Wiky Watch 4G Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Wiky Watch 4G akıllı çocuk saatinin kullanıcı yorumlarını, özelliklerini, programlarını sizler için inceledik.
Wiky Watch 4G Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Her birimiz çocuğumuz yanımızda olmasa bile ona her zaman göz kulak olabilmek istiyoruz. Bu durumda işleri bizim için kolaylaştıracak cihazlar da büyük önem taşıyabiliyor. Biz de bu içerikte size büyük oranda katkı sağlayacağını düşündüğümüz bir çocuk akıllı saatini inceledik. Wiky Watch 4G, gelişmiş teknolojisi sayesinde ön plana çıkan modeller arasında yerini çoktan almış durumda. Biz de Wiky Watch 4G kullananların yorumlarını, özelliklerini, batarya durumunu sizler için detaylı olarak araştırdık

Wiky Watch 4G Özellikleri

Bağlantı4G
Sim Kart TürüNano
Uygulama YüklemeApp Store-Google Play
KameraVar
Konum TakibiVar
ProgramlamaVar
Amazon
Fiyatını Gör
Wiky
Çocuk Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Wiky Watch 4G Akıllı Çocuk Saati

Çocuğunuzun bulunduğu yeri veya takip ettiği yolları görüntüleyebilmenize olanak tanıyan Wiky Watch 4G, SeTracker uygulaması üzerinden kolaylıkla kontrol edilebilmektedir. Bu sayede çocuğunuzun güvende olduğundan emin olmanız mümkün olur.

İşte, Wiky Watch 4G akıllı çocuk saati ile ilgili tüm detaylar;

Wiky Watch 4G Tasarım

3 farklı renk seçeneği ile çocukların gözdesi olan Wiky Watch 4G, dokunmatik ekranı ile miniklerin kolayca kullanabileceği bir form kazanmıştır. Kenar bölgesinde yer alan SOS butonu ile çocuğunuzun güvende hissetmesi sağlanırken gözünüzün de kulağınızın da onda olması mümkün hale getirilmiştir. Yumuşak yapılı kordonu ise onun hassas bedenini incitmeden koluna takılabilir.

Wiky Watch 4G Tasarım

Wiky Watch 4G Uygulama Özellikleri

Aktivite TakibiVar
AlarmVar
Mesaj GöndermeVar
Aile KontrolüVar
KameraVar

Wiky Watch 4G, birbirinden işlevsel programları ile donanımlı bir şekilde tasarlanmıştır. Kullanımı kolay ve pratik olan bu akıllı saat, çocuğunuzun kendi aktivitelerini takip etmesine olanak tanıyarak onu spora karşı yüreklendirebilir. Bununla birlikte alarm desteği ile çocuğunuz uyanması gereken saatin sorumluluğunu rahatlıkla üstlenir. Ailelerin kolayca kontrol edebileceği bu akıllı saat, aynı zamanda kamera ve mesaj gönderme seçeneklerinin desteği ile işlevsel bir form yakalar. Müfredat uygulaması sayesinde çocuğunuzun aylık, haftalık veya günlük görevler oluşturarak sorumluluk duygusu geliştirmesi de mümkün olur.

Wiky Watch 4G SIM Kart Türü ve Kullanımı

  1. Nano türü SIM kart, itme aparatı ile akıllı saate takılır.
  2. SIM Kart kapağı kapatılır.
  3. "Güç Butonu"na 3 saniye basılır.
  4. Saat açıldıktan sonra şebeke ve internet erişimi 2-5 dakika arasında sağlanır.
  5. Kontrol için kullanılacak akıllı cihaz üzerinden SeTracker uygulaması indirilir.
  6. SeTracker programı üzerinden "Yeni Kayıt" butonuna basılarak hesap açılır.
  7. Oturum açıldıktan sonra Wiky 4G ile SeTracker uygulaması eşleştirilir.
  8. Akrabalık İlişkisi ve derecesi seçilerek işlem tamamlanır.

Wiky Watch 4G SIM Kart Türü ve Kullanımı

Wiky Watch 4G Teknik Özellikler

  • Acil arama düğmesi
  • Görüntülü konuşma özelliği
  • Kamera fonksiyonu
  • Fener desteği
  • Bluetooth bağlantısı
  • Renkli tasarım
  • Programlama imkanı
  • Alarm özelliği

Wiky Watch 4G Kamera ve Görüntülü Sohbet

Wiky 4G Akıllı Çocuk Saati, çocuğunuzun güvenliğinden emin olabilmeniz için size anlık fotoğraflar gönderebilen bir kamera desteği ile tasarlanmıştır. Uygulama üzerinden "uzaktan kamera" butonu ile fotoğrafları görüntülemeniz mümkündür. 

Wiky Watch 4G, görüntülü sohbete izin veren gelişmiş bir teknoloji ile desteklenir. Uygulama yardımıyla çocuk sembolünün bulunduğu alana basarak görüntülü arama başlatmanız mümkündür. Kişi avatarlarının bulunduğu buton kullanılarak saat ile eşleştirilmiş tüm aile üyeleri ile toplu olarak görüntülü görüşme yapabilir.

Wiky Watch 4G Kamera ve Görüntülü Sohbet

Wiky Watch 4G Batarya Özellikleri

Şarj Süresi2 saat
Çalışma Süresi24-36 saat
BataryaLityum 700 mAh

Wiky Watch 4G, 2 saatlik şarj süresinin ardından çalışma koşullarına bağlı olarak 24-36 saatler aralığında kullanım sunabilmektedir. Lityum pil ile çalışan bu akıllı çocuk saati, 700 mAh batarya gücünün desteği ile üstün bir performans sağlamayı başarır.

Wiky Watch 4G Mesaj Gönderme

Wiky Watch 4G Mesaj Gönderme

Wiky Watch 4G; Giden Ses Kaydı, Giden Ses Kaydı, Yazılı Mesaj ve Resim Gönderme seçenekleri ile mesajlaşma uygulaması desteği sağlar. 15 saniye kadar ses kaydına izin veren bu akıllı saat, 30 karaktere kadar metin mesajı özelliği de sunmaktadır. Uygulamadaki fotoğraf ikonu üzerinden ise anlık fotoğraflar gönderebilmeniz mümkündür.

Wiky Watch 4G Konum Bilgisi ve Ayak İzi

Wiky Watch 4G, uygulamada yer alan Harita bölümü üzerinden olası konum alanını gösterebilecek şekilde tasarlanmıştır. Çocuğunuzun anlık konumunu takip edebilmeniz için tasarlanan Ayak İzi bölümü ise çocuğunuzun geçmiş hareketlerini görüntülemenize olanak tanır. Aynı zamanda tarih ve saat aralığı da girerek o tarihte nerede olduğunu da kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Wiky 4G
Çocuk Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Wiky 4g Akıllı Saat Yorum

Wiky 4g Akıllı Saat Yorum

? *** ***: Şarj etme süresi biraz uzun olduğu için ve ara yüze kendimiz istediğimiz fotoyu koyamadığımız için bir puan kırdım onun haricinde ihtiyaçları fazlasıyla karşılıyor, her yerde çekiyor, konum nokta atışı sayılır, görüntülü konuşma, saatten sesli mesaj gönderme, sesli veya yazılı mesaj alma, ders programı, feneri vs her yönüyle ideal.

? *** ***: Konuşma yapmada sıkıntı hiç yaşamadık, ses kalitesi güzel. Ürün çok iyi. Genel anlamda memnunuz ve tavsiye ederim.

? *** ***: Saat güzel. Kurulumu ve kullanımı çok kolay. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Uzun araştırma sonucu aldım, sorunsuz kullanıyoruz, dayanıklı bir ürün.. Talimatlara uyarsanız kurulum ve kullanımı kolay.

? *** ***: Oğluma almıştım severek kullanıyor, güzel çalışıyor şarjı 1 gün gidiyor. Rengi gayet güzel.

? *** ***: Oğlum çok memnun .Telefon yaşı gelmediğine inananlardansanız almanızı tavsiye ederim.

? *** ***: Gerçekten harika bir saat. Sadece okula giden çocuk için düşünülmemeli, çocukları evde yalnız kalan aileler de var, biz çok sevdik.

? *** ***: Fiyatına göre çok iyi. Saat zaten güzel kullanımı kolay. Teşekkürler.

? *** ***: Şebeke bağlantısında sorun yaşanıyor, kalitesi çok iyi değil, beğenmedim.

? *** ***:  Ürünün performansı yeterli değil, uygulamaya bağlanmak çok zor geldi bana. Tavsiye etmem.

? *** ***: Hat açık ve ağ bağlantısı göründüğü halde (hatta evde wifiye bağlıyken bile) bazen telefon (saat) ağa bağlı değil olarak uygulamada hata gösteriyor ve bu sebeple görüntülü arama ile uzaktan kamera görüntüsü alma yapamıyoruz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Akıllı Çocuk SaatiTCL MT40X Özellikleri
Bilicra Vision ÖzellikleriOnkatech Q500s/2021 Yorumları
Elari 4GR KullananlarApple Watch SE Özellikleri
Bilicra BLC 101 ÖzellikleriTcl MT42 İnceleme
QFit Q4 YorumlarıBilicra Connect Özellikleri

Çocukların da ebeveynlerin de severek kullanacağı Wiky Watch 4G ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

WIKY hangi ülkenin markası?

Wiky firması, İstanbul merkezli olarak hizmet vermektedir. Bununla birlikte Amerika Birleşik Devletlerinin Los Angeles şehrinde ofisi bulunan global bir firmadır.

WIKY Watch ne işe yarar?

Wiky Watch 4G, çocuğunuzun sizden uzak olduğu zamanlarda nerede olduğunu görebilmenize, onunla görüntülü veya sesli olarak sohbet etmenize olanak tanıyan akıllı çocuk saatidir. Birbirinden farklı programları ile hem çocuğunuzu eğlendirir hem de sizi memnun eder.

WIKY Watch 4 kaç TL?

Wiky Watch 4G akıllı çocuk saatinin fiyatını merak ediyorsanız içeriğimizde yer alan bağlantılar üzerinden en uygun fiyatlı seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.