Harvard Üniversitesi'nden Ücretsiz Ders Alabilirsiniz

Harvard üniversitesinde online ders imkanından faydalanmak için tek yapmanız gereken dikkatli bir izleyici olmak.
Harvard Üniversitesi'nden Ücretsiz Ders Alabilirsiniz

Harvard Üniversitesi, eğitim eşitliği düşüncesi ile maddi yetersizliği olup Harvard'da eğitim alamayan insanlar için Harvard’lı akademisyenlerin oluşturdukları ders videoları ile farklı alanlarda açık sertifika programları hazırladı. Programda katılımcılar için hazırlanmış online testler ve sınavlar bulunuyor. Dersler ücretsiz olarak takip edilebiliyor. 

Bilim ve Aşçılık

bilim-2.jpg

Aşçılığa bilimsel anlamda yaklaşan bir açık eğitim sistemi olan programa videoları üzerinden erişebilir ve siz de bu deneyime ortak olabilirsiniz. 

Bilgisayar Bilimine Giriş

bilgisayar-2.jpg

C, PHP, JavaScript plus SQL, CSS ve HTML gibi bilgisayarın temellerini oluşturan yapıları Harvard hocaları tarafından anlatılan video dersler üzerinden öğrenebilirsiniz. 

Sinir Biliminin Temelleri

sinir-001.jpg

Sinir bilimi üzerine çalışan uzmanlardan eğitim alıp hastalıklara yeni yaklaşımlar getirmek için yer alan kısa videolarla sinir bilimini konusunda bilgi sahibi olmanızı sağlıyor.  

Çin Uzmanlığı

cin-012.jpg

12 Bölüm olarak düzenlenmiş olan Çin uzmanlığı programı Çin'in tarihinden başlayıp, gelişim dönemine, yazı stillerine kadar uzanan bir yolculukla size anlatılıyor. 

Bilim Tarihi: Einstein Devrimi

einstein.jpg

Einstein devrimi olarak isim verilen dersin adı fizikle başlayan daha sonra fiziğin her alana yayılmasını anlatan ders içeriklerine sahip. 

Kamu Yönetimi: Adalet

adalet.jpg

Cinsiyet, gelir ayrılıkları, pazarlamadaki rol,insan haklar gibi konuların yer aldığı dersler adalet konusu üzerinden işleniyor. 

Gündelik ve Evladiyelik Şeylerin Tarihi

gundelik-.jpg

Bazen ufacık ya da değersiz gördüğünüz eşyaların bile tarihte mutlaka yeri vardır. Gündelik ve evladiyelik eşyaların tarihini anlatan ders içerikleri ilginizi çekebilir.  

Küresel Sağlık Politikaları

kuresel-saglik.jpg

Sağlık tüm dünyayı ilgilendiren problemler arasındadır. Bu nedenle küresel anlamda sağlık problemlerine yeni yaklaşımlar getirilmesinin amaçlandığı dersileri Harvard üniversitesinin ücretsiz sunduğu online eğitim programından bulabilirsiniz.  

Eğitimin Liderleri

lider-002.jpg

Eğitim verirken yöntemleri farklılaştırmak ve geliştirmek önemlidir. Eğitimin birbirinden farklı metodları ve yöntemleri vardır. Bu video farklı yöntem ve yaklaşımları bulacaksanız.

Ulusal Güvenlik, Strateji ve Medya'nın Açmazları

11-eylul.jpg

Nükleer saldırılar, bombalamalar, terörist saldırılarının medya üzerinde nasıl yansıdığı ve ulusal güvenlik sorunları hakkında yeni yaklaşımların tartışıldığı bir eğitim.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.