Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wifi Klima Yorumları

Her mevsimde evinizin ısısını ayarlamaya ne dersiniz? Sizler için Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wifi Klimasını inceledik.
Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wifi Klima Yorumları

Yaz kış fark etmeden sıcak ve soğuk hava akımının evinizin içerisinde gezinmesini isteyebilirsiniz. Günümüz dünyasında artan doğalgaz ve elektrik faturaları herkesin içini yakarken enerji tasarrufu yapmayı isteyebilirsiniz. Sizlerin bu isteklerini çağrı olacak Vestel Flora Doğa Inverter klimasını inceledik. 

Vestel Flora Doğa Inverter Teknik Özellikleri

Soğutma Kapasitesi11600 BTU
Isıtma Kapasitesi13000 BTU
Soğutma Güç Tüketimi1.45 kW
Isıtma Güç Tüketimi1.12 kW
Soğutma Verimliliği A++
Amazon
Fiyatlarını Gör
Vestel
Klima Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

1-20230111162944.webp

Vestel Flora Doğa Inverter Klima İncelemesi

Dışarıda hava nasıl olursa olsun evinizin her zaman istediğiniz sıcaklıkta kalmasını istersiniz. Bunun için Vester Flora Doğa İnverter ürünümüzde yer alan wifi özelliği ile istediğiniz her anda evinizin sıcaklığını ayarlamanız mümkündür. Bu özelliği sayesinde eve dönmeyecek bile olsanız faturalarınızın fazla gelmesini engelleyecek olan ayarlamaları yapabilirsiniz. 

Aynı zamanda çıkarılıp yıkanabilen ön filtresi ile tozlanma ya da paslanma gibi dertleri düşünmek zorunda kalmazsınız. Vestel Flora Doğa Inverter klimamızın bir diğer filtre özelliği ise yeşil çay yapraklarından elde edilmiş olan catechin özünün kullanılıyor olmasıdır. Bu özellikle birlikte evinizde ferah bir hava akımı oluşmaktadır. Oluşabilecek her türlü elektrik kesintisi ile klimanızın bozulma ihtimali de ortadan kalkmaktadır. Klimanın bünyesinde yer alan restart özelliği ile herhangi bir elektrik kesintisi olduğu anda son ayarlanan değerlere göre çalışması devam eder. 

Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wifi Klima Tasarımı 

Beyaz renkli olan Vestel Flora Doğa Inverter, duvara sabitlendiği anda ortaya çıkarttığı şık görüntüsü ile evinize renk gelecektir. Teknolojinin getirmiş olduğu mükemmelliklerden birisi de klimanın derecesi akıllı ekranda görünüyor olmasıdır. Bu da klimanın üstünde çirkin durabilecek tuşların ortadan kalkmasına neden olacaktır. 
Geniş LCD ekranı sayesinde kumandası da ergonomik yapıya sahiptir. Soğutma moduna alındığında mavi, ısıtma moduna alındığında ise kırmızı renklerle yanan ışıklarla karanlıkta da loş bir ortam sağlanmasına neden olmaktadır. 

Vestel Flora Doğa Inverter Boyutları

Dış Ünite Genişliği815 mm
Dış Ünite Yüksekliği532 mm
Dış Ünite Derinliği300 mm
İç Ünite Genişliği822 mm
İç Ünite Yüksekliği281 mm

2-20230111162944.webp

Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Performansı

Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wi-Fi Klime, 12000 BTU değeriyle tüm odanızda üst düzey bir performans sergiler. Yazın en sıcak olduğu günlerde soğutma, kışın havanın soğuk olduğu anlarda ise ısıtma işlevini kusursuzca yerine getirir. Ani ısınma ya da soğuma durumlarında ise turbo çalıştırma imkanı sayesinde dileğinizi hızlıca yerine getirebilirsiniz. 
Klimamızda bulunan buz çözme özelliği sayesinde meydana gelebilecek olan buzlanmadan kaynaklı bozulmalar tamamen ortadan kalkmaktadır. Dış ünite yüzeyinde buzlanma oluştuğu anda devreye giren bu özellikle birlikte performans kaybı yok olur. Otomatik iç ünite temizleme özelliği ile bakteri gibi mikroorganizmaların oluşmasını engellemektedir. Bu durumda iç ünitede meydana gelebilecek nemlerden kaynaklı bozulmalar tamamen ortadan kalkarak performans konusunda verim düşüşü azalır. 

Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wi-Fi Klima Elektrik Tüketimi

Vestel Flora Doğa Inverter kliması A++ soğutma verimliliğine, A+'da ısıtma verimliliğine sahiptir. Çevre ve enerji dostu olarak icat edilmiş olan bu klimada elektrik faturasına çok yansıyacak derdiniz ortadan kalkacaktır. Çünkü yıllık 180 kWh soğutma güç tüketimi yaparken, 805 kWh'da ısıtma güç tüketimi yapar. Bu özellikleri ile beklenilenden az elektrik faturası elde edeceksiniz. 

4-20230111162944.webp

Amazon
Fiyatlarını Gör
Vestel
Flora Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Kullanıcı Yorumları 

👤 *** ***: Gayet güzel klima tavsiye ederim fakat diğer yorumlarda söylendiği gibi servise bırakılmadı, horoz lojistik eve kadar getirdi apartman kapısına bırakmak istedi tartışmalar sonucu zor bela kata çıkarttılar. Sonra vestel den randevu alıp kurulum yapıldı. 

👤 *** ***: Ürün gayet güzel memnumun 3 yıl iç Ünite 10 yıl kompresör garantisi var. Wi-Fi özelliği ile evden kilometrelerce uzakta olsam dahi klimayı açıp evi serinletip ısıtabiliyor fiyat ve performans açısından çok güzel tavsiye ederim.

👤 *** ***: Gayet güzel serinletiyor. Yatay kontrol el ile. Wifi özelliği sorunsuz çalışıyor. Sessizlik konusunda gayet başarılı. Vestel montaj ekibi gayet özverili çalıştı. Klimayı aldığınızda 16 amper sigorta ve tekli sigorta yuvası almayı unutmayın eğer yoksa. Bağlantısını kendim yaptım ama bilginiz yoksa elektrikçi çağırmalısınız. Dış ünite de gayet güzel çalışıyor.

👤 *** ***: Annem için almıştık çok güzel bi ürün kendime de alacağım klima alacaklara da tavsiye ediyorum gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Hele ki böyle bi devirde hem az yakan hem de özelliği çok olan ve fiyatı da çok çok uygun olan bi ürün evde olmasanız da telefonla açıp kapatmanız sıcaklık soğukluk ayarını yapabilmenizde çok artı bi avantaj. 

👤 *** ***: Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz o kadar yorum yapmışlar işte sesli çalışıyor soğutmuyor kimisi servisten şikayetçi olmuş biraz korkarak aldım ama hiç yazılanlar gibi değil. Bence hepsi 5 yıldız. Siparişimden iki gün sonra geldi geldiği gün fotoda gördüğünüz gibi montajı yapıldı klima 30 M2 odayı buz gibi yapıyor. Sessiz, wi-fi özelliği de çok güzel çalışıyor. Fiyatına göre çok kaliteli bir ürün şiddetle tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Dış ünite çok ses çıkarıyor. 10 yıl önce aldığım 18 Btu vestel klimam bile daha sessiz çalışıyor. İlk haftasında dijital ekranda dF hatası vermeye başladı.

👤 *** ***: Ürün güzel ve evimiz için ideal ancak sipariş verdikten sonra ürün teslimat ve kurulum süresi 1 haftayı buldu. Servis personeli söz verdiği tarihte gelmedi, aradığımızda açmadı, mesaja dönüş yapmadı. Ertesi gün farklı servis personeli geldi. Ünitenin dışarıya bağlantısını fotoğraftaki gibi yaptı ve açıkta bırakarak gittiler, kutudan montaj malzemesi çıkmadığını söylediler. Bu şekilde bırakılması uygun olmadı. 

👤 *** ***:  Ürüne fiyat performans ürünü beklediğim gibi kaliteli. Ürün elime 13 günde ulaştı malesef. Satıcıdan direk servise , servisten bana geldi bu iyiydi. Kargo firması ile muhattap edilmedim. Wifi bağlantısını servisteki arkadaşlar kurdu çalışır bir şekilde verdiler bana. Fakat birkaç saat sonra evin aklı uygulamasına girdim klimayı uzaktan çalıştıramadım. Çokta önemli değil.

Vestel Inverter Klima Sıcak Ayarı Nasıl Yapılır? 

Vestel Flora Doğa Inveter kliması diğer klima türlerinden ayrı olarak ayarlanır. Bu ayarı en iyi şekilde yapabilmek için klima kumandası ile ürünümüzü açınız. Ardından kumandanın sağ tarafında bulunan mode tuşuna basın. Bu tuşa bastıktan sonra karşınıza çıkacak olan simgeler arasından güneşi seçin. Dilediğiniz değerde ayarladıktan sonra odanıza dolacak olan havayı bekleyin. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Klima TavsiyeleriKaira DTXR35E A++ Klima Yorumları
Baymak Elegant Plus YorumlarıMitsubishi Heavy SRK35ZSP Özellikleri
Bosch Climate 5000 RAC ÖzellikleriDaikin Shira Eco FTXP60M9 Özellikleri
Samsung AR12TXHQBWK KullananlarArçelik Ekolojik 18325 İnceleme
DemirDöküm Kion Inverter 18 YorumlarLG UV Nano Artcool Özellikleri

Vestel Klima Wifi Ne İşe Yarar? 

Ufak bir iş seyahatine ya da akraba ziyaretine gittiğiniz anda klimanızı aktif bir şekilde kullanabilmek için wifi özelliğinden faydalanabilirsiniz. Bununla beraber wifi özelliği ile gerekli bilgilendirmeleri alabilirsiniz ve dilediğiniz anda klimayı istediğiniz derecede açıp kapatabilirsiniz. Bu özelliği kullanabilmeniz için ise telefonunuza ya da tabletinize doğru uygulamayı indirmeniz yeterlidir. 

Kış Aylarında Klima Kaç Derece Olmalıdır? 

Yaz - kış demeden çalıştırma imkanınızın olduğu klimadaki en büyük sorun evin sıcaklığını hangi derecede tutacağınızdır. Bunun için yaz günlerinde 23-26 °C derece, kış aylarında ise 20-24 °C derecede ayarlama yapmanız mümkündür. 

Vestel Inverter Klima Ne Demek? 

Vestel Inverter klima modelleri iyonizer teknolojisi ile üretilmiş olan, tamamen çevre ve enerji tasarrufu yapılmasını sağlayan bir üründür. Bu klimalarda 9, 12, 18 ve 24'lük gibi farklı kapasite seçenekleri bulunur. Aynı zamanda bu klimalarda uyku bodu bulunur. Bu mod sayesinde uyuduğunuz anlarda bile hava akımı sizleri rahatsız etmeyecek bir şekilde çalışmaya devam eder. 

Inverter Klima Nasıl Kullanılmalı? 

Vestel Flora Doğa Inverter Klimayı aldıktan sonra önemli olan bir diğer nokta da kullanım şeklidir. En iyi şekilde kullanabilmek için evin en verimli noktasına montaj işlemlerini yaptırmanız gerekmektedir. Ardından klimayı soğuk modunda kullandığınız zamanlarda diğer elektronik cihazları kullanmanızı önermiyoruz. Çünkü diğer elektronik cihazların yaymış olduğu sıcak akımlar klimanın daha çok enerji tüketmesine neden olacaktır. 
Toz filtresini birkaç ayda bir temizleyerek klimanın ömrünü uzatabilirsiniz. Aynı zamanda klimanın soğuk ayarı açıkken cam ya da kapı gibi içeri girebilecek farklı hava akımlarını da önlemeniz gerekmektedir. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum