Bilicra Vision Özellikleri ve Kullananların Yorumları

Bilicra Vision akıllı çocuk saatinin yorumlarını, özelliklerini, programlarını sizler için detaylı olarak inceledik.
Bilicra Vision Özellikleri ve Kullananların Yorumları

Çocuğunuzun güvenliğinden ve yerinden her zaman emin olmak istiyorsanız Bilicra Vision ile tanışabilirsiniz. Yeni nesil teknoloji ile tasarlanan bu akıllı çocuk saati, çocuğunuzla iletişim kurmanıza da yardımcı olur. Biz de bu içerikte Bilicra Vision akıllı çocuk saatinin yorumlarını, özelliklerini, programlarını sizler için detaylı olarak inceledik.

Bilicra Vision Özellikleri

Bağlantı4.5G
Sim Kart TürüNano
Uygulama YüklemeApp Store-Google Play
KameraVar
Konum TakibiVar
ProgramlamaVar
Amazon
Fiyatını Gör
Bilicra
Çocuk Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Bilicra Vision Akıllı Çocuk Saati

Tüm saatleri çocukların güvenliğine ayarlayan Bilicra imzalı Vision serisi, onunla aynı ortamda olmasanız bile her zaman ondan haber alabilmenizi sağlayacak şekilde geliştirilmiştir. Aynı zamanda aramalara da izin veren bu akıllı saat, kolay kullanımı ile çocuklarınızın en sevdiği eşyalardan birisi olacak. Alarm ve ödül sistemi ile desteklenerek çocuğunuza sorumluluk bilinci kazandırmayı da başarır.

İşte, Bilicra Vision akıllı çocuk saati ile ilgili tüm detaylar;

Bilicra Vision Tasarım

Bilicra Vision, 5 ayrı renk seçeneği ile çocuğunuzun kendi tarzını ortaya koymasına izin veren bir tasarımla üretilmiştir. Çocuğunuzun el anatomisine uyum sağlayacak kordon yapısına ek olarak suya dayanıklı olarak tasarlanması sayesinde güçlü ve sağlam bir kullanım sunar. Aynı zamanda kolay anlaşılan ara yüzü sayesinde çocuklarınız zorlanmadan saatini kullanabilir, kendi isteğine göre kişiselleştirebilir.

Bilicra Vision Tasarım

Bilicra Vision Uygulaması

Bilicra Vision, Bilicra Care uygulaması üzerinden kontrol edilebilen bir saattir. Bilicra Care desteği ile konum takibi yapabileceğiniz gibi geçmiş konumlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Bununla birlikte çocuğunuzla iletişime geçerek ne durumda olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz. Bu sayede çocuğunuzun güvenliğinden emin olurken ebeveyn kontrolünün keyfini çıkarabilirsiniz.

Bilicra Vision Uygulaması

Bilicra Vision Teknik Özellikler

  • Uygulama ile uzaktan kontrol
  • Ortam dinleme özelliği
  • 5 ayrı renk seçeneği
  • 0.3 MP kamera
  • IP67 sıvı dayanıklılığı
  • 1.3" geniş ekran
  • Görüntülü ve sesli arama
  • Konum izleme teknolojisi

Bilicra Vision Görüntülü Konuşma ve Kamera

Kamera0.3 MP
Çözünürlük240 x 240 piksel
SIM KartNano
Hafıza32 GB

Bilicra Vision, 0.3 MP kamera desteği ile çocuğunuzun sizlerle görüntülü konuşmasına ve fotoğraf çekmesine olanak tanır. 240 x 240 piksel çözünürlüğe sahip olan bu kamera, gün içinde çocuğunuzu görebilmenize katkı sağlar.

Bilicra Vision Batarya Özellikleri

Şarj Süresi2 saat
Çalışma Süresi24-48 saat
BataryaLityum 450 mAh

Bilicra Vision, Lityum 450 mAh bataryası ile yüksek performans sunan bir akıllı saattir. Hızlı şarj teknolojisine sahip olan Bilicra Vision, tam şarjla 24-48 saat aralığında çalışma performansına sahiptir.

Bilicra Vision Mesaj Gönderme

Bilicra Vision Mesaj Gönderme

Bilicra Vision, sesli ve metin mesajları gönderebilen bir akıllı saattir. Yoğun anlarınızda hazır mesajlar iletebiliyorken uygun olduğunuzda çocuğunuza sesli mesaj bırakabilir, onun gönderdiği sesli mesajları dinleyerek nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz.

Bilicra Vision Konum Bilgisi

Bilicra Vision, elektronik çit teknolojisi sayesinde çocuğunuzun tam zamanlı konumunu izlemenize olanak tanır. Bilicra Care uygulaması ile konum görüntüleme yapabildiğiniz gibi geçmiş konumlar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bununla birlikte Adım Sayar programı sayesinde çocuğunuzun aktivitelerini de tespit edebilirsiniz. 

Bilicra Vision Kurulumu

  • SIM kart takılır.
  • Manyetik bağlantı ile minimum 2.5 saat şarj edilir.
  • Google Play ya da App Store üzerinden Bilicra Care uygulaması indirilir.
  • Bilicra Care uygulamasına kayıt olunur. 
  • Uygulamaya giriş yapılır. 
  • Ekip takma adı veya yakınlık bilgisi belirlenir.
  • Kayıt tamamlandıktan sonra yeni cihaz eklemesi yapılabilir.

 

Bilicra Vision Kurulumu

Amazon
Fiyatını Gör
Vision
Çocuk Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Bilicra Vision Kullanıcı Yorumları

Bilicra Vision Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Sesli konuşmada hiçbir sıkıntı yok, Setracker programı kullanarak akıllı saatin rehberine numaralar ekliyorsunuz, çocuk sadece bu numaraları arayabiliyor. Setracker uygulamasının size sağladığı avantajlar, saat çıkarıldı uyarısı, şarj azaldı uyarısı, sos araması vb. Beğendim, tavsiye ederim.

? *** ***: Şarjı iyi gidiyor. 1.5 saat şarj ile 3 gündür hala kullanıyoruz. Fazla kurcalanmaz ise güzel gidiyor. Sim kartsız saat süsten başka bir şey değil. 4.5G normal hat ile çalışabiliyor. Çok beğendik, düşünenlere öneririm.

? *** ***: Kurulumu basit, sesler çok net şekilde çıkıyor hiç sorun yaşamadım. Saati çocuklar kapatamıyor uygulamadan kapatılıyor. Kolundan çıktığı zaman bildirim geliyor. Güvenli alan seçebiliyorsunuz alan dışına çıktığında bildirim geliyor. Beklentileri karşılıyor alınabilir.

? *** ***: Harika bir ürün, kesinlikle tavsiye ederim. Oğlumla telefon konuşması yapıyoruz, özel mesajlaşma platformu üzerinden mesajlaşıyoruz. Konum doğruluğu gayet iyi, telefon konuşmalarında saatten çıkan hoparlördeki ses kalitesi orta seviye ama tatmin edici. Yaklaşık 1,5 senedir kullanıyoruz., çok memnunuz. Herhangi bir arıza olmadı, şarjı 2 günü geçiyor.

? *** ***: 1 haftadır kullanıyoruz. Teknik özellik olarak benim tüm ihtiyaçlarıma uygun. Sadece güvenli alan 200 metreye kadar belirlenebiliyor. Biraz daha kısa olabilseydi muhteşem olurdu. Endişeli ebeveynler için birebir. Çocuğun haberi olmadan ortam dinleme, fotoğraf çekme ve konumu alması süper, yanıltıcı olmuyor. Telefon rehberine 12 kişi ekledim, fazlasıyla yeterli.

? *** ***: Kullanımı kolay sade çocuk için güzel bir akıllı saat şarj 2 gün gidiyor. Kesinlikle tavsiye ederim çoğuma çok rahat ulaşabiliyorum artık.

? *** ***: Ürün kalite olarak gayet iyi. Fotoğraf çekimi güzel. Ses akışı güzel. Wifi'nin olduğu bölgelerde konum doğru gösteriyor. Bilek kordonu biraz uzun. Tavsiye ederim.

? *** ***: Şarj 2 gün gidiyor. Beklentimizi karşıladı. Kurulum kolay oldu. Ses kalitesi gayet yeterli, memnun kaldım.

? *** ***: Çocuğum çok güzel kullanıyor. Kaliteden ödün vermeyin. Çok beğendik, tavsiye ederim.

? *** ***: Konumlandırmada sıkıntı var muhtemelen hat kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eğer tam konum almak isterseniz iyi bir hat kullanmanız gerekli bence. Beğendim ben.

? *** ***: Saati çok beğenmiştik 1 yıldır kullanıyoruz ama bataryası çabuk yıprandı her gün şarja takmamız gerekiyor ilk aldığımızda 2 -3 gün gidiyordu şarjı. Ses kalitesi iyi ama yeterli değil.

? *** ***: Genel olarak kalitesi yerinde. Bir kaç eksik noktası var. Sms yok. Operatörlerden gelen sms göremiyorsunuz. Aradığımızda o an duymayıp cevap veremediyse cevapsız çağrı notu düşmüyor ekrana. Sonradan göremiyor kim aramış diye. Konum bilgisi genelde 3-4 sokak farklı gösteriyor. Uydu kaynaklı belki olabilir. Bir de uygulamadan işlem yapmak istendiğinde çok sık saat internete bağlı değil uyarısı veriyor bağlanmıyor. Sonra düzeliyor anlamadım sebebini.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Akıllı Çocuk SaatiWiky Watch 4G Özellikleri
TCL MT40X ÖzellikleriOnkatech Q500s/2021 Yorumları
Elari 4GR KullananlarApple Watch SE Özellikleri
Bilicra BLC 101 ÖzellikleriTcl MT42 İnceleme
QFit Q4 YorumlarıBilicra Connect Özellikleri

Rengarenk tasarımlara sahip Bilicra Vision çocuk akıllı saati ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Bilicra Vision görüntülü konuşma var mı?

Bilicra Vision, 0.3 MP kamerası sayesinde görüntülü görüşmeye izin veren bir teknoloji ile donatılmıştır. 

Bilicra Vision ortam dinleme var mi?

Bilicra Vision, akıllı saate gönderdiğiniz komut ile arama yaparak ortam dinlemeyi mümkün hale getiriyor. Bu özelliğin kullanılabilir olması için hattın çekiyor olması gerekmektedir.

Bilicra Vision suya dayanıklı mı?

Bilicra Vision, ıp67 su sızdırmazlık teknolojisi ile geliştirilmiş olup suya karşı dayanıklıdır. Bu sayede çocuğunuzun eğlenceli aktiviteleri sırasında kendisini bölmesine gerek kalmaz.

Bilicra Vision akıllı saat hangi uygulama yüklenir?

Bilicra Vision, Bilicra Care uygulaması üzerinden kullanılabilir. Konum takibi, arama ve sesli mesajları bu uygulama üzerinden gönderip alanilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.