Arçelik Ekolojik 18325 Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Arçelik Ekolojik 18325 klimanın yorumlarını, özelliklerini, performansını ve elektrik tüketimini sizler için detaylı bir şekilde araştırdık.
Arçelik Ekolojik 18325 Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Siz evde yokken evinizin ısısını kontrol edebileceğinizi düşünmüş müydünüz? O zaman düşünmekle kalmayın, Arçelik Ekolojik 18325 ile tanışın. Opsiyonel bir şekilde kullanabileceğiniz uzaktan kontrol sistemine sahip olan bu klimanın yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için inceledik.

Arçelik Ekolojik 18325 Özellikleri

Soğutma Kapasitesi18000‎ Btu
Isıtma Kapasitesi19790 Btu
Soğutma Güç Tüketimi3.2 kWh
Isıtma Güç Tüketimi3.6 kWh
Soğutma Enerji Verimliliği A++
Isıtma Enerji Verimliliği A+
Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Ekolojik Klima
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik 18325 Ekolojik Klima

Arçelik 18325 Ekolojik Klima

18.000 Bpu soğutma kapasitesiyle öne çıkan Arçelik 18325 Ekolojik klima, kolayca çıkarabileceğiniz filtreleriyle de büyük kolaylık sağlar. Tek bir tuşla temizleme özelliği sayesinde her zaman üstün bir performans sunan bu klima, yumuşak hava akışıyla sizi rahatsız etmeden çalışır.

İşte kullanışlı yapısı sayesinde dikkat çeken Arçelik 18325 Ekolojik Klima ile ilgili tüm detaylar:

Arçelik 18325 Ekolojik Tasarım

Arçelik 18325 Ekolojik Inverter klima, sade ve modern tasarımı sayesinde her ortama rahatlıkla uyum sağlayabilen bir form kazanmıştır. Eğimli kanat yapısı bulunan bu ürünün duvarla bağlantısı yumuşak bir şekilde gerçekleşir, bu sayede şık bir görüntü oluşturur. Sıcaklık değerini görebileceğiniz led ekranı, minimal çizgilerine ek olarak güç düğmesine de sahiptir. İnce kanat yapısıyla dikkat çeken bu model, hava akışını ideal bir şekilde ortama dağıtır.

Arçelik 18325 Ekolojik Tasarım

Arçelik 18325 Ekolojik Boyutları

Dış Ünite Genişliği770 mm
Dış Ünite Yüksekliği545 mm
Dış Ünite Derinliği288 mm
İç Ünite Genişliği998 mm
İç Ünite Yüksekliği345 mm
İç Ünite Derinliği210 mm

Arçelik 18325 Ekolojik Inverter klima, dış ve iç ünite şeklinde iki ayrı parçadan oluşmaktadır. Dış ünitesinin 770 mm genişliği, 545 mm yüksekliği ve 288 mm derinliği bulunmaktadır. Bununla birlikte modern tasarıma sahip iç ünite, 998 mm'lik genişliği ile pratik bir soğutma sağlar. 345 mm yüksekliği bulunan iç ünitenin derinliği ise 210 mm'dir.

Arçelik Ekolojik 18325 Performansı

Hızlı Soğutma programı sayesinde ortamın hızlı bir şekilde soğumasını sağlayan Arçelik Ekolojik 18325 klima, 18000 btu soğutma kapasitesine ve 19790 btu ısıtma kapasitesine sahiptir. Akıllı çalışma sistemi ile çalışan bu ürün, çoklu programlama özelliği sayesinde kullanıma pratiklik katmayı başarır. HomeWhiz programı ile entegre çalıştırabileceğiniz bu klima, siz evde yokken evinizin istenilen sıcaklığa ulaşmasını sağlar. Rahat Uyku (Sleep Mode) sayesinde gece uykularının sesle bölünmesine engel olur. 

Kolayca çıkarabileceğiniz özel filtrelere sahip olan Arçelik Ekolojik 18325, 2 yönlü hava salınımı ve otomatik hava dağıtımı sayesinde havanın ortama homojen bir şekilde dağılmasını sağlar. Bu sayede her noktada istediğiniz ısıyı yakalayabilmenize olanak tanır. 

Arçelik Ekolojik 18325 Elektrik Tüketimi

Arçelik Ekolojik 18325 Elektrik Tüketimi

Arçelik Ekolojik 18325 Inverter klima, A++ soğutma enerji verimliliği, A+ ısıtma enerji verimliliği sayesinde enerji tüketiminin minimumda kalmasını sağlar. Soğutma sırasında tükettiği enerji miktarı 3.2 kWh olan bu klimanın ısıtma sırasında tükettiği enerji miktarı ise 3.6 kWh şeklindedir. 

Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
18325 Klima
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik Ekolojik 18325 Kullanıcı Yorumları 

Arçelik Ekolojik 18325 Kullanıcı Yorumları 

👤 *** ***: Çok güzel bir ürün, şimdilik bir problem olmadı. Kurulumu servis yaptı, soğutması 10 numara 5 yıldız. tavsiye edilir.

👤 *** ***: Gerçekten doğru bir karar vermişim. Performansı, sessizliği, fiyatı beni mutlu etti.

👤 *** ***: Arçelik dışında gerisi hikaye. Hiçbir markanın servis ağı ürün kalitesi arçelik gibi olamaz. 18000 btu klima aldım. Çok memnunum. Performans çok iyi. Teşekkürler arçelik.

👤 *** ***: Gerek fiyat olarak, gerek özellik olarak harika. Satış ve kurulum da çok memnun edici. Yerli, yaygın ve kaliteli marka. Kullanım açısından da ideal. Herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Mükemmel, sessiz, ısıtma ve soğutması çok iyi, malzeme kalitesi çok iyi, fiyat çok çok iyi. Kısacası Arçelik doğru bir tercih.

👤 *** ***: Fiyat performans süper. Soğutma kapasitesi gayet yeterli. Biz memnun kaldık, tavsiye ederim.

👤 *** ***: Klima gayet güzel ısıtması soğutması, performansı yerinde. On numara bir çok özelliği var. Kafam rahat kullanayım diyorsanız hiç düşünmeye gerek yok.

👤 *** ***: Evde soğutmada iş yerinde hem soğutma hem ısıtmada kullanıyoruz. Isıtması da soğutması da süper. Sessiz çalışıyor. Sonuç olarak kaliteli bir klima yıllarca kullanabileceğimi düşüyorum.

👤 *** ***: İlk kullanımda oldukça konforlu mevsim gereği ısıtma olarak kullanıyorum 10-15 dk içerisinde 3-4 derece ortam sıcaklığını arttırabiliyor. Memnun kaldım.

👤 *** ***: Ses desibeli düşük gerçekten ses duyulmuyor gayet iyi. Klimayı salonumda kullanıyorum gayet memnunum çok rahat soğutuyor.

👤 *** ***: 1 yıl önce aldım. Tam olarak bu yıl aktif soğutma amacıyla kullanıyorum gayet güzel. 25 m2 için 18000'lik aldım, çok iyi.

👤 *** ***: Yeterince iyi soğutamıyor, aldığıma çok ama çok pişman oldum.

👤 *** ***: İç üniteden mi dış üniteden mi kaynaklı belirsiz bir ses var ve üst komşum bile rahatsız oluyor. Bu kadar ses çıkarması çok kötü. Memnun kalmadım.

👤 *** ***: Performansı düşük. Isıtması da, soğutması da yeterli değil.

👤 *** ***: Soğutması hiç hoşuma gitmedi. Odamız çok büyük değil ama bize yetmiyor. Dış ünitesi de biraz sesli açıkçası. Beni rahatsız ediyor. Tekrar alacak olsam bunu tercih etmem ben.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Klima TavsiyeleriVestel Flora Doğa Inverter Yorumları
Kaira DTXR35E YorumlarıBaymak Elegant Plus Özellikleri
Mitsubishi Heavy SRK35ZSP ÖzellikleriBosch Climate 5000 RAC Özellikleri
Daikin Shira Eco FTXP60M9 KullananlarSamsung AR12TXHQBWK İnceleme
DemirDöküm Kion Inverter 18 YorumlarLG UV Nano Artcool Özellikleri

Arçelik ekolojik inverter klima ne kadar yakar?

Arçelik 18325 Ekolojik klima, soğutma sırasında A++, ısıtma sırasında ise A+ enerji verimliliği ile bütçenizi düşünür. Isıtma sırasındaki enerji tüketimi 3.6 kWh olan bu klima, güçlü bir ısıtma performansı sunmaktadır. Buna ek olarak soğutma sırasındaki enerji tüketimi ise 3.2 kWh olup evinizin her zaman ferah havasını korumasını sağlar.

Arçelik ekolojik inverter klima nasıl?

Arçelik 18325 Ekolojik klima, 18000 btu kapasitesi sayesinde kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Kullanım kolaylığı sağlayan bu klima, uzaktan kontrol edebilmenize olanak tanıması sayesinde kullanışlı bir form kazanmıştır. Buna ek olarak ısıtma ve soğutma performansıyla da kullanıcılarını memnun eder.

İnverter klima nasıl daha az yakar?

Arçelik 18325 Ekolojik yüksek enerji verimliliği sayesinde elektrik tüketimini minimuma indirir. Buna ek olarak klimanızın daha az enerji harcaması için tercih edebileceğiniz bazı yöntemler bulunmaktadır. Bunlardan birisi mutfak gibi alanlarda kullanıyorsanız fırın ya da ocak çalışırken klimanızı aktifleştirmemek olabilir. Aksi takdirde klimanız ortamı soğutmaya çalışacağı için daha fazla enerji harcar. Buna ek olarak ısıtma için kullandığınız zaman camı açmanız, klimanızın daha fazla enerji tüketmesine neden olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.