BeSafe İzi Comfort X3 Yorum ve Özellikleri - Kurulum

Adac testini başarıyla geçen, konforlu ve güvenlikli BeSafe İzi Comfort X3 Oto Koltuğunu sizler için inceledik, özelliklerini anlattık.
BeSafe İzi Comfort X3 Yorum ve Özellikleri - Kurulum

Araçta çocuk güvenliğini sağlamak önemli. Bunun için iyi bir çocuk oto koltuğuna ihtiyaç var. Çocuğunuzu Adac testinden başarıyla geçerek Avrupa güvenlik standartlarına uygun olarak üretilen BeSafe İzi Comfort X3'e emanet edebilirsiniz. Her detayıyla güvenlik ve konfor sağlayan modelin tüm özelliklerini sizin için inceledik.

BeSafe İzi Comfort X3 Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi9-18 Kg
Yaş Aralığı9 Ay-4 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek/Çocuk
Güvenlik TestleriAdac, ECE R44/04
Baş DesteğiVar
Sırt AyarıVar
YatabilmeVar
İsofixVar
Darbe Emici GövdeVar
Amazon
Fiyatını Gör
Besafe
Çocuk Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

BeSafe İzi Comfort X3 Oto Koltuğu İnceleme

BeSafe İzi Comfort X3, 9 ay ile 4 yaş arasındaki çocuklar için tasarlanan, konforlu ve güvenli bir çocuk oto koltuğudur. 5 nokta emniyet kemer sistemi, isofix bağlantısı, darbe emici gövdesi ve baş koruma pediyle çocuğunuzun güvenliğini maksimum seviyede tutar. Bu sayede çarpışma ve kaza testlerini geçerek Adac ve ECE R44/04 sertifikasını almayı başarmıştır. Geriye yatabilen koltuk, çocuğunuz için konfor dolu bir uyuma alanına da dönüşebilir.

BeSafe İzi Comfort X3 Tasarım

BeSafe İzi Comfort X3, diğer pek çok oto koltuğundan farklı olarak yüksek bir stant tasarımıyla karşımıza çıkıyor. Böylece bebeğiniz yaşı ne olursa olsun aracın içinden dışarıyı görebiliyor ve rahatça izleyebiliyor. Bunun yanı sıra modelde konfor da üst seviyede tutuluyor. Yumuşacık kafa desteği ve sırt pedleri bebeğinizi güvende ve rahat hissettiriyor.

BeSafe İzi Comfort X3 Özellikleri

BeSafe İzi Comfort X3 Tasarım Özellikleri

Ayarlanabilir Sırt YüksekliğiAyarlanabilir
DönebilmeYok
Çıkarılabilir KılıfVar
Renk5 Renk Seçeneği

En konforlu bebek oto koltuklarından biri olan Besafe İzi Comfort x3 isofix, ebeveynlere de kullanım kolaylığı sunuyor. Çıkarılabilen kılıfı kolayca yıkanarak temizlenebiliyor. Böylece çocuğunuz koltuğu kirlettiğinde endişelenmenize gerek kalmıyor. Hava alabilen kumaşlar birçok bebek oto koltuğunda yaşanan terleme sorununu da azaltıyor.

BeSafe İzi Comfort X3 Kurulum

BeSafe İzi Comfort X3 isofix kurulumunu yapmak için standın önünde bulunan mandalı yukarı çekin ve standın altındaki bölümü ileri itin. Uzayan isofix demirlerini, aracınızın koltuğunda bulunan bağlantı noktalarına doğru klik sesini duyana kadar itin. Koltuk ile bebek oto koltuğu arasındaki boşluğu kapatmak için ön mandalı yeniden kaldırarak koltuğu geriye itin.

BeSafe İzi Comfort X3 Oto Koltuğunu isofixsiz kurmak için emniyet kemerini de kullanabilirsiniz. Bunun için ilk adım olarak koltuğun sağ ve solunda bulunan kapakçıkları açın. Emniyet kemerinin çapraz gelen kısmını koltuğun baş bölümünden geçirin ve kemeri, açtığınız kapakçıklara takın. Emniyet kemerinin alttan gelen kısmını ise standın önünden geçirin. Standın önündeki gri kolu ileri ittiğinizde kemer daha gergin hale gelecektir.

BeSafe İzi Comfort X3 Kurulum

BeSafe İzi Comfort X3'te diğer oto koltuklarından farklı olarak ön darbelere karşı koruma demiri bulunur. Bu bölüm standın altındaki yere doğru uzanan bölmedir. Bu bölmeyi tam olarak yere sabitlemek için demirin iki yanında bulunan düğmeye basmalı ve demiri yere tam sabitlemelisiniz. Bu aşamadan sonra bebek oto koltuğu tamamen araca sabitlenir ve asla kıpırdamaz.

BeSafe İzi Comfort X3 Oto Koltuğunun kemer bağlantısını yapmak için koltuğun önünde yer alan siyah bölmenin içindeki düğmeye basın. Böylece kemerleri gevşeterek çocuğunuzu koltuğa yerleştirebilirsiniz. Ardından iki omuz askısının ucundaki demirleri birleştirin ve koltuğun önünden gelen emniyet bağlantısına takın.

Omuz askıları kullanılmadığı zaman koltuğun iki yanında bulunan kırmızı alanlara takılabilir. Böylece çocuğunuzu koltuğa daha rahat yerleştirebilirsiniz. Koltuğun baş yüksekliği ise yukarı aşağı iterek yapılabilir.

BeSafe İzi Comfort X3 Oto Koltuğunun eğimini ayarlamak için standın yanlarında bulunan gri kolu çevirmeniz gerekir. Kolu her çevirdiğinizde koltuk geriye doğru yatar. Daha fazla bilgi için BeSafe iZi Comfort X3 kullanım kılavuzundan yardım alabilirsiniz.

BeSafe İzi Comfort X3 Oto Koltuğu Güvenli Mi?

BeSafe İzi Comfort X3; kafa koruma pedi, isofix bağlantısı, yerden sabitleme demiri, emniyet kemeri bağlantısı sayesinde güvenli bir oto koltuğudur. Çarpışma testlerinden başarıyla geçen oto koltuklarına verilen Adac ve ECE R44/04 sertifikalarına sahiptir.

BeSafe İzi Comfort X3'ün gövdesinde darbe emici bariyerler yer alır. Aynı zamanda koltuğa yan darbe emici bloklar da takılabilir. Böylece kaza anında çocuğunuz en az hasarla kurtulabilir.

BeSafe İzi Comfort X3 Özellikleri

BeSafe İzi Comfort X3 Güvenlik Özellikleri

Omuz PediVar
Baş Koruma PediVar
Isofix BağlantısıVar
Güvenlik TestiAdac, ECE R44/04

Besafe Isofix Oto Koltuğu yanmaya karşı dayanıklı kumaş kullanılır. Bu sayede bir kaza anında koltukla birlikte çocuk da güvende kalabilir. Nano teknolojiyle üretilen kumaş, büyük kazalara uygun olarak tasarlanmıştır.

BeSafe İzi Comfort X3 Taşıma Kapasitesi

BeSafe İzi Comfort X3 Oto Koltuğu'nun 18 kiloya kadar taşıma kapasitesi bulunur ve 9 ay ile 4 yaş arasında kullanılabilir. Yükseltilebilir baş ayarı ve ayarlanabilir omuz askılarıyla çocuğunuz büyüdükçe onun vücuduna eşlik eder.

BeSafe İzi Comfort X3 Özellikleri

BeSafe İzi Comfort X3 Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı9 Ay-4 Yaş
Taşıma Kapasitesi9-18 Kg
Çıkarılabilir PedVar
Ayarlanabilir Omuz PediVar
Amazon
Fiyatını Gör
BeSafe
Bebek Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

BeSafe İzi Comfort X3 Yorumları

BeSafe İzi Comfort X3 Özellikleri

? *** ***: 3 Yıldır bu koltuğu kullanan bir aile olarak tüm deneyimlerimizi paylaşmak için yazıyorum. Kızım 6 aylıkken detaylı bir araştırma sonucu, birebir birçok markayı görerek, kızımı oturtarak, yatış pozisyonlarına, yüksekliğine, arabaya bağlanmasına ve bağlanma şeklinin pratikliğine bakarak hepsinin içinden Besafe’ e karar verdik.

? *** ***: Şu an için bebeğimiz 4 aylık, oturamadığı için kullanamadık, kullanınca yorumu güncelleyeceğim. İlerleyen zamanlarda malum her şeyin fiyatı arttığı için kasım indirilmesinden yararlanarak satın aldım. Ürünün kendisi yaklaşık 18 19 kilo , içinin malzemesi sağlam köpük ve 3 ayrı sabitleme sistemi ile kullanıyorsunuz. Önce isofix, sonra ayak tabanı, en son emniyet kemeri. Araçta görüldüğü gibi duruyor. Yüksek bir koltuk. Dışarıyı çok rahat izleyeceğini düşünüyorum oğlumun.

? *** ***: Abisine büyük modeli alıp çok memnun kalmıştık, şimdi kardeşine de yine Besafe aldık. Kalitesi muazzam. En yüksek koltuk olma özelliğine sahip ki bu çocuğun dışarıyı izleyerek sıkılmadan koltukta oturmasını sağlıyor. Özellikle gideceğiniz yol uzunsa bu çok çok önemli aileler çok iyi bilir. Çocuklar koltukta oturmamak için elinden geleni yapar genelde. Kumaşın çıkarıp yıkanması, rahatlığı, yüksekliği, ADAC testi sonuçları ile gönlümüzü her daim fethediyor.

? *** ***: Ürün gayet sağlam ve kullanışlı. Sağlam hissiyatını veriyor size. Evlattan daha değerli değil sonuçta. Gözünüz kapalı alabilirsiniz. Kutulama da oldukça korumalı.

? *** ***: Ürüne milyonlarca methiye düzebilirim. Alırken acaba aracımıza büyük olur mu (a180) korkumuz vardı fakat asla büyük olmadı. Kızım pusetinde 4 aydan sonra asla durmadı, 7. Ay ile birlikte ürünü sipariş ettim. Yüksek olması dolayısı ile bayılıyor dışarısını izlemeye. Alın ya cok güzel ürün:)

? *** ***: Ürünün artılarını sayan çok; bende eksilerinden bahsedeyim. Ürün ağır, arabaya takması çıkartması erkekler için zor, bayanlar için çok çok zor olacaktır. Bir diğer eksisi aracıma takmakta zorluk yaşıyorum. Bu benim aracımdan ( Megane 2 HB ) kaynaklanıyor olabilir. Bence en önemli eksisi çocuğun oturduğu kısım çok çukur. Sanki çocuk iki büklüm gibi otuyor, biraz daha düz olsa daha konforlu olur gibi geliyor. Başka bir eksisi: Koltuğun kemer tokalarının takıldığı karşılığının üzerini kapatan bir kumaş var, bu kumaşı tokalar bebeğin bacağını acıtmasın diye yapılmış sanırsam ama kumaşı çok geniş ve sert kumaştan diktikleri için, kumaşın kendisi bebeği kemer tokalarından daha çok rahatsız ediyor.

? *** ***: Muhteşem bir ürün. Oğlum etrafı rahatlıkla izliyor. Güvenliği çok güzel. Güzel paketleme yapmış satıcı.

? *** ***: Ürünü anlatmaya gerek var mı? İskandinav kalitesi ve güveni gerçekten yüksek bir oturuş sağlıyor. Kumaşına bayıldım. Kargolama ve gönderim de oldukça iyiydi.

? *** ***: ADAC başarılı test sonucu, yüksek oturma pozisyonu, Norveç marka kalitesi vs. rahatlıkla tercih edilebilecek bir ürün. Tek eksiği olan 360 dönme özelliğine de zaten kısa bir süre sonra ihtiyaç kalmıyor.

? *** ***: Bir çok markayı birebir yerinde inceleyerek nihayetinde besafe isofix li modelde karar kıldık. Kızım arabada gezmeyi eskiden de severdi ama bu oto koltuğuna geçtikten sonra yatağından bile daha rahat ettiğini gördük. Yüksek konumlanması sayesinde bebeğin başka bir şeye ihtiyaç duymadan dışarıyı izleyerek vakit geçirebiliyor, tabi uyumadığı zamanlarda :) montajı da oldukça basit.

? *** ***: baş kısmındaki köpükler hemen kırılıyor. ergonomik ve rahat değil. çok büyük bazı arabalara sığmaz. fiyat aşırı yüksek.

? *** ***: Kullandığım ilk sene üründen çok memnundum, gerçekten güven veren rahat bir ürün. Fakat bir sene sonunda kafa kısmı bozuldu, açıp yapmaya çalıştığımda kafa bölgesindeki köpüğün ikiye parçalandığını gördüm hem de hiçbir kaza, düşme vs yaşanmadan, kendiliğinden. Güvenli olduğunu öne süren bir firmanın kafa bölgesini koruyan köpüğün ikiye ayrılması nasıl güvenilir olabilir çok ilginç!

? *** ***: Ben çok sevemedim. Jip tarzı arabalarda tavanı yüksek olduğu için belki daha iyi olabilir. Evet koltuk yüksekte olduğundan çocuk dışarıyı izliyor ama koyup çıkarması hiç kolay değil. Ayrıca 4 kademeli yatışta bence laf olsun diye yapılmış. Şimdiki aklım olsa yüksek almak yerine dönebilen modeli tercih ederdim.

? *** ***: Üründen memnunuz ancak 1 ay olmadan ayak gelen yerlerdeki kumaşta aşırı pamuklanma yaptı bu kadar kısa sürede olması kalite açısından biraz bizi şaşırttı açıkçası

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bebek Oto KoltuğuChicco Seat 4 Fix Air Yorumları
Joie Every Stage Fx Özellikleriİnglesina Newton Yorumları
Kraft Techno Fix ÖzellikleriFerrari I-Max Özellikleri
Holmer Kids Maxi Protect Aero ÖzellikleriBritax Römer Oto Koltuğu Yorumları
Maxi Cosi Cabriofix ÖzellikleriYoyko Bear 360 Özellikleri
Ferrari Cosmo ÖzellikleriPeg Perego Viaggio Shuttle Yorumları
Britax Römer Kidfix II Xp Sict ÖzellikleriCybex Solution B Fix Yorumları
Besafe İzi Turn B I-Size Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında BeSafe İzi Comfort X3 Çocuk Oto Koltuğu hakkındaki soruları yanıtlayacağız. İşte BeSafe İzi Comfort X3 hakkında sıkça sorulan sorular...

Besafe Oto Koltuğu kılıfı nasıl takılır?

Besafe İzi Comfort X3 kılıf takma işlemi son derece kolay ve pratiktir. Bunun için çıkardığınız kılıfları yeniden koltuğa yerleştirdiğinizde cırt cırtları birleştirebilirsiniz. Her kılıfın ucunda ayrı ayrı cırt cırt bant bulunur. Bu bantlar diğer kılıflarla birleştiğinde kılıf takma işlemi tamamlanır.

Besafe İzi Comfort X3 adac testi var mı?

Besafe İzi Comfort X3 adac testinden geçen bebek oto koltukları arasında bulunur. Çarpışma testlerinden başarıyla geçerek çocukların güvenliğini sağlayabileceğini kanıtlamıştır. Ayrıca Avrupa Güvenlik Standardını temsil eden ECE R44/04 sertifikasına da sahiptir.

BeSafe iZi Comfort X3 kaç yaşa kadar?

BeSafe iZi Comfort X3, 9 aydan 4 yaşa kadar kullanılabilir ve maksimum 18 kilo ağırlık taşıyabilir. Yükseltilebilir kafa desteği ile çocuğunuzun boyu uzadıkça ona eşlik eder. 5 nokta emniyet kemeri yerine çocuğunuz büyüdüğünde araç emniyet kemerini de kullanabilirsiniz.

BeSafe iZi Comfort X3 Isofixli mi?

BeSafe iZi Comfort X3'ta Isofix bağlantı aparatları yer almaktadır. İsteğe göre isofix ya da araç emniyet kemeri ile otomobile sabitlenebilir. İsofix bağlantısını yapmak son derece kolay ve pratiktir.

BeSafe iZi Comfort X3 kaç kilo?

BeSafe iZi Comfort X3, 9 ile 18 kilo arasında taşıma kapasitesine sahiptir. Yeni doğan bebekler için uygun değildir ancak 9 ayı geçen çocuklarda kullanılabilir. 4 yaşa kadar kullanılabilen koltuk, çeşitli fonksiyonları sayesinde, çocuğunuzun kilosuna göre şekillendirilebilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.