Yoyko Bear 360 Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları - İnceleme

Anne, babalar buraya! Güvenlik ve konforu bir araya getiren Yoyko Bear 360 Bebek Oto Koltuğunu inceledik ve tüm özelliklerini detaylıca anlattık.
Yoyko Bear 360 Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları - İnceleme

Söz konusu bebek ve çocuklar olunca güvenlik her zaman ön planda tutuluyor. Özellikle arabalarda bebeklerin sabit kalması ve herhangi bir kaza durumunda güvende olması önemli. Bunun için iyi bir çocuk oto koltuğu alarak bebeğinizin güvenliğini sağlayabilirsiniz. Sizin için önerimiz Yoyko Bear 360 Oto Koltuğu. Birçok güvenlik testinden başarıyla geçen bu modelin güvenlik ekipmanları, tasarım fonksiyonları ve tüm özelliklerini içeriğimizde inceledik.

Yoyko Bear 360 Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi0-36 Kg
Yaş Aralığı0-10 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek/Çocuk
Yan Darbe KorumasıVar
Baş DesteğiVar
Sırt AyarıVar
Dönebilme360 Derece
Güvenlik TestleriECE
İsofixVar
Amazon
Fiyatını Gör
Yoyko
Çocuk Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Yoyko Bear 360 Oto Koltuğu İnceleme

Yoyko Bear, diğer pek çok bebek oto koltuğundan farklı olarak sevimli bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Yumuşacık sırt ve baş yastıklarıyla bebeklerin konforunu sağlarken, sağlam gövde ve darbe emici yan korumalarıyla güvenliği maksimuma çıkarıyor. Avrupa güvenlik standartlarına uygun olan model, ECE testini geçerek güvenli olduğunu kanıtlıyor. Yatabilen sırt ayarı ve 360 derece dönebilme özelliği ile ebeveynleri mutlu eden koltukta isofix bağlantısı da bulunuyor. Çeşitli özellikleriyle 0 ile 10 yaş arası çocuklarda rahatlıkla kullanılabiliyor.

Yoyko Bear 360 Tasarım

Yoyko Bear 360 Bebek Oto Koltuğu ayıcık tasarımıyla çocukların kalbini çalıyor. Koltuğun üst bölümünde sevimli ayıcık kulakları yer alıyor. Ekstra dolgulu iç pedleri ve geriye yatabilme özelliği ile doğumdan itibaren her çocuğa uyum sağlıyor. Kullanışlı iç pedler çıkarılabiliyor ve daha geniş bir oturma alanı oluşturuluyor. Böylece koltuk, çocuğunuz 10 yaşına gelene kadar kullanılabiliyor.

Yoyko Bear 360 Özellikleri

Yoyko Bear 360 Tasarım Özellikleri

Ayarlanabilir SırtVar
Dönebilme360 derece
Yıkanabilir KumaşVar
RenkKrem/Mavi/Pembe/Kırmızı
Baş YüksekliğiAyarlanabilir

Yoyko Bear 360'ta ebeveynlere kolay kullanım imkanı sunan 360 derece dönebilme ve 45 derece yatabilme özelliği bulunuyor. Böylece anne ve babalar koltuğu döndürerek çocuklarını daha güvenli ve rahat bir şekilde oturtabiliyor. Arkaya yatabilen koltuk, bebeklerin daha huzurlu ve konforlu uyumasına da imkan tanıyor. Özel tasarımlı omuz pedleri, bebeklere kendini güvende hissettiriyor.

Yoyko Bear 360 Kurulumu

Yoyko Bear Oto Koltuğu kurulumu oldukça basittir. Koltuğunun araca bağlanabilmesi için alttaki raylı isofixlerin mandallarına basmanız gerekir. Bu mandal isofix bağlantısının uzunluğunu ayarlamanızı sağlar. Tam otomatik isofixler araç koltuğunda bulunan bağlantı yerlerine kolayca takılabilir, tek yapmanız gereken isofixleri araç koltuğunun bağlantı yerlerine doğru itmektir. İsofix araca bağlandığında mandal kısmındaki kırmızı renk yeşile döner.

Yoyko Bear 360 ÖzellikleriYoyko Bear 360'ın alt standında yer alan düğmeye basarak koltuğu 360 derece döndürebilirsiniz. Baş kısmında yer alan kol yukarı çekildiğinde koltuğun sırt bölümü yukarı uzar, bu sayede çocuğunuz büyüdüğünde de koltuk kullanımına devam edilebilir. Koltuğun yatma ayarı ise ön alt kısımda bulunan çekme kolu sayesinde yapılır. Bu kolu çektiğinizde koltuk geriye doğru yatmaya başlar.

Koltuğun arkasındaki kemerin ucunda bağlantı aparatı bulunur. Otomobil koltuğunun arkasında bulunan metal bölmeye takılabilen aparat, 0 ile 13 kilodaki çocuklar için kullanılır.

Yoyko Bear 360 Güvenli Mi?

Güvenlik özellikleriyle öne çıkan Yoyko Bear 360 Bebek Oto Koltuğu'nun araca iyice sabitlenebilmesi için isofix ve mandallama sistemi bulunur. Koltuğun yaslanma kısmında baş ve boyun koruma pedi, darbe emici güvenlik bariyerleri, bebeği omuz ve karnından saran emniyet kemerleri yer alır. Güvenli tasarımıyla ebeveynlerin içini ferahlatan ürün, çeşitli testlerden geçmiş özel kumaşlarla donatılmıştır.

Yoyko Bear 360 Özellikleri

Yoyko Bear 360 Güvenlik Özellikleri

Yan Darbe EmiciVar
Baş Koruma PediVar
İsofix BağlantısıVar
Omuz PediVar

Yoyko Oto Koltuğu ADAC testine sahip değil ancak Avrupa güvenlik standartlarına uygun olarak üretiliyor. ECE sertifikası alan model, herhangi bir kaza anında bebeklerin güvende kalmasına imkan tanıyor. Bebeği sabit tutarak güvenlik pedleriyle kafasını darbelere karşı koruyor.

Yoyko Bear 360 Taşıma Kapasitesi

Yoyko Bear 360 ° Dönebilir Yatabilir Oto Koltuk, 36 kiloya kadar taşıma kapasitesi sunuyor. Çıkarılabilir iç pedi ve yükseltilebilir sırt bölgesi ile 0 ile 10 yaş arasındaki çocuklarda kullanılabiliyor. Üstelik emniyet kemeri ve omuz pedi bağlantıları da çocuğun yaşına göre ayarlanabiliyor.

Yoyko Bear 360 Özellikleri

Yoyko Bear 360 Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı0-10 yaş
Taşıma Kapasitesi0-36 Kg
Çıkarılabilir PedVar
Ayarlanabilir Omuz PediVar
Amazon
Fiyatını Gör
Yoyko
Bebek Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Yoyko Bear 360 Yorum

Yoyko Bear 360 Özellikleri

? *** ***: Oldukça kullanışlı bir ürün. İlk seferde bebeğimiz çok sevdi özellikle ayıcık kolları çok güzel bir yol arkadaşı oldu ona.

? *** ***: Ürün çok güzel arabama da uyumlu oldu kızım da çok rahat konforlu yolculuk yaptı, teşekkürler.

? *** ***: Çok güzel teslim aldık bugün çok beğendim.

? *** ***: Bebeğim çok rahat etti beklediğimden de güzel bir ürün.

? *** ***: Kesinlikle alınması gereken bir ürün. Buna uzun bir açıklama yazmak istedim. Ben de çok araştırdım, insan pahalı şeyleri almak istese bile bütçesi yeterli olmayabiliyor. İnanın bu da çok yeterli bir ürün. En güzel yanı da ürünün sağa sola dönebilmesi bence. Çocuğu indirip bindirirken çok kolaylık sağlıyor. Uzun yolda çocuğu kendime çevirip mama yedirebiliyorum. Ürünü alalı neredeyse bir sene olacak, bilerek kullanmak ve sonrasında yorum yazmak istedim bence tam performans bir ürün.

? *** ***: Yenidoğan için pek uygun değil, o kadar çok yatmıyor ama sonrası için çook severek kullandığımız bir ürün.

? *** ***: Uzun araştırmalar sonucu iyi ki almışım dediğim oto koltuğu. Hiç düşünmeden alın

? *** ***: Şiddetle tavsiye ediyorum çok kaliteli rahat ve güvenilir kızım adeta keyif yaptı ve hiç kalkmak istemiyor.

? *** ***: Ürünü yaklaşık 2 aydık kullanıyorum ve gerçekten çok güzel bear detaylı desteklerde gerçekten çok rahat. kolunu rahatlıkla koyabiliyor ayrıca desenleriyle oyunlarda oynuyor bebeğim. Yolculuklarda koltuğa bindiği gibi uyuyor aynı zamanda ürünün kalitesi de çok güzel. Kullanım süresine uzun olduğu için rahatlıkla bir bebeği hatta 2. 3. Bebeği bile büyütebilir iyi ki almışız.

? *** ***: 2 adet sipariş vermiştim. Dün elime ulaştı, bugün de arabaya monte edip kullanma imkanımız oldu.. 2,5 yaşındaki kızım ve 6 aylık küçük kızım için aldım. Dönme fonksiyonunun olması oldukça iyi bir özellik. Yoyko Bear 360 Kullanım Kılavuzu var. Montajı kolay. Isofix ile kullanıyorum.

? *** ***: Pazar günü sipariş verdiğim Yoyko marka bebek koltuğum salı günü elime ulaştı ürün bana göre çok güzel paketlemesi olsun kargosu olsun ürünün kalitesi olsun bana göre 10 numara içinin süngeri yan bariyerleri emniyet kemeri çok güzel ve yumuşak.

? *** ***:Fiyat performans açısından iyi bir ürün

? *** ***: Yoyko bu işin en iyilerinden diğer bebek markaları kadar popüler olmasa da kalitesini bilen bilir ikizlerim için park yataktan sonra oto koltuğunda yoyko da karar kıldım ve yine yanılmadım ürünün kumaşından sağlamlığından kalitesini anlıyorsunuz şuan için araba ya kurmadım.

? *** ***: Görüntü ve renk mükemmel Bu fiyata bu özellikler bulunmaz gibi 360 derece dönmesi ve her 90 derecede kilitlenmesi yatma derecesi Kumaş kalitesi çok iyi. Boşken denedim ses yapmıyor ve kilit sistemi kalitesi çok iyi. alacaklara hayırlı olsun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bebek Oto KoltuğuChicco Seat 4 Fix Air Yorumları
Joie Every Stage Fx Özellikleriİnglesina Newton Yorumları
Kraft Techno Fix ÖzellikleriFerrari I-Max Özellikleri
BeSafe İzi Comfort X3 İncelemeBritax Römer Oto Koltuğu Yorumları
Maxi Cosi Cabriofix ÖzellikleriHolmer Kids Maxi Protect Aero Özellikleri
Ferrari Cosmo ÖzellikleriPeg Perego Viaggio Shuttle Yorumları
Britax Römer Kidfix II Xp Sict ÖzellikleriCybex Solution B Fix Yorumları
Besafe İzi Turn B I-Size Yorumları

İçeriğimizin son kısmında Yoyko Bear 360 Bebek Oto Koltuğu hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Yoyko Bear 360 hakkında sıkça sorulan sorular...

Yoyko Bear Oto Koltuğu hangi ülkenin?

Yoyko, bebek ve çocuk ürünlerini ithal eden bir firmadır. Oto koltukların yanı sıra bebek arabası, yatak ve ana kucağı gibi birçok ürün satmaktadır. Oto koltukları yüksek güvenlikli ve sınıfına göre ortalama fiyatlı olduğu için sıkça tercih edilmektedir.

Yoyko oto koltuğu güvenli mi?

Avrupa Güvenlik Standartlarında üretilen Yoyko Oto Koltuğu, ECE sertifikasına sahiptir ve güvenlik testlerinden başarıyla geçmektedir. Darbe emici yan bariyerleri ve koruma pedleriyle çocuğunuzun güvenliğini sağlamakta oldukça başarılıdır. İsofix bağlantıları ile araç koltuklarına sağlam ve güvenli bir şekilde sabitlenebilir.

Isofixli oto koltuğu her arabaya olur mu?

İsofixli oto koltukları birçok arabaya uyum sağlamaktadır çünkü araçlar çocuk oto koltuklarına uygun olarak üretilir. Özellikle uzunluğu ayarlanabilen isofix bağlantıları daha kolay takılır ve her araçta kullanılabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.