Maceracı Ruha Sahip Kişilerin Gidebileceği 8 Turizm Noktası

Tatil denilince akla gelen klasik ülkeler ve şehirlerden sıkıldıysanız bu içeriğimize mutlaka göz atmalısınız. İşte size klişeleşmiş turizm yerlerinden daha cazip gelecek 8 turizm rotası!
Maceracı Ruha Sahip Kişilerin Gidebileceği 8 Turizm Noktası

Tatil İçin Klişelerden Uzak 8 Lokasyon

Eğer bolca vaktiniz varsa ve turistlerin musallat olduğu klişe yerlerden sıkıldıysanız. Macerayı seviyor ve kalabalığa karışmak istemiyorsanız bu içerik tam da size göre. Artık dünyanın gizli mücevherlerini görme vaktiniz geldi! Evet Londra’daki Buckingham Sarayı veya Paris’teki Eyfel Kulesi Endonezya'daki Bali bizi de heyecanlandırıyor. Ama artık baydı dimi? Farklı ve maceracı yerleri görmenin vakti geldi. 

İşte tatilinizi unutulmaz kılacak 8 nokta!

tatil-icin-kliselerden-uzak-8-lokasyon.gif


8. Cartagena, Kolombiya

Kolombiya'daki büyüleyici küçük şehir, kozmopolit ve çağdaş bir kitleyle harmanlanmış. Burası keşfetmeyi seven insanlar için adeta gizli bir cennettir. Cartagena düşük suç oranlarına, harika yiyeceklere ve dost canlısı insanlara sahip. Kısacası tatlı mı tatlı bir yer.

cartagena,-kolombiya.jpg


7. Bali, Endonezya

Başlangıçta balayı çiftlerinin akın ettiği bir yer olan Bali, şimdilerde herkesin uğrak yeri haline geldi. Yine de buranın dinlendirici atmosferi kesinlikle yaşamınıza huzur getirecek.  

bali,-endonezya-001.jpg


6. Faro, Portugal

İspanya’dan hafif saptığınızda Portekiz’e doğru giderken bu küçük cennetle karşılaşabilirsiniz. Uzun sahil yürüyüşleri ve ruhunuzu dinlendiren muazzam sessiz kumsalları, Arnavut kaldırımlı sokakları sahip. Burası tam anlamıyla gizli bir cennet.

faro,-portugal.jpg


5. Kahului, Hawaii

Çoğu insan Hawaii’ye deniz, kum, güneş için gelir. Fakat bu şehir sadece ve sadece sessizliğin ve huzurun keyfini çıkarmak isteyenlerin tercih ettiği bir yer. Adadaki nefes kesen doğal güzelliklerin yanı sıra, bir de alışveriş merkezi bulunuyor.

kahului,-hawaii.jpg


4. Amsterdam, Netherlands

Nehirler şehri Amsterdam, hareketli gece hayatıyla ünlüdür. Fakat tercih ettiğiniz tatil bu değilse gün boyunca sadece bisiklete binip şehri keşfe çıkabilirsiniz. Yemekleri, kültürü, tarihi, özgürlüğü bu şehri dünyada popüler bir yer haline getirmiştir.

amsterdam,-netherlands.jpg


3. Cambridge, Massachusetts

Cambridge'deki Harvard Üniversitesi'ne ev sahipliği yapan bu entelektüel şehir; kafe, restoran, kütüphane, kitapçı, sanat eseri ve müzelerden oluşuyor.

cambridge,-massachusetts.jpg


2. Kahire, Mısır

Kahire bilindiği üzere Mısır'ın başkentidir. Tarih boyunca olduğu gibi şu anda da Mısır'a büyük bir önem kazandıran Nil nehrinin iki yakasına kurulmuştur. İstisna ve görülmesi gereken bir şehirdir. Buradaki farklı atmosfer huzurlu bir tatil geçirme imkanını size sunuyor. 

kahire,-misir.jpg


1. Fiji

Bu yer, coğrafi olarak biraz zorlayıcı olabilir. Fakat kesinlikle buraya gelip kafa dinlemeye değer.

fiji.jpg


Önerilen İçerik; Karadeniz'de Az Bilinen 8 Tatil Noktası

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum