Daikin Shira Eco FTXP60M9 Yorumları ve Özellikleri -İnceleme

Daikin Shira Eco FTXP60M9 klimanın kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için detaylı bir şekilde araştırdık.
Daikin Shira Eco FTXP60M9 Yorumları ve Özellikleri -İnceleme

Yüksek performansa sunan geniş bir tasarıma sahip klima arayışındaysanız bu içerikte size harika bir öneriyle geldik. Daikin Shira Eco FTXP60M9 klima, enerji verimliliğini yüksek tutarak bütçenizi, ısıtma ve soğutma performansıyla da yaşam alanınızı rahatlatır. Bu içerikte Daikin Shira Eco FTXP60M9 kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.

Daikin Shira Eco FTXP60M9 Teknik Özellikleri

Soğutma Kapasitesi20.500 Btu
Isıtma Kapasitesi23.900 Btu
Soğutma Güç Tüketimi2,9 kW
Isıtma Güç Tüketimi2.7 kW
Soğutma Enerji Verimliliği A++
Isıtma Enerji Verimliliği A+
Amazon
Fiyatını Gör
Daikin
Shira Eco
Aradığın
Fiyatı Gör

Daikin Shira Eco FTXP60M9 Inverter Klima

Daikin Shira Eco FTXP60M9 Inverter Klima

Sezonsal verimlilik oranı yüksek olan Daikin Shira Eco FTXP60M9, tek bir tuşa basarak tüm odanın hızlı bir şekilde ısınmasına ya da soğumasına yardımcı olur. Güçlü performansa sahip bu klima, birbirinden farklı programlarıyla kontrolü sizin elinize bırakır. Sessiz bir şekilde çalışan iç ünitesi, konforunuzu her zaman ön planda tutar. Aynı zamanda koku giderici filtresi de bulunan Daikin Shira Eco klima, kötü kokuların ortamdan uzaklaştırılmasında önemli bir yere sahiptir. 

Daikin Shira Eco FTXP60M9 Tasarımı 

Shira Eco FTXP60M9 klima, mat formdaki kristal beyaz kaplaması sayesinde modern bir görüntü oluşturmaktadır. Şık ve minimal tarzdaki bu klima, ev ve ofis gibi alanlarda kullanabileceğiniz fonksiyonel bir yapıya sahiptir. Eğim formunun yumuşak geçişlerle korunduğu bu klima, duvarla bütünleşen bir form kazanarak minimal ve modern bir görüntü sunar.

Shira Eco FTXP60M9 Tasarımı 

Daikin Shira Eco Boyutları

Dış Ünite Genişliği870 mm
Dış Ünite Yüksekliği734 mm
Dış Ünite Derinliği373 mm
İç Ünite Genişliği990 mm
İç Ünite Yüksekliği295 mm
İç Ünite Derinliği263 mm

Daikin Shira Eco FTXP60M9 klimanın genişliği 870 mm, yüksekliği 734 mm, derinliği 373 mm olan dış ünitesi ve 990 mm genişlik, 295 mm yükseklik ve 263 mm derinlik sunan iç ünitesi bulunmaktadır. Büyük yapıya sahip iç ünitesi, geniş tasarımı sayesinde odanın hızlı bir şekilde soğumasını veya ısıtılmasını sağlamayı başarır.

Daikin Shira Eco FTXP60M9 Performansı

Daikin Shira Eco FTXP60M9 klima, düşük ses ve enerji seviyesine ek olarak yüksek bir performansa sahiptir. 20.500 Btu soğutma kapasitesi, 23.900 Btu bulunmaktadır. Titanyum Apatit hava filtresi sayesinde kötü kokuların ve zararlı partiküllerin yakalanmasını sağlayarak yaşam alanına konfor getirir. Ayarlanabilir 5 farklı fan kademesinin desteği ile kullanımı daha kişisel bir hale getirir. Soğutma / Kuru Soğutma, Güçlü Mod, Güçlü Soğutma, Nemli Isıtma ve Isıtma programları bulunan bu klima, oluşturmak istediğiniz sıcaklığı zahmetsiz bir şekilde sizler için hazırlar. Fan seviyesini otomatik bir şekilde de ayarlayarak fonksiyonelliğini artırmayı başarır. 

Ultra sessiz modu, iç ünitenin fısıltı sesiyle çalışmasını sağlayarak gece kullanımını rahatlatır. Dikey salınım hava akışı sayesinde kanatları otomatik bir şekilde hareket ederek havayı ortama eşit bir şekilde dağıtır. Vücudunuzun sıcak ve soğuk havadan zarar görmesine engel olmak amacıyla konforlu üfleme modu sunarak sağlığınızın da korunmasını sağlar.

Daikin Shira Eco FTXP60M9 Elektrik Tüketimi

3-20230120160654.webp

Daikin Shira Eco FTXP60M9 klima, soğutma sırasında A++, ısıtma sırasında ise A+ enerji verimliliği sunan yüksek tasarruf performansına sahiptir. Soğutma sırasında güç tüketimi maksimum 2.9 kWh, minimum 0.33 kWh şeklindedir. Buna ek olarak ısıtma sırasında maksimum güç tüketimi 2.7 kWh olan bu klimanın minimum güç tüketimi ise 0.45'tir. 

İki ayrı ünitesiyle fonksiyonel bir kullanım sunan Daikin Shira Eco'nun dış ünitesi, çalışma sırasında 63 dB ses düzeyine sahiptir. İç ünitesinin ses gücü seviyesi 60 dB olan bu klima, sessiz çalışma modunda 3 dB oranında azaltılan bir ses düzeyi sunarak sizleri memnun etmeyi başarır. 

Amazon
Fiyatını Gör
Daikin
Shira Klima
Aradığın
Fiyatı Gör

Daikin Shira Eco FTXP60M9 Kullananların Yorumları 

Daikin Shira Eco FTXP60M9 Kullananların Yorumları 

👤 *** ***: Yazlık için aldım, emin olamamıştım ama bu kadar iyi beklemiyordum. Performansı yüksek bir klima, kesinlikle alın derim pişman olmazsınız.

👤 *** ***: Ben böyle bir klima görmedim. Hemen odayı soğuttu, beklemedik bile. Diyecek bir şey şey yok, almanızı tavsiye ediyorum şiddetle.

👤 *** ***: Antalya’da yaşayan anneannem için aldık. Ürün gerçekten parasını sonuna kadar hak ediyor. Programları olsun, performansı olsun mükemmel. Teşekkür ederim.

👤 *** ***: Almayı düşünen araştırmaya devam etmesin derim. Mükemmel makine. Yazın sıcaklığını bastırdı resmen evden çıkmak istemiyorum artık. Herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Soğutması da ısıtması da harika bir ürün. Kendi evimize aldık, şimdi yazlığa da alacağız. Performansından memnun kaldık.

👤 *** ***: Sessizliği aşırı iyi, sanki çalışmıyor o derece. Soğutması hızlı ve etkili hemen kaybolmuyor. Isıtmasını daha denemedik malum hava sıcak ama onun da mükemmel olduğuna eminim. Almak isteyenler için tavsiye ederim.

👤 *** ***: Görüntüsüyle bile üst performansta olduğunu gösteriyor. Üründen sonuna kadar memnunuz. Eşimin annesine de alacağız. Biz severek kullanıyoruz.

👤 *** ***: Bizim ev yazın sıcak, kışın çok soğuk oluyordu. Bebek de olunca gün içinde sıcak olması için aldık. İyi ki de almışız böyle bir rahatlık görmedim herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Adana sıcağını bilen bilir, bizi rahatlattı. Emeği geçen herkese binlerce kez teşekkür ederiz. Böyle bir klima yok. Bayılarak kullanıyoruz. Öncelikle Adananılar olarak herkese tavsiye ediyorum. 

👤 *** ***: Daikin mi alsam emin olamamıştım ama ürünü kullandığımdan beri boşa zaman kaybetmişim diyorum sadece. Siz de boşuna oyalanmayın, kesinlikle alın aldırın. Emeği geçenlere de teşekkürler.

👤 *** ***: Odayı nerdeyse açar açmaz serinletiyor. Hızlıca çalışıyor hiç yormadı bugüne kadar. 3 haftadır kullanıyorum tek bir sorunu olmadı. Fiyatı düşündürüyor olabilir ama sonuna kadar hak ediyor.

👤 *** ***: Isıtma süresi bana çok uzun geldi. Ayrıca sesi de fazla biraz. O yüzden beğenmedim açıkçası, tekrar alacak olsam bunu seçmem.

👤 *** ***: Isıtması, soğutması iyi ama sesi şaka gibi. Çok fazla ses çıkıyor. Dış ünitesi de aynı şekilde. Ben memnun kalmadım.

👤 *** ***: Sesinden ve ısıtmasından memnun kalmadım. Annem istediği için almıştık ısıtma düzeyi yeterli gelmedi.

👤 *** ***: Biraz gürültülü bir ürün o nedenle zaten sevmedim. Üstüne soğutma süresi de her geçen gün biraz daha artıyor. Beğenmedim ben.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Klima TavsiyeleriVestel Flora Doğa Inverter Yorumları
Kaira DTXR35E YorumlarıBaymak Elegant Plus Özellikleri
Mitsubishi Heavy SRK35ZSP ÖzellikleriBosch Climate 5000 RAC Özellikleri
Samsung AR12TXHQBWK KullananlarArçelik Ekolojik 18325 İnceleme
DemirDöküm Kion Inverter 18 YorumlarLG UV Nano Artcool Özellikleri

Daikin klima hangi ülkenin malı?

Daikin markası, 1924 senesinde ısıtma ve soğutma ürünleri üretmek amacıyla Japonya’nın Osaka kentinde üretime başlamıştır. 99 yıllık tecrübesi bulunan bu marka, üst segmentte klimalar üretmeye devam etmektedir.

Daikin klima sıcaklık ayarı nasıl yapılır?

Daikin Shira Eco FTXP60M9, kumanda üzerinden kontrol edebilme imkanı sunmaktadır. Sıcaklık ayarı yapmak ya da düzenlemek için kumanda üzerinde yer alan Mode düğmesini kullanabilir ya da akıllı telefonunuza bağlayarak ayar yönetimini uzaktan gerçekleştirebilirsiniz.

Daikin klima kullanımı nasıl?

Daikin Shira Eco FTXP60M9 klima, uzaktan kumanda ile kontrole imkan tanımaktadır. Üstün ısıtma ve soğutma kapasitesine sahip olan bu klima, yüksek enerji verimliliği sağlayarak bütçenizi de ön planda tutar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.