindeydim ama üründe bir problem olmadı. Ürün ve kullandıkları program son derece tatmin edici. Wiky ile ikilemde kalmıştım ama bu cihazı(TCL) batarya ömründen ve kullandığı programın kendi yazılımı olmasından dolayı tercih ettim. Memnun kaldım.

👤 *** ***: Ürünü yeni kullanmaya başladık. Şu ana kadar herhangi bir sorunumuz olmadı. Kurulumu kolay, beğendim.

👤 *** ***: Ürün sağlam ve kaliteli bir ürün, özellikleri güzel, ses kalitesi tatmin edici. Saat kordonları çok hoş ve kaliteli. Konum birebir gösteriyor. Güzel çalışıyor , almayı düşünenlerin çok da tereddüt etmesine gerek yok. Fiyat olarak biraz pahalı.

👤 *** ***: Kaliteli bir ürün. Kamerası, ses düzeyi akıllı bir saate göre iyi. Tavsiye ederim, uygulama ile birlikte çok kullanışlı. Sim kart ile çalışıyor. 

👤 *** ***: Beğendik. Bu tür iletişim araçlarında donanım bir yere kadar etkili elbette. ama yazılım iyiyse ürün iyidir. TCL burada farkını göstermiş.

👤 *** ***: Ürünün kamerası fena değil, seste de ara da kesilmeler ve cızırtılar olabiliyor ama rahatsız edecek düzeyde değil. Görünüş ve malzeme olarak oldukça kaliteli kardeşim kullanıyor, oldukça memnunuz.

👤 *** ***: Gayet güzel, çok kullanışlı, kızım çok sevdi ve mutlu oldu.

👤 *** ***: Güzel bir ürün, büyük bir ekran, hızlı çalışma. İşlevsel. Biz sevdik, tavsiye ederim.

👤 *** ***: Saatin şarjı hızlı bitiyor, yazılımı da yeterli değil ne yazık ki beğenmedim.

👤 *** ***: Bazı eksikleri var. Kamera ve ses iyi değil. Tavsiye etmem.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Akıllı Çocuk SaatiWiky Watch 4G Özellikleri
TCL MT40X ÖzellikleriBilicra Vision Yorumları
Onkatech Q500s/2021 KullananlarElari 4GR Özellikleri
Apple Watch SE ÖzellikleriBilicra BLC 101 İnceleme
QFit Q4 YorumlarıBilicra Connect Özellikleri

Eğlenceli tasarıma sahip TCL Movetime MT42 akıllı çocuk saati ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

TCL mt42x su geçirir mi?

TCL Movetime MT42 akıllı çocuk saati, su sıçramalarına karşı dayanıklı bir şekilde tasarlanmıştır. Su geçirmez formda tasarlanan bu saat, çocuğunuzun oyun eğlencesini her an çıkarabilmesine yardımcı olur.

TCL mt42 akıllı saat nasıl şarj edilir?

TCL Movetime MT42, mikro USB kablosu ile pratik bir şekilde şarj edilebilmektedir. 2 saatlik şarj süresinin sonunda kullanım yoğunluğuna bağlı olarak 2 gün boyunca çalışabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.