Bosch Climate 5000 RAC Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Bosch Climate 5000 RAC klima ile ilgili merak edilen performans bilgisi, özellikleri ve kullanıcı yorumları gibi noktaları sizler için inceledik.
Bosch Climate 5000 RAC Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Sıcak ve bunaltıcı yaz günlerinde, serin bir havayla ferahlamak herkes için rahatlatıcıdır. Bosch Climate 5000 RAC klima ise tam da bu konuda size yardımcı olmak için üretildi. Fonksiyonel tasarımıyla öne çıkan bu model, ısıtma performansıyla da kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Biz de bu içerikte Bosch Climate 5000 RAC kullanıcı yorumları, özellikleri ve performansını sizler için inceledik. Hazırsanız başlıyoruz.

Bosch Climate 5000 RAC Teknik Özellikleri

Soğutma Kapasitesi9.000 - 24.000 Btu
Isıtma Kapasitesi9.000 - 24.000 Btu
Soğutma Güç Tüketimi2,6 kW
Isıtma Güç Tüketimi2.1 kW
Soğutma Enerji Verimliliği A++
Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Climate 5000
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch Climate 5000 RAC 18.000 BTU Inverter Klima

Bosch Climate 5000 RAC 18.000 BTU Inverter Klima

Bosch Climate 5000 RAC, 9.000 - 24.000 Btu arasında değişen 4 farklı kapasite tercihi sunarak kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Soğutma enerji verimliliği A++ olan Bosch Climate 5000 RAC'ın ısıtma enerji verimliliği ise A+ şeklindedir. Tek oda kullanımına uygun şekilde tasarlanan bu model, kullanıcı dostu tasarımıyla da dikkat çeker.

Bosch Climate 5000 RAC Tasarımı 

Bosch Climate 5000, modern ve şık tasarımına ek olarak hem soğutma hem de ısıtma işlemlerini yapabiliyor olmasıyla da kalplerde taht kurmayı başarmıştır. Sıcaklık derecesini görmenize imkan sağlayan minimal tasarıma sahip led ekranı mevcuttur. Ev ve ofis kullanımına hitap eden bu klima, bir adet iç, bir adet dış panel şeklinde hazırlanarak hizmetinize sunulmuştur. Kullanımı kolay ve pratik hale getiren modern bir kumandaya sahiptir.

Bosch Climate 5000 RAC Tasarımı 

Bosch Climate 5000 RAC Boyutları

Dış Ünite Genişliği700 mm
Dış Ünite Yüksekliği550 mm
Dış Ünite Derinliği275 mm
İç Ünite Genişliği805 mm
İç Ünite Yüksekliği285 mm
İç Ünite Derinliği194 mm

Bosch Climate 5000 RAC klima, dış ve iç ünitelerden oluşmaktadır. Dış ünitesinin genişliği 700 mm, yüksekliği 550 mm ve derinliği ise 275 mm'dir. Şık tasarıma sahip iç ünitesinin genişliği 805 mm olup hava akışının fazla olmasına olanak tanır. İç ünitenin yüksekliği 285 mm, derinliği ise 194 mm şeklinde tasarlanmıştır.

Bosch Climate 5000 RAC Performansı

Bosch Climate 5000 RAC klima, ısıtma ve soğutmaya imkan veren fonksiyonel bir tasarıma sahiptir. 9.000 - 24.000 Btu arasında değişkenlik gösterebilen 4 ayrı kapasite sunar. Uyku Modu, Zamanlayıcı, Follow Me (Beni Takip Et) programlarına sahip olan bu klima, kullanımı daha kişiselleştirilebilir bir noktaya taşıyarak bulunduğunuz ortamın konforlu bir hale getirilmesini sağlar. 

Soğutma sırasında çalışma sıcaklığı maksimum -15°C derece olan bu klimanın ısıtma sırasında çalışma sıcaklığı ise 30°C'dir. Bosch Climate 5000 RAC iç ünitesi, çalışma sırasında sırasında 53 dB ses düzeyi sağlamaktadır. Buna ek olarak dış ünitesinin çalışma ses düzeyi ise 61 dB şeklindedir. 

Bosch Climate 5000 Elektrik Tüketimi

3-20230120134802.webp

Bosch Climate 5000 klima, enerji verimliliğini üst noktada tutacak şekilde tasarlanmıştır. Soğutma sırasında  A++ enerji verimliliği sağlayan bu ürün, ısıtma sırasında ise  A+ enerji verimliliği sunarak kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. %80 oranında enerji tasarrufu sağlayan bu klimanın tasarım soğutma yükü 2,6 kW şeklindedir. Ortalama havada oluşan ısıtma yükü ise 2,1 kW gibi düşük bir tüketim oluşturur.

Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Climate Klima
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch Climate 5000 RAC Yorumları 

Bosch Climate 5000 RAC Yorumları 

👤 *** ***: Soğutma denemedim ısınma amaçlı kullanacağım, kendisi gayet sessiz çalışıyor ve çok da güzel ısıtıyor. Bosch kalitesi malum zaten. 

👤 *** ***: Ürünü yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok memnunum. Modları çok iyi uyku modu sessiz mod vs. Aşırı sessiz. Alın, aldırın. 

👤 *** ***: Gayet başarılı bir klima soğutma ısıtma gayet iyi. Ama dış ünite çok sessiz değil belki de montaj işe alakalı olabilir. Ama soğutmada sessiz modda çalıştığını bile anlamıyorsunuz.

👤 *** ***: Çok sessiz, soğutması mükemmel, çok beğendim. Çok kaliteli bir makine, herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Tavsiye ederim. Ayrıca çok sessiz. Bosch markasının ayrıcalığı da ortada. Memnun kaldık.

👤 *** ***: Ürün gerçekten çok iyi Bosch kalitesi, içindeki rüzgar telleri sadece kumanda ile oynatılmıyor kendiniz ayarlıyorsunuz, o da hiç sorun değil. Isıtması da soğutması da çok güzel, düşünenler beklemesin.

👤 *** ***: Ürün sorunsuz göründüğü gibi geldi ambalajlama gayet sağlam garanti belgesi kullanım kılavuzu enerji kullanım kataloğu ve aparatlarda herhangi bir sıkıntı yok. Isıtması çok iyi, yazın soğutmayı da kullanacağım. Teşekkür ederim.

👤 *** ***: Çok güzel bir klima, Bosch markasının şaşırtmasını beklemiyorduk. Gerçekten emeği geçenlere teşekkür ederim. İyi ki almışız.

👤 *** ***: Soğutması gayet iyi, Bosch farkını belli ediyor. Kaliteli. Modları işlevsel, sessiz modunun olması bizim için artı özellik. Tavsiye edilir.

👤 *** ***: İşte Bosch kalite! Görüntüsü, soğutması harika. İç ünitede hiç ses yok. Kesinlikle harika. Biz severek kullanıyoruz.

👤 *** ***: Yazlığa aldım. Oda büyük ama cidden soğutması çok iyi. Her yere yetti. Bizi baya rahatlattı açıkçası, büyük eviniz varsa tavsiye ederim.

👤 *** ***: Dış ünite çok ses çıkarıyor, ısıtması bana yeterli gelmedi. Bu nedenle memnun kalmadım.

👤 *** ***: Ürün güzel ama sesi fazla. Dış üniteyi söylemiyorum bile. Odayı biraz soğutmak için açıyoruz bu sefer de sesten rahatsız oluyoruz. Tavsiye etmem.

👤 *** ***: Soğutmasına iyi diyebilirim ama ısıtması gerçekten yetersiz. Modlarını beğenmedim, genişletilebilirdi. Biraz orta segment.

👤 *** ***: Dış ünite çok sesli, gece açtığımda motor çalışıyor gibi bir ses oluyor. Komşularım rahatsız oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Klima TavsiyeleriVestel Flora Doğa Inverter Yorumları
Kaira DTXR35E YorumlarıBaymak Elegant Plus Özellikleri
Mitsubishi Heavy SRK35ZSP ÖzellikleriDaikin Shira Eco FTXP60M9 Özellikleri
Samsung AR12TXHQBWK KullananlarArçelik Ekolojik 18325 İnceleme
DemirDöküm Kion Inverter 18 YorumlarLG UV Nano Artcool Özellikleri

Klima 5000 RAC ne demek?

Residential Air Conditioning (RAC), konut iklimlendirme olarak tanımlanmaktadır. RAC özelliğine sahip Bosch Climate 5000 klima, ısıtma ve soğutma imkanı sunmaktadır. Düşük enerji tüketim oranına sahip bu klima, farklı çalışma modları ve ayarlama seçenekleriyle kullanımı kişiselleştirmenize yardımcı olur.

Bosch Klima ne malı?

Almanya menşeili Bosch, elektronik ev aletleri ve beyaz eşya üretimi yapmaktadır. Almanya'da bulunan Stuttgart ve Gerlingen şehirlerinde üretilen bu eşyalar, dünyanın birçok ülkesinde satılmaktadır.

Bosch 5000 Rac özellikleri nedir?

Bosch Climate 5000 Rac klima, 9.000 - 24.000 Btu ısıtma ve soğutma kapasitesine sahiptir.  A++ soğutma enerji verimliliği, A+ ısıtma enerji verimliliği ile çalışan bu klima, Uyku Modu, Zamanlayıcı, Follow Me programları sayesinde daha kişisel bir kullanım oluşturmanıza yardımcı olur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum