Bilicra Connect Akıllı Çocuk Saati Yorum ve Özellikleri

Çocuğunuz yanınızda değilken de onunla bağlantı kurabilmeniz için Bilicra Connect akıllı çocuk saati kullanıcı yorumları ve özelliklerini inceledik.
Bilicra Connect Akıllı Çocuk Saati Yorum ve Özellikleri

Çocuklar belirli bir yaşa gelene kadar telefon, tablet ve çeşitli elektronik araçlardan uzak tutulması gerekir. Ancak okul çağına gelen ya da farklı aktivitelerde bulunan çocuklardan haber alabilmek için de bir çözüm arayışına girilir. Çocuğunuzun sizden uzak olduğu anlarda dahi ondan haber alarak hem sizin hem çocuğunuzun güvende hissetmesi adına akıllı çocuk saatleri oldukça uygun bir çözümdür. Bu nedenle, pek çok fonksiyonel özelliğiyle hem ebeveynleri hem de çocukları mutlu edecek Bilicra Connect akıllı çocuk saatini sizler için inceledik.

Bilicra Connect Özellikleri

Konumlama SistemiGps
Kalp Ritmi ÖlçmeVar
Sesli GörüşmeVar
KameraVar
Konum TakibiVar
Uyku TakibiYok
Amazon
Fiyatını Gör
Bilicra
Çocuk Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Bilicra Connect Akıllı Çocuk Saati

Çocuğunuzun yanınızda olmadığı anlarda da nerede olduğunu bilmenizi ve sesli görüşme yapabilmenizi sağlayan Bilicra Connect çocuk saati hakkında tüm teknik özellikler ve kullanıcı yorumlarını araştırarak sizler için listeledik.

İşte, Bilicra Connect akıllı çocuk saati ile ilgili tüm detaylar;

Bilicra Connect Tasarım

1.4 inç IPS renkli okunmatik ekran ve 2 mp kamera ile desteklenen Bilicra Connect akıllı çocuk saati, renkli ve değiştirilebilir kol bantları ile çocuğunuzun her zaman üzerinde bulundurmak isteyeceği bir aksesuar olacak. Sesli ve görüntülü konuşma özelliğiyle çocuğunuzu her an kontrol edebileceğiniz gibi çocuk güvenliği ve ebeveyn kontrolünü üst seviyede sağlar.

Bilicra Connect Tasarım

Bilicra Connect Uygulama Özellikleri

Aktivite TakibiVar
AlarmVar
Görüntülü GörüşmeVar
Aile KontrolüVar
KameraVar

Bilicra Connect akıllı çocuk saati çok işlevli olması sayesinde çocuğunuzun sizden uzak olduğu zamanlarda tam kontrol sağlar. 72 saat güç tasarruflu kullanma imkanı sunması sayesinde cihazı şarj edemediğiniz durumlarda da uzun süre haberleşme sağlayabilirsiniz. 55 gram ağırlığı sayesinde herhangi bir ağırlık hissi oluşturmaması sayesinde çocuğunuzun daima üzerinde taşıyabileceği bir cihazdır. Android sistemle kolay kullanım sunarken suya dayanıklı tasarımıyla uzun süreli kullanılabilecek bir üründür.

Bilicra Connect SIM Kart Türü ve Kullanımı

  1. Nano türü Sım kart, itme aparatı yardımıyla direkt olarak cihaza takılır.
  2. SIM kart kapağı dikkatli şekilde kapatılır.
  3. Açma tuşuna basılı tutulur.
  4. Cihazın açılmasının ardından şebeke durumu 2-3 dakika içerisinde tamamlanır.
  5. Şebeke işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bilicra Care uygulaması indirilir.
  6. Bilicra Care uygulaması üzerinden yeni kayıt oluşturulur.
  7. Yeni kayıt işleminin ardından Bilicra Connect cihazı ve Bilicra Care uygulaması eşleştirilir.
  8. Akrabalık İlişkisi ve derecesi seçilerek işlem tamamlanır.

Bilicra Connect SIM Kart Türü ve Kullanımı

Bilicra Connect Teknik Özellikler

  • Konum izleme
  • Görüntülü konuşma
  • Gece modu
  • Geçmiş konum takibi
  • Ebeveyn SMS takibi
  • Mobil uygulama
  • Rehber
  • Fotoğraf gönderme

Bilicra Connect Kamera ve Görüntülü Sohbet

Bilicra Connect akıllı çocuk saati 2 mp kamerası ile cihaz uygulaması üzerinden eşleştirilen diğer ürünlere fotoğraf gönderme ve görüntülü konuşma özelliğine sahiptir. Fotoğraf gönderme yönüyle görüntülü konuşma için uygun olmayan alanlarda dahi çocuğunuzla haberleşebilirsiniz.

Görüntülü sohbet esnasında aynı zamanda sesli konuşmayla da desteklenen bu özellik, çocuğunuzun konumunu görürken aynı zamanda bulunduğu alanı da görebilmenize yardımcı olur.

Bilicra Connect Kamera ve Görüntülü Sohbet

Bilicra Connect Batarya Özellikleri

Şarj Süresi90 Dk
Çalışma Süresi24-48 saat
BataryaLityum 800 mAh

Bilicra Connect akıllı çocuk saati, 90 dakikalık tam kapasite şarj süresi sonrasında çalışma performansına göre Lityum 800 mAh batarya gücü ile 24 - 48 saat aralığında işlem imkanı sağlar.

Bilicra Connect Gece Modu

Bilicra Connect Gece Modu

Bilicra Connect akıllı çocuk saatinde yer alan gece modu sayesinde cihazın tek şarjda kullanım süresi uzatılabilir. Cihazda gece modu aktif edildiği takdirde 22:00 ve 06:00 saatleri arasında şebeke bağlantısını keserek güç tasarrufu sağlar. 06:00 sonrasında cihaz yeniden şebekeye bağlanarak var olan işlemleri gerçekleştirmeye devam eder.

Bilicra Connect Konum Bilgisi ve Geçmiş Konum Bilgisi

Bilicra Connect akıllı çocuk saati ile eşleştirilen Bilicra Care uygulaması sayesinde çocuğunuzun anlık konumunu canlı olarak öğrenebileceğiniz gibi geçmiş konum kontrolü de yapabilirsiniz. Anlık konum özelliği dışında geçmiş konum takip özelliği de sunan Bilicra Connect, uygulamayı kontrol etmediğiniz anlarda geriye dönerek kontrol sağlamanıza yardımcı olur.

Amazon
Fiyatını Gör
Bilicra Connect
Çocuk Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Bilicra Connect Akıllı Saat Yorum

Bilicra Connect Akıllı Saat Yorum

? *** ***: Çok güzel ve kullanışlı yalnız keşke ortam dinleme özelliği de olsaydı.

? *** ***: Ürün gerçekten türünün en iyisi. Konuşmada ses çok kaliteli. Görüntülü arama çok iyi. Konumda tam olarak olduğu yeri gösteriyor.

? *** ***: Saat beklediğimizden de güzel çıktı çok memnun kaldık hakkını veriyor.

? *** ***: Düşünmeyin alın, kafanız rahat etsin.

? *** ***: 9 yaşındaki oğlum için aldım, çok beğendik.

? *** ***: Gerçekten çok kullanışlı. Kızım okula gidip gelirken hep telaş yapıyordum ama sonunda rahatladık. Bütün özellikleri eksiksiz çalışıyor.

? *** ***: Fiyatının karşılığını veriyor. İhtiyacı olan varsa düşünmeden alabilir.

? *** ***: Ortaokula başlayan kızım için aldım kullanmadan yorum yapmak istemedim gayet memnunuz.

? *** ***:  Ürünü kullanmadım yorum yapamam geldiği gibi iade ettim ağır ve çok büyük kendi kolumda bile kocaman duruyor.

? *** ***: Memnun kaldık alıştıktan sonra çok kullanışlı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Akıllı Çocuk SaatiWiky Watch 4G Özellikleri
TCL MT40X ÖzellikleriBilicra Vision Yorumları
Onkatech Q500s/2021 KullananlarElari 4GR Özellikleri
Apple Watch SE ÖzellikleriBilicra BLC 101 İnceleme
TCL MT42 YorumlarıQFit Q4 Özellikleri

Şık tasarımı ve işlevsel kullanımı sayesinde hem çocukların hem de ebeveynlerin memnun kalacağı Bilicra Connect akıllı çocuk saati hakkında merak edilenleri ve sıkça sorulan soruları yanıtladık.

Bilicra akıllı saat şarjı ne kadar gidiyor?

Biilicra akıllı çocuk saati, kullanma durumuna göre tek şarjda 24-48 saat performans özelliği gösterirken 72 saat bekleme süresine sahiptir.

Bilicra akıllı saat su geçiriyor mu?

Ip67 sistemi sayesinde su geçirmez özellik sunan Bilicra akıllı saat, yağmur ve kar gibi olumsuz hava koşullarından etkilenmeden tam performans göstermeye devam eder.

Bilicra akıllı saat ortam dinleme nasıl yapılır?

Bilicra akıllı çocuk saati üzerinden ortam dinleme yapılamamaktadır. Görüntülü ve sesli görüşmenin yanında fotoğraf gönderme özelliği sunan cihaz maalesef ortam dinleme özelliği için henüz bir güncelleme yapmamıştır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum