Britax Römer Oto Koltuğu Yorum ve Özellikleri - Kurulumu

Britax Römer Baby Safe Oto Koltuğu'nun özellikleri, kurulum adımları ve kullanıcı yorumlarına içeriğimizden ulaşabilir, tüm detayları öğrenebilirsiniz.
Britax Römer Oto Koltuğu Yorum ve Özellikleri - Kurulumu

İçeriğimizde en güvenli ve kaliteli oto koltuklarından biri olan Britax Römer Baby Safe I-Size Bundle'ı inceledik. Anne babaların çocuklarını güvenle emanet edebileceği bu koltuk, Avrupa Birliği'nin güvenlik düzenlemelerine uygun olarak üretiliyor ve kaza anında bebeklerin güvenliğini sağlıyor. Siz de çocuğunuzun güvenliğini düşünen ebeveynlerdenseniz içeriğimize göz atarak Britax Römer Baby Safe Oto Koltuğunu inceleyebilirsiniz.

Britax Römer Baby Safe Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi0-13 Kg
Yaş Aralığı0-15 Ay
Kullanıcı SınıfıBebek/Çocuk
Güvenlik TestleriAdac, ECE R44/04
Baş DesteğiVar
Sırt AyarıVar
Darbe Emici GövdeVar
İsofixVar
Amazon
Fiyatını Gör
Britax Römer
Çocuk Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Britax Römer Oto Koltuğu İnceleme

Britax Römer Baby Safe Oto Koltuğu, her özelliği ile çocukların emniyet ve konforunu ön planda tutuyor. Dolgun baş koruma pedi çocukların rahat etmesini sağlarken aynı zamanda kaza anında darbe almalarını önlüyor. İsofix bağlantılı standın ön tarafında yere sabitleme demiri de bulunuyor. Koltuğun ön ve arka bölümünde araç emniyet kemerini geçirebileceğiniz derin mandallar yer alıyor. Güvenliğinden ödün vermeyen koltuk, 0 ile 13 kilo arasındaki bebekler için kullanılabiliyor.

Britax Römer Baby Safe I-Size Bundle Tasarım

Britax Römer Baby Safe, kolay taşınabilir tasarımıyla anne ve babaları rahat ettiriyor. Şık sepet gövdenin hemen üzerinde taşıma sapı yer alıyor. Hem bebeğin güvenliğini sağlamak hem de loş bir ortam yaratmak için koltuğun üst bölümünde güneşlik bulunuyor.

Koltuğun iç kısmı ise son derece konforlu. Dolgun sırt ve baş pedleri bebeklerin kısa sürede uykuya dalmasına ve bu sayede ebeveynlerin rahat yolculuk yapabilmesine imkan tanıyor.

Britax Römer Baby Safe Özellikleri

Britax Römer Baby Safe Tasarım Özellikleri

Ayarlanabilir Sırt YüksekliğiAyarlanabilir
DönebilmeYok
Çıkarılabilir KılıfVar
Renk5 Renk Seçeneği

Britax Römer Oto Koltuğu'nun baş yüksekliği bebeğinizin boyuna göre ayarlanabiliyor. Bebeğinizi taşımak için koltuğu araçtan tamamen sökmenize gerek yok. Ana kucağı tipindeki koltuk, alt standından ayrılabiliyor ve böylece port bebe gibi kullanılabiliyor. Koltuk kılıfının kirlenmesini de dert etmenize gerek yok, Britax Römer Oto Koltuğu kılıfı çıkarılarak 30 derecede yıkanabiliyor.

Britax Römer Oto Koltuğu Kurulumu

Britax Römer Baby Safe kurulumu için gereken adımlar şu şekildedir;

  • İlk adımda ana kucağını alt bazasından ayırmak için sepetin arka sırt kısmındaki mandala basın ve sepeti kaldırın.
  • Ayrılan alt bazayı araç koltuğunuza yerleştirin ve bazanın içindeki gri düğmeyi çekin.
  • Uzayan Isofix demirlerini araç koltuğunuzun bağlantı noktalarına itin.
  • Bazanın arka tarafındaki demir kolda yer alan mandala basın ve kolu yere sabitleyin.
  • Araç emniyet kemerini bebek oto koltuğun arkasında ve önünde yer alan bölmelerden geçirin.

Britax Römer Baby Safe Özellikleri

Römer Britax Oto Koltuğu kemer ayarını yapmak için çocuğunuzu koltuğa oturtun. Ardından omuz askılarının ucundaki klipsleri birleştirin ve önden gelen emniyet kemer bağlantısına takın. Koltuğun önünde yer alan kayışı çektiğinizde kemerler sıkılaşır ve çocuk tam olarak sabitlenir.

Oto koltuğu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için Römer Britax Oto Koltuğu Kullanım Kılavuzundan yardım alabilirsiniz.

Britax Römer Oto Koltuğu Güvenli Mi?

Britax Römer Baby Safe darbe emici yan bariyerleri, kafa koruma pedi, Isofix ve yer bağlantı aparatları ile son derece güvenli bir bebek oto koltuğudur. Kalitesi ve emniyet özellikleri sayesinde Adac ve ECE R44/04 sertifikası alan koltuklar arasındadır.

Çarpışma testlerinden başarıyla geçen koltuk, kaza anında çocukların güvenliğini sağlamak için üretilmektedir. Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu koltuğa yerleştirerek keyifli yolculuklar yapabilirsiniz.

Britax Römer Baby Safe Özellikleri

Britax Römer Oto Koltuğu Güvenlik Özellikleri

Omuz PediVar
Baş Koruma PediVar
Isofix BağlantısıVar
Güvenlik TestiAdac, ECE R44/04

Britax Römer Oto Koltuğu Taşıma Kapasitesi

Britax Römer Oto Koltuğu 0 ile 13 kilo arasında taşıma kapasitesine sahiptir. Sürüş yönünün tersine doğru kurulum yapılabildiği için yeni doğan bebekler için de uygundur. Yenidoğandan 15 aylığa kadar yaş aralığında kullanılabilir. Yükseltilebilir baş kısmı sayesinde bebeğinize uyum sağlar.

Britax Römer Baby Safe Özellikleri

Britax Römer Baby Safe Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı0-15 Ay
Taşıma Kapasitesi0-13 Kg
Çıkarılabilir KılıfVar
Ayarlanabilir Omuz PediVar
Amazon
Fiyatını Gör
Britax
Römer Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Britax Römer Oto Koltuğu Yorum

Britax Römer Baby Safe Özellikleri

? *** ***: Minik bebekler için dönemlik kullanabileceğiniz güzel bir ürün.

? *** ***: Tavsiye edilir.

? *** ***: Çok araştırma yaptık, en iyi ve güvenlisi bu olduğu için bunu aldık. Memnunuz.

? *** ***: Kızım çok rahat etti, hemen uyuyor yolda.

? *** ***: Keşke dönebilme özelliği de olsa tek eksiği o, diğer tüm özellikleri harika.

? *** ***: Ayrılabilir olması çok güzel, her zaman koltuğu sökmeye gerek kalmıyor.

? *** ***: Çok şık bir ürün, özellikle güneşliği olması beni cezbetti. Güneş oğlumu rahatsız ediyor, korumalığı çekince rahat ediyor.

? *** ***: Kullanımı bana kolay geldi, zaten ayrılabilir alt tabanı hafif olduğu için hemen takabiliyorsunuz. Tavsiye ederim.

? *** ***: Ben çok memnun kaldım, herkese almasını söylüyorum.

? *** ***: Küçük bebekler için uygun, yenidoğan bebeğim için kullanıyorum rahat ediyoruz.

? *** ***: Adac testini geçen koltuk bulmak zor bu devirde. Büyük bir araştırma sonrası bunu buldum ve hemen aldım. Memnunum valla.

? *** ***: Severek kullanıyorum kızım için aldım.

? *** ***: Koltuğun her yerinden kalite akıyor, bir de dönebiliyor olsaydı tam olacaktı. Biraz fiyatı fazla geldi bana o kadar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bebek Oto KoltuğuChicco Seat 4 Fix Air Yorumları
Joie Every Stage Fx Özellikleriİnglesina Newton Yorumları
Kraft Techno Fix ÖzellikleriFerrari I-Max Özellikleri
BeSafe İzi Comfort X3 İncelemeHolmer Kids Maxi Protect Aero Özellikleri
Maxi Cosi Cabriofix ÖzellikleriYoyko Bear 360 Özellikleri
Ferrari Cosmo ÖzellikleriPeg Perego Viaggio Shuttle Yorumları
Britax Römer Kidfix II Xp Sict ÖzellikleriCybex Solution B Fix Yorumları
Besafe İzi Turn B I-Size Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında Britax Römer Oto Koltuğu hakkındaki soruları yanıtlayacağız. İşte Britax Römer Baby Safe hakkında sıkça sorulan sorular...

Britax Römer nasıl bir marka?

Britax Römer, güvenli bebek ürünleri üreten bir Alman markasıdır. Bebek oto koltukları Adac testini geçerek güvenli olduğunu kanıtlamıştır. Kullanışlı ve güvenlikli özellikleri sayesinde sıkça tercih edilmektedir.
Britax Römer oto koltuğu hangi ülkenin?

Britax Römer oto koltuğu Almanya'da kurulan markaya ait ürünlerdir. Adac ve ECE gibi güvenlik testlerini geçen oto koltuğu, Alman disipliniyle kaliteli şekilde üretilir. Avrupa Güvenlik Standartlarına tamamen uygun olan koltuklar kaza anında bebeklerin güvenliğini sağlar.

Britax römer oto koltuğu nasıl takılır?

Britax römer oto koltuğunu takmak için öncelikle sepeti alt bazasından ayırmak gerekir. Bunun için sepetin arkasındaki mandalı çekmeniz yeterlidir. Ardından alt bazanın içindeki gri mandalı çekin. Uzayan isofix demirlerini araç koltuğunuza sabitleyerek koltuğu araca takabilirsiniz.

Koltuğu yeniden bazasına takmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken doğru hizayla sepeti bazaya koymaktır, hiç bir tuşa basmanıza gerek kalmadan sepet bazaya otomatik olarak takılır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.