Ferrari Cosmo Oto Koltuğu Özellikleri ve Yorumları - Kurulum

Adac ve ECE R44/04 sertifikasına sahip olan güvenli ve kaliteli Ferrari Cosmo Oto Koltuğu'nu inceledik, özellikleri ve yorumlarını bir araya getirdik.
Ferrari Cosmo Oto Koltuğu Özellikleri ve Yorumları - Kurulum

Çocuğunun güvenliğini düşünen ebeveynler için Ferrari Cosmo İsofix Oto Koltuğu'nu inceledik. Güvenliği üst seviyede tutan model, Adac testinden geçerek dayanıklı olduğunu kanıtlıyor. Ürünün hayran kalacağınız özelliklerini öğrendiğinizde çocuğunuzu güvenle bu koltuğa emanet edebilirsiniz. İçeriğimize göz atarak bilgi sahibi olabilir ve aileniz için en doğru tercihi yapabilirsiniz.

Ferrari Cosmo İsofix Oto Koltuğu Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi9-18 Kg
Yaş Aralığı9 Ay-4 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek
Güvenlik TestleriAdac, ECE R44/04
Baş DesteğiVar
Baş Koruma PediVar
İsofixVar
Yükseltme Ayarı3 Kademe
Yatış Ayarı6 Kademe
Amazon
Fiyatını Gör
Ferrari
Çocuk Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Ferrari Cosmo Oto Koltuğu İnceleme

Ferrari Cosmo Oto Koltuğu, Adac testini geçmiş güvenli modeller arasında yer alıyor. Üründe Isofix bağlantıları, 5 nokta emniyet kemeri ve kafa koruma pedleri yer alıyor. 9 ile 18 kilo arasındaki bebekler için uygun olan ürün, 9 aydan 4 yaşa kadar kullanılabiliyor. 3 kademe yükseklik, 6 kademe yatış pozisyonuna sahip oto koltuğu; kullanışlı fonksiyonlarıyla hayran bırakıyor.

Ferrari Cosmo Özellikleri

  • 9 aydan 4 yaşa kadar
  • 9-18 kilo arasında taşıma kapasitesi
  • 5 noktalı oto koltuk emniyet kemeri
  • Isofix bağlantı özelliği
  • Baş koruma bariyeri
  • 3 kademe yükseklik ayarı
  • 6 kademe yatış pozisyonu
  • Adac ve ECE sertifikası

Ferrari Cosmo Tasarım

Ferrari Cosmo, tasarım olarak yarış araçlarının koltuk stilini andırıyor. Dolgun ve konforlu süngerlerle donatılan koltuk hem rahatlık hem de güvenlik sağlıyor. Koltuğun baş kısmında yan koruma pedleri ve kafa desteği yer alıyor. Sırt kısmında ise çıkarılabilir yaslanma pedleri bulunuyor. Koltuğun yüksek platformlu oluşu çocuğunuzun dışarıyı rahatça izleyebilmesine olanak tanıyor.

Ferrari Cosmo Özellikleri

Ferrari Cosmo Tasarım Özellikleri

Ayarlanabilir Sırt YüksekliğiAyarlanabilir
DönebilmeYok
Yüksekli AyarıVar
RenkSiyah, Kırmızı

Ferrari Cosmo Kurulumu

Ferrari Cosmo kurulumu için gereken adımlar şu şekildedir;

  1. Çocuk oto koltuğunu gidiş yönünün doğru gelecek şekilde araca koyun.
  2. Koltuğun ön tarafındaki kırmızı mandalla arka tarafındaki kayışı aynı anda çekin.
  3. Açılan Isofix demirlerini araç koltuğunun bağlantı noktalarına itin.
  4. Öndeki kırmızı mandalı çekerek stantla araç koltuğu arasındaki mesafeyi kapatın.
  5. Koltuğun arkasındaki toptether kayışını araç koltuğunuzun arka demirine takın.

Ferrari Cosmo Özellikleri

Ferrari Cosmo oto koltuğu kemer ayarını yapmak için takip etmeniz gereken adımlar ise şunlardır:

  • Omuz askılarındaki beyaz butonlara basarak kemeri gevşetin.
  • Çocuğunuzu koltuğa yerleştirdikten sonra omuz askı uçlarını birleştirin.
  • Askıların ucundaki bağlantı çubuklarını alttan gelen emniyet kemerine takın.
  • Omuz askısındaki kısa kayışları aşağı çekerek çocuğunuzu iyice sabitleyin.

Ferrari Cosmo Oto Koltuğu'nun geriye yatış pozisyonu koltuğun hemen altında yer alan mandal sayesinde yapılır. Bu mandalı çektiğinizde koltuk kademeli olarak geriye yatar.

Ferrari Cosmo Oto Koltuğu Güvenli Mi?

Ferrari Cosmo Oto Koltuğu, yapılan çarpışma testlerini geçerek Adac ve ECE R44/04 güvenlik sertifikalarını almayı başarmış ve güvenli olduğunu kanıtlamıştır. Baş koruma bariyerleri, isofix ve top tether bağlantıları ile kaza anında çocukların güvenliğini sağlar.

Ferrari Cosmo Özellikleri

Ferrari Cosmo Oto Koltuğu Güvenlik Özellikleri

Omuz PediVar
Baş Koruma PediVar
Isofix BağlantısıVar
Güvenlik TestiAdac, ECE R44/04

Ferrari Cosmo Oto Koltuğu'nun kemer kayışlarında şok emici ve baskı azaltan pedler bulunur. Bununla birlikte kaza anında yaşanan sarsılmalarda kafaya alınabilecek darbeleri önleyen kafa koruma bariyerleri yer alır. Bu bariyerler ve baş desteği hem darbelerden korur hem de çocuğunuz uyuduğunda başının öne düşmesini önler.

Ferrari Cosmo Oto Koltuğu Taşıma Kapasitesi

Ferrari Cosmo Oto Koltuğu'nun 18 kilo taşıma kapasitesi bulunur ve 9 aydan 4 yaşa kadar olan çocuklar için kullanılabilir. Yeni doğan bebekler için uygun olmayan koltuk, 9'uncu aydan itibaren kullanılabilir. Destekli sırt ve oturma pedleriyle çocuğunuzun rahat olmasını ve dik durmasını sağlar.

Ferrari Cosmo Özellikleri

Ferrari Cosmo Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı9 Ay-4 Yaş
Taşıma Kapasitesi9-18 Kg
Çıkarılabilir PedVar
Ayarlanabilir Omuz PediVar
Amazon
Fiyatını Gör
Ferrari
Bebek Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Ferrari Cosmo Oto Koltuğu Yorum

Ferrari Cosmo Özellikleri

? *** ***: İnternette yazan ünlü markaların hepsini hatta 2. Ellerini araştırdım bekledim çküçük şehirde olduğumdan uygununuda bulamadım. Tesadüf eseri bu ürünü gördüm yorumlara baktım aldım ve kullanıyorum çok memnunum eğer sizde benim gibi ortalama bütçeye sahipseniz düşünmeden alın hafif ve kurulum çok kolay tahminen 20 sn iyi günler

? *** ***: Çok kalitesiz malzeme, bebek güvenlik malzemesi olarak güvenemezdim iade ettim.

? *** ***: Yatış pozisyonu bence yetersiz ama bu koltuktan değil genel bir sıkıntı çünkü ön koltuk ile arka koltuk arasındaki mesafe de kurtarmaz tahminimce ( c-max ). Her şeye rağmen pto koltuğunu yatırdığımda oğlumun kafası düşmüyor. 3 bağlantıyı aynı anda yapabiliyor olmak ayrı bir güven veriyor ( kafadan koltuk arkasına , isofix ve emniyet kemeri.

? *** ***: Mutlaka araştırarak alın o zaman koltuğun gerçekten çocukların güvenliği ve konforu için yapıldığını anlayacaksınız. Bazı olumsuz yorumları okuduğumda başka bir ürün için mi yapıldı acaba diye soruyorum. Güvenlik desen var, yatış pozisyonu yeterli, kumaşı aero ve marka bir ürün, daha ne olsun.

? *** ***: oto koltuğunu ikizlerim için aldım. Almadan önce 1 ay araştırma yaptım. Eğer takıntılı bir insansanız (benim gibi) araştırmayın hazır araştırılmışını alın derim ??. Markalar, modeller derken her şey çorba oluyor. Bu koltuk güvenlik testlerine girmiş iyi de puan almış ortalamın üstünde kalitede bir koltuk. Kumaşı gayet güzel, kurulumu kolay, çok yer kaplamayan şık bir koltuk yapmışlar. Ben beğendim. Şu klasik cümleyi söylemeden edemeyeceğim. Bu fiyata alınabilecek en güzel koltuk diyebilirim.

? *** ***: Bu oto koltuğunu 3 senedir aralıksız kullanıyorum oldukça sağlam ve güvenilir ama fiyatı 3 senede ne artmış öyle. Alacak olanlara tavsiye ederim 9-36 kg almayın o çok kaba en ideali bu...

? *** ***: Beklentimin çok üstünde bir ürün.Çok beğendim. Hem hızlı kargo hem de doğru ürün çok teşekkür ederim.

? *** ***: Ürün çok konforlu ve kaliteli herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Güzel ürün konforlu rahat.

? *** ***: Oğlum için kaliteli bir oto koltuğu arıyordum, burda doğru bir karar vermişim. zaten ferrari markası başlı başına bir referans. Ürün çok kullanışlı ve güvenli, kurulumu biraz zor geldi fakat içindeki kurulum dvdsini izleyince rahatlıkla yapabiliyorsunuz. ayrıca içinden özel ferrari lisansı ile birlikte güvenlik ve kalite sertifikaları çıkıyor. Kısacası kaliteli bir hizmeti uygun fiyata aldığım için mutluyum, herkese tavsiye ediyorum.

? *** ***: Ürünün kalitesi, konforu, şıklığı, rengi, güvenlik sistemi hepsi 10 üzerinden 10 puan. Bir önceki oto koltuğum isofix siz bir oto koltuğuydu.Bi kaza yaptıktan sonra çocuğumun güvenliğinin %100 olmadığını anladım. Bu üründe isofix özelliğini olması bizim için gerçekten çok iyi oldu. Çocuğumun güvende olduğundan eminim artık. 9-18 kg oto koltuğu alacaklar için kesin olarak tavsiyemdir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bebek Oto KoltuğuChicco Seat 4 Fix Air Yorumları
Joie Every Stage Fx Özellikleriİnglesina Newton Yorumları
Kraft Techno Fix ÖzellikleriFerrari I-Max Özellikleri
BeSafe İzi Comfort X3 İncelemeBritax Römer Oto Koltuğu Yorumları
Maxi Cosi Cabriofix ÖzellikleriYoyko Bear 360 Özellikleri
Holmer Kids Maxi Protect Aero ÖzellikleriPeg Perego Viaggio Shuttle Yorumları
Britax Römer Kidfix II Xp Sict ÖzellikleriCybex Solution B Fix Yorumları
Besafe İzi Turn B I-Size Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında Ferrari Cosmo Oto Koltuğu hakkındaki soruları yanıtlayacağız. İşte Ferrari Cosmo hakkında sıkça sorulan sorular...

Ferrari Cosmo oto koltuğu dönebiliyor mu?

Ferrari Cosmo oto koltuğu'nun dönebilme özelliği bulunmaz. Bunun yerine yükseltme ve geriye yatırma özelliklerini barındırır. Önündeki mandal sayesinde koltuğu rahatça geriye yatırabilir ve çocuğunuz için uyku alanı oluşturabilirsiniz.

Ferrari Cosmo Oto Koltuğu Adac testi var mı?

Ferrari Cosmo Oto Koltuğu'nun çarpışma testlerinden başarıyla geçtiğini kanıtlayan Adac testi sertifikası bulunmaktadır. Bununla birlikte ürüne Avrupa güvenlik standartlarını temsil eden ECE R44/04 sertifikası da verilmiştir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.