Ferrari I-Max Oto Koltuğu Özellikleri ve Yorumları

Adac testini geçen Ferrari İ-Max Oto Koltuğu'nu tüm yönleriyle incelediğimiz içeriğimizde ürünün özellikleri ve kullanıcı yorumlarına yer verdik.
Ferrari I-Max Oto Koltuğu Özellikleri ve Yorumları

Adac testini geçmiş, güvenilir bir oto koltuğu arıyorsanız Ferrari I-Max tam size göre. Adac ve Ece R44/04 sertifikaları alan koltuk, güvenilir olduğunu kanıtlıyor. Isofix ve emniyet bağlantısı seçenekleriyle her araca uyum sağlayabiliyor. Ürünün tüm özelliklerine yakından bakmak için içeriğimize göz atabilirsiniz.

Ferrari I-Max Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi9-36 Kg
Yaş Aralığı9 Ay-12 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek/Çocuk
Güvenlik TestleriAdac,ECE R44/04
Baş DesteğiVar
Sırt AyarıVar
YatabilmeYok
İsofixVar
Amazon
Fiyatını Gör
Ferrari
Çocuk Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Ferrari İ-Max 9-36 kg Oto Koltuğu İnceleme

Ferrari İ-Max, çocuğunun güvenliğini düşünen anne ve babalar için özel olarak üretiliyor. Güvenlik için her detayın düşünüldüğü koltuk; sadece ECE R44/04 testini değil, daha hızlı çarpışma testleri yapılarak verilen Adac sertifikasına da sahip. Güvenli olduğunu kanıtlayan koltukta, ayarlanabilir baş ve omuz askısı yüksekliği bulunuyor. 9 ile 36 kilo arasındaki çocuklarda kullanılabiliyor.

Ferrari İ-Max Tasarım

Ferrari İ-Max, tasarım olarak yarış arabalarının koltuklarını andırıyor. Kırmızı ve siyah rengin kullanıldığı modelde, diğer pek çok oto koltuğundan farklı olarak kolçaklar kullanılıyor. Konfor ve güvenliği bir araya getiren bu oto koltuğunda çocukların baş bölgesini tam olarak saran dayanıklı bir kafa desteği bulunuyor. Kalın ve yumuşak pedli omuz askıları çocuğun boyuna göre ayarlanabiliyor.

Ferrari I-Max Özellikleri

Ferrari İ-Max Tasarım Özellikleri

Ayarlanabilir Sırt YüksekliğiVar
DönebilmeYok
Çıkarılabilir PedVar
RenkSiyah, Kırmızı

Ferrari İ-Max Kurulum

Ferrari İ Max'in kurulumu için öncelikle isofix demirlerini uzatmak gerekir. Bunun için koltuğun ön altındaki mandala basıp koltuğun arkasında bulunan kayışı çekmelisiniz. Uzayan isofix demirlerini aracınızın isofix bağlantı noktalarına itmelisiniz. Bağlantı sağlandığında isofixlerin üzerinde yer alan kırmızı çizgi yeşile döner.

İsofix bağlantısını sağladığınızda yeniden öndeki mandalı çekerek çocuk koltuğunu araç koltuğuna doğru itin ve ürünün sırt tarafının araç koltuğuna yaslanmasını sağlayın.

Ferrari I-Max Özellikleri

İkinci adımda Ferrari İ Max Oto Koltuğunda yer alan top tether kayışını otomobil koltuğunun arkasında yer alan demire takın. Bağlantı sonrası kayışı çektiğinizde kemeri daha gergin hale getirebilir ve kayış üzerindeki mandalda yeşil gösterge çıktığını görebilirsiniz.

Ferrari İ Max'in kemer bağlantısı için öncelikle beyaz mandallara basarak kemeri gevşetmelisiniz. Çocuğunuzu koltuğa yerleştirdiğinizde omuz kemerlerinin ucunu önce birbirlerine sonra da alttan gelen bağlantı kemerine takın. Daha sonra omuz askılarındaki kısa kayışı, mandallarda yeşil göstergeyi görene kadar çekin ve çocuğunuzu iyice sabitleyin.

Omuz kemerleri çocuğunuzun omuz yüksekliği hizasında olmalıdır. Bu yüksekliği ayarlamak için koltuğun arkasından kemer demirini sökebilir ve çocuğunuzun boyuna uygun olan seviyeye takabilirsiniz. Ferrari İ Max'te diğer pek çok çocuk oto koltuğundan farklı olarak omuz askısının yeri değiştirilebilir.

Ferrari İ-Max Oto Koltuğu Güvenli Mi?

Ferrari İ-Max; isofix bağlantıları, beş nokta kemer sistemi, ayarlanabilir baş yüksekliği ve koruma pedleriyle güvenlir bir oto koltuğudur. Emniyet özellikleri sayesinde çarpışma testleri yapılarak verilen Adac ve ECE R44/04 sertifikalarını almayı başarmıştır. Temel güvenlik standartlarına uygun olarak üretilmektedir.

Ferrari I-Max Özellikleri

Ferrari İ-Max Isofix Güvenlik Özellikleri

Omuz PediVar
Baş Koruma PediVar
Isofix BağlantısıVar
Güvenlik TestiAdac / ECE R44/04

Ferrari İ-Max Taşıma Kapasitesi

Ferrari İ-Max maksimum 36 kilo taşıma kapasitesine sahiptir ve 9 ile 36 kilo arasındaki çocuklar için uygundur. 9 aylıktan 12 yaşına kadar kullanılabilen koltuk, uzun yıllar çocuğunuzun büyümesine eşlik eder. Ayarlanabilir baş ve omuz askılarıyla çocukların gelişmekte olan bedenine uyum sağlar.

Ferrari I-Max Özellikleri

Ferrari I-Max Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı9 Ay-12 yaş
Taşıma Kapasitesi9-36 Kg
Çıkarılabilir PedVar
Ayarlanabilir Omuz PediVar
Amazon
Fiyatını Gör
Ferrari
Bebek Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Ferrari İ-Max 9-36 Kg Oto Koltuğu Yorumlar

Ferrari I-Max Özellikleri

? *** ***: Yatar pozisyona gelmemesi kötü o hariç güzel.

? *** ***: Ürün modelini ve ürünü çocuğum için en uygunu olduğnu düşünüyorum.

? *** ***: Hızlı kargo, güzel paketleme. Daha önemlisi çok iyi ürün. Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle isofix bağlantı takma ve sökme kolaylığı yüzünden bile bu ürün alınır. Satıcının nezaketi de üründen daha çok memnun ediyor insanı.

? *** ***: Ürünü 1 haftadır kullanıyoruz. Kullanımı kolay ve çocuğumuz rahat ediyor. Güvenle yolculuk yapıyoruz. Tavsiye ederim.

? *** ***: Kalite, estetik vs. bunlara bir şey diyemem çünkü satın almadım ancak uzun yol kullanımında yatış pozisyonu yok yani sabit bir oto koltuk, uyuyan çocuğun başı düşebilir.

? *** ***: Ürünü en kısa süre içerisinde kargoladılar. Ürünün kalitesi ve fiyatı da gayet iyi.

? *** ***: Uygun fiyat, kalite, zamanında kargo, müşteri memnuniyeti hepsi bir arada. Oto koltuğu almak isteyenlere tavsiye ederim. Yaptığım alışverişten çok memnun kaldım.

? *** ***: Ürün güzel olabilir fakat kullanışsız aldığıma pişman oldum. Yatış pozisyonu yok bebek kafası düşüyor kazık gibi kemer tokası yerine oturmuyor. Koltuk boş olduğunda kamyonet gibi tangırdıyor arkada, ayrıca arka plastiği çok kalitesiz.

? *** ***: Başta bu fiyata Ferrari olur mu diye tereddüt ettim ama koltuk orijinal Ferrari lisansıyla birlikte geldi. Kolay bir şekilde arabaya taktık. Kılıfının yıkanabilir olması da büyük bir avantaj. Çocuğumuz koltuğunda rahat görünüyor.

? *** ***: İlk çocuğuma da almıştım... Çok kullanışlı ve güvenli... Kesinlikle tavsiye ediyorum...

? *** ***: Yatış pozisyonu olmaması dışında gayet güzel.

? *** ***: Şahanee tek kelime konfor kalite kolay kurulum görsellik güvenlik aradığınız her şey mevcut.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bebek Oto KoltuğuChicco Seat 4 Fix Air Yorumları
Joie Every Stage Fx Özellikleriİnglesina Newton Yorumları
Kraft Techno Fix ÖzellikleriHolmer Kids Maxi Protect Aero Özellikleri
BeSafe İzi Comfort X3 İncelemeBritax Römer Oto Koltuğu Yorumları
Maxi Cosi Cabriofix ÖzellikleriYoyko Bear 360 Özellikleri
Ferrari Cosmo ÖzellikleriPeg Perego Viaggio Shuttle Yorumları
Britax Römer Kidfix II Xp Sict ÖzellikleriCybex Solution B Fix Yorumları
Besafe İzi Turn B I-Size Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında Ferrari İ-Max Çocuk Oto Koltuğu hakkındaki soruları yanıtlayacağız. İşte Ferrari İ-Max hakkında sıkça sorulan sorular...

Ferrari İ-Max Adac Testi var mı?

Ferrari İ-Max'in Adac testi bulunmaktadır. Birçok güvenlik testine göre daha hızlı çarpışma testlerinin yapılarak verildiği bu sertifika, koltuğun kaza anında güvenlik sağladığını kanıtlar.

Ferrari İ-Max oto koltuğu geriye yatıyor mu?

Ferrari İ-Max oto koltuğunun geriye yatma özelliği bulunmaz. Baş ve omuz askı yüksekliği ayarlanabilen koltuk, 9 aydan 12 yaşa kadar kullanılabilir. Fonksiyonları çocukların boy ve kilosuna göre ayarlanabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.