Mitsubishi Heavy SRK35ZSP Inverter Klima İnceleme, Yorumlar

Doğayı ve evinizdeki standartları temiz tutmak için birçok seçenek bulunmaktadır. Mitsubishi Heavy Klimasını sizler için inceleyip, yorumladık.
Mitsubishi Heavy SRK35ZSP Inverter Klima İnceleme, Yorumlar

Doğa her geçen gün insanlık sayesinde kirlenmektedir. Hem doğayı kirletmeyecek hem insan sağlığına zarar vermeyecek hem de çevre dostu olan bir ürünü kullanmak isteyebilirsiniz. Bunun için Mitsubishi Heavy SRK35ZSP klimasını inceledik. Yazımızın devamını okuduğunuzda klimanın özelliklerinin detaylarını, modlarını, enerji tüketimini ve daha nicesini öğreneceksiniz.

Mitsubishi Heavy SRK35ZSP Isı Özellikleri

Soğutma Kapasitesi10918 BTU
Isıtma Kapasitesi12283 BTU
Soğutma VerimliliğiA++
Isıtma VerimliliğiA+
Amazon
Fiyatını Gör
Mitsubishi Heavy
SRK35ZSP
Aradığın
Fiyatı Gör

Mitsubishi Heavy SRK35ZSP Klima İncelemesi

Mitsubishi Heavy SRK35ZSP Klima İncelemesi

Mitsubishi Heavy klimalarında enerji verimliliği, bölgeler itibariyle A+++, A++, A+ dağılımı göstermektedir. Bu özelliği ile dış ortamdaki sıcaklık değiştikçe klimanın performansın verimlerinde de artış sağlamaktadır. Yenilenmiş Inverter Kontrolüne sahip olması ile de düşük hızdan yüksek hıza kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz.
Bunun yanı sıra çevreye yayılmış olan zararlı maddelerin eve girmesini ve evinizdeki zararlı maddelerin de çevreye yayılmasına önlemek için kurşun içermeyen lehim kullanılmıştır. Bu lehimleme sisteminin yanı sıra Mitsubishi Heavy’nin tüm modellerinde ozon tabakasını inceltme katsayısını sıfıra indirecek olan R410A gazı kullanmaktadır.
Klima ünitesinin içerisinde kurulmuş olan kızıl ötesi sensörleri ile insanların hareketlerini algılayabilmektedir. Klimada ayarlanmış olan soğutma ve ısıtma kapasitesi de sizin oda içerisindeki hareketlerinize göre ayarlanmaktadır. Düşük bir hareketlilik tespit edildiği anda kendisini otomatik olarak enerji tasarrufu moduna alır ve eğer ki hiçbir hareketlenme bulunmazsa da kendisini otomatik olarak kapatmaktadır.

Mitsubishi Heavy SRK35ZSP klimasının diğer klima modellerinden ayıran özellikler;

Kendi Kendisi Temizleme İşlevi

Bir klimanın temizlenmesi ev için en zor eylemdir. Mitsubishi Heavy klima modellerinde kendi kendisini temizleme özelliği bulunmaktadır. Cihazın normal çalışması bittiği anda bu özellik devreye girer ve toplam 2 saat boyunca temizleme işlemi devamlılığını sürdürür. Sizler tarafından aktif ya da pasif olarak kullanılabilen bu özellik küf oluşumu engeller ve hava kalitesini korumuş olur.

Anti-Mikrobik Fan

Anti-miktobik özelliği sayesinde klimanın bulunduğu ortama temiz hava yayılımı artmaktadır. Özellikle de çocukların odasında bulunan klimanın içerisinden herhangi bir küf, bakteri ya da mikrop girmesi mümkün değildir. Bu özellikle birlikte klimanın kapalı olduğu anlarda da kötü kokuların ortaya çıkması mümkün değildir.

3 Sensör

Evinizdeki konfor her şeyden önemlidir. Özellikle de sıcaklık ve nem konforu daimi düşünülmesi gerekilen bir noktadır. Mitsubishi Heavy klimalarda iç ünitede sıcaklık, nem ve dış ünitedeki sıcaklığı ölçmek üzere sensörler yer almaktadır. Bu sensörler sayesinde düşünülmesi gerekilen şeyleri sizin düşünmenize gerek kalmayacak.

Mitsubishi Heavy SRK35ZSP Ses Değerleri

İç Ünite Ses Basıncı (Düşük)23 dB
İç Ünite Ses Basıncı (Yüksek)47 dB
Dış Ünite Ses Basıncı (Düşük)49 dB

Mitsubishi Heavy SRK35ZSP Klima İncelemesi

Mitsubishi Heavy SRK35ZSP Inverter Klima Tasarımı

Silver rengine sahip olan Mitsubishi Heavy SRK35ZSK küçük yapısı ile duvarda çirkin bir görüntü sağlamamaktadır. Bununla birlikte törpülenmiş köşe yapıları, LCD led ekranı ile de yaratma ihtimali olan tüm kötü görüntüleri yok etmiştir. Estetik görüntüye sahip olmanın yanında klimanın özelliği olan dört yönlü otomatik hava salınımı sisteminden de yararlanmak için evin her alanda bulundurabilirsiniz.

Mitsubishi Heavy SRK35ZSP Boyutları

İç Ünite Genişlik769 mm
İç Ünite Yükseklik262 mm
Dış Ünite Genişlik645 mm
Dış Ünite Yükseklik540 mm

Mitsubishi Heavy SRK35ZSP Inverter Klima Uzun Ömürlü Kullanımı

Mitsubishi Heavy klimanın üretim malzemeleri kullanılmasından dolayı ürünün ömrü diğer klima modellerine göre fazladır. Bunun yanında klimanın kutusundan çıkan kullanım kılavuzundaki talimatları detayları ile yerine getirdiğinizde de klimanın ömrü uzamaya devam etmektedir. Klimayı çalıştırmadan önce pencerelerin ve kapıların kapalı olduğundan emin olun. Açık olması durumunda evini içerisinde ekstra ısı kaybının ortaya çıkması mümkündür.
Ürünün çıkarılabilir filtrelerinin belirli aralıklarla temizlenmesi gerekmektedir. Temizleme işlemi ile alerjik durumlara karşı da büyük bir önlem almış olursunuz. Ek olarak yazın ve kışın önerilen sıcaklık derecelerine sağdık kalınması da gerekmektedir.

Mitsubishi Heavy SRK35ZSP Klima İncelemesi

Amazon
Fiyatını Gör
Mitsubishi Heavy
Klima
Aradığın
Fiyatı Gör

Mitsubishi Heavy SRK35ZSP Inverter Klima Yorumları

? *** ***: Ürün beklentilerimi karşılayacağını düşündüğüm, faturalarda da beni üzmeyecek bir ürün olduğunu düşündüğüm içim aldım. Soğutması çok iyi” ses yok denecek kadar az tabı fan hızını sona. Alırsak biraz desibel artıyor ısıtması da iyidir diye düşünüyorum ?

? *** ***:  Klima çok sağlam şekilde geldi. Çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok. Satıcı güvenilir sağlam gönderdiği için teşekkür ederim.

? *** ***:  Çok sessiz çalışıyor ve odayı anında soğutuyor. Sağlam paketlenmişti ve hızlı geldi. Servis iklimsa ile kurulum hızlı oldu. Sadece servis duvarda biraz fazlaca büyük delik açıyor ve bir klimamızı hafiften eğik takmışlar :)

? *** ***:  Kargo çok hızlıydı, 24 saate teslim edildi, satıcı firma servis kaydımızı da oluşturdu ve montaj bitene kadar takip ettiler... Satıcı firmaya ve özellikle Sait Bey' e teşekkür ederiz. Çok ilgilendiler... Cihazı kullanmaya bugün başladık, ilerleyen günlerde değerlendirmemi güncellerim

? *** ***:  Çalışırken ses yapıyor

? *** ***: Ürün çok iyi kesinlikle tavsiye ederim. Ama kumanda tutacağı çıkmadı kutudan.

? *** ***: Servisin bu kadar sorumsuz olduğunu bilsem asla almazdım bu kadar ciddiyetsiz olunur kesinlikle almayın sürünürsünüz

? *** ***: Dış üniteden çok fazla ses var. Pencere kapalı panjur kapalı. Duramıyoruz. Dışarıya çıktığımda da mahalleyi inletiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Klima TavsiyeleriVestel Flora Doğa Inverter Yorumları
Kaira DTXR35E YorumlarıBaymak Elegant Plus Özellikleri
Bosch Climate 5000 RAC ÖzellikleriDaikin Shira Eco FTXP60M9 Özellikleri
Samsung AR12TXHQBWK KullananlarArçelik Ekolojik 18325 İnceleme
DemirDöküm Kion Inverter 18 YorumlarLG UV Nano Artcool Özellikleri

Mitsubishi Heavy Kim Üretiyor?

Teknoloji denildiği anda akıllara gelen akıllara gelen Mitsubishi Japonya merkezli bir mühendislik şirketidir.

Mitsubishi Inverter Klima Kaç Watt?

Enerji tasarrufu konusunda bir numara olan Mitsubishi üretmiş olduğu klimalarla da bu durumu geçerlidir. Soğutma güç tüketimi olarak 0.99kWt kullanan Mitsubishi Heavy Klima, ısıtma güç tüketimi olarak da aynı düzeyde (0,99 kWt) kullanmaktadır.

Heavy Inverter Ne Demek?

Mitsubishi markasını diğer klima markalarından ayıran heavy inverter özel olarak üretilmiştir. Bu özelliği sayesinde ortamın sıcaklığı en kısa süre içeriğinde istenilen sıcaklığa gelmektedir. Aynı zamanda düşük devirde çalışması ve sürekli çalışarak ortam sıcaklığının stabil kalmasına yardımcı olur.

Mitsubishi Heavy Nerede Üretiliyor?

Japon mühendisler gözetimi altında ana fabrikamızdan gelen teknik uzmanlarla Türkiye’de üretilmektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.