Joie Every Stage Fx Yorum ve Özellikleri - İnceleme

İsofixli, ECE testli ve güvenlikli olan Joie Every Stage Fx Oto Koltuğunu inceledik, kullananların yorumlarını bir araya getirdik.
Joie Every Stage Fx Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Bebeğinizin güvenliğini ve konforunu düşünüyor , yıllarca kullanabileceğiniz bir bebek oto koltuğu arıyorsanız size harika bir önerimiz var. Kullanışlılık ve güvenlik anlamında en iyi bebek oto koltuklarından biri olan Joie Every Stage Fx'i sizin için inceledik. Modelin hayran kalacağınız özelliklerini ve öne çıkan yanlarını görmek için içeriğimize göz atmalısınız.

Joie Every Stage Fx Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi0-36 Kg
Yaş Aralığı0-12 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek/Çocuk
Yan Darbe KorumasıVar
Baş DesteğiVar
Sırt AyarıVar
DönebilmeYok
Güvenlik TestleriECE R44/04
İsofixVar
Amazon
Fiyatını Gör
Joie
Çocuk Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Joie Every Stage Fx Oto Koltuğu İnceleme

Joie Every Stage Fx, yeni doğandan 12 yaşa kadar kullanılabiliyor ve bu özelliği sayesinde uzun ömürlü kullanım imkanı tanıyor. Anne ve babaların içini rahat ettiren güvenlik özelliklerine sahip olan koltuk, ECE R44/04 sertifikasıyla sağlam olduğunu kanıtlıyor. 36 kiloya kadar taşıma kapasitesi olan modelin, baş yüksekliği ayarlanabiliyor ve oturma pedleri çıkarılabiliyor. Böylece koltuk, çocuğunuz büyüdükçe onun bedenine uygun olarak şekillendirilebiliyor.

Joie Every Stage Fx Tasarım

Joie Every Stage Oto Koltuğu, dolgun ve rahat oturma kısmıyla konforu maksimum seviyelere çıkarıyor. Bebeğinizin vücuduna tam uyum sağlayan koltuk, geriye yatabilme özelliği sayesinde rahat bir uyku alanına da dönüşebiliyor. Koltuğun baş kısmı tek bir düğme ile uzatılabiliyor ve yan kanatlar genişleyebiliyor. Bu sayede çocuğunuz kilo aldığında ve büyüdüğünde koltuk da onunla birlikte şekil alabiliyor.

Joie Every Stage Fx Özellikleri

Joie Every Stage Fx Tasarım Özellikleri

Ayarlanabilir SırtVar
DönebilmeYok
Çıkarılabilir PedVar
RenkSiyah/Gri/Lacivert

Joie Every Stage fx 0-36 Kg İsofix Oto Koltuğu'nda yer alan oturma pedleri çıkarılabiliyor ve bebeğinizin yaşına göre konumlandırılabiliyor. Şık tasarımlı ürünün siyah, gri ve lacivert renk seçenekleri bulunuyor.

Joie Every Stage Fx 0-36 kg İsofix Oto Koltuğu Kullanımı

Joie Every Stage Fx kullanımı çocuğunuzun yaşına göre değişmektedir. Yenidoğan bebekler için Joie Every Stage isofixsiz olarak ve ters konumlandırarak kullanılmalıdır. 9 ile 18 kilo arasındaki bebeklerde koltuğun sırtı araç koltuğuna yaslanmalı ve Isofix bağlantısı yapılmalıdır. Koltuğu sabitlemek için emniyet kemeri ve bebek koltuğunun arka kemerinden yardım alınmalıdır.

0+/1 grup olarak belirlenen yenidoğan bebekler için oto koltuk kurulumu oldukça basittir. Bunun için öncelikle koltuğu lacivert oklarla gösterilen eğim açısına getirin. Ardından koltuğu arka tarafı aracın ön tarafına bakacak şekilde ters çevirin. Aracın emniyet kemerini bebek oto koltuğunun arkasından geçirerek takın ve koltuğun arka solunda bulunan klipse kemeri sabitleyin. Emniyet kemerinin alt kısmını ise bebek oto koltuğunun oturma bölümünden geçirmeniz gerekir. Ardından bebeğinizi koltuğa yerleştirerek kemerlerini bağlayabilirsiniz.

Bebeğiniz 9 ile 18 kilo arasında geldiğinde, Joie Every Stage FX kurulumu koltuğun sırtı araç koltuğuna yaslanacak şekilde yapılabilir. Burada da yine emniyet kemerleri kullanılır. Kemer, bebek oto koltuğunun iç pedlerinin altından geçirilerek takılır. Koltuğun arka üstünde yer alan bağlantı kemeri ise araç koltuğunun arkasında yer alan demire sabitlenir.

Joie Every Stage FX kemer ayarı omuz pedlerini birleştirdikten ve pedlerin ucundaki metal demirlerin bacak arasından geçen klipse takıldıktan sonra yapılır. Kemerleri bağladıktan sonra koltuğun ön altındaki ipi çekerek kemeri çocuğunuza göre sıkılaştırabilir ve kemer ayarını yapabilirsiniz.

Joie Every Stage Fx Özellikleri

Çocuğunuz 15 ile 36 kilo arasında geldiğinde ise omuz kemerleri, yasalanma pedinin arkasında yer alan bölmelere gizlenerek muhafaza edilebilir. Böylece çocuğunuzu rahatça koltuğa oturtabilir ve araç emniyet kemerini çocuğunuzun üzerinden geçirerek bağlayabilirsiniz.

Joie Oto Koltuğu 0-36 İsofix Kurulumu ise oldukça basittir. İleriye doğru çekerek boyunu uzatabileceğiniz isofix demirleri araç koltuklarında bulunan bağlantı demirlerine doğru ittirilir. Bağlantı güvenli bir şekilde sağlandığında Isofix demirlerinin yanındaki kırmızı alan yeşile döner.

Koltuğu güvenle kurmak ve çocuğunuzun emniyetini sağlamak için Joie Every Stage FX kullanım kılavuzundan yardım alabilirsiniz.

Joie Every Stage Fx Güvenli Mi?

Joie Every Stage Fx, bağlantı kemerleri, Isofix bağlantıları, baş koruma pedleri ve kaliteli gövdesiyle güvenlikli bir bebek oto koltuğudur. Avrupa Standartlarında üretilen model, çapışma testlerini başarıyla geçerek emniyetli ve güvenli olduğunu kanıtlamış ve ECE R44/40 sertifikası almıştır.

Joie Every Stage Fx Özellikleri

Joie Every Stage Fx Güvenlik Özellikleri

Yan Darbe EmiciVar
Baş Koruma PediVar
Isofix BağlantısıVar
Omuz PediVar

Joie Every Stage Fx Adac testine tabii tutulmamıştır ancak güvenlik standartlarına uygundur. Çocuk güvenliğini düşünen ebeveynler modelin internetteki test videolarını izleyerek, Joie Every Stage Fx'in güvenlik kapasitesini anlayabilirler.

Joie Every Stage Fx Taşıma Kapasitesi

Joie Every Stage Fx, 36 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahiptir ve yeni doğandan 12 yaşa kadar olan çocuklar için kullanılabilir. Her yaş grubu için farklı şekil ve fonksiyonlara bürünebilen koltuk, bebeğiniz büyüdükçe onun vücut yapısına eşlik eder. Her şekil ve fonksiyonda aynı güvenlik özelliklerini taşır ve çocuğunuzu emniyette tutar.

Joie Every Stage Fx Özellikleri

Joie Every Stage Fx Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı0-12 yaş
Taşıma Kapasitesi0-36 Kg
Çıkarılabilir PedVar
Ayarlanabilir Omuz PediVar
Amazon
Fiyatını Gör
Joie
Bebek Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Joie Every Stage Fx Oto Koltuğu Yorum

Joie Every Stage Fx Özellikleri

? *** ***: Ürün güzel ancak paketleme çok kötüydü ayrıca özellikle belirtmemiştim ancak teşhir ürünü gönderildi. Kullanıma engel olmadığı için iade etmeyeceğim ancak fiyat dışında alışverişten memnun kaldım diyemem.

? *** ***: İlk oğluma da oturmaya başladığında bu oto koltuğun kırmızısını almıştık çok memnunduk. İkinci bebeğime de şimdi siyahını aldık. Paketleme çok iyiydi. Ürün de çok güzel bebeğim güvenle oturuyor etrafına bakarken oyalanıyor arkaya geçmeme gerek kalmıyor artık. Teşekkürler.

? *** ***: Ürünü alalı 3-4 ay oldu, memnumum bir sıkıntısı yok. Sadece son kademede sırtı koltuğa denk geldiği için tam yatmıyor ama kullanılmayacak derecede değil. Ben aldığımda 2,5 idi şimdiki fiyatı görünce şaşırdım, yeni çocuk sahibi olanlara Allah yardım etsin.

? *** ***: Joie kaliteli bir İngiliz malı olup ülkemizde hak ettiği değeri görmüyor. Bu ürün hem öne hem arkaya bakıyor. Hekim bir anne olarak Özellikle ilk iki yaşta arkaya bakan koltukta oturması benim için çok önemliydi. Ürünü beğenerek kullanıyoruz.

? *** ***: Ürün kurulu olarak geliyor, demonte malzeme yok . Kargo çok hızlı ve kutuya hasar vermeden geldi. 6 aylık bebeğimi 1.asama küçük olduğu için 2.asamaya oturttum, hem güvenli hem de konforlu bebeğimiz içinde rahatlıkla uyudu fiyat performans anlamında alınabilecek en iyi ürünlerden...

? *** ***: Kurulumu basitti. Youtubedan videoya bakıp yaptık. Bebeğimi henüz bir defa koydum. Doğumdan itibaren kullanabilmek için bu modeli aldık. Ben aldığımda fiyatı çok çok daha uygundu ama neyin fiyatı artmadı ki.

? *** ***: İsofix bağlantısı yapıldığında Toyota corolla 2018 kasasında sadece 1 konumunda kullanabilirsiniz 5 ve 6 yatış konumunda kullanmak için koltuğu gidiş yönünün tersine koyup kemer ile bağlantı yapmanız gerekmektedir.

? *** ***: F/P olarak iyi bir ürün. Tek ve en büyük eksiği yana doğru dönme özelliği olmaması. Bir daha bebek oto koltuğu alacak olsam yana rotasyon özelliği olan ürünlerden tercih ederim.

? *** ***: Joie markasını araştırarak aldık. testlerden geçtiği için tercih ettik. fakat alçak araçlar için dönmemesi bir dezavantaj çünkü bebeği koltuğa koyarken zorlanıyoruz. terleme yapıyor ve bunun için bir çözüm arıyoruz. bizim arabamızda tam yatmıyor bunu da bir sorun olarak görüyorum. değişim şansım olsa değiştirirdim. güvenlik testlerinden başarıyla geçmesi bizim için olumlu yanı. malzeme kalitesi için uzun süre kullandıktan sonra ancak yorum yapabilirim.

? *** ***: Son derece kullanışlı ve parasını sonuna kadar hak ediyor çok güzel kargo ve hızlı teslimat.

? *** ***: Ürünü indirimden almıştım memnun kaldım göründüğü gibi gayet güzel bir oto koltuğu.

? *** ***: Harika bir ürün ve sorunsuz alışveriş. Ayrıca indirimdeyken çok uygun fiyata aldık. Araştırarak aldık kullanıyoruz, gayet memnunuz.

? *** ***: Kaliteli bir ürün araştırarak aldım beklentileri karşılıyor.

? *** ***: Çok güvenli hissi veriyor. Kullanımı söküp takması kolay. Kargo özenli hazırlanmış.

? *** ***: Paketlenmesi ürün ve sevkiyata uygun şekilde yapılmış, ürün herhangi hasar olmadan elimize ulaştı. Henüz kullanmadık ama umarım o süreçte de herhangi bir sorun yaşamayız

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bebek Oto KoltuğuChicco Seat 4 Fix Air Yorumları
Holmer Kids Maxi Protect Aero Özellikleriİnglesina Newton Yorumları
Kraft Techno Fix ÖzellikleriFerrari I-Max Özellikleri
BeSafe İzi Comfort X3 İncelemeBritax Römer Oto Koltuğu Yorumları
Maxi Cosi Cabriofix ÖzellikleriYoyko Bear 360 Özellikleri
Ferrari Cosmo ÖzellikleriPeg Perego Viaggio Shuttle Yorumları
Britax Römer Kidfix II Xp Sict ÖzellikleriCybex Solution B Fix Yorumları
Besafe İzi Turn B I-Size Yorumları

İçeriğimizin son kısmında Joie Every Stage Fx Çocuk Oto Koltuğu hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Joie Every Stage Fx hakkında sıkça sorulan sorular...

Joie Every Stage Isofix Adac testi var mı?

Joie Every Stage Isofix Çocuk Oto Koltuğu'nun adac testi yoktur ancak bunun yerine ECE R44/04 sertifikası bulunmaktadır. Bu sertifika kaza testleri yapılarak verilen ve Avrupa Güvenlik Standartlarını temsil eden bir belgedir.

Joie oto koltuğu hangi ülkenin?

Joie, İngiltere kökenli anne bebek ürünleri üreten bir firmadır. Ülkemizde de bebek arabası ve bebek oto koltuğu gibi kaliteli ürünlerin satışını yapmaktadır. Birçok ürünü ebeveynler tarafından sıkça tercih edilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.