Kraft Techno Fix Oto Koltuğu Özellikleri ve Yorumları

İsofixli, güvenlik testli ve geriye yatabilen Kraft Techno Fix Oto Koltuğu'nu inceledik. Ürünün tüm özellikleri ve yorumlarını içeriğimizde bulabilirsiniz.
Kraft Techno Fix Oto Koltuğu Özellikleri ve Yorumları

Anne bebek ürünleriyle adından söz ettiren Kraft, çocuk oto koltuklarında da iddialı. Güvenlikli ve konforlu çocuk oto koltuğu arayan birçok ebeveyn, Kraft Techno Fix'i tercih ediyor. Kullanışlı özellikleriyle öne çıkan ürünü tüm yönleriyle inceledik ve kullananların yorumlarını bir araya getirdik. İçeriğimize göz atarak modelle ilgili tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Kraft Techno Fix Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi9-36 Kg
Yaş Aralığı9 Ay-12 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek/Çocuk
Güvenlik TestleriECE R44/04
Baş DesteğiVar
Sırt Ayarı5 Kademe
Yatabilme4 Kademe
İsofixVar
Amazon
Fiyatını Gör
Kraft
Çocuk Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Kraft Techno Fix Oto Koltuğu İnceleme

Ebeveynlerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren Kraft Techno Fix Oto Koltuğu, isofix ve top tether bağlantılarıyla tam güvenlik sağlıyor. Aynı zamanda yan ve baş koruma pedleriyle çocuğunuzun sarsılmasını önlüyor. Konforundan öndün vermeyen modelde, dolgun oturma ve yaslanma minderleri kullanılıyor. 9 kilodan 36 kiloya kadar taşıma kapasitesi bulunan ürün, 9 aydan 12 yaşa kadar kullanılabiliyor.

Kraft Techno Fix Tasarım

Kraft Techno Fix, şık tasarımıyla kaliteli olduğunu ilk bakışta belli ediyor. Modelde kullanılan konforlu süngerlerin uç kısımlarında kolay temizlenebilir deri kumaş yer alıyor. Bu sayede koltuğun ömrü uzuyor ve minderler yıpranmaya karşı dayanıklı hale geliyor. İki yanda bulunan baş minderi kaza anında çocuğun darbe almasını önlüyor.

Kraft Techno Fix Özellikleri

Kraft Techno Fix Tasarım Özellikleri

Ayarlanabilir Sırt Yüksekliği5 Kademe
DönebilmeYok
Çıkarılabilir PedVar
RenkBej, Siyah, Kırmızı

Kraft Techno Fix'in en güzel özelliklerinden biri ayarlanabilir sırt yüksekliğine sahip olması. Gelişim çağındaki çocuğunuz büyüdükçe koltuğun sırt kısmını yükseltebilir ve ürünü 12 yaşa kadar kullanabilirsiniz. Çıkarılabilen oturma pedleri sayesinde geniş alan sunan koltuk, çocuğunuz büyüdükçe ona uyum sağlar.

Kraft Techno Fix Kurulum

Kraft Techno Fix Oto Koltuğu kurulumunu yapmak için öncelikle isofixlerin koruyucu plastiğini çıkarmak gerekir. Bunun için isofixlerde bulunan kırmızı tuşlara basarak plastiği çekmelisiniz. Ardından iki ısofixin tam ortasında bulunan ipi çekerek ısofix demirlerini uzatabilirsiniz. İsofixleri araç koltuğunuzun bağlantı bölgesine ittiğinizde demirler sabitlenir.

Isofixleri bağladığınızda koltuğu geriye doğru iterek bebek koltuğu ile araç koltuğu arasındaki boşluğu kapatmanız gerekir. İkinci bir güvenlik önlemi için bebek oto koltuğun arkasındaki kesede yer alan top tether kemeri çıkarın. Bu kemerin ucunu araç koltuğunun arkasındaki demirlere takabilirsiniz. Bu kemeri mandaldan gerdirerek kırmızı göstergenin yeşile dönmesini sağlamalısınız.

Kraft Techno Fix Özellikleri

Kraft Oto Koltuğu kemer ayarı omuz askılarının ucunun birleştirilmesiyle yapılır. Birleşen parçaları koltuğun önünden gelen klipse takmalısınız. Güvenli bir bağlantı sağlandığında kemerin birleşim noktasında yeşil gösterge görülür. Kemeri daraltmak için koltuğun önündeki ipi çekmelisiniz, gevşetmek için ise koltuğun ön tarafındaki pime basabilirsiniz.

Kraft Techno Fix yatış pozisyonu koltuğun ön alt tarafındaki düğmeden yapılır. Düğmeye her bastığınızda koltuk, 4 kademeli olarak geriye doğru yatar. Çocuğunuz uyumak istediğinde bu ayarı yaparak ona güven ve konfor sağlayabilirsiniz.

Koltuğun baş kısmını yukarı kaldırmak için koltuğun tepe noktasında yer alan mandala basılı tutmalısınız. Mandala basarken baş kısmını yukarı doğru çekerseniz yüksekliği ayarlayabilirsiniz. Böylece çocuğunuzun boyu uzadıkça koltuğu ona göre şekillendirebilirsiniz.

Kraft Techno Fix Oto Koltuğu Güvenli Mi?

Kraft Techno Fix; top tether bağlantısı, isofix demirleri, baş koruma pedleri ve yaşa göre ayarlanabilir fonksiyonlarıyla güvenlidir. Sağlamlığı ve kalitesi sayesinde güvenlik testlerini geçmiş ve Avrupa güvenlik standardını temsil eden ECE R44/04 belgesini almıştır.

Çarpışma testlerine tabii tutulan koltuk, belirtilen koşullara uygun olarak kullanıldığında kaza anında çocuğunuzun güvenliğini sağlar. Güvenli ve doğru kullanım için Kraft Techno Fix Oto Koltuğu kullanım kılavuzundan yardım almanız önerilir.

Kraft Techno Fix Özellikleri

Kraft Techno Fix 9-36 Kg Güvenlik Özellikleri

Omuz PediVar
Baş Koruma PediVar
Isofix BağlantısıVar
Güvenlik TestiECE R44/04

Kraft Techno Fix Taşıma Kapasitesi

Kraft Techno Fix, güvenlik standartlarına göre zorunlu olan 36 kilo taşıma kapasitesine sahiptir ve 9 ile 36 kilo arasındaki çocuklar için uygundur. 9 aydan 12 yaşa kadar kullanılabilen koltukta çıkarılabilir ped ve yükseltilebilir sırt ayarı vardır. Bu özellikler çocukların yaşına göre ayarlanarak kullanılabilir.

Kraft Techno Fix Özellikleri

Kraft Techno Fix Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı9 Ay-12 yaş
Taşıma Kapasitesi9-36 Kg
Çıkarılabilir PedVar
Ayarlanabilir Omuz PediVar
Amazon
Fiyatını Gör
Kraft
Bebek Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Kraft Techno Fix Yorumları

Kraft Techno Fix Özellikleri

? *** ***: Merhabalar. oto koltuğu almak için 1 ay süre ile her gün araştırdım ve belirli markalar dışında yani yatmayan koltuklar dışında güvenlik sertifikası olan yok. var diyen hikaye okur. adac testi v.s. ismi gözüküyor markaların ancak içine girip hangi seri be ürün diye baktığınızda tek parça koltuklar çıkıyor. en sonunda istemeyerek kraft tekno fix aldım. şimdilik çok memnunum. aldığım gün 15 saat yolculuk yaptık ve 14 aylık yavrum hiç ses çıkarmadan ve de en önemlisi boynu hiç öne düşmeden seyahat ettik. bol bol uyudu.

? *** ***: Yaklaşık 3 yıldır bu ürünü kullanıyoruz. Tecrübelerimi almayı düşünenler için paylaşmak istiyorum; Öncelikle ürünü oğlumla beraber seçtik bu önemli çünkü kendisinin sevmesi ve rahat etmesi önemli size de bunu tavsiye ederim. Çok fazla gerek şehir içi ve şehir dışı seyahatimiz oldu hepsinde de maalesef terleme sorununu çözemedik. Rahatlık açısından oğlum hiç sıkıntı çekmedi ve hemen uykuya dalabiliyor uzun sürede uyanmasını gerektiren bir rahatsızlık duymadı. Bir keresinde yayla yolu dönüşü küstü ve koltuk haliyle battı. Ben tüm parçalarını söküp kitap-dergi kısmını 30 derecede makineye attım herhangi bir deforme olmadı. Diğer kısımlarını da şu ile yıkadım ve kuruyunca sorunsuz taktım bu özelliğini de beğendim. Yatış pozisyonu bence yetersiz ama bu koltuktan değil genel bir sıkıntı çünkü ön koltuk ile arka koltuk arasındaki mesafe de kurtarmaz tahminimce.

? *** ***: İkiz çocuklarım için aldım. Corolla (2017) aracımın arka kısmına ikisinide taktım. Orta kısmına başka birisinin oturması zor çok az bir yer kalıyor eşim oturamadı. 360 derece dönebilenlerden değil. Malzeme kalitesi iyi. Bir çok şeye dikkat edilmiş. İsofix olduğu için rahatça sökülüp takılması kolay. Yükseklik olarak 9 aylık bebek net şekilde camdan dışarıya bakamıyor. Şimdilik normal bir durum. İlerleyen günlerde bakabileceğini düşünüyorum.

? *** ***: 2 yıldır kullanıyorum ürün taş gibi sağlam gerçekten malzeme kalitesi çok iyi 10 çocuk büyütür geçenlerde kızım kustu yıkanmaz dediği halde baya sıcak suyla deterjanlayıp yıkadım hiçbir şey olmadı evet uyku pozisyonu çok eğik değil ama zaten bebek büyüyünce bacaklardan sığmaz o şekilde bu türlü de şehir dışına 15 saat git gel yaptık.

? *** ***: Ürün 2 günde elime sorunsuz ulaştı görüntü olarak gayet güzel görünüyor, benim arabamda isofiks özelliği olmadığı için emniyet kemeri ile bağlayacağım, bağlandığım vakit yorumu tekrar güncelleyeceğim. Ama Kraft oldukça kaliteli sorun olacağını zannetmiyorum. Satıcıya da ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.

? *** ***: Merhaba, Ürünü Kia Ceed aracımıza sabitledik ve 9 aylık oğlumuz ile ilk deneyimimizi yaşadık. Oğlumuz oturduktan 15 dk sonra uyudu :) Terletme sorununa değinecek olursam, evet baş kısmı terlemişti. Fakat evde uyuduğunda da terliyor bebeğimiz. Ben de şoför koltuğunda hareketsiz kaldığımda sırt ve bel kısmım terliyor :)

? *** ***: Daha önce chico 0-18 kg kullanıyordum çocuğum büyüyünce bunu kullanmaya başladım çok daha hafif ve kullanışlı kötü bir yoruma denk gelmedi tavsiye ederim terletme çok az ve normal oturuş pozisyonu yeterli yatma beklemeyin tabi ki de siyah aldım çok şık duruyor kargo paketleme satıcıyı da teşekkür ederim.

? *** ***: Kolay kurulum kolay kullanım. İyi sabitleniyor. Çocuğu da iyi sabitliyor.

? *** ***: Harika bir ürün. Çok kaliteli ve kullanışlı. Tüm kılıf yıkanabiliyor.

? *** ***: Piyasa araştırması neticesinde Kraft tekno fixte karar kıldık. Sebepleri ; Top tether + kemer güvenliği ve isofix in bir arada olması , güvenlik testlerini de geçen bir ürün ve gayet kolay kurduk.

? *** ***: 2 kızım için de aynı modeli aldık. Birisi 5 diğeri 1 yaşında. Hem isofix hem emniyet kemeri bağlantısı var.

? *** ***: Yaklaşık 1 yıldır kullanıyoruz sorun yaşamadık. Çocuğumuz severek uyuyor.

? *** ***: Merhaba, ürünü uzun araştırmalar sonucu 5 aylık oğlum için aldım ve iyi ki almışım dedirtti kesinlikle tavsiye ederim. Kumaş ve deri çok kaliteli dokunduğunuzda verdiği his çok güzel, yatış pozisyonu arka koltuktaki eğim düşünüldüğünde gayet yeterli. Birçok marka ve model arasında kaldıysanız eğer fiyatları göz önünde bulundurduğunuzda hiç düşünmeden bunu alabilirsiniz bence pişman olmazsınız.

? *** ***: Oto koltuğu tam fiyat performans ürünü. Hem uygun fiyatlı hemde çarpışma testinden geçer not alan nadir ürünlerden biri. Çocuğum seyahat sırasında rahatça oturup dışarıyı izleyebiliyor. Uyuduğunda da yatış pozisyonu gayet yeterli geliyor. O mutlu bende güvenle seyahat ettiği için memnunum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bebek Oto KoltuğuChicco Seat 4 Fix Air Yorumları
Joie Every Stage Fx Özellikleriİnglesina Newton Yorumları
Holmer Kids Maxi Protect Aero İncelemeFerrari I-Max Özellikleri
BeSafe İzi Comfort X3 İncelemeBritax Römer Oto Koltuğu Yorumları
Maxi Cosi Cabriofix ÖzellikleriYoyko Bear 360 Özellikleri
Ferrari Cosmo ÖzellikleriPeg Perego Viaggio Shuttle Yorumları
Britax Römer Kidfix II Xp Sict ÖzellikleriCybex Solution B Fix Yorumları
Besafe İzi Turn B I-Size Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında Kraft Techno Fix Çocuk Oto Koltuğu hakkındaki soruları yanıtlayacağız. İşte Kraft Techno Fix hakkında sıkça sorulan sorular...

Kraft Techno Fix Adac Testi var mı?

Kraft Techno Fix'in adac testi yoktur. Aranan tüm güvenlik önlemlerini taşıyan koltuk, Avrupa Güvenlik Standartlarını temsil eden ECE R44/04 sertifikasına sahiptir ve tüm çarpışma testlerini başarıyla geçerek güvenli olduğunu kanıtlamıştır.

Kraft oto koltuğu hangi ülkenin malı?

Kraft, dünya markalarının ürünlerini Türk tüketicilerle bir araya getiren bir markadır. Oto koltuğu gibi birçok anne bebek ürüne sahiptir ve ebeveynler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Geniş ürün yelpazesiyle anne ve bebek bakımında birçok ihtiyacı karşılar.

Kraft techno fix ile techno signal arasındaki fark nedir?

Kraft Techno Fix ile Techno Signal arasındaki tek fark signal modelinin emniyet kemeri açıldığında sesli uyarı vermesidir. Bunun dışında iki modelin ağırlık kapasitesi, yaş aralığı ve diğer tüm fonksiyonları aynıdır.

Kraft Techno Fix ve Plus farkı nedir?

Kraft Techno Fix ile plus arasında özellik olarak fark yoktur. İki üründe de isofix, top tether, kademe ayarı ve baş yükseklik ayarı aynıdır. İki farklı model sadece görünüm olarak birbirlerinden ayrılır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.