İnglesina Newton Yorum ve Özellikleri - Kurulum

Güvenlik testli İnglesina Newton İsofix Oto Koltuğu'nun tüm özellikleri, kurulum, kullanım ve yorumlarını içeriğimizde bulabilirsiniz.
İnglesina Newton Yorum ve Özellikleri - Kurulum

Emniyetli bir oto koltuğu ararken binlerce model arasında kaybolmanıza gerek yok. Sizi, çocuğunuzu gönül rahatlığıyla emanet edebileceğiniz bir oto koltuğu ile tanıştıralım. İnglesina Newton Oto Koltuğu tüm özellikleriyle çocuk güvenliğini düşünüyor. Güvenlik testlerinden geçen model, kaliteli İsofix bağlantılarıyla memnun ediyor. Gelin, bu kaliteli ve konforlu çocuk oto koltuğuna yakından bakalım.

İnglesina Newton Oto Koltuğu Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi9-36 Kg
Yaş Aralığı9 Ay-12 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek/Çocuk
Yan Darbe KorumasıVar
Baş DesteğiVar
Sırt AyarıVar
DönebilmeYok
Güvenlik TestleriECE R44/04
İsofixVar
Amazon
Fiyatını Gör
İnglesina
Çocuk Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

İnglesina Newton Oto Koltuğu İnceleme

İnglesina Newton Oto Koltuğu, dolgun baş ve sırt kısmı ile çocuklara konforu yaşatıyor. Konfor gibi güvenliğin de maksimumda tutulduğu üründe, isofix bağlantıları, beş nokta kemer sistemi, baş koruma pedleri ve sırt kemer bağlantısı bulunuyor. Çıkarılabilen pedler ve yükseltilebilir baş kısmı sayesinde 9 aydan 12 yaşa kadar olan çocuklar için kullanılabiliyor. 36 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahip olan üründe geriye yatma özelliği de mevcut.

İnglesina Newton Özellikleri

  • 36 kilo taşıma kapasitesi
  • 9 ay-12 yaş aralığı
  • Darbe koruması
  • Baş koruma pedi
  • ECE R44/04 güvenlik sertifikası
  • Isofix bağlantısı
  • Sırt yükseklik ayarı
  • Emniyet kemeri bağlantısı

İnglesina Newton Isofix Tasarım

İnglesina Newton Isofix, ilk bakışta anlaşılan kalitesini dayanıklı gövde ve kumaş yapısına borçlu. Yumuşak yüzeyli kumaş kaplamanın altında konforlu süngerler yer alıyor. Dolgun ve kaliteli süngerler bebeğinize hem güven hem de rahatlık sağlıyor. Koltuğun baş kısmının her iki yanında bulunan koruma pedleri, kaza anında çocukların kafasının darbe almasını önlüyor.

İnglesina Newton Oto Koltuğu Özellikleri

İnglesina Newton İsofix Tasarım Özellikleri

Ayarlanabilir Baş YüksekliğiVar
DönebilmeYok
Çıkarılabilir PedVar
RenkGri, Taş, Siyah

İnglesina Newton İsofix'te bulunan çıkarılabilir pedler, çocuğunuz büyüdükçe ona alan açmanızı sağlıyor. Saklanabilir omuz ped ve askıları çocuğunuz büyüdüğünde muhafaza edilebiliyor ve bunun yerine aracınızın emniyet kemerini kullanmanıza olanak tanıyor. Kemerlerin rahat ve sağlam şekilde takılabilmesi için koltuğun sol üst ve sağ altında kemer geçişi için askı bölmeleri yer alıyor.

İnglesina Newton Oto Koltuğu Kullanımı

Inglesina Newton Oto Koltuğu'nun güvenli kullanımı için öncelikle isofix bağlantılarını yapmanız gerekir. Bebek oto koltuğunun altındaki isofix mandallarını sıkarak geriye doğru itin. Bu sayede isofix demirleri uzayacak ve bağlantıya hazır hale gelecektir. Ardından ısofix demirlerini araç koltuğunuzun bağlantı noktalarına doğru itin. İsofix takıldığında bir ses duyulur ve demirlerin yanındaki kırmızı renk yeşile döner.

Isofix bağlantısını yaptıktan sonra mandalları yeniden sıkarak bebek oto koltuğunu araç koltuğuna doğru itmeli ve sırt bölümünün koltuğa yaslanmasını sağlamalısınız. Ardından bebek oto koltuğunun arkasından sarkan kemeri araç koltuğunuzun arka sırt bölümüne ya da bagaj tarafında bulunan demire sabitleyin. Sabitleme işleminden sonra kemerin üzerindeki mandalı kaldırarak kemeri daha sıkı hale getirin.

İnglesina Newton Oto Koltuğu Özellikleri

Çocuğunuz 18 kiloyu geçtiğinde çocuk oto koltuğunun iç oturma pedini çıkarabilir ve omuz askılarını sökebilirsiniz. Altta bulunan kemer bağlantı askısını ise koltukta bulunan gizli bölmeye yerleştirebilirsiniz. Genişleyen oturma bölümüne çocuğunuzu yerleştirdikten sonra koltuğun baş yüksekliğini ayarlamalısınız. Koltuğun üst tarafındaki düğmeye basarak ayarı yapabilirsiniz. Bu aşamada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta baş yüksekliğini çocuğunuzun boyu ile tam orantılı olarak ayarlamanızdır.

Çocuğunuzu koltuğa oturttuktan sonra aracın emniyet kemerini kullanarak sabitleme yapabilirsiniz. Çocuğunuzu sabitlerken emniyet kemerini çocuk oto koltuğun sol üstündeki ve sağ altındaki askı bölümünden geçirmeyi unutmayın.

İnglesina Newton Oto Koltuğu Güvenilir Mi?

İnglesina Newton Oto Koltuğu isofix bağlantıları, baş koruma pedleri, arka kemer bağlantısı ve dayanıklı yapısıyla oldukça güvenilirdir ve bu özellikleri sayesinde ECE R44/04 sertifikasına sahiptir. Bu sertifika çarpışma testlerinden başarıyla geçen bebek oto koltuklarına verilir ve bu koltuklar Avrupa güvenlik standartlarına uygun olarak üretilir.

İnglesina Newton Oto Koltuğu Özellikleri

İnglesina Newton İsofix Güvenlik Özellikleri

Yan Darbe EmiciVar
Baş Koruma PediVar
Isofix BağlantısıVar
Omuz PediVar

İnglesina Newton Taşıma Kapasitesi

36 kilo taşıma kapasitesine sahip olan İnglesina Newton, 9 ile 36 kilo arasındaki çocuklar için uygundur. 9 aylıktan 12 yaşa kadar kullanılabilen koltuk, çıkarılabilir pedleri, gizlenebilen kemeri ve yükseltilebilir baş kısmı ile çocuğunuz büyüdükçe ona eşlik eder.

İnglesina Newton Oto Koltuğu Özellikleri

İnglesina Newton Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı9 Ay-12 yaş
Taşıma Kapasitesi9-36 Kg
Çıkarılabilir PedVar
Ayarlanabilir Omuz PediVar
Amazon
Fiyatını Gör
İnglesina
Bebek Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

İnglesina Newton İsofix Yorum

İnglesina Newton Oto Koltuğu Özellikleri

👤 *** ***: Ürün çok güzel ve kaliteli tek sıkıntısı arkaya biraz daha yatabilse çok daha iyi olacak…

👤 *** ***: İlk izlenim güzel kullanınca da hoşumuza gideceğini düşünüyoruz.

👤 *** ***: Henüz kullanmadık ama çok kaliteli fotoğraftakinden daha kaliteli duruyor

👤 *** ***: Ürünü daha önce duymadığımız için şüphelerim vardı ama ürün geldikten sonra inceledik ve denedik bebeğimiz çok rahat etti.

👤 *** ***: Oturma minderi kalın ve yumuşak kızım 14 aylık oturduğunda çok rahat etti.

👤 *** ***: Yaklaşık 2 ay kararsızlık yaşadıktan sonra en sonunda bu modele karar verdim, fiyat segmenti içerisinde en doğru tercihi yaptım bence.

👤 *** ***: Üründen çoook memnunuz. Her hafta sonu uzun yolculuğa çıkıyoruz neredeyse ve bebeğimiz çok rahat etti.

👤 *** ***: Araca takması kolay, güven veren, taktığınızda potluğu olup ses çıkaran bir ürün değil , tavsiye ederim. Bebeğimiz çok sevdi ve üzerinde uyumaya bayılıyor.

👤 *** ***: Ürün çok güzel ve konforlu. Bebeğim severek oturuyor.

👤 *** ***: Hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz, diğer oto koltuklarında yaşanan ve korkulan yatma pozisyonu sorunu bu oto koltuğunda yok.

👤 *** ***: Çok beğendim gayet güzel fakat teslimat da sıkıntı yaşadım.

👤 *** ***: Bebek oto koltuğu araştırmak dipsiz bir kuyu arkadaşlar, çok detaylı araştırmalarımdan sonra bu koltuğu tercih ettim diğerlerine göre yatma açısı ve malzeme kalitesi gayet iyi tavsiye ederim

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bebek Oto KoltuğuChicco Seat 4 Fix Air Yorumları
Joie Every Stage Fx ÖzellikleriHolmer Kids Maxi Protect Aero İnceleme
Kraft Techno Fix ÖzellikleriFerrari I-Max Özellikleri
BeSafe İzi Comfort X3 İncelemeBritax Römer Oto Koltuğu Yorumları
Maxi Cosi Cabriofix ÖzellikleriYoyko Bear 360 Özellikleri
Ferrari Cosmo ÖzellikleriPeg Perego Viaggio Shuttle Yorumları
Britax Römer Kidfix II Xp Sict ÖzellikleriCybex Solution B Fix Yorumları
Besafe İzi Turn B I-Size Yorumları

İçeriğimizin son kısmında İnglesina Newton Çocuk Oto Koltuğu hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte İnglesina Newton hakkında sıkça sorulan sorular...

İnglesina newton Adac testi var mı?

İnglesina Newton İsofix oto koltuğunun Adac testi bulunmuyor ancak ECE R44/04 sertifikasına sahip olduğu için belirlenen temel güvenlik koşullarıyla uyumlu olduğunu gösteriyor. Çarpışma testlerinden başarıyla geçen koltuk, güvenilir olduğunu kanıtlıyor.

İnglesina Newton Oto Koltuğu dönebiliyor mu?

İnglesina newton oto koltuğunun dönebilme ayarı yoktur ancak geriye yatabilme kademeleri bulunur. Bununla birlikte baş yüksekliği ayarlanabilen model, 12 yaşına kadar çocuklar için kullanılabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.