Peg Perego Viaggio Shuttle Yorum ve Özellikleri - Kurulum

İçeriğimizde Peg Perego Viaggio Shuttle'ın özellikleri ve kullanıcı yorumlarına yer verdik. Oto koltuğu almadan önce mutlaka içeriğimize göz atın.
Peg Perego Viaggio Shuttle Yorum ve Özellikleri - Kurulum

3 yaşından 12 yaşına kadar olan çocuklar için tasarlanan Peg Perego Viaggio Oto Koltuğunu inceledik. Güvenlik özellikleriyle ebeveynlerin endişelerini gideren bu koltuk, 36 kiloya kadar ağırlık taşıyabiliyor. Uzun ömürlü olan ürün, çocuğunuz büyüdükçe ona eşlik ediyor. Ürünün tüm özelliklerini içeriğimizden öğrenerek oto koltuğu seçme konusundaki kararınızı verebilirsiniz.

Peg Perego Viaggio Shuttle Oto Koltuğu Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi15-36 Kg
Yaş Aralığı3-12 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek, Çocuk
Güvenlik TestleriECE R44/04
Baş DesteğiVar
Baş Koruma PediVar
İsofixVar
Yatış AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Peg Perego
Çocuk Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Peg Perego Viaggio Shuttle İnceleme

3 yaşından büyük çocuklar için tasarlanan Peg Perego Viaggio Shuttle, uzayabilen başlığı ve geniş oturma alanı ile çocukların rahat ve konforlu bir yolculuk yapmasına imkan tanıyor. Emniyet kemeri bağlantı noktalarına sahip olan koltuk, 15 ile 36 kilo arasındaki çocuklar tarafından güvenle kullanılabiliyor. Kolay isofix bağlantısı ile dakikalar içinde kurulabilen koltuk, 3 bölüme ayrılabiliyor ve muhafaza edilirken fazla yer kaplamıyor.

Peg Perego Viaggio Shuttle Özellikleri

  • 3 ile 12 yaş aralığı
  • 15-36 kilo arasında taşıma kapasitesi
  • Emniyet kemeri bağlantı noktaları
  • Isofix bağlantı özelliği
  • Baş koruma bariyeri
  • Baş yükseklik ayarı özelliği
  • Yatış pozisyonu
  • ECE sertifikası

Peg Perego Viaggio Shuttle Tasarım

Peg Perego Viaggio Shuttle, tasarım olarak uçaklarda bulunan konforlu koltukları andırıyor. Öyle ki koltuğun yan bölümünde suluk haznesi bile bulunuyor. Geniş ve dolgun sırt bölümü konforu üst seviyelere çıkarıyor ve çocuklara otomobil yolculuğunu sevdiriyor. Kafayı arka ve yanlardan saran başlık kısmı yükseltilebilir yapısıyla çocukların boyuna göre ayarlanabiliyor.

Peg Perego Viaggio Shuttle Özellikleri

Peg Perego Viaggio Shuttle Tasarım Özellikleri

Ayarlanabilir Baş YüksekliğiVar
DönebilmeYok
YükseltmeYok
RenkSiyah

Çocukların yolculuk sırasında oturdukları alanı kirletmesi kaçınılmaz oluyor. Peg Perego Oto Koltuğu'nda bunu dert etmenize gerek kalmıyor. Çünkü modelin kumaşları çıkarılarak makinede hassas programda yıkanabiliyor ve kolayca temizlenebiliyor.

Peg Perego Viaggio Shuttle Kurulumu

Peg Perego Viaggio Shuttle Oto Koltuğunun kurulumu için gereken adımlar şu şekildedir;

  • Koltuğun önündeki sarı şeridin içinde yer alan butona basın.
  • Uzayan Isofix demirlerini araç koltuğunun bağlantı noktalarına itin ve takın.
  • Öndeki sarı butona yeniden basarak çocuk koltuğunu araç koltuğuna doğru itin.
  • Koltuğun arkasındaki başlık ve sırt butonlarına basarak koltuğun boyunu ayarlayın.
  • Araç emniyet kemerini oto koltuk başlığındaki kırmızı mandaldan geçirerek takın.

Peg Perego Viaggio Shuttle Özellikleri

Peg Perego Viaggio Oto Koltuğu tamamen sökülüp takılabilme özelliğine sahiptir. Bunun için koltuğun arka alt kısmında bulunan tutma kolunu çekmeniz gerekir. Kolu çektikten sonra iki yanda siyah düğme ortaya çıkar. Bu düğmelere bastığınızda koltuğun oturma kısmı ile sırt bölümü birbirinden ayrılır. Bu sayede ikiye ayrılabilen Peg Perego Oto Koltuğu yükseltici olarak da kullanılabilir.

Peg Perego Viaggio Shuttle Oto Koltuğu Güvenli Mi?

Peg Perego Viaggio Shuttle Oto Koltuğu; Isofix bağlantı demirleri, başlık ve yan koruma bariyerleri, emniyet kemeri sabitleme noktalarıyla çocuklar için güvenlidir. Avrupa güvenlik standartlarına uygun olarak üretilen model, testlerden geçerek ECE R44/04 belgesi almayı başarmıştır.

Peg Perego Viaggio Shuttle Özellikleri

Peg Perego Viaggio Shuttle Güvenlik Özellikleri

Omuz PediVar
Baş Koruma PediVar
Isofix BağlantısıVar
Yan Koruma BariyeriVar
Güvenlik TestiECE R44/04

Peg Perego Viaggio Shuttle Taşıma Kapasitesi

Peg Perego Viaggio Shuttle Çocuk Oto Koltuğunun 15 ile 36 kilo arasında taşıma kapasitesi bulunuyor. Yükseltilebilir baş ve sırt ayarı ile 3 yaşından 12 yaşına kadar kullanılabiliyor. Üstelik koltuğun sırt bölümü de genişletilebiliyor ve bu sayede çocuk büyüdükçe koltukta alan açılabiliyor.

Peg Perego Viaggio Shuttle Özellikleri

Peg Perego Viaggio Shuttle Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı3-12 Yaş
Taşıma Kapasitesi15-36 Kg
Çıkarılabilir KılıfVar
Omuz AskısıYok
Amazon
Fiyatını Gör
Peg
Perego Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Peg Perego Oto Koltuğu Yorum

Peg Perego Viaggio Shuttle Özellikleri

? *** ***: Ürün genel olarak iyi ama emniyet kemeri bağlamak biraz zor. Ürün parçalanır olduğundan parçalar sabitlenmiyor. Ağırlık olarak çok hafif. Cybex ten sonra biraz zayıf gibi geldi.

? *** ***: Kızım beğendi. şuan için şehir-içinde bir şikayeti yok. Şehirler arası bakacağız.

? *** ***: Çok şık çok güzel kullanışı uzun süre kullanıma uygun bir ürün.

? *** ***: Uzun süreli kullanım için kusursuz bir ürün 2 parçaya ayrılıyor ve hem bebeklikte hem de çocuklukta çok rahat şekilde kullanım olanağı veriyor.

? *** ***: Peg perego’nun bebek arabalarını kullanmıştık ve kalite olarak çok memnunduk. Tavsiye ederim.

? *** ***: Orijinal kutusunda güzel paketli olarak geldi. Ürün çok güzel ve kaliteli. Isofiks ve yatar yükseklik olarak ideal .Tavsiye ederim.

? *** ***: bulup bulabileceğiniz en iyi en ergonomik en kullanışlı oto koltuğudur sağlam uzun süre kullanılır katlanması süper düşünülmüş döşeme 1 sınıf rahat mükemmel genişlemesi kış aylarında inanılmaz kolaylık.

? *** ***: Görüntü, rahatlık ve kullanışlılık açısından çok iyi. Katlanma özelliği çok önemli ve bunu seçme nedenlerimden biriydi. Fakat katlanma özelliği nedeniyle frenlemelerde hafif öne yatma eğilimi var. Çok fazla değil ya da güvenliğini tehlikeye atacak boyutta değil ama keşke tam açık boyutta da kilitlenebilseydi. Aslında bunun nedenini tüm arabalara uysun diye yaptıklarını söylüyorlar. Diğer ürünleri denemedim yorumlardan aldım bu ürünü ve gayet memnunum.

? *** ***: 3 farklı oto koltuğu kullandık bunun gibisini görmedim. Çok kompakt. Çok şık ve kaliteli duruyor. Ayarları kolay. Ama kaltanıp bagaja atılması süper. Peg Perego yanılmıyor bebek arabası da iyiydi 2 çocuk büyüttü

? *** ***: Ürün çok iyi. İhtiyaç olduğunda katlayıp bagaja koyabiliyorsunuz, az yer kaplıyor. Hafif yatabiliyor olması çocuğunuz uyuduğunda rahat etmenizi sağlıyor.

? *** ***: Diğer koltuklara göre rahat yatıyor. Kullanışlı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bebek Oto KoltuğuChicco Seat 4 Fix Air Yorumları
Joie Every Stage Fx Özellikleriİnglesina Newton Yorumları
Kraft Techno Fix ÖzellikleriFerrari I-Max Özellikleri
BeSafe İzi Comfort X3 İncelemeBritax Römer Oto Koltuğu Yorumları
Maxi Cosi Cabriofix ÖzellikleriYoyko Bear 360 Özellikleri
Ferrari Cosmo ÖzellikleriHolmer Kids Maxi Protect Aero Özellikleri
Britax Römer Kidfix II Xp Sict ÖzellikleriCybex Solution B Fix Yorumları
Besafe İzi Turn B I-Size Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında Peg Perego Viaggio Shuttle Oto Koltuğu hakkındaki soruları yanıtlayacağız. İşte Peg Perego Viaggio Shuttle hakkında sıkça sorulan sorular...

Peg Perego Viaggio Shuttle Oto koltuğu kaç yaşına kadar kullanılır?

Peg Perego Viaggio Shuttle, yükseltilebilir baş ve sırt bölümü sayesinde 12 yaşına kadar kullanılabilir. 36 kilo taşıma kapasitesine sahip olan koltuk, ikiye ayrılarak sadece isofix standı olarak da tercih edilebilir.

Peg Perego Viaggio Shuttle'ın Adac sertifikası var mı?

Peg Perego Viaggio Shuttle, testlerden geçerek ECE R44/04 sertifikası almış ve Avrupa güvenlik standartlarına uygun olduğunu kanıtlamıştır. Ancak modelin Adac sertifikası bulunmamaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.