Samsung AR12TXHQBWK Performansı, Özellikleri ve Yorumları

Samsung AR12TXHQBWK klima kullananların yorumları, özellikleri ve elektrik tüketimi gibi merak edilen noktaları sizler için araştırdık.
Samsung AR12TXHQBWK Performansı, Özellikleri ve Yorumları

Kalite bakımından tatmin eden, üstün performansa sahip ve aynı zamanda uygun fiyatlı bir klima arıyorsanız Samsung AR12TXHQBWK/SK AR35 White Split klima, bu özelliklerin tamamını taşıyor. Biz de bu içerikte Samsung AR12TXHQBWK/SK AR35 klimanın kullanıcı yorumlarını, performansını ve özelliklerini inceledik. Gelin, detaylara birlikte bakalım.

Samsung AR12TXHQBWK/SK AR35 Özellikleri

Soğutma Kapasitesi12000‎ Btu
Isıtma Kapasitesi13000‎ Btu
Soğutma Güç Tüketimi3.50‎ kWh
Isıtma Güç Tüketimi3.80‎ kWh
Soğutma Enerji Verimliliği A++
Isıtma Enerji Verimliliği A+
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
ArR35 Klima
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung AR12TXHQBWK/SK AR35 Klima

Samsung AR12TXHQBWK/SK AR35 Klima

Inverter teknolojisiyle geliştirilen Samsung AR12TXHQBWK, havanızı temizleyerek alerjenlerin ortadan kaldırılmasında önemli bir rol oynar. 12.000 Btu kapasiteye sahip olan bu klima, hızlı soğutma modu sayesinde fonksiyonel kullanım ortaya koyar. Sessiz çalışma kapasitesiyle öne çıkan bu ürünün uyku modu da bulunmaktadır.

İşte fiyat performans açısından kullanıcılarını memnun eden Samsung AR12TXHQBWK/SK AR35 Klima ile ilgili tüm detaylar:

Samsung AR12TXHQBWK Tasarım

Gelişmiş filtresi ve üstün tasarım teknolojisiyle hazırlanan Samsung AR12TXHQBWK klima, duvara takarak kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir. Led ekran üzerinden sıcaklık kontrolü yapmanıza olanak veren bu ürün, aynı zamanda güçlü kanatları ve homojen hava akışı sağlaması sayesinde kullanımı konforlu bir noktaya taşımayı başarır.

Samsung AR12TXHQBWK Tasarım

Samsung AR12TXHQBWK/SK AR35 Boyutları

Dış Ünite Genişliği720 mm
Dış Ünite Yüksekliği495 mm
Dış Ünite Derinliği270‎ mm
İç Ünite Genişliği805 mm
İç Ünite Yüksekliği285 mm
İç Ünite Derinliği 194 mm

Samsung AR12TXHQBWK/SK AR35 klima, dış ve iç üniteden oluşmaktadır. İç ünite genişliğinin 805 mm olması, hava akışını yüksek tutar. Buna ek olarak iç ünitenin yüksekliği 285 mm, derinliği ise 194 mm'dir. Dış ünite ölçüleri ise 720 mm genişlik, 495 mm yükseklik ve  270‎ mm derinlik özelliklerine sahiptir.

Samsung AR12TXHQBWK Performansı

Samsung AR12TXHQBWK klima, 2 yönlü salınım teknolojisi ile geliştirilerek hava akış yönünü otomatik bir şekilde ayarlar. Bu sayede ısıtma ya da soğutma işlemlerini daha hızlı ve homojen yapar. İyi Uyku Modunun desteği ile uyku sırasında sıcaklığı kontrol ederek ideal oda sıcaklığını sizler için hazırlar. Buna ek olarak İyi Uyku Modu, normal programlara kıyasla daha az enerji tüketmesiyle de kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. HD Filtre ile üretilen Samsung AR12TXHQBWK, havadaki toz, kir ve alerjen polenleri ortadan kaldırır. Filtrenin yıkanabilir olması, uzun ömürlü bir kullanım imkanını da beraberinde getirir. Aynı zamanda hızlı soğutma moduna sahip olan Samsung AR35 klima, yazın bunaltıcı ve daraltıcı sıcaklığını kapının dışında tutarak evinizin serin ve ferah olmasını sağlar. 

Samsung AR12TXHQBWK Elektrik Tüketimi

Samsung AR12TXHQBWK Elektrik Tüketimi

Samsung AR12TXHQBWK klima, soğutma sırasında 3.50 kWh, ısıtma sırasında ise 3.80 kWh enerji tüketimi yapar. Soğutma enerji verimliliği A++ olan bu klimanın ısıtma enerji verimliliği ise A+ şeklindedir. Buna ek olarak 65 dB dış ünite ses düzeyi ve 55 dB iç ünite ses düzeyi sağlayarak sessizliğin keyfini çıkarmanıza olanak tanır.

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
ArR35 Klima
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung AR12TXHQBWK Yorumları 

Samsung AR12TXHQBWK Yorumları 

? *** ***: Ürünü çok beğendik. Küçük bebeğimiz olduğu için aldık gerçekten çok güzel ısıtıyor ve hiç rahatsız etmiyor.

? *** ***: 10 yıldız olsa 10 yıldız veririm, biz ısıtma için aldık harika ısıtıyor. Güvenle alabilirsiniz. Görüntüsü de çok hoş gerçekten.

? *** ***: Biz indirimdeyken aldık çok güzel iyi ki de aldık hemen gelip kurdular sorunsuz kullanıyoruz. Soğutma performansı gayet iyi, tavsiye ederim.

? *** ***: Samsung kalitesi bence mükemmel çok sessiz çalışıyor biz yatak odasına aldık bu çok önemliydi Bir günde geldi serviste ertesi günü montajını yaptı memnuniyet tavan ?

? *** ***: Klima harika, çok güzel soğutuyor. Yaz sıcaklarının kurtarıcısı oldu. Samsung kalitesi tartışılmaz. Alırken tereddüt etmiştim elektronik ürün nasıl gelir diye ama sağlam şekilde geldi, teşekkürler ?

? *** ***: Şu an sadece soğuk olarak denedik gayet iyi soğuttu Amerikan mutfak olduğu halde memnun kaldık tavsiye ederim. 

? *** ***: Geniş bir odayı bile güzel soğutuyor. Memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum ısıtması da soğutması da gayet güzel ve sessiz

? *** ***: Harika bir ürün indirimden aldım çok memnunum Samsung kalitesi zaten tartışılmaz. Çok harika bir klima. Çok güzel soğutuyor... Kesinlikle tavsiye ederim.

? *** ***: 10 yıldız olsa 10 üzerinden on verirdim Resmen evin bütün odalarını ısıtıyor, çok harika ve ötesi bir klima. Herkese tavsiye edilir, montaj kurulum ücretsiz.

? *** ***: Ürün çok çok sessiz, çok güçlü ve çok kaliteli. Kurulum ücretsiz yapıldı. Çok severek kullanıyorum, bu fiyata bu kalite muhteşem gerçekten.

? *** ***: Çok memnun kaldık. Hızlı geldi. Servisi aradık hemen geldiler. Ürün süper. Çok güzel ısıtıyor. Ev sıcacık. Samsung kalitesi bildiğimiz gibi. 

? *** ***: Samsung ismine güvendik 12000 BTU klima aldık 20 metre kare odayı ısıtmıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum. 

? *** ***: Ürün beklediğimiz performansı sergilemedi, özellikle ısıtması çok kötü. Yatak odası için almıştım küçük bir odayı bile tam anlamıyla ısıtmıyor. Yetersiz.

? *** ***: Ürünü alalı üç ay kadar oldu ve sadece sıcak modda çalıştırıyorum şimdilik, iç üniteden çıtırdama sesleri geliyor sürekli. Memnun kalmadım.

? *** ***: Klimanın performansı çok kötü. Kullandığım oda küçücük, yine de bir faydası olmadı. Boşuna almayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Klima TavsiyeleriVestel Flora Doğa Inverter Yorumları
Kaira DTXR35E YorumlarıBaymak Elegant Plus Özellikleri
Mitsubishi Heavy SRK35ZSP ÖzellikleriBosch Climate 5000 RAC Özellikleri
Daikin Shira Eco FTXP60M9 KullananlarArçelik Ekolojik 18325 İnceleme
DemirDöküm Kion Inverter 18 YorumlarLG UV Nano Artcool Özellikleri

Samsung AR12TXHQBWK klima özellikleri nedir?

Samsung AR12TXHQBWK klima, 12.00 Btu kapasitesine ek olarak ısıtma ve soğutma işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Farklı çalışma modları bulunan bu klima, kişiselleştirebileceğiniz bir kullanım sunmaktadır. Dış ve iç üniteden oluşan bu klima, düşün enerji tüketimi ve ses düzeyiyle de kullanıcılarını memnun etmeyi başarır.

Samsung klima ayarları nasıl yapılır?

Kumanda üzerinden kontrol edebileceğiniz Samsung AR12TXHQBW klimanın sıcaklık ayarı, kumandadaki Mode tuşu ile yapılmaktadır. Cool seçeneğine bastıktan sonra "+, -" şeklinde ideal sıcaklığınızı ayarlayabilirsiniz.

Samsung klima sıcak ayarı kaç derece olmalı?

Sağlık için uygun olan konfor sıcaklığı 25 derece olup 26-27 dereceye de çıkabilmektedir. Sıcaklık ayarı yaparken evin bulunduğu konum ve ısı özellikleri de göz önünde bulundurulmalıdır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum