TCL MT40X Movetime Family Özellikleri ve Yorumları -İnceleme

TCL MT40X Movetime Family çocuk akıllı saatin kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve programlarını sizler için inceledik.
TCL MT40X Movetime Family Özellikleri ve Yorumları -İnceleme

Nerede olursanız olun çocuğunuzdan her zaman haberdar olabilmenizi sağlayacak olan TCL MT40X, birçok özelliği ile işlevsel bir kullanım sunmayı başarır. Bununla birlikte silikon materyalden üretilen bu saat, çocuğunuzun severek kullanacağı bir form kazanmıştır. Biz de bu içerikte TCL MT40X akıllı saatin yorumlarını, özelliklerini ve uygulamalarını sizler için inceledik.

TCL MT40X Özellikleri

Bağlantı4.5G
Sim Kart TürüNano
Uygulama YüklemeApp Store-Google Play
KameraVar
Konum TakibiVar
ProgramlamaVar
Amazon
Fiyatını Gör
TCL
Çocuk Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

TCL MT40X Movetime Family Akıllı Çocuk Saati

Görüntülü konuşma, kamera ve sesli mesaj özelliklerinin bulunduğu TCL MT40X, çocuğunuzla her an bağlantıda olmanıza izin veren gelişmiş bir teknoloji ile üretilmiştir. Aynı zamanda okulda da güvenli bir kullanım sunarak miniklerin derslerine odaklanmasına yardımcı olur.

İşte, TCL MT40X akıllı çocuk saati ile ilgili tüm detaylar;

TCL MT40X Tasarım

TCL MT40X,  mavi ve pembe renkleri ile tüm miniklerin severek kullanacağı bir tasarıma sahiptir. Silikon kordonu ile ön plana çıkan bu akıllı saat, çocukların konforunu da korur. Bununla birlikte geniş yapılı ekranı, kolay ara yüzünün de desteği ile rahatlıkla kullanılabilir. 

neoldut1-001.webp

TCL MT40X Uygulama Özellikleri

Aktivite TakibiVar
AlarmVar
Mesaj GöndermeVar
Aile KontrolüVar
KameraVar

TCL MT40X, TCL Connect uygulaması üzerinden kullanılabilir. SOS uygulaması da bulunan bu akıllı saat, sınıf modu ile okul saatlerinin belirlenmesine yardımcı olur. Bununla birlikte alarm ve fitness takibi özellikleri sayesinde çocuğunuzun aktivitelerini ve zamanını planlaması da mümkün olur. Aynı zamanda saatte yer alan hava durumu uygulaması ile çocuğunuz dışarı çıkarken ne giyeceğine de kolayca karar verebilir.

TCL MT40X Kurulum

  1. Nano SIM kart, saate takılır.
  2. Cihaz açılarak şebeke bağlantısı beklenir.
  3. TCL Connect uygulaması, ebeveynlerin telefonuna indirilir.
  4. TCL Connect hesabı oluşturulur.
  5. Saat ve cihaz QR kod ile eşleştirilir.

TCL MT40X Teknik Özellikler

  • 4.5G bağlantı özelliği
  • 1.3" ekran
  • Kamera ve sesli mesaj desteği
  • Görüntülü sohbet
  • Konum bilgisi ve takibi
  • Çalar saat ve aktivite özelliği
  • Suya karşı dayanıklı
  • Sınıf modu ile tam odak

TCL MT40X Kamera ve Görüntülü Sohbet

TCL MT40X, iki yönlü görüntülü görüşmeye olanak tanıyan kamera desteği ile üretilmiştir. 4.5G bağlantısının da desteğini alan bu akıllı saat, kesintisiz bir şekilde iletişimin keyfini çıkarmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda çocuğunuz arkadaşlarıyla eğlenirken bile size fotoğraflar gönderebilir. Bu sayede o eğlencenin keyfini çıkarırken siz de onu görmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

TCL MT40X Kamera ve Görüntülü Sohbet

TCL MT40X Şarj ve Çalışma Süresi

Şarj Süresi2 saat
Çalışma Süresi48 saat
BataryaLityum

TCL MT40X, 2 saat şarj edilerek 48 saate kadar çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır. Lityum batarya sayesinde uzun ömürlü ve yüksek performanslı bir kullanım sunmayı başarır.

TCL MT40X Mesaj Gönderme

TCL MT40X Mesaj Gönderme

TCL MT40X, sesli ve emoji ile mesaj göndermeye uygun şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda çocuğunuz çektiği fotoğrafları da size rahatlıkla iletebilir. Bununla birlikte 99'a kadar görüntülenebilen sesli mesaj desteği sunar.

TCL MT40X Konum Bilgisi

TCL MT40X Movetime Family akıllı saat, çocuğunuzun tam konumunu görebilmenize yardımcı olan gelişmiş bir teknoloji ile üretilmiştir. Çocuğunuzun konumunu GPS üzerinden takip edebilmenize olanak tanıyan bu ürün, aynı zamanda onun geçtiği yerleri de görmenize yardımcı olur.

TCL MT40X Konum Bilgisi ve Ayak İzi

Amazon
Fiyatını Gör
MT40X
Çocuk Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

TCL MT40X Movetime Family Yorumları

TCL MT40X Movetime Family Yorumları

👤 *** ***: . Menüleri basit ve anlaşılır, tam çocuklara göre tasarlanmış. Malzeme kalitesi tatmin edici. Sesli konuşma iyi çalışıyor, görüntülü konuşmada fena değil. Konum bilgisi de düzgün çalışıyor.

👤 *** ***: Gps sürekli açık modda şarjı akşama kadar ancak gidiyor, ancak gps verilerini siz istediğiniz zaman almak istediğinizde şarjı 1,5 gün gidiyor. Planlı açma kapama özelliği çok işe yarıyor, akşam istediğiniz saatte otomatik kapanıp sabah istediğiniz saatte açılıyor. Kullanışlı, tavsiye ederim.

👤 *** ***: Yorumlar okudum, videolar izledim. Sonunda karar kıldım. 2 günde elime ulaştı. Hemen kurulumunu yaptım. Belirttikleri uygulamayı kendi telefonuma yükledim. Hem programın hem de saatin Çok kolay bir arayüzü var. Çekim kalitesi, konuşma sesi, ekran çözünürlüğü filan oldukça iyi. Kararsız kalanlara tavsiye ederim.

👤 *** ***: Mükemmel bir ürün, saati iPhone ile kullanıyorum ve sorunsuz bir uygulamaya sahip, saatin en güzel özelliği Android yazılım olması ve alır almaz güncelleme geldi. 4.5G desteği ve VoLTE özelliği olması çok iyi görüntülü görüşme mevcut, konumlar çağrılar vs her şeyi anlık çalışıyor ve tepkileri çok iyi ses mükemmel düzeyde malzeme kalitesi çok iyi sağlam. Beğendim.

👤 *** ***: Kaliteli bir akıllı saat, kordonu ucuz modellerdeki gibi basit plastik değil silikon ve bu açıdan çocuklar için daha iyi. TCL Connect uygulaması da gayet iyi ve kolay. İlk kurulum yapan yönetici oluyor ve başkasına QR paylaşarak ilave kullanıcı eklenebiliyor. Saat kişileri listesini siz yönetiyorsunuz. Çocuğum da ben de çok sevdik.

👤 *** ***: 4. sınıftaki çocuğumuz yaklaşık 10 gündür kullanıyor. Bundan önceki akıllı saatine göre gayet kullanışlı. sarjı 1.5 gün rahat gidiyor. ses düzeyi ve görüntülü konuşma güzel, kalabalık ortamda bile konuşabiliyoruz. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün 10 numara 5 yıldız. Mükemmel. Fiyat olarak telefon operatörlerinde satılandan %20 ucuz. Saat 4,5 G hat ile kullanılıyor. Çok beğendim.

👤 *** ***: Ürünü kızım bir haftadır kullanıyor. Annesi ve babası olarak Android Playstore'dan indirdiğimiz uygulama ile cep telefonlarımızdan konum takibinde, konuşmada ve mesajlaşmada bir sıkıntı yaşamadık. Kullanımı çocuk açısından da kolay oldu. Telefonun fiziksel duruşu, hafifliği ve kordonu da fena değil. Almayı düşünenlere tavsiye edebilirim.

👤 *** ***: Kızım için almış olduğum bu ürün gerçekten çok başarılı. Bu ürün ile wiky-4 arasında kararsız kalmıştım. Bu ürünü tercih etmiş olmaktan memnunum.

👤 *** ***: Kullanalı daha 1 sene olmadan kendi kendine kapanıyor ve uzun süre açılmıyor sonra aradan zaman geçiyor ve açılıyor. Tavsiye etmem.

👤 *** ***: Ürünü satın aldık, bir ay kadar kullanımı çok iyiydi. Sonra zorunlu bir güncelleme geldi ve hiçbir telefondan arama yapamıyoruz, sadece çocuk bizi arayabiliyor.

👤 *** ***: Kızımıza bir hevesle aldığımız saatte daha ilk haftada ekranın ortasında 5x5mm boyutlarında bir yanık şeklinde bir piksel kaybı oluştu. Hiçbir şekilde de kaybolmuyor. Tavsiye etmem.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Akıllı Çocuk SaatiWiky Watch 4G Özellikleri
Bilicra Vision ÖzellikleriOnkatech Q500s/2021 Yorumları
Elari 4GR KullananlarApple Watch SE Özellikleri
Bilicra BLC 101 ÖzellikleriTcl MT42 İnceleme
QFit Q4 YorumlarıBilicra Connect Özellikleri

TCL MT40X çocuk akıllı saati ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

TCL MT40X hangi sim kart takılır?

TCL MT40X, nano tipi SIM kartlarla uyumlu olarak kullanılabilir. Bununla birlikte operatör tercihini de kendi isteğinize göre belirlemeniz uygundur.

Alcatel MT40X ne kadar?

TCL MT40X çocuk akıllı saat, mavi ve pembe renklerde üretilebilmektedir. İçeriğimizde yer alan bağlantılardan uygun fiyat seçeneklerine kolayca ulaşabilirsiniz.

TCL mt40x hangi uygulama?

TCL MT40X çocuk akıllı saati, TCL Connect uygulaması üzerinden kontrol edilerek yönlendirilebilir. Bu uygulama üzerinden ebeveynler saat özelliklerini belirleyebilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum