Bilicra BLC 101 Akıllı Çocuk Saati Yorum ve Özellikleri

Çocuğunuzu her an takip ederek güvende olduğundan emin olabileceğiniz Bilicra BLC 101 akıllı çocuk saati kullanıcı yorumları ve özelliklerini inceledik.
Bilicra BLC 101 Akıllı Çocuk Saati Yorum ve Özellikleri

Kolay kullanımlı ve işlevsel bir akıllı çocuk saati arayışındaysanız Bilicra BLC 101 tam size göre bir tercih olacaktır. Adım izleme özelliği ve canlı konum takibi sayesinde çocuğunuzun her an nerede olduğuna dair bilgi edinebilirsiniz. Sesli ve yazılı mesajlaşma özelliğiyle çocuğunuzla bağlantı kurabilir ve bilgi alabilirsiniz. Acil durum butonu için kayıtlı olan tüm numaralara bildirim gönderilmesinden dolayı siz görmeseniz dahi cihazda kayıtlı diğer numaralar acil durum anlarında bilgilendirilir.

Bilicra BLC 101 Özellikleri

Konumlama SistemiGps
MesajlaşmaSesli ve yazılı
Sesli GörüşmeVar
S.O.SVar
Konum TakibiVar
Uyku TakibiYok
Amazon
Fiyatını Gör
Bilicra
Çocuk Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Bilicra BLC 101 Akıllı Çocuk Saati

Çocuğunuzla her an haberleşerek bilgi alırken aynı zamanda konum özelliğiyle her an takip sağlayabileceğiniz Bilicra BLC 101 akıllı çocuk saati hakkında özellikleri ve merak edilenleri sizler için araştırdık.

İşte, Bilicra BLC 101 akıllı çocuk saati ile ilgili tüm detaylar;

Bilicra BLC 101 Tasarım

Oldukça sade ve kolay anlaşılır şekilde tasarlanan Bilicra BLC 101 akıllı çocuk saati, hem çocuğunuzun hem de sizin cihaza en hızlı şekilde adapte olabilmeniz için geliştirilmiştir. Düz ön yüzeyi ve bilek içi kısmıyla bilekte rahatsızlık hissi oluşturmaz. Canlı renklere sahip 1.22 inç ekranı sayesinde cihaz kullanımı kolaylaştırılmıştır. Değiştirilebilir kordonu ile cihazı dilediğiniz renk ve modelde kullanabilirsiniz.

Bilicra BLC 101 Tasarım

Bilicra BLC 101 Saat Uygulaması Özellikleri

Aktivite TakibiVar
AlarmVar
Mesaj GöndermeVar
Aile KontrolüVar
KameraVar

Bilicra BLC 101 akıllı çocuk saati, Google Play üzerinden Bilicra Smart özelliğiyle eşleştirilerek kullanılmaktadır. Saat üzerinde kontrol etmek istediğiniz özellikler ve yapmak istediğiniz işlemleri bu uygulama üzerinden gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Çift taraflı kullanıma sahip olan akıllı saatte ebeveynlerin kontrol sağlayabilmesi için geliştirilen uygulama, harita takibi, adım takibi, mesajlaşma gibi özellikleri uygulama üzerinden yapabilmeniz için tasarlanmıştır.

Bilicra BLC 101 Akıllı Saat Kurulumu

Bilicra BLC 101 akıllı çocuk saatini kullanabilmek için bazı adımları izlemeniz gerekmektedir. Cihaz üzerinden işlem yapabilmek ve diğer özelliklerinden faydalanabilmek için yapmanız gerekenler şu şekilde listelenmiştir;

  1. Nano türü SIM kartı itme aparatı yardımıyla kart yuvasına yerleştirin.
  2. SIM kartın doğru yerleştiğinden emin olduktan sonra kart yuvasını kapatın.
  3. Cihazı başlatmak için birkaç saniye kadar güç tuşuna basılı tutun.
  4. Cihaz açıldıktan sonra birkaç dakika boyunca şebekenin gelmesini bekleyin.
  5. Şebekenin gelmesinin ardından Bilicra Smart uygulamasını yükleyin.
  6. Uygulama üzerinde yeni kayıt olarak giriş yapın.
  7. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra Bilicra BLC 101 ve uygulamayı eşleştirin.
  8. Cihaz sahibine en yakın kişileri ekleyerek işlemi tamamlayabilirsiniz.

Bilicra BLC 101 Akıllı Saat Kurulumu

Bilicra BLC 101 Teknik Özellikler

  • S.O.S Acil Yardım Butonu
  • Sesli ve yazılı mesajlaşma
  • Konum takibi
  • Elektronik çit
  • Saati Bul
  • Ayak izi
  • Uyarı mesajları
  • Telefon

Bilicra BLC 101 Elektronik Çit

Bilicra BLC 101 akıllı çocuk saati uygulaması üzerinden gerçekleştireceğiniz konum belirleme ve konum sınırlandırma özelliği ile güvenli alanı belirleyebilirsiniz. Belirlediğiniz güvenli alanın dışına çıkıldığında uyarı mesajları ile haberdar edilirsiniz. Güvenli alana dönüldüğünde ise yine uygulama tarafından bilgilendirilirsiniz. Elektronik çit sayesinde anlık olarak sürekli konum takibi yapmadan çocuğunuzun belirlediğiniz alandan çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz.

Bilicra BLC 101 Elektronik Çit

Bilicra BLC 101 Batarya Özellikleri

Şarj Süresi1.5 saat
Çalışma Süresi24-36 saat
Batarya400 mAh

400 mAh batarya gücüne sahip olan Bilicra BLC 101 akıllı çocuk saati, 1,5 saatlik tam kapasite şarj süresi ile kullanım durumuna bağlı olarak 24 - 36 saat aralığında performans sergiler. Bu sayede cihazı şarja takmayı unuttuğunuz gün dahi işlem yapmaya devam edebilirsiniz.

Bilicra BLC 101 Mesaj Gönderme

Bilicra BLC 101 Mesaj Gönderme

Bilicra BLC 101 akıllı çocuk saati, arama yapılabilen ve arama karşılayabilen bir cihazdır. Sesli ve yazılı şekilde mesaj gönderme özelliği sayesinde ise arama yapılamayacak durumlarda da çocuğunuzdan haber almanıza imkan sağlar. Bu sayede çocuğunuzdan her an haber alabilir ve güvende hissedebilirsiniz.

Bilicra BLC 101 Konum Bilgisi ve S.O.S

Çocuğunuzun yalnızca anlık konumunu öğrenmek değil aynı zamanda geçmiş konum bilgisine de ulaşmak istiyorsanız Bilicra BLC 101 akıllı çocuk saati ve uyumlu uygulamasını edinerek bunu sağlayabilirsiniz. Acil durumlarda bildirim veren S.O.S özelliğinden faydalanmak için S.O.S tuşuna 3 saniye kadar basılı tutulması yeterli olacaktır. Bu sayede cihazda kayıtlı tüm kişilere acil durum mesajı atılarak bilgilendirme sağlanır.

Amazon
Fiyatını Gör
Bilicra BLC101
Çocuk Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Bilicra BLC 101 Akıllı Saat Yorum

Bilicra BLC 101 Akıllı Saat Yorum

? *** ***: Saati aldıktan sonra şarjın erken bitmesi ve saat internete bağlı değil uyarısı aldım, tabi ki can sıkıcı idi. Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Şarjla ilgili kullanım kitapçığında da yazdığı gibi 1 amperlik adaptör le şarj edilmesi lazımmış. Telefonlarımızı şarj ettiğimiz adaptör 1 amper değil onunla şarj edersek çabuk bitiyor. Bilgisayar USB sinden şarj ediyorum ve sorun genel olarak ortadan kalktı şarj kullanıma bağlı olarak 1,5 - 2 gün arası gidiyor. Kullandığım hattın 4.5G sini açtırdım saat ne kadar 2G ile çalışıyor denilse de iletişim merkezi 4.5G yi aktif ettirin dedi aktif hale getirdim. Birde iletişim merkezi saatin kurulumunu uzaktan tekrar yapıp ilk kurulumdaki mail adresinden farklı bir mail istedi. Genel olarak sorunlarım çözüldü. Belirtmek isterim ki saat normal telefonlar gibi çok güçlü çekime sahip değil ki bu iyi bir şey daha az radyasyon demek SAR değeri düşük. gece yatarken evinizde saat zor çekiyor ise kapatın derim hem sağlık hem de şebeke ararken fazla pil tüketiminden dolayı. Umarım bilgiler yararlı olur. Herkese İyi Günler.

? *** ***: 6 aydır kullanıyoruz çok memnunuz.

? *** ***: 6 aydır kullanıyoruz. Olduğu söylenen bütün özellikleri çalışıyor. Olumsuz eleştiriler kafanızı karıştırmasın. Ucuz ürünler alıp denemedik ama bu ürün oldukça kullanışlı. Tavsiye ederim. Şarjı iki gün civarında gidiyor ama çok konuşmuyoruz. Bütün fonksiyonları tam çalışıyor.

? *** ***: Alalı uzun süre oldu hala kullanıyoruz bir sorun yaşamadık sadece şarjı çok az gidiyor her gece şarja takıyoruz ki hiç arama yapmasak bile bitiyor şarjı konum bilgileri GPS ile bile olsa net göstermiyor.

? *** ***: 3 aydır kullanmaktayız. Şarjı 1,5-2 gün arasında. Konum nadirende olsa sapma yapıyor.

? *** ***: Temel ihtiyaçları karşılıyor, konuşma ve sesli mesaj kısımları güzel çalışıyor. GPS kapalı alanda stabil değil ama iş görüyor. Uygulama kullanımını çözmek çok vaktimi almadı.

? *** ***: Çocuğuma istediğimde ulaşabiliyor haritadan takip edebiliyor ve elektronik çit sayesinde çıkabileceği alanı seçtikten sonra çıktığında uyarı veriyor. Yani diyeceğim görüntülü arama falan gerek yok. Servis olarak da güzel.

? *** ***: Çok memnunuz oğluma istediğim an ulaşabiliyorum uzaktan uygulama üzerinden müdahale edebiliyorum beklentimi karşıladı teşekkürler.

? *** ***:  1 yılı geçkin süredir kullanıyoruz çok memnunuz sıkıntı çıkarmadı.

? *** ***: Saati 10 gündür kullanıyoruz, şarj 2 gün gidiyor, 1 amper adaptör(iPhone adaptörü uyumlu) ile şarj edilmeli, aksi takdirde şarjınız erken bitecektir. Konum hassasiyeti dahili gps alıcısının düşük kapasitesi sebebiyle kapalı alanda 50 m hata verebilir. Ancak açık alanda hatasız çalışıyor. Ayrıca pil tasarrufu ve konum hassasiyeti için Lbs konum ayarını kapatınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Akıllı Çocuk SaatiWiky Watch 4G Özellikleri
TCL MT40X ÖzellikleriBilicra Vision Yorumları
Onkatech Q500s/2021 KullananlarElari 4GR Özellikleri
Apple Watch SE ÖzellikleriTcl MT42 İnceleme
QFit Q4 YorumlarıBilicra Connect Özellikleri

Çocuğunuzdan dilediğiniz an haber alabileceğiniz ve takip sağlayabileceğiniz Bilicra BLC 101 akıllı çocuk saatiyle alakalı merak edilenleri ve sıkça sorulan soruları inceledik.

Bilicra BLC 101 kurulumu nasıl yapılır?

Bilicra BLC 101 kurulumu yaparken öncelikle SIM kartı doğru yerleştirdiğinizden emin olmalısınız. Sonrasında SIM kart yuvasını kapatarak açma kapama tuşuna basılı tutmalısınız. Cihaz açıldıktan sonra şebekenin gelmesi birkaç dakika alabilir. Şebekenin gelmesinin ardından cihazla uyumlu olan uygulamayı yükleyerek yeni üyeliğinizi oluşturabilir ve kontrol sağlanacak cihazla eşleştirebilirsiniz.

Bilicra ne demek?

Bilicra, yalnızca bir marka ismi olmanın dışında ''Biliyorum, içim rahat'' sloganının kısaltması olarak markalaştırılmıştır.

Bilicra akıllı saatler ne kadar?

Bilicra akıllı saatler hakkında fiyat bilgisine erişmek için cihazın satıldığı site ve kendi ana sitesi üzerinden bilgi alabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.