Baymak Elegant Plus 12000 BTU A++ Inverter Klima Yorumları

Elektrik faturanıza yansıyan en ufak şey hayatınızı zorlaştırmaktadır. Bu yüzden Baymak Elegant Plus klima modelini sizler için inceleyerek, değerlendirdik
Baymak Elegant Plus 12000 BTU A++ Inverter Klima Yorumları

Artan zamlarla birlikte faturalarınıza yansıma ihtimali olan her olayı değerlendirmeye başlamış olabilirsiniz. Elektrik, su, doğal gaz ya da diğer ödemeleri de hesaba kattığımız anda oluşan yüklü maliyet maalesef ki herkesin kabusu haline gelmiştir. Bu durumu minimumlara indirebileceğiniz, hem ısınma hem de soğuma eylemini tek bir cihaz ile gerçekleştirmeniz mümkündür. Bunun için sizlere Baymak Elegant Plus 12000 BTU A++ Inverter klimasını inceledik.

Baymak Elegent Plus Özellikleri

Soğutma Kapasitesi12113 BTU
Isıtma Kapasitesi12283 BTU
Soğutma VerimliliğiA++
Isıtma VerimliliğiA+
İç Ünite Ses Gücü54 dB
Dış Ünite Ses Gücü62 dB
Amazon
Fiyatlarını Gör
Baymak Elegent
Klima Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

İç klima özelliği olan akıllı temizleme fonksiyonundan ötürü tozlanma ya da kokudan arınma imkanı da bulunmaktadır. Aynı zamanda iç ünitenin bünyesinde yer alan bir diğer buz çözme özelliği ile de kış aylarında meydana gelebilecek olumsuzluklar ortadan kalkar.

Baymak Elegant Plus İncelemesi

Baymak Elegant Plus Klima İncelemesi

Baymak Elegant Plus klimanın diğer ürünlerde farklı olan büyük özelliği; evin herhangi bir odasında bulunduğu anda odayı otomatik olarak hava üfleme sisteme ile ısıtmasıdır. Bu durum özellikle kış aylarında büyük bir avantaj sağlamaktadır. Buna ek olarak bünyesinde yer alan hassas sıcaklık kontrolü ile evin içindeki ani hava değişimlerini fark edebilmektedir.
İçerisinde bulunan gümüş iyon ve aktif karbon filtreleme yönteminden kaynaklı arınmış hava devamlılık halinde evin içinde gezinmektedir. Bu durum havada bulunan egzoz, çöp, yemek gibi kokuları ve metan gazı gibi insan sağlığına zararlı olan bileşenleri tamamen ortadan kaldırır.
Özellikle de sessiz çalışma alanları için birebir olan Baymak Elegant Plus klima yüksek değerlerdeki minimum ses düzeyi ile büyük farklar yaratır. Gürültü kirliliği konusunda hassas olan herkesin tercih edebileceği bir üründür.
Teknolojinin sunduğu en büyük fırsatlardan birisi olan Wi-Fi özelliği de bulunur. Herhangi bir mekanda olursanız olun akıllı sistemi ile cep telefonunuz ya da tabletiniz aracılığıyla evinizin ısısını ayarlayabilir, klimanızı açıp kapatabilirsiniz.

Baymak Elegant Plus 12000 BTU A++ Inverter Klimasının bünyesinde bulunan modlar;

Eco Mod

Bir klimada mutlaka bulunması gereken, enerji tasarrufu için birebir olan bir moddur. Bu mod sayesinde %30’a varan enerji tasarrufu yapabilmeniz mümkündür. Eco mod klimanızı belirli bir sıcaklık ya da soğukluk aralığında tutar. Bu modu açtığınızda klimanız ekranında ‘Enerji Tasarrufu’ yazısını görmeniz de mümkündür.

Uyku Modu

Baymak Elegant Plus klimasının uyku modu kendisini belirli bir sıcaklık aralığında otomatik olarak ayarlar. Özellikle çocuklarınız ya da kendiniz için bu modu kullandığında, klima olduğunda da sessizde çalışır ve uykunuzun bölünmesini engeller. Aynı zamanda vücut sıcaklığınızı denge içerisinde tutar. Uyku moduna klimanızı aldıktan 6 saat sonra kendiliğinde otomatik şekilde de kapanır.

Turbo Mod

Yaz aylarında evinizin çabuk soğumasını istediğiniz anda çalıştırmanız gereken özellik turbo modudur. Bu mod sayesinde klimanızın soğutma gücü daha hızlı bir şekilde aktif olur ve dışarıdaki istenmeyen sıcak hava evinizde ortadan kalkar.

Baymak Elegent Plus Klima Boyutları

İç Ünite Genişliği800 mm
İç Ünite Yüksekliği300 mm
İç Ünite Derinliği198 mm
Dış Ünite Genişliği720 mm
Dış Ünite Yüksekliği540 mm
Dış Ünite Derinliği260 mm

 

Baymak Elegant Plus İncelemesi

Baymak Elegant Plus Klima Tasarımı

Duvar tipi olan bu klimamızın rengi beyazdır. Bu durumda evinizde hangi renkler ağırlıkta olursa olsun Baymak Elegant Plus klima duvarda asla sırıtmaz. Kaplamış olduğu alanın boyutu ergonomik olması nedeniyle de herhangi bir görüntü kirliliği ortaya çıkmaz. Gizli led ekranı bulunmasından dolayı daha estetik bir görünüş elde edilmiştir.

Baymak Elegant Plus 12000 BTU A++ Inverter Klima Elektrik Kullanımı

Sezonsal verimlilik standartları içerisinde Baymak Elegant Plus klimanın soğutma verimliliği A++’tır. Bu durumda klimanız yıllık olarak ortalama 201 kWh enerji tüketimi sağlamaktadır. Bununla birlikte ısıtma verimliliği ise A+’tır. Isınma ayarında kullanıldığı anda yıllık olarak ortalama 1189 kWh enerji tüketimi sağlamaktadır. Bu özellikleriyle birlikte enerji tasarrufu yapabilir ve gelecek olan elektrik faturalarınızı minimuma indirebilirsiniz.

Baymak Elegant Plus Kutu İçeriği

Almış olduğunuz klimaya ait iki farklı kutu elinize ulaşacaktır. Daha büyük olan kutu klimanın dış ünitesine, gerekli olan borulara ve vidalara ev sahipliği yapar. Küçük olan kutuda ise klimanın kendisi, LCD uzaktan kumandası, kullanım kılavuzu bulunur.

Baymak Elegant Plus İncelemesi

Amazon
Fiyatlarını Gör
Baymak Elegent
Plus Klimalar
Aradığın
Fiyatları Gör

Baymak Elegant Plus 12000 BTU A++ Inverter Klima Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: İyi ki de almışım. Ürün çok güzel ısıtıyor, 22’de odayı hamam gibi yapıyor. Soğutmasını denemedik daha. Ürün çok başarılı, servis inanılmaz ilgiliydi.

👤 *** ***: Kargo hızı, satıcı, montaj hiçbir sorun çıkmadı. Hızlı, güvenilir bir alışveriş oldu. Üründen yeni kullanmaya başladım gayet görüntü olarak güzel. İç ünite ve dış ünite sesi harika, 0 ses almak isteyenler düşünmeden alabilir.

👤 *** ***: Kesinlik tavsiye etmem. Servis her şeyi bahane edip, saçma sapan şeyler için ekstra para talebinde bulunuyor. Ekstra TL alıp, hazır tesisatın kablosunu bile bağlamadılar. Şaka gibi. Paranıza zorunuz varsa alabilirsin, tersiz sizin. Alırken fazladan 600 TL gözden çıkartın.

👤 *** ***: Baymak sevdiğim marka ama bir türlü yüzüm gülmedi. Klimadan 2 tane aldım; biri soğutmuyor, birinin fanı gürültülü çalışıyor. Aldığım ürün kutulaması da iyi değil ve servis, garanti çağırdığımda servis ücreti alıp gidiyorlar.

👤 *** ***: Herkese tavsiye ettiğim bu ürünü tüm yakın çevreme aldırdım. Sınıfının en kalitelisi.

👤 *** ***: 1 yıl oldu alalı yorum yapmadım önce kullanıp sonra yorum yapmak istedim gerçekten hem soğuk hem de sıcak olarak çok iyi performans herkes gönül rahatlığı ile alabilir.

👤 *** ***: Ürünü henüz montaj yaptıramadım servisten kayıt açtırmak gerekiyormuş bununla ilgilide bilgilendirme yazılsa iyi olurmuş ayrıca getiren kargo firması biz taşıma yapmıyoruz diyip apartman kapısına bıraktı ben böyle rezalet görmedim! Üründen memnun kalacağımı düşünüyorum tek tesellim bu şu an.

👤 *** ***: Sessi çalışıyor, kargo ve kurulum gayet başarılıydı ama kumanda da bazen sorun oluyor.

👤 *** ***: Yazın 22 derecede ve eco modda çalıştırıyoruz. Soğutması gayet yeterli oluyor. 5 yıl garanti olması iyi. Ancak klima borusu montajlanmıyor ve kötü görünüyor. Boruyu açıkta bırakıp gidiyor montajcılar. Diğer firmalarda iç ve dış tesisatta boruyu gizlemek için kanal çekiliyor. Bu sebeple alçı ile boruyu gizlemek zorunda kaldım. 1 puanı bu yüzden kırdım.

👤 *** ***: Güzel ısıtıyor ve tasarruflu. Tek dezavantajı dış ünitesi biraz gürültülü çalışıyor. Servisten gelip baktılar. Bir sorun olmadığını söylediler. Şimdilik memnunum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Klima TavsiyeleriVestel Flora Doğa Inverter Yorumları
Kaira DTXR35E YorumlarıMitsubishi Heavy SRK35ZSP Özellikleri
Bosch Climate 5000 RAC ÖzellikleriDaikin Shira Eco FTXP60M9 Özellikleri
Samsung AR12TXHQBWK KullananlarArçelik Ekolojik 18325 İnceleme
DemirDöküm Kion Inverter 18 YorumlarLG UV Nano Artcool Özellikleri

Baymak Elegant Plus Inverter mi?

Baymak Elegant Plus klima inverter’dir. Inverter olması, kompresöz hızını ayarlamak ya da soğutucu gaz akış hızını kontrol etmek gibi özellikler sunar. Bu özelliklerden ötürü akım ve güç tüketim tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Baymak Elegant Plus ve Prime Farkı Nedir?

İki modelin öncelikle olarak üretim tarihleri farklıdır. Bununla beraber Baymak Elegent Prime klimanın elektrik kablosu iç üniteye takılmaktadır ve fişlidir. Fişi prize takarak çalıştırabilmektesiniz. Ve ankastre montaj yapılacak olursa elektrik kablosu iç üniteye takılmaktadır.
Baymak Elegant Plus modelinde ise elektrik kablosu dış üniteye takılmaktadır ve fişi takılmasına gerek yoktur.

Baymak 12000 BTU Klima Kaç Metrekare?

Baymak Elegant Plus’da 18-23 metrekarelik bir alan için 9000 BTU’luk klimaları tercih edebilirsiniz. 23-35 metrekarelik bir mekan için kullanacaksanız ise 12000 BTU’luk bir klima tercih edebilirsiniz. Son olarak ise 48-57 metrekarelik bir alanda kullanım için 24000 BTU’luk klimaları kullanabilirsiniz.

Baymak Elegant Plus Hangi Gaz Kullanır?

Baymak Elegant Plus model klimalarda R32 gazı kullanılmaktadır.

Baymak Klima 12000’lik Ne Kadar Elektrik Harcar?

A sınıfı bir klima olan Baymak Elegant Plus en hızlı çalışma modunda saatlik 1,08 kWt enerji tüketimi sağlamaktadır. Bu bir saatlik kullanıma denk düşmektedir. Bu da saatlik 2,2 Türk Lirası tüketmek anlamına gelmektedir. 8 saat kullanıldığında ise bu fiyat 18 Türk Lirasına çıkmaktadır.

Baymak Klima Kışın Kaç Derecede Yanmalıdır?

Kışın soğuğu gün yüzüne çıktığı anlarda klimanın değerini mutlara 23-24 şeklinde ayarlamalısınız. Çünkü klimanın sıcaklığını düşürürken her bir derece %10 elektrik tüketimini arttırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum