LG UV Nano Artcool Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

LG UV Artcool klimanın kullanıcı yorumlarını, performansını ve tüketim bilgilerini sizler için araştırdık.
LG UV Nano Artcool Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Karbon ayak izi düşük olan, çevreye zarar vermeyen ve yüksek performans sunan LG UV Artcool klima, birçok işlevsel programı sayesinde kullanıcılarının beğenisini toplamaktadır. Bu içerikte LG UV Artcool klimanın teknik özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve performansını sizler için inceledik. 

LG UV Artcool Teknik Özellikleri

Soğutma Kapasitesi18000‎ Btu
Isıtma Kapasitesi18000‎ Btu
İç Ünite Ses Seviyesi55 dB
Dış Ünite Ses Seviyesi60 dB
Soğutma Enerji Verimliliği A++
Isıtma Enerji Verimliliği A+
Amazon
Fiyatını Gör
LG UV
Artcool
Aradığın
Fiyatı Gör

LG UV Artcool Klima

LG UV Artcool Klima

Duvar tipi klimalardan biri olan LG UV Artcool, DUAL Inverter kompresör ile üretilerek üstün bir performans göstermektedir. TUV onaylı bu klima, %70 daha fazla enerji tasarrufu sağlayarak diğer sıradan klimalardan ayrılmaktadır. Sessiz bir şekilde çalışan bu klima, çevre dostu olmasıyla da kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır.

İşte sıra dışı tasarımı ile dikkat çeken LG UV Artcool Klima ile ilgili tüm detaylar:

LG UV Dual Inverter Artcool Tasarım

Dual Inverter teknolojisine sahip olan LG UV Artcool klima, şık ve sıra dışı tasarımı sayesinde birçok kullanıcı tarafından beğenilmektedir. Çevresini yansıtmasını sağlayan aynalı cam tasarımı, ev estetiğini destekleyerek daha modern bir görüntü oluşturur. İnce yapısıyla öne çıkan bu klima, kullanım kolaylığı sunar. Led ekran tasarımı, enerji tüketimini gösteren işlevsel bir kullanım sunmaktadır.

LG UV Dual Inverter Artcool Tasarım

LG UV Nano Artcool Boyutları

Dış Ünite Genişliği770 mm
Dış Ünite Yüksekliği545 mm
Dış Ünite Derinliği288‎ mm
İç Ünite Genişliği998 mm
İç Ünite Yüksekliği345 mm
İç Ünite Derinliği 212 mm

LG UV Artcool klimanın dış ünite genişliği 770 mm, yüksekliği 545 mm ve derinliği 288 mm'dir. İç ünitenin genişliği ise 998 mm olup derinliği 212 mm, yüksekliği ise 345 mm şeklindedir. Geniş formdaki iç ünitesi, hava akışını profesyonel bir şekilde sağlar ve tüm odaya eşit bir şekilde dağıtır. Bu sayede evinizin ısı kontrolünü kolayca yapmanızı sağlar.

LG UV Artcool Performansı

LG UV Artcool, Dual Inverter kompresörü sayesinde hızlı bir şekilde soğutma performansı sunar. Uyku ortamını daha konforlu bir hale getirebilmeniz için klimanız ortam sıcaklığını otomatik bir şekilde ayarlar. Buna ek olarak UV Nano teknolojisiyle çalışarak evinizin havasını temizler. Otomatik iç temizlik opsiyonu ile öne çıkan bu klima, içerideki nemi kurutur ve bu sayede performansı her zaman üst seviyelerde tutar. Plasmarter Ionizer teknolojisine sahip olan LG UV Artcool Dual Inverter klima, ev veya ofis ortamındaki kötü kokuların giderilmesini sağlar ve nefes aldığınız ortamı temizler. UV led ışık teknolojisine sahip olan bu model, rüzgar üreterek fan temizliğini yapar. 

Ön filtresi işlevsel tasarımı ile tozların hapsedilmesinde önemli bir rol oynar. Uzaktan bağlantı imkanı ile kullanıma olanak tanıyan gelişmiş teknolojisi sayesinde siz evde değilken bile evinizin ısısını kontrol altında tutmanıza izin verir. Gürültü seviyesi az olan bu klima, sessizliğin keyfini çıkarmanıza olanak tanır.

LG UV Artcool Elektrik Tüketimi

LG UV Artcool Elektrik Tüketimi

A++ soğutma, A+ ısıtma enerji verimliliğine sahip olan LG Nano Art Cool klima, 4 farklı enerji seviyesi ile tüketim kontrolünü size bırakır. Enerji tüketimini kolayca takip etmenize olanak tanıyan led ekranı, fonksiyonel bir kullanım oluşturmayı başarır. Buna ek olarak Dual Inverter teknolojisi, enerji tüketimini minimumda tutmanızı sağlayarak bütçenizi korur.

Amazon
Fiyatını Gör
LG UV
Klima
Aradığın
Fiyatı Gör

LG Art Cool Kullananların Yorumları

4-20230121155727.webp

 

👤 *** ***: Klima çok çabuk ısıtıyor ve sessiz çalışıyor, tükettiği elektrik de oldukça düşük. İyi ki almışım diyorum. Hem görünüş hem işlev açısından on numara. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Kesinlikle çok güzel tasarım muhteşem, hemen soğutuyor, ayrıca çok sessiz çalışıyor. Severek kullanıyorum.

👤 *** ***: Ürün gayet sağlam bir şekilde geldi. Servis konusunda sıkıntı yaşamadık kış günleri ısıtması gayet güzel memnunuz.

👤 *** ***: Aylardır kullanıyorum. Kalitesi, hızlı ısıtıp soğutması çok iyi. Telefondan kontrol edip eve gelmeden evi soğutmak harika iyi bir özellik.

👤 *** ***: 23.5 saat full speed açık 45 metrekare yalıtımsız evde tükettiği elektrik çok düşük. Almak isteyenler düşünmesin, gayet ekonomik. Ayrıca çok iyi kapasitesi. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün beklediğimden daha iyi geldi gayet şık ve kullanışlı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Uzaktan kontrol edebilmek büyük kolaylık sağlıyor.

👤 *** ***: Kaliteli ve harika çok beğendim. Görüntüsü harika, sanki klima değil de dekoratif bir şey. Herkese tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Fiyat açısından biraz fazla ama bu klima her kuruşunu sonuna kadar hak ediyor. Çok beğenerek kullanıyoruz. 

👤 *** ***: Ürün çok şık ve güzel ısıtıyor. Beklediğimden çok daha iyi geldi, kurulumu hemen yapıldı. Almak istiyorsanız daha fazla araştırmayın.

👤 *** ***: LG her üründe olduğu gibi bunda da harikalar yaratmış. Böyle bir şey beklemiyordum. Yorumlara göre aldım. Uzaktan kontrol edildiğini öğrenince iyi ki almışım dedim.

👤 *** ***: Uygulaması üzerinden kontrol etmek çok pratik. Her bilgi yer alıyor. Soğutması mükemmel. Herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Isıtma için aldım hiç memnun kalmadım. Hiçbir değişiklik olmadı sanki, ben beğenmedim açıkçası. 

👤 *** ***: İç ünitesi çok hassas hemen çizildi. Benim hoşuma gitmedi bu durum, ayrıca dış motor da çok sesli. 

👤 *** ***: Uygulamasını indiremediğim için uzaktan kullanamıyorum. Sesli ve performansı düşük. Tavsiye etmiyorum

👤 *** ***: Klimanın ses seviyesi çok fazla geldi, dış üniteden bahsetmiyorum bile. Sesi dışında soğutması da yetersiz geldi. Memnun kalmadım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Klima TavsiyeleriVestel Flora Doğa Inverter Yorumları
Kaira DTXR35E YorumlarıBaymak Elegant Plus Özellikleri
Mitsubishi Heavy SRK35ZSP ÖzellikleriBosch Climate 5000 RAC Özellikleri
Daikin Shira Eco FTXP60M9 KullananlarSamsung AR12TXHQBWK İnceleme
Arçelik Ekolojik 18325 YorumlarDemirDöküm Kion 18 Özellikleri

LG Klima UV nano nedir?

UV Nano teknolojisi ile geliştirilen LG Art Cool, UV LED ışığının desteği ile rüzgar üretir. Bu sayede fan temizliği sağlanarak klima performansı artırılır. Aynı zamanda bu klima, kötü kokuların ortadan kaldırılmasını sağlayan Plasmarter Ionizer teknolojisine sahiptir.

Dual inverter ne demek?

LG Art Cool klima, Dual Inverter kompresörü sayesinde bulunduğu ortamın hızlı bir şekilde ısıtılmasına ve soğutulmasına destek olur. Aynı zamanda daha sessiz bir şekilde çalışan bu klima, 10 senelik kompresör garantisiyle de kalitesini kanıtlar.

Art Cool Klima ne demek?

LG Nano Dual Inverter klima, Artcool tasarımı ile rakiplerinden ayrılmaktadır. Cam kullanılarak tasarlanan bu klima, bulunduğu ortama daha şık ve modern bir görüntü katar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.