Besafe İzi Turn B I-Size Yorum ve Özellikleri - Kurulum

İçeriğimizde 360 derece dönebilen Besafe Izi Turn B I-Size oto koltuğunu inceledik. Modelin tüm özellikleri ve kullanıcı yorumları içeriğimizde...
Besafe İzi Turn B I-Size Yorum ve Özellikleri - Kurulum

360 derece dönebilen çocuk oto koltukları ebeveynlere büyük kolaylık sağlıyor. Özellikle bebeği koltuğa yerleştirirken ve yolculuk sırasında beslerken kullanışlılık sunuyor. Siz de böyle bir oto koltuğu arıyorsanız Besafe Izi Turn B I-Size'ı deneyebilirsiniz. 360 derece dönebilen koltuk, daha bir çok farklı özelliği içinde barındırıyor. Bu özellikleri öğrenmek için içeriğimize göz atabilirsiniz.

Besafe Izi Turn B I-Size Oto Koltuğu Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi0-18 Kg
Yaş Aralığı0-4 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek
Yatış AyarıVar
Baş DesteğiVar
Baş Koruma PediVar
İsofixVar
Amazon
Fiyatını Gör
Besafe
Çocuk Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Besafe Izi Turn B I-Size İnceleme

Besafe Izi Turn B I-Size, yeni doğan bebekler için uygun yapısı, dönebilen ve eğimi ayarlanabilen koltuğu ile dikkat çekiyor. Bir çocuk oto koltuğunda olması gereken tüm özellikleri taşıyan model, isofix bağlantı demirleriyle araçlara sabitlenebiliyor. Bunun yanı sıra modelde koltuğun yerden destek almasını sağlayan sabitleme ayağı da bulunuyor. Kafa koruma pedi ve yeni doğan bebekler için gerekli olan destekleriyle konforlu ve güvenli bir yolculuk sunuyor.

Besafe Izi Turn B I-Size Özellikleri

  • 0 ile 4 yaş aralığı
  • 0-18 kilo kapasitesi
  • 360 derece dönme özelliği
  • Isofix bağlantı
  • Baş koruma pedi
  • Eğim ayarı
  • Çıkarılabilir ped
  • 5 nokta emniyet kemeri

Besafe Izi Turn B I-Size Tasarım

Besafe Izi Turn B I-Size dolgulu tasarımıyla konforlu ve güvenli olduğunu gösteriyor. Alt kısımda kaliteli ve dayanıklı bir stant yer alıyor. İsofix ve yer sabitleme bağlantıları bulunan stant, koltuğun 360 derece dönebilmesine de imkan tanıyor. Üst kısımda ise bebekler için konforlu bir koltuk yer alıyor. Eğimli koltuğun her tarafı koruma bariyerleri ve darbe koruma pedleriyle donatılıyor. 5 noktalı emniyet kemerinde göğüs baskısını azaltacak yumuşak pedler kullanılıyor.

Besafe Izi Turn B I-Size Özellikleri

Besafe Izi Turn B I-Size Tasarım Özellikleri

Ayarlanabilir Baş YüksekliğiVar
Dönebilme360 derece
Eğim AyarıVar
RenkGri, Mavi, Siyah

Besafe Izi Turn B I-Size Kurulumu

Besafe Izi Turn B I-Size Oto Koltuğunun kurulumu için gereken adımlar şu şekildedir;

  • Koltuğu gidiş yönünün tersine doğru araç koltuğuna yerleştirin.
  • Koltuğun standında yer alan gri mandala basarak isofix bağlantılarını açın.
  • Uzayan ısofix demirlerini araç koltuğunun bağlantı noktalarına doğru itin.
  • Standın arkasındaki destek ayağını gri düğmesine basılı tutarak yere sabitleyin.
  • Çocuk oto koltuğunu araç koltuğuna doğru iterek aradaki boşluğu kapatın.

Besafe Izi Turn B I-Size Özellikleri

Besafe Izi Turn B I-Size'da SIP+ denilen yan darbe koruma blokları bulunur. Bu bloklar koltuğun yanlarında yer alan kızaklara geçirilebilir. Koltuğun baş yüksekliği itme çekme kuvvetiyle yapılır. Eğim ayarı ise koltuğun ön altında bulunan botuna basılarak yapılabilir.

Besafe Izi Turn B I-Size Oto Koltuğu'nun 360 derece dönebilme özelliği için standın yanın da bulunan gri tuşa basmanız gerekir. Ardından koltuğu dilediğiniz tarafa çevirerek sabitleyebilirsiniz.

Besafe Izi Turn B I-Size Oto Koltuğu Güvenli Mi?

Besafe Izi Turn B I-Size oto koltuğu, Isofix bağlantıları, ayak desteği, baş koruma pedi, yanmaz kumaşı ve yan koruma bloklarıyla son derece güvenlidir. Çeşitli özellikleriyle doğru kurulumu yapmanızı sağlar ve böylece çocuğunuzu güvende tutar. Çarpışma testlerinden geçen ürün, Adac sertifikasına sahiptir.

Besafe Izi Turn B I-Size Özellikleri

Besafe Izi Turn B I-Size Güvenlik Özellikleri

Omuz PediVar
Baş Koruma PediVar
Isofix BağlantısıVar
Yan Koruma BariyeriVar
Güvenlik TestleriAdac

Koltuk bölümünde dinamik darbe emici kasa kullanılır. Ayrıca koltuğun yan bölümlerinde SIP+ koruma blokları da yer alır. Yer destek ayağı tam sabitlenmezse sinyal sesiyle sizi uyarır ve böylece doğru kurulumu yapmanızı sağlar. Isofix demirleri doğru bağlantı sağlandığında yeşile döner.

Besafe Izi Turn B I-Size Taşıma Kapasitesi

Yeni doğanlar için de uygun olan Besafe Izi Turn B I-Size, 18 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahiptir. 0 ile 14 yaş arasında kullanılabilen koltuk, çıkarılabilir pedi ve ayarlanabilir baş yüksekliği ile çocuğunuz büyüdükçe ona alan açmanızı sağlar.

Besafe Izi Turn B I-Size Özellikleri

Besafe Izi Turn B I-Size Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı0-4 Yaş
Taşıma Kapasitesi0-18 Kg
Çıkarılabilir PedVar
Ayarlanabilir Omuz AskısıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Besafe
Bebek Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Besafe Izi Turn B I Size Oto Koltuğu Yorumları

Besafe Izi Turn B I-Size Özellikleri

? *** ***: Çok güzel sorunsuz bir şekilde elime ulaştı kurulumu çok kolaydı memnunun.

? *** ***: Besafe kalitesi. Diğerlerine göre biraz daha yüksek bu da bebeğin dışarıya bakmasını kolaylaştırıyor. Güvenlik açısından zaten diyecek bir şey yok. 360 derece dönme özelliği çok kullanışlı kılıyor. Takıp çıkarması kolay. Ben indirimden 4-5 ay önce baya ucuza almıştım.

? *** ***: Yeterince rahat, dönebilir olması ve evrensel açı teknolojisi hem kullanım kolaylığı sağlıyor hem de her araçta camdan panaromik görüntü sunuyor, en iyisi bu.

? *** ***: Henüz kullanmaya başlamadık bebeğimizi bekliyoruz. Çok araştırıp bu üründe karar kıldık, bir çok avantajlı fonksiyonu var çok güvenli.

? *** ***: Bebeğiniz için çok güvenli bir ürün. Gerçekten anlatıldığı gibi.

? *** ***: Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün.

? *** ***: Kullanışlı ve pratik ürün, yüksekliği ideal kurulumu kolay.

? *** ***: Malzeme kalitesi kötü plastiklerin içi boş bildiğin. Nesi güvenli anlamadım. Ayrıca videosunda göründüğü gibi 90 derece yan çevirince otomatik durmuyor yerinde bu bile başlı başına bir güvenlik sıkıntısı.

? *** ***: Birkaç tane video var youtube da ayrıca ürünün içinden çıkan kodu taratıp kendi sitesindeki videoyu da izleyebilirsiniz ancak bunlar türkçe değil. Benim en büyük korkum araca uyumsuz olur muydu aracımız isofixsiz ancak araç değişikliği yaparsak diye isofixli bir model aldım ancak dediğim gibi çok fazla bilgi olmadığı için buradan benim gibi bilmeyenlere ve tereddütte olanlara duyurmak istiyorum. Toyota 2005 sedan kasa sol model araçta isofix bağlantı noktaları mevcut arkadaşlar hem sağ hem sol arka koltukta gözükmüyor ancak var. Ürünü iki gündür kullanıyorum aşırı memmun kaldım.

? *** ***: Ürün çok sağlam duruyor. Kurulumu yeni yaptım. Umarım kızım da severek kullanır.

? *** ***: Kaliteden ödün vermeyin.

? *** ***: Çok kullanışlı verilen paraya değiyor.

? *** ***: Pahalı ancak parasını hak ediyor araba yolculuklarında ağlayan kızım etrafına bakınarak gidiyor çok şükür artık ağlamıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bebek Oto KoltuğuChicco Seat 4 Fix Air Yorumları
Joie Every Stage Fx Özellikleriİnglesina Newton Yorumları
Kraft Techno Fix ÖzellikleriFerrari I-Max Özellikleri
BeSafe İzi Comfort X3 İncelemeBritax Römer Oto Koltuğu Yorumları
Maxi Cosi Cabriofix ÖzellikleriYoyko Bear 360 Özellikleri
Ferrari Cosmo ÖzellikleriPeg Perego Viaggio Shuttle Yorumları
Britax Römer Kidfix II Xp Sict ÖzellikleriCybex Solution B Fix Yorumları
Holmer Kids Maxi Protect Aero Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Besafe Izi Turn B I Size Oto Koltuğu hakkındaki soruları yanıtlayacağız. İşte Besafe Izi Turn B I Size hakkında sıkça sorulan sorular...

BeSafe iZi Turn ADAC testi var mı?

Besafe Izi Turn B I Size Oto Koltuğu Adac testlerinden başarıyla geçerek güvenli olduğunu kanıtlamıştır. Çarpışma testleri sonucunda "Çok iyi" derecesini elde eden koltuk, kaza anında çocuk ve bebeklerin güvenliğini sağlamayı başarır.

Besafe Izi Turn B I Size Isofixli mi?

Besafe Izi Turn B I Size'da Isofix bağlantı demirleri bulunur. Bunun yanı sıra destek ayağına da sahip olan model, aracınıza tam bağlanır ve sarsılmadan durur. İsofix ve destek ayağının kurulumunu yapmak son derece kolaydır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.