Chicco Seat 4 Fix Air Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Güvenlik testlerinden geçen, konforlu ve kaliteli Chicco Seat 4 Fix Oto Koltuğunu inceledik, özelliklerini detaylıca anlattık.
Chicco Seat 4 Fix Air Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Ebeveynler bebek oto koltuğu seçerken diğer bebek ürünlerini de kullandıkları markalara kendini daha yakın hissediyor. Eğer bir bebeğiniz varsa Chicco ürünlerinden birini kullanmış olmalısınız. Bu markanın bebek oto koltuğuna da şans vermeye ne dersiniz? Güvenlikli yapısı ve konforuyla tam not alan Chicco Seat 4 Fix Bebek Oto Koltuğu'nu içeriğimizde inceledik. Ürünün detaylarını öğrenerek bebeğiniz için en doğru seçimi yapabilirsiniz.

Chicco Seat 4 Fix Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi0-36 Kg
Yaş Aralığı0-10 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek/Çocuk
Yan Darbe KorumasıVar
Baş DesteğiVar
Sırt AyarıVar
Dönebilme360 Derece
Güvenlik TestleriECE
İsofixVar
Amazon
Fiyatını Gör
Chicco
Çocuk Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Chicco Seat 4 Fix Oto Koltuğu İnceleme

Chicco Seat 4 Fix, konforlu ve güvenli yapısıyla ebeveynlerin dikkatini çekiyor. Koltuğun sırt ve oturma kısmı dolgun minderlerle destekleniyor. Bebeği her taraftan saran koltukta darbe emici yan bariyerler ve baş koruma pedleri bulunuyor. İsofix ve kemer bağlantılı koltuk, 360 derece dönebildiği gibi 4 kademeli olarak geriye de yatabiliyor. Anne ve babaların aradığı tüm özellikleri barındıran model, bebeğinize 0'dan 10 yaşa kadar koruma sağlıyor.

Chicco Seat 4 Fix Tasarım

Chicco Seat 4 Fix, kaliteli duran ve iki rengin kullanıldığı tasarımıyla ilgi çekici görünüyor. Tamamen kullanışlılık ve güvenliğin düşünüldüğü tasarım, koltuğun güvenlik testlerinden başarıyla geçmesini sağlıyor. Modelde 10 yaşa kadar kullanım için çıkarılabilir pedler, emniyet kemeri bağlantı yeri ve yükseltilebilir sırt gibi özellikler bulunuyor. Ekstra baş desteği, kalınlığı ve yumuşaklığıyla bebeklere konforu yaşatıyor.

Chicco Seat 4 Fix Air Özellikleri

Chicco Seat 4 Fix Tasarım Özellikleri

Ayarlanabilir SırtVar
Dönebilme360 derece
Çıkarılabilir PedVar
RenkMavi/Kırmızı
Baş YüksekliğiAyarlanabilir

Chicco Seat 4 Fix'in dönebilme özelliği bebeğinizi koltuğa yerleştirirken ya da yolculuk sırasında beslerken işinize yarıyor. Geriye yatabilen koltuk, yeni doğan bebekler için konforlu bir uyku alanına dönüşüyor. Tüm bu fonksiyonlar stant çevresindeki düğmelerden kolayca yapılabiliyor.

Chicco Seat 4 Fix Oto Koltuğu Nasıl Kullanılır?

Chicco Seat 4 Fix Oto Koltuğu'nun kullanımı çevresinde yer alan düğmelerden yapılabilir. Koltuğun ön üstünde bulunan düğme bebeğinize bağladığınız omuz kemerinin sıkılığını ayarlar. Koltuğun hemen altındaki stantta yer alan geniş düğmeye basılı tutarak koltuğu 360 derece döndürebilirsiniz. Standın sol tarafındaki düğme ise koltuğun 4 kademeli olarak geriye yatabilmesini sağlar.

Chicco Seat 4 Fix Air ÖzellikleriChicco Seat 4 Fix Oto Koltuğun isofix bağlantısını yapmak için koltuğun arka alt standında bulunan ipi çekmeniz gerekir. Böylede isofix demirleri geriye doğru uzar. Bu isofix raylarını araç koltuğunun bağlantı noktalarına ittiğinizde birleşme gerçekleşir. İsofixler, araç koltuğuna bağlandığında isofix demirlerinin yanındaki kırmızı renk göstergesi yeşile döner. Bebek koltuğunun araç bağlantısını kesmek için isofix demirlerindeki siyah mandalı çekmek gerekir.

Koltuğun arka kısmında açılabilir bir bölme yer alır ve bu bölmede bağlantı kemeri bulunur. Bu kemeri araç koltuğunuzun arkasındaki bağlantı demirine takabilir ve bebek koltuğunu daha güvenli hale getirebilirsiniz.

Chicco Seat 4 Fix Güvenli Mi?

Chicco Seat 4 Fix Oto Koltuğu isofix, kemer bağlantıları, baş koruma pedleri ve darbe emici yan güvenlik bariyerleri sayesinde son derece güvenlidir. Koltuk, Avrupa onay standardı olan ve çarpışma testleri yapılarak verilen ECE R44/04 sertifikasına sahiptir. Tüm çarpışma testlerinden başarıyla geçen model, güvenlik koşullarına uygun olduğunu kanıtlamıştır.

Chicco Seat 4 Fix Air Özellikleri

Chicco Seat 4 Fix Güvenlik Özellikleri

Yan Darbe EmiciVar
Baş Koruma PediVar
İsofix BağlantısıVar
Omuz PediVar

Chicco Seat 4 Fix Air Adac testine sahip değil ancak Avrupa güvenlik standartlarına uygun olarak üretilir. Birçok oto koltuğu testleri geçmeyi başaramaz ve sertifika alamaz. Ancak Chicco Seat, ECE sertifikasıyla güvenli olduğunu kanıtlar.

Chicco Seat 4 Fix Taşıma Kapasitesi

Chicco Seat 4 Fix, 36 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahiptir ve yenidoğan bebekler için de kullanılabilir. 0 ile 10 yaş grubuna hitap eden koltuk, çıkarılabilir pedleri ve farklı kullanım fonksiyonlarıyla bebeğiniz büyüdükçe ona uyum sağlar. Diğer bebek oto koltuklarında olduğu gibi çocuğunuz büyüdüğünde yeni bir oto koltuğu almak zorunda kalmazsınız.

Chicco Seat 4 Fix Air Özellikleri

Chicco Seat 4 Fix Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı0-10 yaş
Taşıma Kapasitesi0-36 Kg
Çıkarılabilir PedVar
Ayarlanabilir Omuz PediVar
Amazon
Fiyatını Gör
Chicco
Bebek Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Chicco Seat 4 Fix Oto Koltuğu Yorum

Chicco Seat 4 Fix Air Özellikleri

? *** ***: Bebek oturuyor gibi duruyor ama onun dışındaki kalitesi ve özellikleri diğerlerinden çok çok daha iyi

? *** ***: Doğduğu günden itibaren rahatlıkla kullanabileceğiniz güvenli oto koltuğu. Satıcıya da hızlı kargo için teşekkürler.

? *** ***: 0+ ay itibariyle kullanım yazdığı için almıştım fakat bebeğiniz 6 aylık olmadan ya da oturur pozisyonda seyahat edebilecek noktaya gelmeden asla kullanılamaz. (arabada yüzü arka cama doğru bakar şekilde yani ters oturma pozisyonu). Geri kalan tüm özellikleri, güvenliği, kalitesini çok beğendim.

? *** ***: Fevkalade harika kalite olarak süper.

? *** ***: Çok kaliteli bir ürün. çocuğum içinde çok keyifli.

? *** ***: Gayet güzel monte etmedim ama renk falan süper.

? *** ***: Beklediğim gibi geldi henüz kullanmadık. Etkili bir koruma sağlayacağını düşünüyorum. Kızım henüz 8 aylık. Rabbim kazadan beladan korusun rahatla kullanalım evlatlarımız ilk önce Allah'a emanet.

? *** ***: Ben çok beğendim arabaya sağlam bir şekilde sabitledik çok şık duruyor. Tek endişem uzun yolda çocuğun nasıl uyuyacağıydı ama zaten kendiniz elinizle ayarlayıp hafif yatık yapabilirsiniz.

? *** ***: Rengi ve modeli Tam istediğimiz gibi geldi paketleme çok güzel çok teşekkürler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bebek Oto KoltuğuHolmer Kids Maxi Protect Aero Özellikleri
Joie Every Stage Fx Özellikleriİnglesina Newton Yorumları
Kraft Techno Fix ÖzellikleriFerrari I-Max Özellikleri
BeSafe İzi Comfort X3 İncelemeBritax Römer Oto Koltuğu Yorumları
Maxi Cosi Cabriofix ÖzellikleriYoyko Bear 360 Özellikleri
Ferrari Cosmo ÖzellikleriPeg Perego Viaggio Shuttle Yorumları
Britax Römer Kidfix II Xp Sict ÖzellikleriCybex Solution B Fix Yorumları
Besafe İzi Turn B I-Size Yorumları

İçeriğimizin son kısmında Chicco Seat 4 Fix Çocuk Oto Koltuğu hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Chicco Seat 4 Fix hakkında sıkça sorulan sorular...

Chicco Seat 4 Fix adac testi var mı?

Chicco Seat 4 Fix'in Adac testi bulunmamaktadır ancak bunun yerine ECE R44/04 güvenlik sertifikasına sahiptir. Bu sertifika Avrupa Standartlarında Güvenliği temsil eder ve koltukların çarpışma testlerinden geçirilmesiyle verilen bir belgedir.

Chicco Seat 4 Fix isofix bağlantısı var mı?

Chicco Seat 4 Fix Çocuk Oto Koltuğu'nda isofix bağlantısı yer alır ve bu bağlantılar çok kolay bir şekilde araca takılabilir. Uzayıp kısalabilen Isofix demirlerini araç bağlantı noktalarına itmek yeterlidir. Takılma sesini duyduğunuzda Isofixlerin yanında bulunan kırmızı gösterge yeşile döner.

<

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.