Kaira DTXR35E A++ Klima Yorumları ve İncelemesi

Evimiz her şeyimizdir ve evimizin sıcaklığı kendi hayat standartlarımız için de önemlidir. Bu yüzden Kaira DTXR35E klimasını sizler için inceledik.
Kaira DTXR35E A++ Klima Yorumları ve İncelemesi

Küresel ısınma ile dünya her geçen gün aşırı soğuk ya da aşırı sıcak olmaktadır. Bu durumu bitirebileceğiniz en iyi çözüm ise klimalardır. Piyasada bulunan fazlaca klima türünden kaynaklı en iyi modeli seçmekte zorlanmanız mümkün. Bu yüzden Kaira DTXR35E klimasını sizler için inceledik. Klimanın sizlere sunmuş olduğu imkanlar kadar faturalanıza nasıl etki ettiğini de yazımızdan okuyabilirsiniz.

Kaira DTXR35E Teknik Özellikleri

Soğutma Kapasitesi12000 BTU
Isıtma Kapasitesi13000 BTU
Soğutma VerimliliğiA++
Isıtma VerimliliğiA+
Amazon
Fiyatını Gör
Kaira
Klima
Aradığın
Fiyatı Gör

Kaira DTXR35E Klima İncelemesi

Teknolojinin gelişmesi ile insanlık her geçen gün daha da kolay süreçlere girmektedir. Kaira DTXR35E’nin sunmuş olduğu özelliklerle kendi evinizde teknoloji harikası bir ürün barındırabilirsiniz. Sezonsal inverter özelliği sayesinde diğer klimalara göre Kaira DTXR35E’de daha fazla tasarruf elde edebilirsiniz.  Turbo fonksiyonu ve invertek teknolojisi sayesinde eviniz ya da iş yeriniz daha hızlı bir şekilde ısınıp, soğuyabilmektedir.
Kışın sert soğuğu meydana çıktığında anda otomatik çalışma özelliği ile evin aşırı soğuması engellenirken, meydana gelebilecek olan ufak bir arızayı bile otomatik olarak tanımlaması mümkündür. Yapmış olduğu arıza tesbiti üzerine servis hizmetlerinden faydalanmanız mümkündür. Geceleri klimanın uyku modu özelliğini aktif ettiğinizde 1W enerji tüketimi sağlarken, sessiz bir ortam oluşturabilmektedir.

Kaira DTXR35E Klima İncelemesi

24 Saat Zamanlayıcı 

Evinizden ya da iş yerinizden uzakta olacağınız bir zaman diliminde klimanızı ayarlamak isteyebilirsiniz. Kaira DTXR35E klimasının 24 saat zamanlayıcı özelliği sayesinde çalışma zaman aralığını ayarlayabilirsiniz. Evinize ya da iş yerinize gelmeden önce dış ortamın durumuna göre soğuk ya da sıcak bir alan ayarlayabilirsiniz. 

Cold Catalyst Filter

Cold Catalyst filtre, dışarıda ortaya çıkan kimyasal ve uçucu organik maddeleri, sağlığa zararlı gazları ve kokuları yakalayıp eve girmesini engeller. Kaira klimalarının içerisinde bulunan bu özellikle de dışarıda oluşan ve insan sağlığına zarar veren sağlıksız etkenler ortadan kalkmaktadır. 

Kaira DTXR35E Klima İncelemesi

Kaira DTXR35E 12000 BTU WiFi A++ Inverter Klima Tasarımı 

Eviniz her şeyinizdir. Almış olduğunuz mobilyalara uyum sağlayacak olan elektronik aletleri seçmeniz de bir o kadar önemlidir. Kaira DTXR35E klimasının tasarımı ise her renkten mobilyaya uyum sağlayabilmektedir. Beyaz rengi ile açık renk duvarlarınızda sırıtmayacak olan ürünümüzün üst yüzeyi de tamamen pürüzsüzdür. Üst yüzeyinde kirli bir görüntü yaratacak olan tuşlamalar ya da büyük siyah bir ekranın bulunmayışı da avantaj yaratmaktadır. 

Kaira DTXR35E Klima Boyutları

İç Ünite Genişliği805 mm
İç Ünite Yüksekliği285 mm
İç Ünite Derinliği194 mm
Dış Ünite Genişliği720 mm
Dış Ünite Yüksekliği495 mm
Dış Ünite Derinliği 270 mm

Klimanın boyutları her şeyden de önemlidir. Düşündüğünüzden daha büyük boyutta olan bir klima evinizin tüm şıklığını ortadan kaldırmaktadır. Kaira DTXR35E klimanın boyutları nedeniyle bu şıklık tamamlanmaktadır. 

Kaira DTXR35E Klima Elektrik Tüketimi 

Artan zamlarla birlikte faturalar herkesin gözlerini korkutmaktadır. Kaira klima modellerinde yer alan A++ soğutma verimliliği ile A+ ısıtma verimliliği faturalarınızın yüksek gelmesini engellemektedir. Soğutma bölümü sezonsal olarak 6,1 verimlik sağlarken, ısıtma bölümü 4 verimlilik sunmaktadır. Bu sebepten ötürü klimayı çalıştırdığınız zamanlarda kafanıza takılacak olan elektrik faturasının fazlalığı ortadan kalkacaktır. 

Kaira DTXR35E Klima İncelemesi

Kaira DTXR35E 12000 BTU WiFi A++ Inverter Kutu İçeriği 

Cihazın kutu içeriğinde Kaira DTXR34E klima, kullanım kılavuzu ve klimanın dış ünitesi bulunmaktadır. Cihazla ilgili tüm bilgileri ve kurulumla ilgili detayları öğrenebilmek için kullanım kılavuzundan yardım almanız yeterli olacaktır. 

Kaira DTXR35E 12000 BTU WiFi A++ Inverter Klima Yorumları 

? *** ***: Soğutma için satın aldığım klimadan çok memnun kaldım 31 derece havada 25ye ayarlayarak çok iyi serinliyorum. Daikin servisi güzel bir şekilde kurulumu yapıp vakumlama yaptı. iPhone telefonumla uzaktan kontrol ederek kullanmak ayrı keyifli. Elektrik faturasını henüz 1 ay dolmadığı için bilmiyorum umarım çok yakmıyordur.

? *** ***: Kapısı kapalı oturma odasını ayarı sonda olmasına rağmen oda anca 20 dereceye gelebiliyor soğutma kısmını yazın deneyebileceğiz. Servis wifi modülünü takmadan gitmiş ayrıca belirtmek gerektiğini düşünmemiştim belki extra servis gerektiriyordur.

? *** ***: Ürünün teslimatı belirtilen gün aralığından sonra oldu, kurulum montaj ekibi gayet profesyonel çalıştı her şey eksiksiz ve mükemmeldi, ürüne gelecek olursak hiç bir yerinde inverter ibaresi yok veya kaç btu olduğu yazmıyor, sessiz çalışıyor diyeceklerim bu kadar.

? *** ***: Teslimat çok geç yapıldı. Kuruluma gelen arkadaşlar çok başarılardı. Ürün iyi evi morg gibi soğutuyor. 

? *** ***: Ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Hem ısıtma hem de soğutma olarak kullandım. Soğutması da ısıtması da harika, gürültü konusunda çok çok iyi, Wi-Fi özelliği harika, Tarsus Daikin Yetkili Servisi harika, özellikle elektrik tüketimi çok çok iyi. Normal faturam günde 12 saate yakın kullanmama rağmen sadece 3-4 kat arttı yazın. 

? *** ***: Muadillerine göre fiyatı bir nebze uygun olmakla Beraber yatak odasını kısa sürede soğutabiliyor. WİFİ özelliği olması da çok iyi bir artısı bir çok modelde ayrı satılıyor. 

? *** ***: Kurulum işçilik süper memnun kaldım. Sessiz güzel soğutuyor.

? *** ***: Ürün soğuk modda üzerimize su damlatıyor. Servisi çağırdığımda nem yüksek olduğu için su damlattığından ve bir arızasının olmadığı ifade edildi. Bir klima daha almayı düşünüyorum ancak bu markayı servis ilgisizliğinden dolayı artık tercih etmeyi düşünmüyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Klima TavsiyeleriVestel Flora Doğa Inverter Yorumları
Baymak Elegant Plus YorumlarıMitsubishi Heavy SRK35ZSP Özellikleri
Bosch Climate 5000 RAC ÖzellikleriDaikin Shira Eco FTXP60M9 Özellikleri
Samsung AR12TXHQBWK KullananlarArçelik Ekolojik 18325 İnceleme
DemirDöküm Kion Inverter 18 YorumlarLG UV Nano Artcool Özellikleri
Amazon
Fiyatını Gör
Kaira
Klima
Aradığın
Fiyatı Gör

Kaira Klima Ne Malı? 

Kaira markası Daikin'in Türkiye'ye özel olarak çıkartmış olduğu bir klima markasıdır. 

Kaira Klima Kaç Derece Ayarlanmalıdır? 

Yaz aylarının sıcaklığı ile mücadele etmek için 25-30 °C derece soğuk ayarlarda yakabilirsiniz. Bu durumda klimanın bulunmuş olduğu oda yazın kuru sıcaklığını ortadan kaldırarak serinleyecektir. Kış aylarında ise 20-25  °C derece ısınma ayarlarında yakabilirsiniz. Havanın soğukluğu içeri girmezken odanız da boğmayacak bir havada sıcaklayacaktır. 

Kaira Klima Nasıl Kullanılmalıdır? 

Kaira DTXR34E klimasını kullanabilmek için bazı püf noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. İlki klimanın soğuk ayarlarını yaptığınız anda odada bulunan diğer elektronik cihazları kullanmamaya dikkat etmenizdir. Elektronik cihazları kullanmayın deme sebebimiz ise küçük cihazların bile havaya salmış olduğu sıcaklığın klimaya ekstra enerji yakmasına neden olmasıdır. Dediğimiz duruma uymamanız takdirde elektrik faturanızda artışlar meydana gelecektir.

İkincil olarak ise klimanızı sürekli aç kapat yapmamanız. Bu durumda küçük de olsa arızalar meydana gelebilir. Aynı zamanda klimanın arıza tanımlama özelliği devreye girdiği anda teknik servisi çağırmanız gerekmektedir. Teknik servisi çağırmadığınız her an klimanın motorlarındaki arızanın yayılmasına neden olmaktadır. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.